IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • "Въпреки че се намира на едно от най-отдалечените места в света, две трети от общо 25 служители на полярната станция "Принцеса Елизабет" са заразени. Все още не са съобщени тежки симптоми, потвърди белгийският Полярен секретариат пред в. "Льо Соар".

    Възникналото епидемично огнище е изненада, тъй като всички членове на експедицията са били ваксинирани, направени са им серия от тестове и са били карантинирани. На полярниците са били направени PCR тестове два часа преди отлитането им от Белгия за Южна Африка. На петия ден от пристигането си в Кейптаун те са били тествани повторно по време на 10-дневна карантина. След това полярниците са тествани преди отпътуването от Южна Африка за Антарктида и четвърти PCR тест пет дни след пристигането в научноизследователската станция."


    Толкова за тестовете и ваксините.
    Дневник - Най-важното и най-новото, Всичко за парламентарни избори 2021, Избрано съдържание от България и света, Новини, Анализи, Видео, Фотографии.
    Last edited by Dimitar.; 30.12.2021, 16:41.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      ............. сещате ли се как ще изглежда тази картинка след 1 месец

      .........................................

      Барбарела, когато искаш да сравниш това, което са направили французите, (преди теб!!!) - савнявай с Германия, а не с последния в ЕС - България.

      Отделно: нямаш никакъв принос за онова, което са постигнали французите. Приносът ти е чиста НУЛА.

      За многото и увеличаващи се заразени - може и да имаш (сериозен) "принос". Нали ходи "на ски"... (по-добре е да не го афишираш...)

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

        Франция в момента е в Омикрон вълна, а ние сме по-скоро в края на Делта вълна и омикрона ще си го обеним по нова година и именните дни след това. Ако искаш да си обективен остави едни 15 дни тук и сравнявай числата що се касе до омикрон и това дали има някаква файда от ваксините.
        Дадено, съгласен съм.

        Цифрите от неваксинирана и яко омикронена РЮА са прекрасни.

        81 починали вчера, пет седмици след началото на рекордна като заразност вълна в 60 млн. държава ... абсолютна хрема.

        Сигурно повече души умират в ЮАР дневно от бой с портрети на Нейсън Мандела.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

          19 се вмества 4 пъти в 80 с нищожен остатък.

          Нали мерим ефективността на ваксините като има вълна, а не като няма?
          Франция в момента е в Омикрон вълна, а ние сме по-скоро в края на Делта вълна и омикрона ще си го обеменим по нова година тук и именните дни след това. Ако искаш да си обективен остави едни 15 дни тук и сравнявай числата що се касае до омикрон и това дали има някаква файда от ваксините.
          Last edited by bertram; 30.12.2021, 16:57.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

          Коментар


          • https://www.facebook.com/10000771199...37916561323476

            гърция
            Elef Karas

            6 дни ·
            Κοντρόλ για να πάμε έξω .... Σας τα δείχνω για να καταλάβετε που έφτασε η κατάσταση ... Μας πέρασαν βραχιόλι για να μπορέσουμε να κάνουμε τα ψώνια μας .
            Вижте по-малко
            Elef Karas

            6 дни ·
            Контрол над излизането... Показвам ви, за да разберете до къде стигна ситуацията... Дадоха ни гривна, за да можем да пазаруваме.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

              Я пак смятай, 120 колко пъти се вмества в 1406?
              Антиваксърите сте тотално скарани с елементарната логика, но простата аритметика ниво трети клас явно също сте я пропуснали.
              19 се вмества 4 пъти в 80 с нищожен остатък.

              Нали мерим ефективността на ваксините като има вълна, а не като няма?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                Значи нация с 80 процента ваксинирани има само 4 пъти по-малка смъртност от най-застаряващата нация с 30% ваксинирани, практически неработеща здравна система и най-лоша храна и въздух в ЕС?

                В най-добрия случай ваксините вършат малко работа, в най-лошия - никаква.
                Я пак смятай, 120 колко пъти се вмества в 1406?
                Антиваксърите сте тотално скарани с елементарната логика, но простата аритметика ниво трети клас явно също сте я пропуснали.

                Коментар


                • Значи нация с 80 процента ваксинирани има само 4 пъти по-малка смъртност от най-застаряващата нация с 30% ваксинирани, практически неработеща здравна система и най-лоша храна и въздух в ЕС?

                  В най-добрия случай ваксините вършат малко работа, в най-лошия - никаква.

                  Коментар


                  • https://www.youtube.com/watch?v=b5pH5auETSY
                    Пинокио, ти си от малкото тук, заради които влизам в този форум! Много въпроси намират лесно своите отговори, ако се гледа Христо-центрично! Честито Рождество Христово!

                    Коментар


                    • Антиваксъри, сещате ли се как ще изглежда тази картинка след 1 месец
                      .
                      Last edited by barbaron; 30.12.2021, 15:26.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                        Тези душички наистина са дошли с мисия и тя е да сломят злото у родителите си....Едно такова страдание ще те направи мек като памук...
                        За това не знам ... мръсниците и крадците от ДС имат по трето поколение самодоволни гъзарчета, а точно на някакви добри отрудени хорица се падат да гледат дете с увреждане ...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

