Пичове, едно мачле да спретнем събота - вакси срещу антивакси. После да се напием. Киселото зеле е осигурено, дават го да е топло, ще втаса до тогава. Малко напрежението да падне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
Вече се и самоцитираш , в полза на неверните си твърдения . Защо да затваря кръчмите , нали само такива със сертификат могат да ги посещават и там вируси и зарази няма или ви сменяват тезите през 60 минути
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗа ракията не знам, но Бритиш-америкън са насред клинични изпитания на "ваксина" на основата на тютюн. Не е учудващо, защото и тютюнът е антисептик.
- 1 like
Коментар
-
Айде да минават тия избори, че да спаднат данните за заболелите и умрелите от/със/заради/поради Коби.
Че са спрели плановите операции и диагностики/профилактики за други болести не се правят от тия толкова загрижените за народното здраве държавници.
Last edited by hazard; 02.11.2021, 14:23.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение.. .Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Е кой у Германия ще ти даде да правиш кисело зеле?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Две седмици почти минаха, за последните 7 дни ковид уби 927 българи, границата от 1000 на седмица ще я минем до дни. Дали най-сетне президента-антивирусчик ще затвори кръчмите? Колкото и да е гнусно, може би не. Ще жертва още "сухи съчки" в името на преизбирането.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
А предстоят 4,5 игла после нова ваксина щото тая не помага и те така и те тава.Вчера ми дотрябва затисвачка за зеле и на село свършили.Викам отивам до Плевен.Спрях на пазара и там кво да видя народа масово отебал и вируса и мерките..Навънка нямаше и се наложи да вляза вътре..Всички входове затворени работи само парадния.Там се сбрали едни каки и пафкат тутун.Реших да влизам с рогите...Гледам един младеж на входа обаче изобщо не му дреме пуска всички с маски без маски с каски без каски със сертификати без сертификати.Викам му нямам зелен сертификат а той ми се смее и вика еби ги у гъзЪ влизай и си върши работата аз съм тука ако изобщо некой дойде на проверка...Влязох за пет минути свърших си работата и чао Гергино.Та толкова за мерки ваксини дози власт и сертификати.Никой не може да излезе на глава ъс собственият си народ........Битиви си плямпа народа си прави кво си сака...А са познайте дали ако бех у Германия това можеше да се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Еволюция на КОВИД - щамове
Имаш умни познатиСамо глупакът не си променя мнението
Защото КОВИДа не е глупав.
Като всеки уважаващ себе си организъм вируса
постоянно еволюира, за да става все по-ефикасно смъртоносен.
Така че и естествено придобитите, и ваксинационните имунитети трябва
постоянно да се подновяват, като се адаптират към новите щамове КОВИД.
Старост нерадост....
То дори не знаеш какво означава думата щам....Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:19.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Май сега попадаш в собствения си цитат:
Никой не е ограничил правото да изградиш имунитет чрез преболедуване, напротив, издават ти зелен сертификат и си гледаш кефа. Ако си се регистрирал естествено, за нелегално боледуващите и за нелегалните имигранти привилегии йок.Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:19.
- 1 like
Коментар
-
А предстоят 4,5 игла после нова ваксина щото тая не помага и те така и те тава.Вчера ми дотрябва затисвачка за зеле и на село свършили.Викам отивам до Плевен.Спрях на пазара и там кво да видя народа масово отебал и вируса и мерките..Навънка нямаше и се наложи да вляза вътре..Всички входове затворени работи само парадния.Там се сбрали едни каки и пафкат тутун.Реших да влизам с рогите...Гледам един младеж на входа обаче изобщо не му дреме пуска всички с маски без маски с каски без каски със сертификати без сертификати.Викам му нямам зелен сертификат а той ми се смее и вика еби ги у гъзЪ влизай и си върши работата аз съм тука ако изобщо некой дойде на проверка...Влязох за пет минути свърших си работата и чао Гергино.Та толкова за мерки ваксини дози власт и сертификати.Никой не може да излезе на глава ъс собственият си народ........Битиви си плямпа народа си прави кво си сака...А са познайте дали ако бех у Германия това можеше да се случиLast edited by X_Y; 02.11.2021, 14:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А предстоят 4,5 игла после нова ваксина щото тая не помага и те така и те тава.Вчера ми дотрябва затисвачка за зеле и на село свършили.Викам отивам до Плевен.Спрях на пазара и там кво да видя народа масово отебал и вируса и мерките..Навънка нямаше и се наложи да вляза вътре..Всички входове затворени работи само парадния.Там се сбрали едни каки и пафкат тутун.Реших да влизам с рогите...Гледам един младеж на входа обаче изобщо не му дреме пуска всички с маски без маски с каски без каски със сертификати без сертификати.Викам му нямам зелен сертификат а той ми се смее и вика еби ги у гъзЪ влизай и си върши работата аз съм тука ако изобщо некой дойде на проверка...Влязох за пет минути свърших си работата и чао Гергино.Та толкова за мерки ваксини дози власт и сертификати.Никой не може да излезе на глава ъс собственият си народ........Битиви си плямпа народа си прави кво си сака...А са познайте дали ако бех у Германия това можеше да се случиLast edited by Майстора233; 02.11.2021, 14:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениена мен ми прави впечатление, че познатите ми скептични към ваксините поетапно минават в другия лагер, но след неприятна среща с вируса.
хора, които цяло лято се периха, че това било отрова, не било тествано, нямало ефект - след изкаран по-тежко ковид от тях или близките им ..бързат да се ваксинират още преди да е изтекъл препоръчания от лекарите срок след пребуледуване.
Ето изказване на Фандъкова от днес :
За 10 дни в София са поставени 60 000 дози ваксина, съобщи по БНТ кметът Йорданка Фандъкова. Според нея това е в резултат от въвеждането на зеления сертификат, който е едно добро решение. Фандъкова обаче е категорична, че когато това изискване се въвежда за определени съсловия и за представители на администрацията, то трябва да е за всички, без двоен стандарт и дискриминация.
Т.е. принудителната ваксинация дискриминира тези, които не са принудени за момента .... хаххахаххахахахха
И пак ми пишете за Оруел :-))))
ПП Берти имам няколко близки , които изкараха вируса след първа доза / 2-3 седмици след нея/ Във възрастовата група 55-65 . Изкараха го тежко и тогава ме съветваха да се ваксинирам щото вируса не е шега според тях. Междувременно го минах, ваксините се оказаха субстабция и така кервана си върви.... Знам , че и аз ще се ваксинирам в даден момент. Административно няма да има живот без сертификат дори години след като вируса е изчезнал....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Нормално е да има. Обратното също. Виж от близо 300 хиляди ваксинирани до 1 май 2021, шест месеца по-късно само 19 хиляди са си сложили бустер.Last edited by power grid; 02.11.2021, 13:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Откъде знаеш колко са реално повече? Това число 3-4 пъти откъде си го измисли? И колко от тях са повтаряли? Колко от преболедувалите са били ваксинирани преди това или ваксинирани след това?
Въобще някакви данни, освен фантасмагории имаш ли? Това ли е всичко което можеш да противопоставиш на официално лабораторно проучване?
"И колко от тях са повтаряли"- ми, а де. Нали и аз това те питам.
"Колко от преболедувалите са били ваксинирани преди това"- всеки ден ти го дават това число
"или ваксинирани след това" - а кажи на кое се дължи имунитета им.
"Въобще някакви данни, освен фантасмагории имаш ли?" - какви данни още искаш. Коментирам числа от статията на CDC. Но ти се хващаш за 3-4 пъти повече преболедували в БГ. Т.е. ти не познаваш хора извън статистиката? За теб статистиката явно е изгодна само тогава, когато е в полза за твоя confirmation bias. Дори Матеев не пожела той и родата му да попаднат в нея.
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеОчевидно си тотално скаран с математиката и логиката
ПП. И това да ме наричаш антиваксър е странно, при положение, че никъде не съм агитирал срещу ваксините. Коментирам ви изказванията срещу преболедувалите.Last edited by neptun266; 02.11.2021, 13:56.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар