IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Аз не питам какво препоръчваш а какво правиш след като не иска да си стои у дома.
    Много ясно че не го допускаш на работа. Няма да зарази цялата фирма и после 2 седмици затворени я.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
      Специално Матеев редовно го трия в тази тема, за да се каже, че имам пристрастия, но както и да е.
      Въпросът може да е резонен, но всеки преценя дали ще отговори.

Моля всички за малко повече толерантност към чуждото мнение, без обиди и агресия.
      Съгласен съм, че има право да реши дали да отговори. Когато обаче защитаваш една теза и ти се зададе конкретен въпрос с конкретен отговор и отговора който е логичен, но противоречи на тезата ти започваш, като Матеев да носиш вода.
      Както и да е, аз приключвам темата, но Матеев олеква за пореден път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Да си стои в къщи, докато му мине. Тука обаче говорим само за 3-4 дена, като предполагам знаеш, че първите няколко дена от болничния се поемат от държавата, и чак след това останалите се поемат от работодателя.
        Ъ?
        Я пак.
        Много често, имам чувствтовото, че не точно Р. Матеев пише с неговия ник.

https://accountingnews.bg/%D0%BA%D0%...D0%B0-227.html

Коментар

• Специално Матеев редовно го трия в тази тема, за да се каже, че имам пристрастия, но както и да е.
          Въпросът може да е резонен, но всеки преценя дали ще отговори.

Моля всички за малко повече толерантност към чуждото мнение, без обиди и агресия.
          रादोस्त

Коментар

Аз не питам какво препоръчваш а какво правиш след като не иска да си стои у дома.
            Където иска да ходи.На работното място да забрави.
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Три пъти спамите с един и същи въпрос. Длъжен ли е човекът да ви отговаря, форумната полиция ли сте? Държите заповеднически тон, какво очаквате?
              Въпросът беше резонен. Когато някой твърди, че друг работодател ще уволнява служители, ако нямат ваксина и му се зададе въпрос, какво би направил той при такъв казус, мисля, че е правилно да отговори особенно, ако има мнение по темата. Но както и да е, всички си го знаем Матеев.....
              А вие модераторите много странно и пристрастно модерирата в определени ситуации.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Дали е ваксиниран или не - няма значение, щом има ковид или симптоми се седи у дома, няма да ходи да ръси заразата я.

Коментар

Темата не е за трудовия кодекс, а за ваксини. Моля да се придържате към нея.
                  Именно - темата е за ваксини. Не знам защо започна този спор, след като на всеки му е ясно, че работодателите са си в правото да искат персонала им да бъде ваксиниран, и в това няма нищо противозаконно.

Коментар

• Три пъти спамите с един и същи въпрос. Длъжен ли е човекът да ви отговаря, форумната полиция ли сте? Държите заповеднически тон, какво очаквате?
                    रादोस्त

Коментар

Да си стои в къщи, докато му мине. Тука обаче говорим само за 3-4 дена, като предполагам знаеш, че първите няколко дена от болничния се поемат от държавата, и чак след това останалите се поемат от работодателя.
                      Нещо се обърка обратно е и дните са три.Въпроса ми е как ще го принудиш да си стои в къщи.Човека не си е взел болничен и не иска киха кашля от време на време сополи влачи и ти казва ама аз съм ваксиниран.

Коментар

• В Испания 5 вълна на КОВИД 19....
                        Необяснимо смъртоносна....
                        97 % от смъртните случаи на населението над 70 г са ВАКСИНИРАНИ ......
                        Ами сега...?

Коментар

Какво правиш ако ти дойде работник с Ковид който го кара леко и е ваксиниран?
                          Дали е ваксиниран или не - няма значение, щом има ковид или симптоми се седи у дома, няма да ходи да ръси заразата я.

Коментар

....
                            А това не ви ли прилича на заяждане?
                            Last edited by X_Y; 06.09.2021, 20:59.

Коментар

Какво правиш ако ти дойде работник с Ковид който го кара леко и е ваксиниран?

Коментар

• Темата не е за трудовия кодекс, а за ваксини. Моля да се придържате към нея.
                                रादोस्त

Коментар

Working...
                                X