                          Болните деца, които се раждат в семействата, не се появяват без причина. Те са урока, който родителите имат да научат. Това са душички, дошли специално със съдбата си със цел и мисия. Всичко се случва, защото трябва да се случи и да го разберем и приемем. С ковида е същото. Появи се, защото няма любов и да си научим уроците.
                          Тези душички наистина са дошли с мисия и тя е да сломят злото у родителите си....Едно такова страдание ще те направи мек като памук...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                            Винаги е било вълнуващо човек да може да види голямата картина. Дълго време сънят ми бе смущаван от един исторически въпрос - защо България не е осъдена на Версайския договор, а за нея има специален съд - Ньойският договор. Знаменити са думите на Клемансо, че "Там, на Балканите, има един див народ, който трябва да бъде жестоко наказан". Да се чуди човек, откъде е тази жажда за мъст, като кенефите ни са били на двора, а пред Народното събрание е било кал като сега във Филиповци, докато парижките улици са ги миели с ранния Диор. Поразрових се малко и установих, че граф дьо Ньой е бил дясната ръка на Балдуин Фландърски - първият император на латинската империя, след като завладял Константинопол и го плячкосал като български премиер еврофондовете. За нещастие на двамата клетници нашият, по-голям и от Любо Ганев на размери - цар Калоян, ги опердашил при Андрианопол /Одрин/, граф дьо Ньой бил убит, а Балдуин завели в мазетата на Търновската кула, където и умрял по-късно. Договорът бил подписан именно под портрета на графа, който гледал строго нервните движения на мустаците на Стамболийски, на които можел да увисне дори самият Клемансо. Тогава, 1205 г., е било времето на кръстоносците. Днес, 800 години по-късно, е времето на иглоносците. Само, че сега ние се крием в мазетата и оставаме най-ненабоцканата нация в Европа. Защото нямаме владетели като Калоян, а един млад премиер с вратовръзка до пъпа слуша баба Радка, която го гледа през лупи като на лимонадено шише - дъното. Питам се - има връзка между тези отстоящи си на 8 века събития? Възможно ли е тези хора да имат такава зла памет, че да искат да ни направят на рендета?
                            Заповядай... приятно четене.. трябва да се знае! Битката за Одрин 1205

                            Контрол над съзнанието и Илюминати в България: Алхимични технологии: Битката за Одрин 1205 и битката за 2012 – българското предизвикателство към Дявола (alchemicaltechnologies.blogspot.com)

                            Коментар


                            • Винаги е било вълнуващо човек да може да види голямата картина. Дълго време сънят ми бе смущаван от един исторически въпрос - защо България не е осъдена на Версайския договор, а за нея има специален съд - Ньойският договор. Знаменити са думите на Клемансо, че "Там, на Балканите, има един див народ, който трябва да бъде жестоко наказан". Да се чуди човек, откъде е тази жажда за мъст, като кенефите ни са били на двора, а пред Народното събрание е било кал като сега във Филиповци, докато парижките улици са ги миели с ранния Диор. Поразрових се малко и установих, че граф дьо Ньой е бил дясната ръка на Балдуин Фландърски - първият император на латинската империя, след като завладял Константинопол и го плячкосал като български премиер еврофондовете. За нещастие на двамата клетници нашият, по-голям и от Любо Ганев на размери - цар Калоян, ги опердашил при Андрианопол /Одрин/, граф дьо Ньой бил убит, а Балдуин завели в мазетата на Търновската кула, където и умрял по-късно. Договорът бил подписан именно под портрета на графа, който гледал строго нервните движения на мустаците на Стамболийски, на които можел да увисне дори самият Клемансо. Тогава, 1205 г., е било времето на кръстоносците. Днес, 800 години по-късно, е времето на иглоносците. Само, че сега ние се крием в мазетата и оставаме най-ненабоцканата нация в Европа. Защото нямаме владетели като Калоян, а един млад премиер с вратовръзка до пъпа слуша баба Радка, която го гледа през лупи като на лимонадено шише - дъното. Питам се - има връзка между тези отстоящи си на 8 века събития? Възможно ли е тези хора да имат такава зла памет, че да искат да ни направят на рендета?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

                                Така - така - болниците са препълнени, обаче се препълват все повече с набодени. Всъщност какво е чувството да си морско свинче участващо в генен експеримент и залъгвано с "морковче" от официалните власти?


                                Аз пък казвам, че и последното ми уважение към институциите се изпари - нито ще позволя някой да ми иска идентификация за всяка врата която минавам само щото било модерно да имаш гнусен зелен ахненпас, нито пък ще си трая когато се опитват да насилват деца, нито пък ще позволя някой да ми забрани любимата храна. Най-гнусното е, че родните малоумни новинарски емисии днес са седнали да се чудят не над абсурдността за смятане на въглероден отпечатък на мусаката, а върху това дали формулата била вярна. Баси промитите мозъци честно - подобна идиотска класация могат да пробутват и анонсират сред обществеността единствено и само корпоративни шутове и родните продажни ....лизци
                                Аз държа на мнението си - Ковид е само част от Голямото парти.

                                Естествено, част от него е и въглеродната неутралност, зелените сделки и вървенето към синтетично месо и мляко.
                                ​​​​​​
                                Мусаката е "чао" до максимум 10 години - предстои порцион на човек за допустимо месо и млечни продукти и неслучайно започва да се обяснява как трябва да си сменим менюто, за да сме планетоугодни.

                                Това е същността на Голямото парти - инертна маса от дигиталноследено стадо, чийто доходи се контролират централно, хранят се с храна без въглероден отпечатък и приемат оскъдните си запаси от електроенергия от слънце и въздух на тройни цени.

                                Това, разбира се, е нелепа и абсурдна хибридна конспирация, която намерих в сайта typikonspiracii.com.

                                Трябва да отворя сайта на ЕК да видя каква е всъщност истината.


                                Коментар

                                Working...
                                X