Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Долна, лъжлива мижетурка си ти. Айде цитирай къде писах, "че сме нямали правителство"?
И да, "актуализирани данъци по НИ" могат да станат само със закон, свирчо.
Месни данъци и такси пак ли народното събрание?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
няма проблем, магазините до 300м2 не са включени.
Ама как така, Бонка разсъждаваше на глас, че сме нямали правителство сега и нямало кой да прокара високи актуализирани данъци по НИ ;;
Бонке, не е нужен Закон, става и със Наредба, Указ, Нареждане, Заповед, както разбираш от новото маскиране.
И да, "актуализирани данъци по НИ" могат да станат само със закон, свирчо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеГледайте я и й се радвайте Затова народът е вдигнал ръце и бяга като от пожар
Last edited by vgc; 19.10.2021, 18:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетака, сега, като им се срине посещаемостта на молове, ресторанти, хотели и т.н., сами ще запеят как са против зелените звезди, пардон, сертификати. От мен лично 2 хотела вече загубиха 1000 лева за 2 уикенда, а молвете поне 500 лева -честито, да си чакат от хората с еврейските звезди, пардон, зелените сертификати, дето са се окопали вкъщи, да им правят обороция.
П.С. А Радев загуби гласа ми на тези избори
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Гласувай за подлогата гербаджийска и тази на ДПС - печалния образ на потъващия ректор на СУ.
Щом ти харесва нека да пратят Мутафчийски с КПП-тата да ни изплющи два зад врата сутрин обед и вечер.
Никакви българи не сме, никаква нация, разсипана от мародери, апаши и службогонци, това е ясно, а платени жалки посредствени ганьовци действащи по системата "аз съм добре, другите да му мислят, след мен и потоп."
Къде са Левски къде е Ботев. Това ми било историк. Както и да е. Гласът ти ще е на вятъра за който и друг да е. Гледай си хотелите
След психотерора "Мутафчийски" много хора получиха психо деформации, не всеки може да издържи, а от това печели пожарникаря с "разделяй и владей"Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
Не забравяй и за комундето Кацаров, дето миналато година го игра анти-ваксър, а сега вече се пребоядиса на върл пфайзерофил:
https://www.investor.bg/ikonomika-i-...ifikat-337894/
Прогнозирам, че на предстоящите 2 в 1 избори:
БСП - 4.1% гласоподаватели
Радев - няма даже и да стигне и до балотаж.
Могат да ми спрат достъпа и до хранителните магазини ако искат - скоро ще усетят всенародната любов. Абе тоя Кацаров да не е скрита дружка на Копейкин, че им прави такъв ПР точно месец преди вота?
гласувайте на инат пак за отвратителната мутра
Гледайте я и й се радвайте Затова народът е вдигнал ръце и бяга като от пожар
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. А Радев загуби гласа ми на тези избори
https://www.investor.bg/ikonomika-i-...ifikat-337894/
Прогнозирам, че на предстоящите 2 в 1 избори:
БСП - 4.1% гласоподаватели.
Радев - няма даже и да стигне и до балотаж.
Могат да ми спрат достъпа и до хранителните магазини ако искат - скоро ще усетят всенародната любов. Абе тоя Кацаров да не е скрита дружка на Копейкин, че им прави такъв ПР точно месец преди вота?Last edited by vgc; 19.10.2021, 18:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетака, сега, като им се срине посещаемостта на молове, ресторанти, хотели и т.н., сами ще запеят как са против зелените звезди, пардон, сертификати. От мен лично 2 хотела вече загубиха 1000 лева за 2 уикенда, а молвете поне 500 лева -честито, да си чакат от хората с еврейските звезди, пардон, зелените сертификати, дето са се окопали вкъщи, да им правят обороция.
П.С. А Радев загуби гласа ми на тези избори
Щом ти харесва нека да пратят Мутафчийски с КПП-тата да ни изплющи два зад врата сутрин обед и вечер.
Никакви българи не сме, никаква нация, разсипана от мародери, апаши и службогонци, това е ясно, а платени жалки посредствени ганьовци действащи по системата "аз съм добре, другите да му мислят, след мен и потоп."
Къде са Левски къде е Ботев. Това ми било историк. Както и да е. Гласът ти ще е на вятъра за който и друг да е. Гледай си хотелите
След психотерора "Мутафчийски" много хора получиха психо деформации, не всеки може да издържи, а от това печели пожарникаря с "разделяй и владей"Last edited by malkia Muk; 19.10.2021, 17:58.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
-
така, сега, като им се срине посещаемостта на молове, ресторанти, хотели и т.н., сами ще запеят как са против зелените звезди, пардон, сертификати. От мен лично 2 хотела вече загубиха 1000 лева за 2 уикенда, а молвете поне 500 лева -честито, да си чакат от хората с еврейските звезди, пардон, зелените сертификати, дето са се окопали вкъщи, да им правят обороция.
П.С. А Радев загуби гласа ми на тези избориNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОт 21 октомври:
Всички дейности на закрито само срещу зелен сертификат
Ама как така, Бонка разсъждаваше на глас, че сме нямали правителство сега и нямало кой да прокара високи актуализирани данъци по НИ ;;
Бонке, не е нужен Закон, става и със Наредба, Указ, Нареждане, Заповед, както разбираш от новото маскиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Значи потвърждаваш, че ЛЪЖЕШ че "лекарите се дърпат да се ваксинират у нас". Точно обратното е.
Само антиваксърите можете да четете между буквите, между бузите, между очите.
На хартия имаме много ваксинирани лекари за да нямат пречки в работата, а дефакто - не е така.
Иванчо се прибира в къщи и пита баща си:
-Тате, каква е разликата между де факто и фактически?
-Много просто Иванчо, ей сега ще ти обясня - казал бащата и пита жена си
-Ти с някой за 50 000 лв. ще легнеш ли?
-Да, само да ми ги даде - отвръща жена му.
Бащата пита по-голямата си дъщеря:
-Ти за 100 000 лв. ще легнеш ли с някого?
-Ще легна, стига да ми ги даде някой.
Бащата пита по-малката си дъщеря:
-Ти за 200 000 лв. ще легнеш ли с някой мъж?
-Ще легна веднага - отвръща тя.
-Виждаш ли, Иванчо, де факто имаме три к..ви в къщи, а фактически нямаме един лев.
п.п. И това за бузите е верно, жената постоянно я ваксинирам, и ни грип, ни ковид
Нито пък кашля, откакто приема "ваксината" локално, щот съм я убедил че съдържа важни протеини, витамини и микроелементи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Малко над 22% са ваксинираните здравни работници у нас. „Имунизираните лекари и медицинските сестри обаче са висок процент. При лекарите вероятно вече е към 70%”, обясни проф Кожухарова по НОВА.
По данни на НСИ, лекарите са 29 667 за 2018 год.
Ами виж сега, коя мед сестра ще откаже да изпразни инжекцията на земята и да даде серификат на своя колега лекар от същата болница ??
Това верно се чете между буквите, но не ме разочаровай.
Само антиваксърите можете да четете между буквите, между бузите, между очите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеПреди 3 месеца 22 хиляди лекари имаха ваксина, общия брой на лекарите е 34 хиляди.
пп Да добавя, че около 10 хиляди лекари официално са прекарали вируса. Естествено не може просто да съберем двете числа, защото част от преболедувалите после са се ваксинирали.
По данни на НСИ, лекарите са 29 667 за 2018 год.
Ами виж сега, коя мед сестра ще откаже да изпразни инжекцията на земята и да даде серификат на своя колега лекар от същата болница ??
Това верно се чете между буквите, но не ме разочаровай.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар