IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    П.С. А Радев загуби гласа ми на тези избори
    Не забравяй и за комундето Кацаров, дето миналато година го игра анти-ваксър, а сега вече се пребоядиса на върл пфайзерофил:
    https://www.investor.bg/ikonomika-i-...ifikat-337894/

Прогнозирам, че на предстоящите 2 в 1 избори:
    БСП - 4.1% гласоподаватели.
    Радев - няма даже и да стигне и до балотаж.

Могат да ми спрат достъпа и до хранителните магазини ако искат - скоро ще усетят всенародната любов. Абе тоя Кацаров да не е скрита дружка на Копейкин, че им прави такъв ПР точно месец преди вота?
    Last edited by vgc; 19.10.2021, 17:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      така, сега, като им се срине посещаемостта на молове, ресторанти, хотели и т.н., сами ще запеят как са против зелените звезди, пардон, сертификати. От мен лично 2 хотела вече загубиха 1000 лева за 2 уикенда, а молвете поне 500 лева -честито, да си чакат от хората с еврейските звезди, пардон, зелените сертификати, дето са се окопали вкъщи, да им правят обороция.

Гласувай за подлогата гербаджийска и тази на ДПС - печалния образ на потъващия ректор на СУ.
      Щом ти харесва нека да пратят Мутафчийски с КПП-тата да ни изплющи два зад врата сутрин обед и вечер.
      Никакви българи не сме, никаква нация, разсипана от мародери, апаши и службогонци, това е ясно, а платени жалки посредствени ганьовци действащи по системата "аз съм добре, другите да му мислят, след мен и потоп."
      Къде са Левски къде е Ботев. Това ми било историк. Както и да е. Гласът ти ще е на вятъра за който и друг да е. Гледай си хотелите
      След психотерора "Мутафчийски" много хора получиха психо деформации, не всеки може да издържи, а от това печели пожарникаря с "разделяй и владей"
      Last edited by malkia Muk; 19.10.2021, 16:58.
      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• така, сега, като им се срине посещаемостта на молове, ресторанти, хотели и т.н., сами ще запеят как са против зелените звезди, пардон, сертификати. От мен лично 2 хотела вече загубиха 1000 лева за 2 уикенда, а молвете поне 500 лева -честито, да си чакат от хората с еврейските звезди, пардон, зелените сертификати, дето са се окопали вкъщи, да им правят обороция.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          От 21 октомври:
          Всички дейности на закрито само срещу зелен сертификат

няма проблем, магазините до 300м2 не са включени.
          Ама как така, Бонка разсъждаваше на глас, че сме нямали правителство сега и нямало кой да прокара високи актуализирани данъци по НИ ;;
          Бонке, не е нужен Закон, става и със Наредба, Указ, Нареждане, Заповед, както разбираш от новото маскиране.

Коментар

• От 21 октомври:
            Всички дейности на закрито само срещу зелен сертификат

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Значи потвърждаваш, че ЛЪЖЕШ че "лекарите се дърпат да се ваксинират у нас". Точно обратното е.

Само антиваксърите можете да четете между буквите, между бузите, между очите.
              Ганке, пардон, Бонке, не знаеш ли разликата между De Facto и De Jure ?
              На хартия имаме много ваксинирани лекари за да нямат пречки в работата, а дефакто - не е така.

Иванчо се прибира в къщи и пита баща си:
              -Тате, каква е разликата между де факто и фактически?
              -Много просто Иванчо, ей сега ще ти обясня - казал бащата и пита жена си
              -Ти с някой за 50 000 лв. ще легнеш ли?
              -Да, само да ми ги даде - отвръща жена му.
              Бащата пита по-голямата си дъщеря:
              -Ти за 100 000 лв. ще легнеш ли с някого?
              -Ще легна, стига да ми ги даде някой.
              Бащата пита по-малката си дъщеря:
              -Ти за 200 000 лв. ще легнеш ли с някой мъж?
              -Ще легна веднага - отвръща тя.
              -Виждаш ли, Иванчо, де факто имаме три к..ви в къщи, а фактически нямаме един лев.

п.п. И това за бузите е верно, жената постоянно я ваксинирам, и ни грип, ни ковид
              Нито пък кашля, откакто приема "ваксината" локално, щот съм я убедил че съдържа важни протеини, витамини и микроелементи

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Малко над 22% са ваксинираните здравни работници у нас. „Имунизираните лекари и медицинските сестри обаче са висок процент. При лекарите вероятно вече е към 70%”, обясни проф Кожухарова по НОВА.
                По данни на НСИ, лекарите са 29 667 за 2018 год.
                Ами виж сега, коя мед сестра ще откаже да изпразни инжекцията на земята и да даде серификат на своя колега лекар от същата болница ??
                Това верно се чете между буквите, но не ме разочаровай.
                Значи потвърждаваш, че ЛЪЖЕШ че "лекарите се дърпат да се ваксинират у нас". Точно обратното е.

Само антиваксърите можете да четете между буквите, между бузите, между очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                  Преди 3 месеца 22 хиляди лекари имаха ваксина, общия брой на лекарите е 34 хиляди.

пп Да добавя, че около 10 хиляди лекари официално са прекарали вируса. Естествено не може просто да съберем двете числа, защото част от преболедувалите после са се ваксинирали.
                  Малко над 22% са ваксинираните здравни работници у нас. „Имунизираните лекари и медицинските сестри обаче са висок процент. При лекарите вероятно вече е към 70%”, обясни проф Кожухарова по НОВА.
                  По данни на НСИ, лекарите са 29 667 за 2018 год.
                  Ами виж сега, коя мед сестра ще откаже да изпразни инжекцията на земята и да даде серификат на своя колега лекар от същата болница ??
                  Това верно се чете между буквите, но не ме разочаровай.

Коментар

• Anti-Vaxxers in a Zombie Apocalypse

https://9gag.com/funny/a7EjmVr?ref=fsidebar

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                      Берт, нещата са прости и ясни, ако си учил и практикувал медицински науки.
                      Ама виждаш, че и лекарите се дърпат да се ваксинират у нас, май поне половината от тях.
                      Що така, едва ли са конспиратори всичките.
                      Тая тема толкова е дъвкана за посл 18 месеца, че няма къде.
                      Това естествено е ЛЪЖА. Преди 3 месеца 22 хиляди лекари имаха ваксина, общия брой на лекарите е 34 хиляди.

пп Да добавя, че около 10 хиляди лекари официално са прекарали вируса. Естествено не може просто да съберем двете числа, защото част от преболедувалите после са се ваксинирали.
                      Last edited by BONI; 19.10.2021, 14:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Как си го представяш това да стане... Няма да търпим фашисти на власт
                        Уви мисля, че вероятността да стане е голяма. Не утре.
                        Нещата са отигравани от доста време дори точно преди ''откриването'' на вируса. Вижда се как се случва и реално на Запад. Та стъпките са ясни и се върви по тях и у нас. Ето почват с учителите , защото ги е страх да пипнат лекарите, че и без това са кът.... Като карат всеки да си бърка в носа и гърлото на 2 дни за няколко месеца и от ДЖОБА си един по един ще почнат да клякат и бият ваксина. После с други обществени сектори, после със забрани за обществени блага или безкрай тестове и се стига до преломните 50%. Тогава почва по-грубото пипане и накрая задължителната ваксинация за примерно останали 20%....
                        Само си припомни колко теории на конспирациите за 18 месеца станаха факт като зелените сертификати и т.н.. Изпълниха се дори като сега е ясно, че вируса макар и гаден не е чак толкова смъртоносен както се предполагаше в началото, ваксините нямат нищо общо с обещаната ефективност и т.н.
                        Единственият шанс да ни се размине / пак не е сигурно/ с дела на ваксинираните у нас да е 30-40% макс до догодина по това време. До тогава с още 1 подобна голяма вълна вируса ще е преминал през достатъчно хора, за да преминем на езерни вълни....

ПП Берти, пак ползваш определения които са грешни. В тази тема над 90% от хората , които не са ок със случващото се в момента с ваксините са ПРОваксъри, но не за тези ваксини поради безкрай причини. Какви антиваксъри ти се привиждат ?! Аз лично съм ЗА ЯКИ локдауни в стил Китай вместо ваксини, пълен граничен и карантинен контрол и т.н. ама в ЕССР трудна работа....
                        Що за ваксина е тази която при 20% ваксинирани се разболяват 16%,11% стигат до болница.... Колко е това 80% от ваксинираните ще се разболеят ! И не са 100% защото останалите 20% са го изкарали преди ваксината и имат имунитет от преди нея....А в същото време си въобразяват, че са защитени и не се пазят както и околните. Не виждаш ли риска в това положение ?! Помня едни промивки че като се ваксна и ще мога да виждам възрастните си родители без страх. Е при горните проценти наистина ли можеш да го направиш ?!
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.10.2021, 14:29.

Коментар

• Берт, нещата са прости и ясни, ако си учил и практикувал медицински науки.
                          Ама виждаш, че и лекарите се дърпат да се ваксинират у нас, май поне половината от тях.
                          Що така, едва ли са конспиратори всичките.
                          Тая тема толкова е дъвкана за посл 18 месеца, че няма къде.

Коментар

• задължителна ваксинация ще вкара излишно напрежение в системата, а още повече, че тези ваксини явно не са особено трайни и ефективни (ако, че съм ваксиниран се опитвам да съм обективен)

за мен е ясно, че ако се ваксинират повече хора ще може да има по-малко крути мерки по ограничаване на събиране и пътуване, а ако не се единственото, което може да направят властите е по-сериозен локдаун.

характерно за групата на анти ваксърите ако може така да се нарекат е, че са и анти локдаун и анти всякакви мерки
                            до нищо добро няма да ни доведе този подход на вечното отрицание, търсене на конспирация и неглижиране на здравето не само личното, а и на хората около нас.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ся ше видим какви мерки ще обявят следобеда... сигурен съм, че ще има много недоволни!

p.s.
                              Автора на картинката да внимава да не умре от насиране, че комшиите му може да решат да го оставят как си е. Ще стане като във вица: "лайно има, вожд няма"!

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ем така е, затова ще стане задължителна ваксинацията, щото много умници и свободолюбиви се навъдиха.
                                Бих те поправил, специално на Територията умниците са останали малко и намаляват за жалост.
                                Нали знаеш историята за Ботев дето след слизането от кораба и влезнал у едно село и мъжете билу вътре при овцете скрити.
                                За жалост от 1396г, след падането на Срацимир, ролята на роб е силно застъпена тъдява, чак до наши дни.
                                Не ме учудваш, 625г робска практика и блеене не са малко.

Коментар

Working...
                                X