IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

От мене моловете и хотелите не загубиха нищо но Радев загуби пет гласа...Категорично няма да се съглася фашисти да управляват...Дори Боката не посмя да направи такава простотия.Е каквото сам си направиш никой не може да ти го направи..
    Бай пеше май бързо забравяш.
    Кой не ти даваше да отидеш на НИВАТА, не в мола? Кой въведе КПП-тата, изтръгна пейките в парка и т.н. безумия.
    Ами март - кой пак СПРЯ кръчмите, ами ноември миналата година.
    Зеления сертификат натиска международната МАФИЯ. Ние правим псевдо използване. Дали и как ще мине номера - дано да е в наша полза. ДОКАТО сме под 30-40% ваксинирани ще минава. После ще ядем големия. Като те набодът 2 пъти отзад ходи после протестирай че не си ЛГБТ (че с правилната дума ме трият)
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
      Мисля , че ограничителната мярка се налага , защото е ясно , че не може да се спазва . Никое завеение няма да върне клиентите си , защото нямат сертификат .Да ама НЕ . Половинчати действия и нагнетяване на напрежение в обшеството .
      Не е нужно да връща никого.
      Ще сложи тъпата сервитьорка на входа и ще си мие ръцете със нея.
      А тя камо ли ще различи фалшив от истински сертификат.
      На Запад имат централизирана система за проверка от бизнесите на сертификатите, тука сме у 19 век.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

За фашисти никога няма да гласувам никога
        А за кой да гласуваме, Пешо? За Копейкин ли, за Лозан ли? Аз май ще Фърлям ези-тура. Ези Луна, тура Йоло Денев.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

Точно така
          гласувайте на инат пак за отвратителната мутра
          Гледайте я и й се радвайте Затова народът е вдигнал ръце и бяга като от пожар
          За фашисти никога няма да гласувам никога

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            така, сега, като им се срине посещаемостта на молове, ресторанти, хотели и т.н., сами ще запеят как са против зелените звезди, пардон, сертификати. От мен лично 2 хотела вече загубиха 1000 лева за 2 уикенда, а молвете поне 500 лева -честито, да си чакат от хората с еврейските звезди, пардон, зелените сертификати, дето са се окопали вкъщи, да им правят обороция.

П.С. А Радев загуби гласа ми на тези избори
            От мене моловете и хотелите не загубиха нищо но Радев загуби пет гласа...Категорично няма да се съглася фашисти да управляват...Дори Боката не посмя да направи такава простотия.Е каквото сам си направиш никой не може да ти го направи..

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
              ФАШИЗЪМ! СЛУЖБАШИТЕ НА РАДЕВ НАЛАГАТ „ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ“ НАВСЯКЪДЕ! ФАШИЗЪМ!!!

[ATTACH=CONFIG]n3816950[/ATTACH]
              Това въведоха службашите на Румен Радев!!!

Уместен въпрос задава Явор Калчев:

„Без Зелен сертификат и в затвора няма да може да се влиза, нали? Правилно съм разбрал?“

Да видим сега колко смелчаци ще сезират прокуратурата по:

Наказателният кодекс на Република България:

Чл. 143. (1) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Чл. 38. от Конституцията:

Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.

Защото!!!, както правилно отбелязва Грета Веселинова:

„През 1933 г. Адолф Хитлер решава да въведе така наречения „Der Ahnenpaß“ или „родословен паспорт“, потвърждавайки, че притежателят му е от арийски произход.

Оторизиран достъп до музеи, обществени сгради, театри, училища и на работното място.

Просто история, без намеци …“

П.П. Кретени фашизоидни, как ще пазаруват хората бе, идиоти мръсни, как ще пазаруват възрастните хора и къде ще ги лашкате да си правят тестове на 48 часа?!

https://afera.bg/фашизъм-службашите-на-радев-налагат/
              По принцип те подкрепям - ФАШИЗМА във всякаква форма не трябва да се толерира.
              Ама тез зелени сертификати си ги искаше аликбегов или как беше и си ги получи, щот не иска да работи на 30%. Е сега ще работи на 10%. И взе да вика че правителството си измило ръцете с тях !?!?!?
              Реално кой ще проверява за сертификат?
              В БГ НИКОЙ - реално НЯМАМЕ МЕРКИ
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
                Мисля , че ограничителната мярка се налага , защото е ясно , че не може да се спазва . Никое завеение няма да върне клиентите си , защото нямат сертификат . От ваксинираните 20 % българи повечето са възрастни хора - те рядко ходят по заведения - тоест кръчмките би трябвало да останат празни .Да ама НЕ . Половинчати действия и нагнетяване на напрежение в обшеството .
                Да, тъпо е, няма да се спазва. Трябваше да затворят изцяло всички кръчми/кафета/барове, това се доказа че работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

Точно така
                  гласувайте на инат пак за отвратителната мутра
                  Гледайте я и й се радвайте Затова народът е вдигнал ръце и бяга като от пожар
                  Ма ти си втълпяваш, че Радев, Рашков, К.Петков и т.н са по-добра алтернатива от Винету и Корни ли вре ????
                  Забрави ли грамотните и начетени Дянков, Царя, Сидеров ......

Спокойно, магазините до 300 кв ще са отворени.
                  А и това е някаква временна мярка целяща да настрои народ и бизнес срещу Радев и да ги хвърли в прегръдката на всемогъщия Туквуний.

Коментар

• Мисля , че ограничителната мярка се налага , защото е ясно , че не може да се спазва . Никое завеение няма да върне клиентите си , защото нямат сертификат . От ваксинираните 20 % българи повечето са възрастни хора - те рядко ходят по заведения - тоест кръчмките би трябвало да останат празни .Да ама НЕ . Половинчати действия и нагнетяване на напрежение в обшеството .

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Виж сега, аз за герП няма как да гласувам, но Радев ме кефеше. Да не политизирам темата - забраните са малоумни, но са негово дело, така че поне на първи тур губи гласа ми, а и на тези около мен. За парламент също няма как да ми се случи да гласувам за бсп, герп или дпс
                      И моя загуби.Тоя здравния министър е пълно недоразумение.Не че ходя по молове хотели и магазини.

Коментар

• Ееех,мАсква, мАсква - ти пак блестиш!

Москва нареди на пенсионерите да се самоизолират за четири месеца

Московските власти наредиха на възрастните хора да не излизат от къщи през следващите четири месеца заради резкия скок на смъртните случаи и инфекциите в руската столица...

Малко е - направо по 1 год. че по-лесно се смята!

Коментар

• ФАШИЗЪМ! СЛУЖБАШИТЕ НА РАДЕВ НАЛАГАТ „ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ“ НАВСЯКЪДЕ! ФАШИЗЪМ!!!

Click image for larger version

Name:	KACAROV305-602x452.jpg
Views:	1
Size:	35.8 КБ
ID:	3816950

Това въведоха службашите на Румен Радев!!!

Уместен въпрос задава Явор Калчев:

„Без Зелен сертификат и в затвора няма да може да се влиза, нали? Правилно съм разбрал?“

Да видим сега колко смелчаци ще сезират прокуратурата по:

Наказателният кодекс на Република България:

Чл. 143. (1) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Чл. 38. от Конституцията:

Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.

Защото!!!, както правилно отбелязва Грета Веселинова:

„През 1933 г. Адолф Хитлер решава да въведе така наречения „Der Ahnenpaß“ или „родословен паспорт“, потвърждавайки, че притежателят му е от арийски произход.

Оторизиран достъп до музеи, обществени сгради, театри, училища и на работното място.

Просто история, без намеци …“

П.П. Кретени фашизоидни, как ще пазаруват хората бе, идиоти мръсни, как ще пазаруват възрастните хора и къде ще ги лашкате да си правят тестове на 48 часа?!

https://afera.bg/фашизъм-службашите-на-радев-налагат/

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
                            Тва дънъците за месото ли са
                            То у мръвките от лидл и кюфтеланд месо няма, така че дори тях не ги брига...

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard

По-леко със определенията, че ще те навра там откъдето си излезла.
                              Жена ми свири, не аз, ма как да знаеш ти стара чанто непоръбена.
                              Смени думите парламент и правителство, да ми схванеш мисълта.
                              За щастие парламент и правителство не са взаимозаменяеми. Не като теб и "жена" ти - веднъж ти, веднъж той.
                              Last edited by BONI; 19.10.2021, 18:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Данъчната оценка Народното събрание ли я определя?
                                Месни данъци и такси пак ли народното събрание?
                                Да и да. Има си ЗМДТ, има и норми за данъчна оценка на недвижимите имоти в него. Може да се изменята САМО от Народно събрание.

Коментар

Working...
                                X