Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Аз в Била Лидъл Кауфланд Метро ходя много рядко.Но ще пробвам веднага щом го въведат тоя сертификат ей така за да проверя..
Просто трябваше да затворят питейни заведения, туристически нощувки, концерти, кина, ентертейнмънт секакъв.
Коментар
-
Аз в Била Лидъл Кауфланд Метро ходя много рядко.Но ще пробвам веднага щом го въведат тоя сертификат ей така за да проверя..Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Няма как Билла да си позволи да си изгуби от клиентите, през пръсти ще проверяват, не че иначе ще различат визуално фалшив антигенен/ПСР хартиен сертификат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
И къде ще идеш? Май само русия е за твоя акъл, навсякъде другаде ще ти искат зелено сертификатче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
В 19-ти век сме, защото населението ни е на това ниво - глупаво, необразовано, но за сметка на това арогантно и със самочувствие. Население, което не вярва в науката и съвременната медицина, а на врачки и на "една жена каза". Апропо, този форум е много добър пример.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, багажчето и на Терминал 1 или 2. Свят широк, избери си по-добро население. Не мога да те разбера що за мазохист си, за да се занимаваш с разни глупави, необразовани, но за сметка на това арогантни българи.
Единственото, което ме озадачава е, защо пропускаш да кажеш колко е зле Русия, как Путин е зъл. Зер не си истински българофоб, ако не мразиш Русия.
- 1 like
Коментар
-
В 19-ти век сме, защото населението ни е на това ниво - глупаво, необразовано, но за сметка на това арогантно и със самочувствие. Население, което не вярва в науката и съвременната медицина, а на врачки и на "една жена каза". Апропо, този форум е много добър пример.
Коментар
-
В МОЛ Сердика си купувах книги от Ориндж, после минех през Тавекс за по някой наполеон, накрая пиех капучино в Коста. Сега ще шмъркам кафе от автомата на гара Подуене, ще чета какво пише по билбордовете, а с парите за наполеони ще си купувам македонска лютеница от търговския център на Шипченски проход и Коперник.
- 1 like
Коментар
-
Мен ме интересува защо пак Сиела ще поддържа машините за гласуване ....
Коментар
-
Единственото, което ме озадачава е, защо пропускаш да кажеш колко е зле Русия, как Путин е зъл. Зер не си истински българофоб, ако не мразиш Русия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
5 месеца пълна неадекватност,сега въвеждат първа мярка и тя е супер малоумна.
Кораба стоя 1 месец и някви заспали турци направиха цялата държава на посмешище
промишлен ток 500лв ,парно +60% засега ,в магазина +20% ,бензин и те в небесата
Как само за 5 месеца успяха да катастрофират държавата ,това не мога да разбера.От улицата да хванат някой пак ще изкара по-дълго
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеНа Запад имат централизирана система за проверка от бизнесите на сертификатите, тука сме у 19 век.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Са народа пак няма да се ваксинира.Ще се юрне към малките магазини и ефекта ще е обратен много хора в малък магазин.Идиоти управляват държавата некадърници и страхливци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОт 21 октомври:
Всички дейности на закрито само срещу зелен сертификат
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар