Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Иначе благодаря както ти казах съня ми е перфектен. Виж ако бях се ваксинирал без да съм преболедувал щеше да е ужасен и на всяко кихане да се питам и треперя за кво се бодох като пак го хванах вируса :-) Нали УЖ това е ваксина по класическото определение преди промяната....:-)
Родопите е страхотно сега, но на мен и Радомир ми стига.... Като погледна килима от листа покрай рекичката в двора ми / 5+ декара/ попадали от тополите и акациите.... ех гледам си го когато поискам с вирус или без вирус.... и ми е на под час път от всеки от апартите ми в София..... :-), а Витоша на няколко десетки минути макс, а Южният парк на метри........ и знаеш ли о чудо дори мога и неваксиниран да отида все още !
След лиричното отклонение не виждам в тази новина нищо различно от предният ми пост. Следва се целта - да набодат 90% от хората. Поне моето семейство ще бъде от последните - няма ''мека'' мярка , която да ме принуди....До тогава всичко може да стане - вируса да изчезне, ваксините да дадат фира или по-скоро ваксинираните..... варианти много....чЕкаме и люпим семки :-)
ПП Ситуацията е такава каквато е - неадекватни и несъразмерни мерки и принуда спрямо заплахата която представлява вируса. Натам вече всеки може да си развихри въображението защо се налага да живеем по Оруел при такива изходни условия..... повечето ще е пълна измишльотина, но това не променя абсурдността на конкретният момент в който сме и очевидно все по-абсурдното близко бъдеще , което идва....:-)
Коментар