IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако приемем, че изкаралите вируса са по 3 на официалните
    1.5 милки да речем са го изкарали = 24К жертви
    1.5 милки са ваксинирани = жертви на странични ефекти - 10-20-30-100 ?

ПП в този ред на мисли изкарания ковид прави много повече миокардити и тромбози отколкото ваксините причиняват като стратичен ефект при някои пациенти. това обаче повечето им противници го спестяват като статистика.

"Прави много повече" - приятел, даваш ли си сметка в колко непонятна за теб територия влизаш с подобни "заключения"?

Правиш "изводи" от САМО неколкомесечни "отчетени" данни? За този период НЕ може да има достоверни "данни" за твоите "изводи"!

​​​​​​Ти манипулираш мнението на хората тук! Нямаш основания да съпоставяш данните от статистика, която се гради от десетилетия, като съпоставяш ИЗКРИВЕНИ данни от няколко месеца, които са мотивирани основно от разпределението на бъдещи парични потоци.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Виж какъв е процента по света / и там има базсимптомни болни без доказана болест/ и се попитай сам защо при нас е толкова много повече.
      Не мислиш ли че нещо не е наред с цифрите у нас или със здравословният статус на Българите или с лекуването им ?
      Нали вируса и болестта са еднакви..

ПП Не, не е от ваксинацията. Още преди ваксината да е дсстъпна беше същото
      Мисля, че системата е гола вода, да
      Освен това мисля, че много идиоти го карат на крак и сеят зараза без да се карантинират. Не казвам че са антиваксъри, казвам че са идиотим защото трупясват други хора. За какво да се обявяват като ще ги блокират за половин месец.. Времето е динамично и може да си загубят работата. Самите работодатели вече предпочитат васкинирани хора, защото персонал обучен не се намира лесно, Е много се крият че го карат и по тази причина. В болниците ходят преди да припаднат. Единсвения начин да се хване колко до момента са го изкарали, чрез обратната връзка през смърността, защото тя не може да се излъже. Естествено че не са наред цифрите. Младите го карат на крак и никак дори не им дреме за възрастните, просто те си мислят, че и другите могат да го карат като тях, като не са видели реална заплаха върху тях си, така, че много хора не са регистрирани като изкарали ковид. въпреки, че са го карали. Със зеления сертификат поне ще има значително по-голяма яснота колко са изкаралите.
      И прекалено се дъвче дъвката за лечението. Какво лечение. Та вие във ваксините не вярвавте а си намилате че лечението било зле, Лечението като в цял свят. В Италия какво беше преди ваксините, в англия и т.н. В румъния сега и т.н. каквото е по цял свят такова и нас, наливат те с антибиотици ремдесивири и ред бъркочи и не съм сигурен изобщо че това лекува.
      Така, че ваксината остава много по-добър вариант превенция според мен, но антиваксърската логика е противоположна. Ако изобщо си забелязал много от лекарите говорят за превенция и при други заболявания като най-оптимален вариант за лечение. Тук превенция както казахме е като спреш да дишаш и се добереш до бърза помощ това ни е превенцията - т.е. под нулата. Бромхексинът аспирин протект са вече разграбени и това е което се прави превенция. Антиваксърите според мен са много по-психялсали от останалите.
      Last edited by Dio; 01.11.2021, 17:22.

Коментар

• Административният съд в София отхвърли десетки жалби срещу COVID мерките

https://nova.bg/news/view/2021/11/01...8%D1%82%D0%B5/

Според магистратите не са посочени конкретни дoкaзaтeлcтвa за претърпени вреди

Столичният административен съд е отхвърлил досега над 30 жалби срещу противоепидемични мерки, като повечето от тях са свързани с изискването за зелен сертификат.

Подателите на жалбите твърдят, че заради липсата на сертификат няма да бъдат допускани до работа или до обществени места и ще трябва да правят разходи за тестове, и искат от магистратите да спрат заповедта нa миниcтъp Cтoйчo Kaцapoв oт 19 oĸтoмвpи.

Според съда обаче в жалбите не са посочени конкретни дoкaзaтeлcтвa за претърпени вреди, a има caмo xипoтeтични пpeдпoлoжeния за тях.

В някои от съдебните определения пише, че в зaпoвeдтa зa зeлeния cepтифиĸaт e зaлoжeнa пpeзyмпциятa, чe oбщecтвeният и дъpжaвният интepec нaддeлявaт нaд личния.

В други определения е цитирано решението на Кoнcтитyциoнния cъд, че pиcĸът oт пoгyбвaнe нa чoвeшкия живoт и yвpeждaнe нa чoвeшĸoтo здpaвe e зaплaxa зa вcичĸи дpyги чoвeшки пpaвa и cвoбoди, ĸaĸтo и зa дeмoкpaтичния peд.

От мене:
        Господа антиваксъри, едно е да си чешете езика по форумите от позицията на егоизма ви, и съвсем друго е съд да отсъди къде е истината по този казус (по отношение на човешките права). Тоест няма фашизъм, няма и бели, зелени или червени мафии. Има само личен егоизъм в особено големи размери на някои наши смъртожадни колеги.
        Last edited by Mateev; 01.11.2021, 17:23.

Коментар

Жалко за жената - искала е да намали риска от вируса. Със сигурност не е писана в списъка на жертвите от ваксините. Колко ли още такива има ....
          То такъв официален списък има ли?
          Могат ли лекарите, по протоколи, формуляри и т.н. категорично да запишат някого като починал "от ваксина" и, ако да, как го аргументират?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

1,5% е приел, което е напълно нормално. Прегледай си сметките
            24 000/1600 000 = 1,5%
            Виж какъв е процента по света / и там има базсимптомни болни без доказана болест/ и се попитай сам защо при нас е толкова много повече.
            Не мислиш ли че нещо не е наред с цифрите у нас или със здравословният статус на Българите или с лекуването им ?
            Нали вируса и болестта са еднакви..

ПП Не, не е от ваксинацията. Още преди ваксината да е дсстъпна беше същото
            ПП2 Сега виждам, че си писал за случая на сестрата. Нямаш представа какво е автоимунно заболяване , как се лекуват и т.н. Лошото е че никой няма представа за влиянието на ТЕЗИ ваксини върху такива болни и в комбинация с лечението което имат. Множествена склероза е тежка присъда по-принцип макар и напоследък да има малко светлина.... Нищо ще потестват и ще се събере статистика за няколко години кое и как е....
            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.11.2021, 17:20.

Коментар

Опитай с поне по 5 първо. Ясно е каква е смъртността от вируса в световен план , също така и по възрастови/болни групи. И не е 2-3-4% както се опитвате тук да го изкарате.... А ако тук е наистина толкова то проблема очевидно е на друго място / лечение, болна нация и т.н./
              От ваксините не е известно каква е. И не е само 10-100 човека със сигурност, щом аз познавам 2-ма и Ледчо познаваше няколко починали. Разбира се с недоказуема връзка.
              Иначе като се наложат проблемите от едното и другото спрямо възрастта е очеизвадно за кого има смисъл ваксината и за кого е опасна....Всичко останало НЕ Е здраве....
              1,5% е приел, което е напълно нормално. Прегледай си сметките
              24 000/1600 000 = 1,5%

Коментар

Опитай с поне по 5 първо. Ясно е каква е смъртността от вируса в световен план , също така и по възрастови/болни групи. И не е 2-3-4% както се опитвате тук да го изкарате.... А ако тук е наистина толкова то проблема очевидно е на друго място / лечение, болна нация и т.н./
                От ваксините не е известно каква е. И не е само 10-100 човека със сигурност, щом аз познавам 2-ма и Ледчо познаваше няколко починали. Разбира се с недоказуема връзка.
                Иначе като се наложат проблемите от едното и другото спрямо възрастта е очеизвадно за кого има смисъл ваксината и за кого е опасна....Всичко останало НЕ Е здраве....

Коментар

ПП в този ред на мисли изкарания ковид прави много повече миокардити и тромбози отколкото ваксините причиняват като стратичен ефект при някои пациенти. това обаче повечето им противници го спестяват като статистика.

Този случай не е имало страничен ефект.
                  Ясно е написала сестрата, че всичко е минало без странични ефекти. Но някои хора не развиват достатъчно защита. А и не се знае какви хапчета е вземала и как те са влияели на защитата. Защото ще ме извиняват антиваксърите ама ако пият 5-6 хапа поддържаща терапия срещу няколко заболявания те могат също да скапват имунитета.
                  Просто ваксината не е осигурила 100% гаранция. Но и не се твърди че ги гарантира,
                  Доколкото помня се твърдеше че гарантират малко над 90% успеваемост.
                  Не виждам какво толкова се разисква в един изкопан с триста зора случай от 9 април 2021...
                  Ще го анализират съответните компетентни лица, ще си правят изводите ... Тука разбира се е фраш от експерти които все пак нищо не могат да разберат какво се е случило в описания преди половин година случай.
                  Ясно е че персоналът в болниците е най-много изложен на риск. В първата вълна се затриха цяло семейство баща майка и син - лекари доколкото помня случая
                  Last edited by Dio; 01.11.2021, 16:58.

Коментар

Жалко за жената - искала е да намали риска от вируса. Със сигурност не е писана в списъка на жертвите от ваксините. Колко ли още такива има ....
                    ХИЛЯДИ, съотношението е като смъртта на Милен Цветков и смъртта по пътищата
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Екстра - досега опорката, че всички ковид-актове падат в съда, хващаше дикиш. То тия за сядане на забранените пейки в парка май наистина паднаха.

Но ей сега започва купона - актовете ще си важат и ще трябва да се плащат. А това е крайъгълен камък в стягането на примката.

С нетърпение чакам първите дела на болните с автоимунни заболявания, които хем не трябва да се ваксинират, хем трябва.
                      Ей тогава ще се разкрие цялата картина на правителствената "загриженост" за човешкото здраве.

А срещу отровния пластмасов дим от ТЕЦ-овете на Ковачки ще продължи да няма ваксина ... ни РНК, ни векторна, ни никаква ...
                      Кой, как и къде води такива дела. Да се присъединя. Ще трябва от Нова Зеландия да докарват доктори да доказват че евентуално не е опасна за мен. Там са най-много случаите со моята болест
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Last edited by bertram; 01.11.2021, 16:45.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                          То и аз съм чел Оруел, но не мога да си позволя да ми изкриви изцяло мисленето.
                          Знам му гледната точка, но не я споделям. То бива бива конспирации, ама чак пък толкова.
                          Който му е мерак да управлява света - да се напъва; аз гледам да се радвам на живота докато мога.
                          Виж сега - дори да го постигнеш и да останеш последния жив човек на планетата - и то не си е работа, ей!
                          - - -
                          Иначе съм ЗА - стискайте фронта колкото се може повече, бойкотирайте ваксините, имате подкрепата ми!
                          Не се шегувам!
                          Защото така става все по-приятно за пътуване!
                          Няма навалици по заведенията и хотелчетата, няма свръх-туризъм.
                          Родопчаните като цяло са си благи и гостоприемни хора, а сега съвсем ценят и малкото останали туристи.
                          За кратко ще бъде така.... възползвай се докато може .
                          Не забравяй целите какви са / 70% от света ваксиниран до догодина лятото/. И при нас ще изпълнят плана ..... и тогава край на/с живота....:-неизвестно в кой смисъл......)))))
                          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.11.2021, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                            https://www.mbal-pz.com/home/418-%D0...D0%B8%D0%B4-19

https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/sta...2-dozi-pfayzer

​​​​​​Без коментар. Някакво обяснение от "вярващите в правителствената загриженост за здравето"?

Коментар

Въпрос на гледна точка. Признавам едно време , че ставах и лягах с библиотека Галактика и Фактастика и в частност Оруел. Мисля, че са помогнали в някаква степен , човек да мисли малко по-нашироко. Ама не е добре толкова много конспиративни книги да стават реалност :-)
                              Иначе благодаря както ти казах съня ми е перфектен. Виж ако бях се ваксинирал без да съм преболедувал щеше да е ужасен и на всяко кихане да се питам и треперя за кво се бодох като пак го хванах вируса :-) Нали УЖ това е ваксина по класическото определение преди промяната....:-)
                              Родопите е страхотно сега, но на мен и Радомир ми стига.... Като погледна килима от листа покрай рекичката в двора ми попадали от тополите и акациите.... ех гледам си го когато поискам с вирус или без вирус.... и ми е на под час път от всеки от апартите ми в София..... :-), а Витоша на няколко десетки минути макс.... и знаеш ли о чудо дори мога и неваксиниран да отида все още !

След лиричното отклонение не виждам в тази новина нищо различно от предният ми пост. Следва се целта - да набодат 90% от хората. Поне моето семейство ще бъде от последните - няма ''мека'' мярка , която да ме принуди....До тогава всичко може да стане - вируса да изчезне, ваксините да дадат фира или по-скоро ваксинираните..... варианти много....чЕкаме и люпим семки :-)
                              То и аз съм чел Оруел, но не мога да си позволя да ми изкриви изцяло мисленето.
                              Знам му гледната точка, но не я споделям. То бива бива конспирации, ама чак пък толкова.
                              Който му е мерак да управлява света - да се напъва; аз гледам да се радвам на живота докато мога.
                              Виж сега - дори да го постигнеш и да останеш последния жив човек на планетата - и то не си е работа, ей!
                              - - -
                              Иначе съм ЗА - стискайте фронта колкото се може повече, бойкотирайте ваксините, имате подкрепата ми!
                              Не се шегувам!
                              Защото така става все по-приятно за пътуване!
                              Няма навалици по заведенията и хотелчетата, няма свръх-туризъм.
                              Родопчаните като цяло са си благи и гостоприемни хора, а сега съвсем ценят и малкото останали туристи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Господ е запазил 9-тия кръг на ада.
                                И как върви подготовката на пфайзерското ви съсловие - мислите че ще минете метър с тези костюмчета шити по поръчка:

Споко, мястото ви се пази, колкото и да ревете то си е ваше, отдавна сте си го заслужили.

Своевременно подготвихте ли си и костюмчета за настъпващата зима: https://consentfactory.org/2021/10/3...ter-is-coming/

За пфайзерофилите, които не знаят какво е това линк, пускам няколко цитата от статията на CJ Hopkins, не за друго, а за да разберете дали правилно спазвате разпоредбите спуснати ви според Матеев и вас самите свише:
                                По-голямата част от западния свят е превърната в псевдомедицинска дистопия, в която трябва да покажете своите „документи за здравна чистота“, за да влезете в кафене и да вземете чаша кафе. Хора, които отказват да бъдат експериментално „ваксинирани“ срещу вирус, който причинява леки до умерени симптоми (или често никакви симптоми) при около 95% от заразените и общата смъртност от инфекцията е приблизително 0,1% до 0,5% са систематично сегрегирани, лишават се от работата си, отказват им се лечение, демонизират се като „опасност за обществото“, цензурират, глобяват и преследват по друг начин.
                                ...
                                Във Флорида фанатични училищни служители завързаха медицинска маска към лицето на невербално момиче със синдром на Даун с найлонова връв, ден след ден, в продължение на повече от шест седмици, докато баща й не откри какво правят.
                                ...
                                И това да не говорим за масовата истерия, която се развихря сред самите Нови нормални… например родителите, които се редят на опашка, за да направят децата си ненужно „ваксинирани“ и след това се втурнаха в спешното отделение с „напълно управляем миокардит“.
                                ...
                                Те трябва да циментират Новото нормално, за да могат да намалят „апокалиптичната пандемия“. Ако бъдат принудени да го удължат с още една година... е, дори и най-промитите нови нормали не биха го приели.
                                ...
                                Повечето от тях са достигнали тази граница. Те изпълниха своята роля, изпълниха заповедите, носеха маски, получиха „ваксинации“ и с удоволствие представят своите „документи за подчинение“ на всеки, който поиска да ги види. Сега те искат да се върнат към „нормалното“. Но не могат, защото… е, заради нас.
                                ...
                                Сериозно, смисълът на цялото това упражнение (или поне тази фаза от цялото това упражнение) е радикално, безвъзвратно да се трансформира обществото в монолитен корпоративен кампус, където всеки трябва да сканира личните си документи на всяка крачка от безкраен лабиринт от постоянно наблюдавани, Екологични, течни по отношение на пола, идеологически еднакви, непушачи, напълно безмесни „безопасни пространства“, притежавани и управлявани от GloboCap или един от неговите агенти, дъщерни дружества и възложители.
                                ...

п.п. Останалите есета на CJ Hopkins може да намерите тук - човекът е майстор на перото и го използва по предназначение - https://cjhopkins.com/articles-essays-fiction/
                                Last edited by vgc; 01.11.2021, 16:58.

Коментар

Working...
                                X