IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Може и да си споменавал(не съм сигурен), но беше ли го карал вируса или не?
    Не, не съм го карал вируса и съм ваксиниран с 2 дози Файзер през лятото когато нямаше никой пред центровете за ваксиниране.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      В Испания 5 вълна на КОВИД 19....
      Необяснимо смъртоносна....
      97 % от смъртните случаи на населението над 70 г са ВАКСИНИРАНИ ......
      Ами сега...?
      ако вируса не може да свърши сам работата
      да повикаме на помощ ваксините
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Именно - темата е за ваксини. Не знам защо започна този спор, след като на всеки му е ясно, че работодателите са си в правото да искат персонала им да бъде ваксиниран, и в това няма нищо противозаконно.
        Матеев работодателя НЕ е в правото си да казва на работниците какво да правят с телата си

Работодателя е в нарушение на закона да ги принуждава да се ваксинират докато това не е станало задължително с решение на съответните органи

Айде уволни някой с мотив че не е ваксиниран и ела да ни се похвалиш

Коментар

• Много интересно...
          Ако се твърди(като Матеев), че работодателя има право да изисква да са му ваксинирани служителите... Тогава излиза, че друг пък работодател може да изисква да НЕ са му ваксинирани служителите. Защото така го кефи.... Нали така?...

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Нещо и на математика и на Витанов изводите излизат грешни. Облъчването с комюникета и таблици дава резултат. Оставаш с грешни впечатления за надвиснапа опасност и, че някой мисли да те спасява.
            Никой не те спасява. Само ни набутват, дългосрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Явно си младеж, под 30г. И Мариакнската падина, ти е до коленете.
              Грипчето, има инкубационен период 2 седмици. През лятото е намалена активността на вируса, Заради температурите и слънцето.
              Та изводите ти ,са грешни.
              Като на онзи Факсър. 2 млрд. Факснати, и всичко е ОК.

П.П. Заравих да добавя мишлета. 2 млрд. Факснати мишлета.
              Кво лято ,кви температури слез от лампата моля , има достатъчно примери с други държави и с друг климат които автоматично и безапелационно обарват глупостите които пишеш . Нищо добро не ни чака .....
              Last edited by X_Y; 07.09.2021, 11:04.

Коментар

Грипчето, има инкубационен период 2 седмици. През лятото е намалена активността на вируса, Заради температурите и слънцето.
                Нещо и на математика и на Витанов изводите излизат грешни. Облъчването с комюникета и таблици дава резултат. Оставаш с грешни впечатления за надвиснапа опасност и, че някой мисли да те спасява.

Коментар

Мисля, че в момента е доста по кратък - до 4 дни. По думите на моя приятелка, лекар, която е в болница с ковид отделение.
                  Когато аз го карах (ноември) симптомите се проявиха пак на 3-4 ден. Същото беше и при всички, с които се чувах и се бяха заразили по него време.
                  Last edited by neptun266; 06.09.2021, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Дори и Делтата не се предава на открито, въпреки че се води доста по-заразна от оригиналния щам.

Знам за няколко заразени от морето и всички са обикаляли затворени пространства.

Лично аз прекарах 2 седмици на морето в един апарт хотел, който беше по-сигурен отколкото блока където живея. В блока има 24 апартамента, докато в апарт хотела само 10 и там можех да избягвам ползването на асансьора. И другаде не съм влизал на закрито освен на рецепцията при пристигане и напускане.

п.п. и гледахме да избягваме струпването на много хора на едно място на открито, а ресторанти за закрито бяха изключни.
                    Може и да си споменавал(не съм сигурен), но беше ли го карал вируса или не?

Коментар

Може и да греша, обаче ти най-вероятно си пропуснал и не си видял през лятото какво беше по курортите. Десетки хиляди от цял свят на тълпи по алеи и ресторанти и това три месеца и къде са умрелите? Никъде. Колко е заразно? Николко.
                      Има болни, и аз съм го изкарал. И нищо.

П.П. Заравих да добавя мишлета. 2 млрд. Факснати мишлета.
                      Last edited by SKP; 06.09.2021, 23:19.

Коментар

Може и да греша, обаче ти най-вероятно си пропуснал и не си видял през лятото какво беше по курортите. Десетки хиляди от цял свят на тълпи по алеи и ресторанти и това три месеца и къде са умрелите? Никъде. Колко е заразно? Николко.
                        Има болни. И аз съм го изкарал. И нищо.
                        Дори и Делтата не се предава на открито, въпреки че се води доста по-заразна от оригиналния щам.

Знам за няколко заразени от морето и всички са обикаляли затворени пространства.

Лично аз прекарах 2 седмици на морето в един апарт хотел, който беше по-сигурен отколкото блока където живея. В блока има 24 апартамента, докато в апарт хотела само 10 и там можех да избягвам ползването на асансьора. И другаде не съм влизал на закрито освен на рецепцията при пристигане и напускане.

п.п. и гледахме да избягваме струпването на много хора на едно място на открито, а ресторанти за закрито бяха изключни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                          За да сте наясно какво се случва, трябва винаги да градите разсъжденията си върху една единствена фундаментална теза - никой не е загрижен за вас. Взаимната грижа има много къса верига и тя е в рамките на семейството. Даже и първите ви братовчеди не ги е грижа за вас, какво остава за тези, които дори не знаят за съществуването ви.
                          Тука съм абсолютно съгласен

Може да сложиш и 2-3 добри приятели и до там. Затова се оправяш сам и оставаш другите да се оправят сами, ама лошото е че не живеем в гората и като страдат повечето хора страдаш и ти - чисто икономически и социално ако щеш.

Както и да е - извън темата е това.

Коментар

Грешиш. Болестта си е съвсем реална и смъртоносна. Но е такава, заради ГМО-то и битовата химия, с което ни тъпчат. В Европа е леко ограничено, Но в С.Америка е валидно, с пълна сила.
                            Лечението на грипчето е грешно. Само естествен имунитет на 70% от стадото, ще спре пандемията. Но нещата са навързани. ГМО и битовата химия, подтискат имунитета. Та затова Факсане. До дупка.
                            Има болни. И аз съм го изкарал. И нищо.
                            Last edited by vikhunter; 06.09.2021, 22:58.

Коментар

Грешката е, че ни втълпиха, че има опасна и смъртоносна болест. И от там цялото разединение.
                              Грешиш. Болестта си е съвсем реална и смъртоносна. Но е такава, заради ГМО-то и битовата химия, с което ни тъпчат. В Европа е леко ограничено, Но в С.Америка е валидно, с пълна сила.
                              Лечението на грипчето е грешно. Само естествен имунитет на 70% от стадото, ще спре пандемията. Но нещата са навързани. ГМО и битовата химия, подтискат имунитета. Та затова Факсане. До дупка.

Коментар

• За да сте наясно какво се случва, трябва винаги да градите разсъжденията си върху една единствена фундаментална теза - никой не е загрижен за вас. Взаимната грижа има много къса верига и тя е в рамките на семейството. Даже и първите ви братовчеди не ги е грижа за вас, какво остава за тези, които дори не знаят за съществуването ви.

Коментар

Working...
                                X