IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Anti-Vaxxers in a Zombie Apocalypse

https://9gag.com/funny/a7EjmVr?ref=fsidebar

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
      Берт, нещата са прости и ясни, ако си учил и практикувал медицински науки.
      Ама виждаш, че и лекарите се дърпат да се ваксинират у нас, май поне половината от тях.
      Що така, едва ли са конспиратори всичките.
      Тая тема толкова е дъвкана за посл 18 месеца, че няма къде.
      Това естествено е ЛЪЖА. Преди 3 месеца 22 хиляди лекари имаха ваксина, общия брой на лекарите е 34 хиляди.

пп Да добавя, че около 10 хиляди лекари официално са прекарали вируса. Естествено не може просто да съберем двете числа, защото част от преболедувалите после са се ваксинирали.
      Last edited by BONI; 19.10.2021, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Как си го представяш това да стане... Няма да търпим фашисти на власт
        Уви мисля, че вероятността да стане е голяма. Не утре.
        Нещата са отигравани от доста време дори точно преди ''откриването'' на вируса. Вижда се как се случва и реално на Запад. Та стъпките са ясни и се върви по тях и у нас. Ето почват с учителите , защото ги е страх да пипнат лекарите, че и без това са кът.... Като карат всеки да си бърка в носа и гърлото на 2 дни за няколко месеца и от ДЖОБА си един по един ще почнат да клякат и бият ваксина. После с други обществени сектори, после със забрани за обществени блага или безкрай тестове и се стига до преломните 50%. Тогава почва по-грубото пипане и накрая задължителната ваксинация за примерно останали 20%....
        Само си припомни колко теории на конспирациите за 18 месеца станаха факт като зелените сертификати и т.н.. Изпълниха се дори като сега е ясно, че вируса макар и гаден не е чак толкова смъртоносен както се предполагаше в началото, ваксините нямат нищо общо с обещаната ефективност и т.н.
        Единственият шанс да ни се размине / пак не е сигурно/ с дела на ваксинираните у нас да е 30-40% макс до догодина по това време. До тогава с още 1 подобна голяма вълна вируса ще е преминал през достатъчно хора, за да преминем на езерни вълни....

ПП Берти, пак ползваш определения които са грешни. В тази тема над 90% от хората , които не са ок със случващото се в момента с ваксините са ПРОваксъри, но не за тези ваксини поради безкрай причини. Какви антиваксъри ти се привиждат ?! Аз лично съм ЗА ЯКИ локдауни в стил Китай вместо ваксини, пълен граничен и карантинен контрол и т.н. ама в ЕССР трудна работа....
        Що за ваксина е тази която при 20% ваксинирани се разболяват 16%,11% стигат до болница.... Колко е това 80% от ваксинираните ще се разболеят ! И не са 100% защото останалите 20% са го изкарали преди ваксината и имат имунитет от преди нея....А в същото време си въобразяват, че са защитени и не се пазят както и околните. Не виждаш ли риска в това положение ?! Помня едни промивки че като се ваксна и ще мога да виждам възрастните си родители без страх. Е при горните проценти наистина ли можеш да го направиш ?!
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.10.2021, 15:29.

Коментар

• Берт, нещата са прости и ясни, ако си учил и практикувал медицински науки.
          Ама виждаш, че и лекарите се дърпат да се ваксинират у нас, май поне половината от тях.
          Що така, едва ли са конспиратори всичките.
          Тая тема толкова е дъвкана за посл 18 месеца, че няма къде.

Коментар

• задължителна ваксинация ще вкара излишно напрежение в системата, а още повече, че тези ваксини явно не са особено трайни и ефективни (ако, че съм ваксиниран се опитвам да съм обективен)

за мен е ясно, че ако се ваксинират повече хора ще може да има по-малко крути мерки по ограничаване на събиране и пътуване, а ако не се единственото, което може да направят властите е по-сериозен локдаун.

характерно за групата на анти ваксърите ако може така да се нарекат е, че са и анти локдаун и анти всякакви мерки
            до нищо добро няма да ни доведе този подход на вечното отрицание, търсене на конспирация и неглижиране на здравето не само личното, а и на хората около нас.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ся ше видим какви мерки ще обявят следобеда... сигурен съм, че ще има много недоволни!

p.s.
              Автора на картинката да внимава да не умре от насиране, че комшиите му може да решат да го оставят как си е. Ще стане като във вица: "лайно има, вожд няма"!

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ем така е, затова ще стане задължителна ваксинацията, щото много умници и свободолюбиви се навъдиха.
                Бих те поправил, специално на Територията умниците са останали малко и намаляват за жалост.
                Нали знаеш историята за Ботев дето след слизането от кораба и влезнал у едно село и мъжете билу вътре при овцете скрити.
                За жалост от 1396г, след падането на Срацимир, ролята на роб е силно застъпена тъдява, чак до наши дни.
                Не ме учудваш, 625г робска практика и блеене не са малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

А не може ли някой ваксиниран ПРОСТАК със сертификат без да се е тествал с писиар повярвал в безсмъртието да влезе в болницата и нагоре надолу да изпотрепе принудително ваксинираните лекари ?
                  Или след сертификата ваксинираните вече не разпространяват вируса ?

ПП Защо се правиш че не разбираш двойният стандарт ? Вече няма никакъв спор че ваксинираните разпространяват вируса, боледуват и умират / засега само тук има плюс около 2-3 пъти/ от вируса. Защо няма тестване и ограничения за тях/вас ? Мислиш ли че това е нормално и вдъхващо доверие във ваксините, а не е просто елементарна принуда за хората които нямат избор да се ваксинират ''информирано доброволно'' ?
                  Тоя не може да понесе че някой знае повече от него че някой не е страхлив като него и че някой с бал по висок от неговия не е отишъл да учи за програмиС или електроника...Мисленето му е трудно и добре че са майка му и баща му че и жена да не си е намерил.Всички които не са неговото мнение са простаци малоумници и каквото се сетиш.Той знае всичко може всичко лесно оправя нещата и раздава правосъдие...Всички знаем как се наричат такива хора....Пътя му е къде 4 ти километър в Спешния кабинет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    На друга планета е напълно възможно да има друг живот при други условия и закони които няма как да знаем. - Да, може, но не и в нашата Вселена!

Ако вече се окаже, че има и друга Вселена, организирана по съвсем различен начин /т.е. където водородът не е най-лекият химичен елемент и т.н./ и управляваща се от други закони - всички планети в нея ще се подчиняват на набор от различни правила. Но дали изобщо има такава паралелна Вселена?

Много философски стана... а нямам време за това.
                    Азне съм убеден че химията е открила всички елементи на Земята да не говорим за Вселената

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ем така е, затова ще стане задължителна ваксинацията, щото много умници и свободолюбиви се навъдиха.
                      Как си го представяш това да стане... Няма да търпим фашисти на власт

Коментар

• "Колеги ваксъри, някой от вас получавал ли е по петджито парче от сватбената торта на щерката на Билгейц?"
                        Христо Комарницки

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                          Брей...някой чете ли го тоя НК:

Хъм интересно.
                          Имало е подобрения миналата година....
                          Тези изменения ще се прилагат ли при случаи на заразна настинка ?

Пп Не мисля, че някой който не се е ваксинирал против настинка е нарушил дадени мерки и разпоредби. А задължително/принудително ваксиниране за настинка би било от същият вагон като да речен задължително оплождане на жените с африканска субстанция щото раждаемостта пада..... Все е манипулация с тела и разни течности за доброто на нацията.... Малко груб пример сори ама е почти същото....
                          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.10.2021, 13:43.

Коментар

Свана ли ми мисълта, какво прави човека отсреща не е твоя работа, не е ли нарушил НК - гледаш си съдбата и толкоз.
                            Брей...някой чете ли го тоя НК:

Чл. 355. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 23 от 2020 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 2020 г., в сила от 24.03.2020 г.) Който наруши наредба, правила или мерки, издадени против разпространяването или появяването на заразна болест по хората, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба от хиляда до десет хиляди лева.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 23 от 2020 г.) Ако деянието е извършено по време на епидемия, пандемия или извънредно положение, свързано със смъртни случаи, наказанието е лишаване от свобода до пет години и глоба от десет до петдесет хиляди лева.

(3) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който наруши наредба, издадена за предотвратяване на хранителни отравяния, се наказва с пробация или с глоба от сто до триста лева.

Коментар

• https://www.facebook.com/bizaro.karb...70484298313394

17.10.2021
                              Берн>>Швейцария
                              Парламента е ограден с висока ограда,на швйцарците е отказан референдум срещу задължителната в@ксинация!

https://www.facebook.com/bizaro.karb...4560995760104/

.."Тези гниди искат да се измъкнат безнаказани от това престъпление но знаят,че няма да могат защото много хора се усетиха за какво става въпрос и се надигат огромни вълни
                              от недоволство..."
                              Дейвид Айк
                              Last edited by v_tin; 19.10.2021, 13:22.

Коментар

Пак се върни на моята снимка.
                                Проблема във нея е думата принуждава.
                                Иначе не ми пречиш дали ще си с памперс, с маска на безлюдната улица или кога си сам в колата.
                                Толерантен съм, не те съдя, може да ги правиш тея неща ако желаеш, както и практикуването на скачане от мостове, пиенето на антифриз и т.н.
                                Нито те коментирам, дали е правилно или не, или дали ме интересува.
                                Нишо лично, имам предвид и другите шушляци в държавата кат тебе.
                                Ама не позволявам някой да ми прави наклон на кожената шпага, какво Аз ще правя.
                                Тия проценти си ги заври, знаеш къде, нито помощ съм искал, нито мнение.
                                Свана ли ми мисълта, какво прави чоека отсреща не е твоя работа, не е ли нарушил НК - гледаш си съдбата и толкоз.
                                Мрънкания и коментари у вас пред семейството или пред блока.

Коментар

Working...
                                X