Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеСпециално Матеев редовно го трия в тази тема, за да се каже, че имам пристрастия, но както и да е.
Въпросът може да е резонен, но всеки преценя дали ще отговори.
Моля всички за малко повече толерантност към чуждото мнение, без обиди и агресия.
Както и да е, аз приключвам темата, но Матеев олеква за пореден път.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Да си стои в къщи, докато му мине. Тука обаче говорим само за 3-4 дена, като предполагам знаеш, че първите няколко дена от болничния се поемат от държавата, и чак след това останалите се поемат от работодателя.
Я пак.
Много често, имам чувствтовото, че не точно Р. Матеев пише с неговия ник.
https://accountingnews.bg/%D0%BA%D0%...D0%B0-227.html
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз не питам какво препоръчваш а какво правиш след като не иска да си стои у дома.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеТри пъти спамите с един и същи въпрос. Длъжен ли е човекът да ви отговаря, форумната полиция ли сте? Държите заповеднически тон, какво очаквате?
А вие модераторите много странно и пристрастно модерирата в определени ситуации.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Дали е ваксиниран или не - няма значение, щом има ковид или симптоми се седи у дома, няма да ходи да ръси заразата я.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеТемата не е за трудовия кодекс, а за ваксини. Моля да се придържате към нея.
Коментар
-
Да си стои в къщи, докато му мине. Тука обаче говорим само за 3-4 дена, като предполагам знаеш, че първите няколко дена от болничния се поемат от държавата, и чак след това останалите се поемат от работодателя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Какво правиш ако ти дойде работник с Ковид който го кара леко и е ваксиниран?
- 1 like
Коментар
-
....Last edited by X_Y; 06.09.2021, 20:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеКакво правиш ако ти дойде работник с Ковид който го кара леко и е ваксиниран?
Коментар
Коментар