IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

    Тези душички наистина са дошли с мисия и тя е да сломят злото у родителите си....Едно такова страдание ще те направи мек като памук...
    За това не знам ... мръсниците и крадците от ДС имат по трето поколение самодоволни гъзарчета, а точно на някакви добри отрудени хорица се падат да гледат дете с увреждане ...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

      Болните деца, които се раждат в семействата, не се появяват без причина. Те са урока, който родителите имат да научат. Това са душички, дошли специално със съдбата си със цел и мисия. Всичко се случва, защото трябва да се случи и да го разберем и приемем. С ковида е същото. Появи се, защото няма любов и да си научим уроците.
      Тези душички наистина са дошли с мисия и тя е да сломят злото у родителите си....Едно такова страдание ще те направи мек като памук...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
        Винаги е било вълнуващо човек да може да види голямата картина. Дълго време сънят ми бе смущаван от един исторически въпрос - защо България не е осъдена на Версайския договор, а за нея има специален съд - Ньойският договор. Знаменити са думите на Клемансо, че "Там, на Балканите, има един див народ, който трябва да бъде жестоко наказан". Да се чуди човек, откъде е тази жажда за мъст, като кенефите ни са били на двора, а пред Народното събрание е било кал като сега във Филиповци, докато парижките улици са ги миели с ранния Диор. Поразрових се малко и установих, че граф дьо Ньой е бил дясната ръка на Балдуин Фландърски - първият император на латинската империя, след като завладял Константинопол и го плячкосал като български премиер еврофондовете. За нещастие на двамата клетници нашият, по-голям и от Любо Ганев на размери - цар Калоян, ги опердашил при Андрианопол /Одрин/, граф дьо Ньой бил убит, а Балдуин завели в мазетата на Търновската кула, където и умрял по-късно. Договорът бил подписан именно под портрета на графа, който гледал строго нервните движения на мустаците на Стамболийски, на които можел да увисне дори самият Клемансо. Тогава, 1205 г., е било времето на кръстоносците. Днес, 800 години по-късно, е времето на иглоносците. Само, че сега ние се крием в мазетата и оставаме най-ненабоцканата нация в Европа. Защото нямаме владетели като Калоян, а един млад премиер с вратовръзка до пъпа слуша баба Радка, която го гледа през лупи като на лимонадено шише - дъното. Питам се - има връзка между тези отстоящи си на 8 века събития? Възможно ли е тези хора да имат такава зла памет, че да искат да ни направят на рендета?
        Заповядай... приятно четене.. трябва да се знае! Битката за Одрин 1205

        Контрол над съзнанието и Илюминати в България: Алхимични технологии: Битката за Одрин 1205 и битката за 2012 – българското предизвикателство към Дявола (alchemicaltechnologies.blogspot.com)

        Коментар


        • Винаги е било вълнуващо човек да може да види голямата картина. Дълго време сънят ми бе смущаван от един исторически въпрос - защо България не е осъдена на Версайския договор, а за нея има специален съд - Ньойският договор. Знаменити са думите на Клемансо, че "Там, на Балканите, има един див народ, който трябва да бъде жестоко наказан". Да се чуди човек, откъде е тази жажда за мъст, като кенефите ни са били на двора, а пред Народното събрание е било кал като сега във Филиповци, докато парижките улици са ги миели с ранния Диор. Поразрових се малко и установих, че граф дьо Ньой е бил дясната ръка на Балдуин Фландърски - първият император на латинската империя, след като завладял Константинопол и го плячкосал като български премиер еврофондовете. За нещастие на двамата клетници нашият, по-голям и от Любо Ганев на размери - цар Калоян, ги опердашил при Андрианопол /Одрин/, граф дьо Ньой бил убит, а Балдуин завели в мазетата на Търновската кула, където и умрял по-късно. Договорът бил подписан именно под портрета на графа, който гледал строго нервните движения на мустаците на Стамболийски, на които можел да увисне дори самият Клемансо. Тогава, 1205 г., е било времето на кръстоносците. Днес, 800 години по-късно, е времето на иглоносците. Само, че сега ние се крием в мазетата и оставаме най-ненабоцканата нация в Европа. Защото нямаме владетели като Калоян, а един млад премиер с вратовръзка до пъпа слуша баба Радка, която го гледа през лупи като на лимонадено шише - дъното. Питам се - има връзка между тези отстоящи си на 8 века събития? Възможно ли е тези хора да имат такава зла памет, че да искат да ни направят на рендета?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

            Така - така - болниците са препълнени, обаче се препълват все повече с набодени. Всъщност какво е чувството да си морско свинче участващо в генен експеримент и залъгвано с "морковче" от официалните власти?


            Аз пък казвам, че и последното ми уважение към институциите се изпари - нито ще позволя някой да ми иска идентификация за всяка врата която минавам само щото било модерно да имаш гнусен зелен ахненпас, нито пък ще си трая когато се опитват да насилват деца, нито пък ще позволя някой да ми забрани любимата храна. Най-гнусното е, че родните малоумни новинарски емисии днес са седнали да се чудят не над абсурдността за смятане на въглероден отпечатък на мусаката, а върху това дали формулата била вярна. Баси промитите мозъци честно - подобна идиотска класация могат да пробутват и анонсират сред обществеността единствено и само корпоративни шутове и родните продажни ....лизци
            Аз държа на мнението си - Ковид е само част от Голямото парти.

            Естествено, част от него е и въглеродната неутралност, зелените сделки и вървенето към синтетично месо и мляко.
            ​​​​​​
            Мусаката е "чао" до максимум 10 години - предстои порцион на човек за допустимо месо и млечни продукти и неслучайно започва да се обяснява как трябва да си сменим менюто, за да сме планетоугодни.

            Това е същността на Голямото парти - инертна маса от дигиталноследено стадо, чийто доходи се контролират централно, хранят се с храна без въглероден отпечатък и приемат оскъдните си запаси от електроенергия от слънце и въздух на тройни цени.

            Това, разбира се, е нелепа и абсурдна хибридна конспирация, която намерих в сайта typikonspiracii.com.

            Трябва да отворя сайта на ЕК да видя каква е всъщност истината.


            Коментар


            • Този ценен запис водещите медии едва ли ще ви го покажат – тяхната цел отдавна не е хората да бъдат информирани.
              Д-p Poбъpт Mалoyн е човекът, изобретил технологията иPHK, която лежи в основата на днешните шумно рекламирани от глoбaлиcтитe eкcпepимeнтални сyбcтанции.
              https://www.facebook.com/dete.na.sve...35183766524036

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                застаряващо и болно население, кофти демография - висока смъртност ФАКТ, но сравни нас си сега с нас си преди 2 години - разликата ти е КОВИД ефекта на сухата съчка.

                https://nsi.bg/sites/default/files/f...2_2021_W50.png

                нали си инженер - или викаш 20-21-ва рязко се развали здравната ни система, че някой ни друг ни крив.
                не мога да разбера защо на черното викате бяло и все някой друг ви е виновен.
                Берти,

                уважавам те като противник в дискусията.
                Признавам те за лидер в лагера на ваксинаторите. Ако бяхте се оставили на такива типчета като barbaron, fon и подобни, доникъде нямаше да стигнете.

                Сега, недей да тълкуваш данните от НСИ като дявола евангелието .
                Казвал съм го няколко пъти, но ще се наложи да повторя.

                Високата смъртност у нас през последните 2 години не се дължи чак толкова на ковида, колкото на липсата на адекватно лечение и профилактика на много по-сериозни заболявания, които са типични за българина. Сред тях са предимно проблеми на сърдечно-съдовата система, бъбречни заболявания и ред други неща с много по-голям процент заболели и мнооого по-голяма вероятност за усложнения и летален изход, отколкото тъпият грип (а.к.а. Covid-19 + варианти).
                От 2 години 99% от лекарите се занимават само с ковид, останалия 1% са спешната помощ. В болниците се влиза по-трудно, отколкото в Пентагона. Хората лека-полека започнаха скоростно да си заминават от проблемите, които си имаха и преди ковида, и които водят в 99% от случаите до летален изход при неадекватна профилактика и ненавременно лечение. И ако имат положителен ПСР, айдеее - поредната жертва на ковид, и статистиката се пълни.

                Това е, и няма какво да кажеш напротив.
                А ако имаш, ще ми е много интересно какво ще е - ти си умен пич и няма да си позволиш да пишеш глупости като другите споменати от вашата банда.
                Last edited by Kildirim_Bei; 30.12.2021, 13:17.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                Коментар


                • Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
                  Аз пък казвам, че и последното ми уважение към институциите се изпари - нито ще позволя някой да ми иска идентификация за всяка врата която минавам само щото било модерно да имаш гнусен зелен ахненпас, нито пък ще си трая когато се опитват да насилват деца, нито пък ще позволя някой да ми забрани любимата храна.
                  И да припомня - нито на правителството, а още по-малко на мега-концерните им пука за нечие здраве. Става въпрос единствено и само за пари и то добре планирани зад океана:
                  14 трилиона за борба с Ковид - https://www.covidmoneytracker.org/
                  150 трилиона за контрол над вятъра и слънцето (в превод на български за гонене на Михаля) - https://www.zerohedge.com/markets/he...climate-change
                  Натиска и истинските цели зад ahnenpass-овете - https://www.thelastamericanvagabond....r-the-economy/

                  И за да изпратим годината подобаващо, ето едно весело меме от мен:


                  Още интересно народно творчество има тук: https://off-guardian.org/2021/12/24/...hristmas-2021/

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    Животът и смъртта не са математика...Като изтече годината ще видим и броят на ражданията...Това колко хора умират и колко се раждат не може да се гадае математически..Може само да се преброят умрелите и родените..Когато се родят повече деца се радваме.В такива години защо никой не се вайка предишните 10 години се раждаха по 20-23 деца а сега 35.Как математиката ще обясни по високата раждаемост при ромите и по ниската при българите?И то при положението че ромите живеят в по лоши условия и с по ниски доходи?
                    https://nsi.bg/bg/content/2956/%D1%8...BF%D0%BE%D0%BB

                    общо раждания по години
                    2020 59440
                    2019 61882
                    2018 62576
                    2017 64359
                    2016 65446
                    2015 66370
                    2014 68083
                    2013 67061
                    2012 69678
                    2011 71402
                    2010 76105
                    за 2021-ва чакаме окончателни данни.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                      Жалките хорица са се вкопчили в жалкият си животец и треперят сакън нещо да не стане....Болният мозък изпитва панически ужас от смъртта не приема че можеш да умреш в пълно здаве и че може да живееш с една болест 30г.Аз ще им задам само един въпрос....Как тяхната наука ще обясни раждането на деца с тежки болести и увреждания деца които и като порастнат не могат да се грижат за себе си?Знам че всяко семейство с подобна съдба си задава въпроса защо на мен защо на нас?Тези хора не приемат че когато умрат може да се срещнат с баба си и дядо си които са заминали преди тях.или пък да се срещнат със син или дъщеря която дори не са родили а са абортирали...Тези хорица си представят Бог както поповете а не като Творец на всичко като един огромен разум...
                      Болните деца, които се раждат в семействата, не се появяват без причина. Те са урока, който родителите имат да научат. Това са душички, дошли специално със съдбата си със цел и мисия. Всичко се случва, защото трябва да се случи и да го разберем и приемем. С ковида е същото. Появи се, защото няма любов и да си научим уроците.
                      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                        застаряващо и болно население, кофти демография - висока смъртност ФАКТ, но сравни нас си сега с нас си преди 2 години - разликата ти е КОВИД ефекта на сухата съчка.

                        https://nsi.bg/sites/default/files/f...2_2021_W50.png

                        нали си инженер - или викаш 20-21-ва рязко се развали здравната ни система, че някой ни друг ни крив.
                        не мога да разбера защо на черното викате бяло и все някой друг ви е виновен.
                        Животът и смъртта не са математика...Като изтече годината ще видим и броят на ражданията...Това колко хора умират и колко се раждат не може да се гадае математически..Може само да се преброят умрелите и родените..Когато се родят повече деца се радваме.В такива години защо никой не се вайка предишните 10 години се раждаха по 20-23 деца а сега 35.Как математиката ще обясни по високата раждаемост при ромите и по ниската при българите?И то при положението че ромите живеят в по лоши условия и с по ниски доходи?
                        Last edited by aleks262; 30.12.2021, 12:25.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                          Ако аз с действията си, с бездействията си или с безотговорността си съм се докарала до положение да стана суха съчка, с голяма радост ще напусна този си живот по мое желание, защото никой друг, още по- малко децата ми не са длъжни да ми гледат болното тяло, което сама съм си изваяла. Да насаждаме вина на "безотговорните" деца е най-голямото престъпление в момента.
                          Бъдете отговорни и не заливайте децата си с вашите убеждения за повече изживяни годинки в инвалидни колички с по 20 хапове на ден.!
                          Жалките хорица са се вкопчили в жалкият си животец и треперят сакън нещо да не стане....Болният мозък изпитва панически ужас от смъртта не приема че можеш да умреш в пълно здаве и че може да живееш с една болест 30г.Аз ще им задам само един въпрос....Как тяхната наука ще обясни раждането на деца с тежки болести и увреждания деца които и като порастнат не могат да се грижат за себе си?Знам че всяко семейство с подобна съдба си задава въпроса защо на мен защо на нас?Тези хора не приемат че когато умрат може да се срещнат с баба си и дядо си които са заминали преди тях.или пък да се срещнат със син или дъщеря която дори не са родили а са абортирали...Тези хорица си представят Бог както поповете а не като Творец на всичко като един огромен разум...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                            Причината да сме в челните места не е Ковид.
                            застаряващо и болно население, кофти демография - висока смъртност ФАКТ, но сравни нас си сега с нас си преди 2 години - разликата ти е КОВИД ефекта на сухата съчка.

                            https://nsi.bg/sites/default/files/f...2_2021_W50.png

                            нали си инженер - или викаш 20-21-ва рязко се развали здравната ни система, че някой ни друг ни крив.
                            не мога да разбера защо на черното викате бяло и все някой друг ви е виновен.
                            Attached Files
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              ... болниците са препълнени с един %, които не го минават леко... и здравните системи не могат да лекуват хора болни от сърдечносъдови,онкологични и тн и тн.. защото с намален състав или карантинирани отделения.
                              ...
                              Така - така - болниците са препълнени, обаче се препълват все повече с набодени. Всъщност какво е чувството да си морско свинче участващо в генен експеримент и залъгвано с "морковче" от официалните власти?

                              Ето всъщност малко факти за мъжете под 40 годишна възраст - ти май беше от тях. Темата е честотата на миокардит при заразени с Ковид срещу такива надупчени с Пфайзер и сие: https://brownstone.org/articles/myoc...-40-an-update/


                              ...
                              1. Вече е ясно, че мъжете <40, с втора или с трета доза от Pfizer имат повече миокардит, отколкото при sars-cov-2 инфекция. Това важи още за първа доза на Moderna, както и за втората и доза.
                              2. Бустерите на Pfizer (доза три) причиняват повече миокардит при мъже под 40 години, отколкото би причинила инфекция с Ковид.
                              3. Миокардитът след инфекцията е по-чест с напредване на възрастта, за разлика от миокардит след ваксинация, който е по-чест, когато сте по-млади (обратни градиенти)
                              ...
                              Както се сещаш това са данните само за миокардит след ваксинация. Отделно имаш огромен брой случаи на кръвни съсиреци, неврологични увреждания и какво ли още не, но това е "допустимо" според официоза защото сте в извънредна епидемологична обстановка, която ще продължи безкрай, ако това зависи от политиците. Така де те първо здраво смучат подкупи и второ се чувстват като царе защото спряха да се съобразяват със законите в държавите - няма обществени поръчки, няма търгове, няма отчетност, има безкрайно количество помощи за "нашите" хора и безкрайна война срещу "врагове" които могат да бъдат вадени "осветявани" когато и както им хрумне. Отчетност за ефективността на мерките също няма, но се рекламира колко важно е те безропотно да се изпълняват.

                              Иначе същите наглеци които ви излъгаха да се набодете, сега се пробват да осакатят децата ви, а в съвсем скоро бъдеще се подготвят да ви изкомандват даже какво да ядете. Следният материал в превод означава - "яжте бели червеи и скакалци - те нямат въглероден отпечатък": https://www.uswitch.com/gas-electric...european-food/

                              Аз пък казвам, че и последното ми уважение към институциите се изпари - нито ще позволя някой да ми иска идентификация за всяка врата която минавам само щото било модерно да имаш гнусен зелен ахненпас, нито пък ще си трая когато се опитват да насилват деца, нито пък ще позволя някой да ми забрани любимата храна. Най-гнусното е, че родните малоумни новинарски емисии днес са седнали да се чудят не над абсурдността за смятане на въглероден отпечатък на мусаката, а върху това дали формулата била вярна. Баси промитите мозъци честно - подобна идиотска класация могат да пробутват и анонсират сред обществеността единствено и само корпоративни шутове и родните продажни ....лизци
                              Last edited by vgc; 30.12.2021, 12:11.

                              Коментар


                              • Хора, посягат на децата! Пазете си ги!

                                Коментар

                                Working...
                                X