Първоначално изпратено от neptun266
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВ Испания 5 вълна на КОВИД 19....
Необяснимо смъртоносна....
97 % от смъртните случаи на населението над 70 г са ВАКСИНИРАНИ ......
Ами сега...?
да повикаме на помощ ваксинитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Именно - темата е за ваксини. Не знам защо започна този спор, след като на всеки му е ясно, че работодателите са си в правото да искат персонала им да бъде ваксиниран, и в това няма нищо противозаконно.
Работодателя е в нарушение на закона да ги принуждава да се ваксинират докато това не е станало задължително с решение на съответните органи
Айде уволни някой с мотив че не е ваксиниран и ела да ни се похвалиш
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Нещо и на математика и на Витанов изводите излизат грешни. Облъчването с комюникета и таблици дава резултат. Оставаш с грешни впечатления за надвиснапа опасност и, че някой мисли да те спасява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Явно си младеж, под 30г. И Мариакнската падина, ти е до коленете.
Грипчето, има инкубационен период 2 седмици. През лятото е намалена активността на вируса, Заради температурите и слънцето.
Та изводите ти ,са грешни.
Като на онзи Факсър. 2 млрд. Факснати, и всичко е ОК.
П.П. Заравих да добавя мишлета. 2 млрд. Факснати мишлета.Last edited by X_Y; 07.09.2021, 11:04.
- 1 like
Коментар
-
Грипчето, има инкубационен период 2 седмици. През лятото е намалена активността на вируса, Заради температурите и слънцето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Когато аз го карах (ноември) симптомите се проявиха пак на 3-4 ден. Същото беше и при всички, с които се чувах и се бяха заразили по него време.Last edited by neptun266; 06.09.2021, 23:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Дори и Делтата не се предава на открито, въпреки че се води доста по-заразна от оригиналния щам.
Знам за няколко заразени от морето и всички са обикаляли затворени пространства.
Лично аз прекарах 2 седмици на морето в един апарт хотел, който беше по-сигурен отколкото блока където живея. В блока има 24 апартамента, докато в апарт хотела само 10 и там можех да избягвам ползването на асансьора. И другаде не съм влизал на закрито освен на рецепцията при пристигане и напускане.
п.п. и гледахме да избягваме струпването на много хора на едно място на открито, а ресторанти за закрито бяха изключни.
Коментар
-
Може и да греша, обаче ти най-вероятно си пропуснал и не си видял през лятото какво беше по курортите. Десетки хиляди от цял свят на тълпи по алеи и ресторанти и това три месеца и къде са умрелите? Никъде. Колко е заразно? Николко.
Има болни, и аз съм го изкарал. И нищо.
П.П. Заравих да добавя мишлета. 2 млрд. Факснати мишлета.Last edited by SKP; 06.09.2021, 23:19.
Коментар
-
Може и да греша, обаче ти най-вероятно си пропуснал и не си видял през лятото какво беше по курортите. Десетки хиляди от цял свят на тълпи по алеи и ресторанти и това три месеца и къде са умрелите? Никъде. Колко е заразно? Николко.
Има болни. И аз съм го изкарал. И нищо.
Знам за няколко заразени от морето и всички са обикаляли затворени пространства.
Лично аз прекарах 2 седмици на морето в един апарт хотел, който беше по-сигурен отколкото блока където живея. В блока има 24 апартамента, докато в апарт хотела само 10 и там можех да избягвам ползването на асансьора. И другаде не съм влизал на закрито освен на рецепцията при пристигане и напускане.
п.п. и гледахме да избягваме струпването на много хора на едно място на открито, а ресторанти за закрито бяха изключни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЗа да сте наясно какво се случва, трябва винаги да градите разсъжденията си върху една единствена фундаментална теза - никой не е загрижен за вас. Взаимната грижа има много къса верига и тя е в рамките на семейството. Даже и първите ви братовчеди не ги е грижа за вас, какво остава за тези, които дори не знаят за съществуването ви.
Може да сложиш и 2-3 добри приятели и до там. Затова се оправяш сам и оставаш другите да се оправят сами, ама лошото е че не живеем в гората и като страдат повечето хора страдаш и ти - чисто икономически и социално ако щеш.
Както и да е - извън темата е това.
- 1 like
Коментар
-
Грешиш. Болестта си е съвсем реална и смъртоносна. Но е такава, заради ГМО-то и битовата химия, с което ни тъпчат. В Европа е леко ограничено, Но в С.Америка е валидно, с пълна сила.
Лечението на грипчето е грешно. Само естествен имунитет на 70% от стадото, ще спре пандемията. Но нещата са навързани. ГМО и битовата химия, подтискат имунитета. Та затова Факсане. До дупка.
Има болни. И аз съм го изкарал. И нищо.Last edited by vikhunter; 06.09.2021, 22:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Грешката е, че ни втълпиха, че има опасна и смъртоносна болест. И от там цялото разединение.
Лечението на грипчето е грешно. Само естествен имунитет на 70% от стадото, ще спре пандемията. Но нещата са навързани. ГМО и битовата химия, подтискат имунитета. Та затова Факсане. До дупка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За да сте наясно какво се случва, трябва винаги да градите разсъжденията си върху една единствена фундаментална теза - никой не е загрижен за вас. Взаимната грижа има много къса верига и тя е в рамките на семейството. Даже и първите ви братовчеди не ги е грижа за вас, какво остава за тези, които дори не знаят за съществуването ви.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар