IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Ама и на вас не ви е леко! - да лягате и ставате с Оруел...
    Струва ми се, че надценяваш твърде много ситуацията и възможностите им, но всеки има право на вижданията си.

Аз пък точно се връщам от Родопите - за 4 дни навъртяхме над 1000км в най-красивата седмица от есента, заведенията - полупразни, къщите за гости - полупразни, с една дума - кеф! Даже нямаше нужда и от предварителна резервация на едното място. А антиваксърите да си седят дома и да натискат диваните, а ако искат да пускат и жалби в съда...... ама оттам май ги режат, а?

https://www.24chasa.bg/novini/article/10346651
    "... oбщecтвeният и дъpжaвният интepec нaд личния."
    Въпрос на гледна точка. Признавам едно време , че ставах и лягах с библиотека Галактика и Фактастика и в частност Оруел. Мисля, че са помогнали в някаква степен , човек да мисли малко по-нашироко. Ама не е добре толкова много конспиративни книги да стават реалност :-)
    Иначе благодаря както ти казах съня ми е перфектен. Виж ако бях се ваксинирал без да съм преболедувал щеше да е ужасен и на всяко кихане да се питам и треперя за кво се бодох като пак го хванах вируса :-) Нали УЖ това е ваксина по класическото определение преди промяната....:-)
    Родопите е страхотно сега, но на мен и Радомир ми стига.... Като погледна килима от листа покрай рекичката в двора ми / 5+ декара/ попадали от тополите и акациите.... ех гледам си го когато поискам с вирус или без вирус.... и ми е на под час път от всеки от апартите ми в София..... :-), а Витоша на няколко десетки минути макс, а Южният парк на метри........ и знаеш ли о чудо дори мога и неваксиниран да отида все още !

След лиричното отклонение не виждам в тази новина нищо различно от предният ми пост. Следва се целта - да набодат 90% от хората. Поне моето семейство ще бъде от последните - няма ''мека'' мярка , която да ме принуди....До тогава всичко може да стане - вируса да изчезне, ваксините да дадат фира или по-скоро ваксинираните..... варианти много....чЕкаме и люпим семки :-)

ПП Ситуацията е такава каквато е - неадекватни и несъразмерни мерки и принуда спрямо заплахата която представлява вируса. Натам вече всеки може да си развихри въображението защо се налага да живеем по Оруел при такива изходни условия..... повечето ще е пълна измишльотина, но това не променя абсурдността на конкретният момент в който сме и очевидно все по-абсурдното близко бъдеще , което идва....:-)
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.11.2021, 16:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Съобразявайки се с препоръките на ДОЦЕНТ ДОКТОР МАНГЪРОВ, ние НЕ заемаме леглата на нуждаещите се ваксинирани, които в последно време напълниха болничните легла!

Все пак - ваксинираните имат право да бъдат приемани! За това са се осигурявали! Разбира се, имат право да запълват леглата ПО РЕГЛАМЕНТ дори и не осигурява ли се, независимо дали са ваксинирани, или - не!

Здраве за МАНГЪРА! Ако не го бяхме слушали, до сега щяхме да сме запълнили Арена Армеец и всички други арени...
      Говорим за хората които ги заемат. Не за тези които карат на крак. И аз го карах много леко, имам ваксина, изкарах го за 4 дни на практика, но изгубих обоняние което може и месец да мине преди да го върнеш. Познавам хора които вече година не могат да възстановят обонянието. Не е кой зане какво че си го изкарал леко. Важно е да спасят повече хора а не че си го изкарал на крак и вижте ме какъв юнак. Щото втори път може да има съвсем друг резултат. Независими събития. Освен това що си сигурен че си карал ковид а не настинка да кажем, Кат ви гледам антиваксърския акъл най-вероятно и не си правил тест за ковид
      А мангъра много съчки ще затрие ако от него зависи. Тя е ясна неговата...

Коментар

• https://www.mbal-pz.com/home/418-%D0...D0%B8%D0%B4-19

https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/sta...2-dozi-pfayzer

​​​​​​Без коментар. Някакво обяснение от "вярващите в правителствената загриженост за здравето"?

Коментар

Съобразявайки се с препоръките на ДОЦЕНТ ДОКТОР МАНГЪРОВ, ние НЕ заемаме леглата на нуждаещите се ваксинирани, които в последно време напълниха болничните легла!

Все пак - ваксинираните имат право да бъдат приемани! За това са се осигурявали! Разбира се, имат право да запълват леглата ПО РЕГЛАМЕНТ дори и не осигурява ли се, независимо дали са ваксинирани, или - не!

Здраве за МАНГЪРА! Ако не го бяхме слушали, до сега щяхме да сме запълнили Арена Армеец и всички други арени...
          Нали знаете, че Мангъров е БЪЛГАРОУБИЕЦ !!!

Както за него, така и за неговите последователи, Господ е запазил 9-тия кръг на ада. Толкова много смърт до момента, и толкова много още се очаква, и всичко това е по причина на Мангъровските последователи с конингтивен дисонас в изобилие.

Коментар

Струва ми се, че надценяваш твърде много ситуацията и възможностите им, но всеки има право на вижданията си.

Аз пък точно се връщам от Родопите - за 4 дни навъртяхме над 1000км в най-красивата седмица от есента, заведенията - полупразни, къщите за гости - полупразни, с една дума - кеф! Даже нямаше нужда и от предварителна резервация на едното място. А антиваксърите да си седят дома и да натискат диваните, а ако искат да пускат и жалби в съда...... ама оттам май ги режат, а?

Яде, пи и се весели. Браво. Що не завъртя и една чалготека и съвсем да ни убедиш да се наденем на иглата.

Ама вярно аргументите ЗА иглата са или груби обиди, или просташки лъжи или просто профански. Майната и на гаврата, майната им на децата, нали си се разходил и обиколил кръчмите.

Коментар

Екстра - досега опорката, че всички ковид-актове падат в съда, хващаше дикиш. То тия за сядане на забранените пейки в парка май наистина паднаха.

Но ей сега започва купона - актовете ще си важат и ще трябва да се плащат. А това е крайъгълен камък в стягането на примката.

С нетърпение чакам първите дела на болните с автоимунни заболявания, които хем не трябва да се ваксинират, хем трябва.
              Ей тогава ще се разкрие цялата картина на правителствената "загриженост" за човешкото здраве.

А срещу отровния пластмасов дим от ТЕЦ-овете на Ковачки ще продължи да няма ваксина ... ни РНК, ни векторна, ни никаква ...

Коментар

• Какво правят тези дни родните фашисти .. опс пфайзерофили. Нещо май избори идват пък те само пълни локдауни са им в главата. Гледам ЦИК взело решение някакво, ама без да се консултира с двете царчета - Кацаров и Кунчев: https://dariknews.bg/novini/bylgarii...antina-2288820
                Именно заради препоръките в деня на вота днес ЦИК трябваше да проведе среща със здравния министър д-р Стойчо Кацаров и с главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Такава обаче не се състоя, посочва NOVA.
                Този продажник доцент Кунчев нали се самоизолира само за една седмица щото бил много отговорен към обществото и кихнал само веднъж и то само след четвъртата игла. Питам, защо трета вече подред седмица го няма ни по телевизията, ни на работното място и по заповедите на кой друг пфайзерски продажник ще се организират изборите на 14-ти? Поне да е ясно от сега на кого да теглим по една ... "осанна" пък да видим дали ще му понесе.

А сега за детският празник в неделята - без думи - всичко се свежда до тази картинка:
                Last edited by vgc; 01.11.2021, 15:27.

Коментар

• Милион и 400 хиляди жертви на ковид в Европа, срещу по-малко от 6000 от ваксини. И намаляла смъртност в пъти след ваксините.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Юлка , сега ли започна да го проумяваш ?! И си мислиш за конспирация и подобни глупости. Всичко се планира от УМНИ хора , не от колежката келнерка. Нивото от гледна точка на акъл е топ ъф дъ топ от хора завършили елитни университети, минали топ корпоративни битки и интриги, политически великани и т.н.... Няма глупаци.....като нас тук във форума :-)))) Като става въпрос за подобни планове за СВЕТА няма вариант да е пропуснато нещо. Всичко е въпрос на време и мерки..., мека принуда, по твърда, може и задължение квото е нужно. Виж как у нас за седмица коренно се промени политиката по въпроса . Щрак и буквално от днес за утре без подготовка тренда се обърна :-))))
                    Не ми се вярва да бързат чак толкова макар и да ми изглеждаха леко припряни напоследък... у нас... Не знам може би ги е страх от изявата ни като контролна група догодина и затва натиснаха педала. Да отшуми ?! Объркал си се.... то тепърва започва.... Може да отидеш на село да се криеш известно време, но света/живота сега е организиран по такъв начин, че не можеш да живееш безкрай в самоизолация.... Ще се наложи да отидеш до града .... , с какво ? Бам дай сертификат / той ще стане задължителен за всяко помещение с врата. Даже може и отварянето да се направи само след скан..../ и какво правиш ? Като набодат 90% , изфабрикуват примерно някакви терористични истории от ''антиваксъри'' или огнища предизвикани от такива / варианти за измисляне на причина безкрай още от Хубавата Елена/ неваксинираните се обявяват за терористи.... и сещай се нататък.....
                    Да не забравя неваксиниран ще бъде всеки с доза по-стара от 6 месеца.... Нали не мислиш, че от бункера ще си цъкаш на телефона в нета и няма да се знае кой антиваксър е зад него, ще гледаш 5 деца в този бункер, жена ти ще стриже овцете и им плете вълнени пуловери....:-))) Всеки може да си развихри въображението за пълнежа, но краят е един и същ - ИГЛА....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

П.С. Напомням, че астролози в края на 2019 говориха, че 2020 ще е свързана с липса на движение и дигитална диктатура. Тогава им се смяха. Сега вече никой не се смее. Сега имат 150 хил. гледания в ютуб на прогнозите за 2022.

Да видим и дали "Българите да се прибират до 2025, после няма да могат", публикувано в нета 2017 г. и коментирано с насмешка, няма да се окаже също удар в десетката.

Любимите ми котенца в ютюб имат десетки милиони гледания, което все пак е логично - и по-сладки и по-интелигентни са, а вероятно и познават повече.

Но благодаря за откровенното споделяне, особено за 2025-та, не ти липсва смелост

Коментар

А ти защо ми се репчиш? Да съм казал някога, че зная повече от лекарите?

Онова, което казвам - са част от човешките знания, които би потвърдил всеки лекар, химик или друг специалист в частните науки...
                        Човек, основите на училищната химия са недостъпни за повечето лекари. Помоли някой лекар да ти напише формулата на ракията и ще видиш сеир.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не си мислете, че знаете повече от лекарите
                          'закачането' на кислород в комбинация с мощни медикаменти, които борят пневмонията спасиха доста народ в болнична обстановка. Голяма част от тези хора ако бяха в домашни условия - нямаше да издрапат.
                          А ти защо ми се репчиш? Да съм казал някога, че зная повече от лекарите?

Онова, което казвам - са част от човешките знания, които би потвърдил всеки лекар, химик или друг специалист в частните науки...

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                            Организирано е шествие
                            Адресът е грешен. Единствено протест пред посолството би има смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

'закачането' на кислород в комбинация с мощни медикаменти, които борят пневмонията спасиха доста народ в болнична обстановка. Голяма част от тези хора ако бяха в домашни условия - нямаше да издрапат.
                              Повечето любопитни хора НАИСТИНА знаят повече от лекарите.

Една лекарска медийна белодробна звезда, до преди Ковида си изкарваше парите с акупунктура.

Коментар

По принцип, кислородът е агресивен газ. Предизвиква корозия, дори на металите. Всички знаем, че дробовете ни поемат въздух, в който концентрацията на кислород е малко над 20 %, докато азотът във въздуха, който дишаме е над 70 %.

Да те обдишват с чист кислород е една операция с... неизвестен край...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

X