IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове, едно мачле да спретнем събота - вакси срещу антивакси. После да се напием. Киселото зеле е осигурено, дават го да е топло, ще втаса до тогава. Малко напрежението да падне.

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение

Вече се и самоцитираш , в полза на неверните си твърдения . Защо да затваря кръчмите , нали само такива със сертификат могат да ги посещават и там вируси и зарази няма или ви сменяват тезите през 60 минути
      Защото тази мярка е имитация, все едно че правят нещо. Никой не спира никого да ходи на дискотеки и мол, независимо дали има или не сертификат. Само забраниха на учениците да ходят на училище, иначе да се напиват и друсат по кръчми и чалготеки няма проблем.
      Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:22. Причина: Без политизиране, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        За ракията не знам, но Бритиш-америкън са насред клинични изпитания на "ваксина" на основата на тютюн. Не е учудващо, защото и тютюнът е антисептик.
        Ти разлика между антисептик и ваксина правиш ли?

Коментар

• Айде да минават тия избори, че да спаднат данните за заболелите и умрелите от/със/заради/поради Коби.
          Че са спрели плановите операции и диагностики/профилактики за други болести не се правят от тия толкова загрижените за народното здраве държавници.

Last edited by hazard; 02.11.2021, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
            .. .
            Така е, затова първо лъжехте, че няма такъв вирус. После че има, ама бил обикновено грипче. После че ходел само по пенсионерите. После че във ваксините имало чипове. После че ваксинираните светели на скенерите по летищата. После че ваксините нямали ефект.
            Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Е кой у Германия ще ти даде да правиш кисело зеле?
              Е и у Германия ядат кисело зеле.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Две седмици почти минаха, за последните 7 дни ковид уби 927 българи, границата от 1000 на седмица ще я минем до дни. Дали най-сетне президента-антивирусчик ще затвори кръчмите? Колкото и да е гнусно, може би не. Ще жертва още "сухи съчки" в името на преизбирането.
                Вече се и самоцитираш , в полза на неверните си твърдения . Защо да затваря кръчмите , нали само такива със сертификат могат да ги посещават и там вируси и зарази няма или ви сменяват тезите през 60 минути

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

А предстоят 4,5 игла после нова ваксина щото тая не помага и те така и те тава.Вчера ми дотрябва затисвачка за зеле и на село свършили.Викам отивам до Плевен.Спрях на пазара и там кво да видя народа масово отебал и вируса и мерките..Навънка нямаше и се наложи да вляза вътре..Всички входове затворени работи само парадния.Там се сбрали едни каки и пафкат тутун.Реших да влизам с рогите...Гледам един младеж на входа обаче изобщо не му дреме пуска всички с маски без маски с каски без каски със сертификати без сертификати.Викам му нямам зелен сертификат а той ми се смее и вика еби ги у гъзЪ влизай и си върши работата аз съм тука ако изобщо некой дойде на проверка...Влязох за пет минути свърших си работата и чао Гергино.Та толкова за мерки ваксини дози власт и сертификати.Никой не може да излезе на глава ъс собственият си народ........Битиви си плямпа народа си прави кво си сака...А са познайте дали ако бех у Германия това можеше да се случи
                  Е кой у Германия ще ти даде да правиш кисело зеле?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Еволюция на КОВИД - щамове

Имаш умни познати Само глупакът не си променя мнението

Защото КОВИДа не е глупав.
                    Като всеки уважаващ себе си организъм вируса
                    постоянно еволюира, за да става все по-ефикасно смъртоносен.

Така че и естествено придобитите, и ваксинационните имунитети трябва
                    постоянно да се подновяват, като се адаптират към новите щамове КОВИД.
                    Мале колко много глупости написани в толкова малко текст....
                    Старост нерадост....

То дори не знаеш какво означава думата щам....
                    Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Май сега попадаш в собствения си цитат:

Никой не е ограничил правото да изградиш имунитет чрез преболедуване, напротив, издават ти зелен сертификат и си гледаш кефа. Ако си се регистрирал естествено, за нелегално боледуващите и за нелегалните имигранти привилегии йок.
                      Напротив , ограниченията са абсолютни и неправомерни . И никой не ти издава сертификат , за това че си бил болен преди година дори и да фигурираш в системата . Това е напълно целнасочено и ограничаващо правата ,защото по добра защита от клетъчния имунитет няма .
                      Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:19.

Коментар

А предстоят 4,5 игла после нова ваксина щото тая не помага и те така и те тава.Вчера ми дотрябва затисвачка за зеле и на село свършили.Викам отивам до Плевен.Спрях на пазара и там кво да видя народа масово отебал и вируса и мерките..Навънка нямаше и се наложи да вляза вътре..Всички входове затворени работи само парадния.Там се сбрали едни каки и пафкат тутун.Реших да влизам с рогите...Гледам един младеж на входа обаче изобщо не му дреме пуска всички с маски без маски с каски без каски със сертификати без сертификати.Викам му нямам зелен сертификат а той ми се смее и вика еби ги у гъзЪ влизай и си върши работата аз съм тука ако изобщо некой дойде на проверка...Влязох за пет минути свърших си работата и чао Гергино.Та толкова за мерки ваксини дози власт и сертификати.Никой не може да излезе на глава ъс собственият си народ........Битиви си плямпа народа си прави кво си сака...А са познайте дали ако бех у Германия това можеше да се случи
                        Познах. А сега ти познай колко пъти по-смъртоносен е ковид в България спрямо Германия. Три пъти, но ще става и по-зле. Нашето правителство УМИШЛЕНО имитира дейност, не взима никакви мерки.
                        Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:18.

Коментар

Разбира се че може да случи, ама през 7-ми век.
                          Last edited by Майстора233; 02.11.2021, 14:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            на мен ми прави впечатление, че познатите ми скептични към ваксините поетапно минават в другия лагер, но след неприятна среща с вируса.
                            хора, които цяло лято се периха, че това било отрова, не било тествано, нямало ефект - след изкаран по-тежко ковид от тях или близките им ..бързат да се ваксинират още преди да е изтекъл препоръчания от лекарите срок след пребуледуване.
                            Ама тези след преболедуване ли бързат ? ПРЕДИ да ИЗТЕЧЕ срока ???? И казваш това е поради ЗДРАВЕ и страх , а не щото изтича срока на сертификата ????!
                            Ето изказване на Фандъкова от днес :

За 10 дни в София са поставени 60 000 дози ваксина, съобщи по БНТ кметът Йорданка Фандъкова. Според нея това е в резултат от въвеждането на зеления сертификат, който е едно добро решение. Фандъкова обаче е категорична, че когато това изискване се въвежда за определени съсловия и за представители на администрацията, то трябва да е за всички, без двоен стандарт и дискриминация.

Т.е. принудителната ваксинация дискриминира тези, които не са принудени за момента .... хаххахаххахахахха
                            И пак ми пишете за Оруел :-))))

ПП Берти имам няколко близки , които изкараха вируса след първа доза / 2-3 седмици след нея/ Във възрастовата група 55-65 . Изкараха го тежко и тогава ме съветваха да се ваксинирам щото вируса не е шега според тях. Междувременно го минах, ваксините се оказаха субстабция и така кервана си върви.... Знам , че и аз ще се ваксинирам в даден момент. Административно няма да има живот без сертификат дори години след като вируса е изчезнал....

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Нормално е да има. Обратното също. Виж от близо 300 хиляди ваксинирани до 1 май 2021, шест месеца по-късно само 19 хиляди са си сложили бустер.
                              Last edited by power grid; 02.11.2021, 13:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Откъде знаеш колко са реално повече? Това число 3-4 пъти откъде си го измисли? И колко от тях са повтаряли? Колко от преболедувалите са били ваксинирани преди това или ваксинирани след това?
                                Въобще някакви данни, освен фантасмагории имаш ли? Това ли е всичко което можеш да противопоставиш на официално лабораторно проучване?
                                Що ли отговорът ти не ме изненадва. Празнодумие. Не бе- в България само 500 хил. са преболедували. 3-4 е измислица.
                                "И колко от тях са повтаряли"- ми, а де. Нали и аз това те питам.
                                "Колко от преболедувалите са били ваксинирани преди това"- всеки ден ти го дават това число
                                "или ваксинирани след това" - а кажи на кое се дължи имунитета им.
                                "Въобще някакви данни, освен фантасмагории имаш ли?" - какви данни още искаш. Коментирам числа от статията на CDC. Но ти се хващаш за 3-4 пъти повече преболедували в БГ. Т.е. ти не познаваш хора извън статистиката? За теб статистиката явно е изгодна само тогава, когато е в полза за твоя confirmation bias. Дори Матеев не пожела той и родата му да попаднат в нея.

Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                Очевидно си тотално скаран с математиката и логиката
                                Може да мислиш, че съм скаран с математиката и логиката, но статистиката(оная от изпитните протоколи) друго сочи.

ПП. И това да ме наричаш антиваксър е странно, при положение, че никъде не съм агитирал срещу ваксините. Коментирам ви изказванията срещу преболедувалите.
                                Last edited by neptun266; 02.11.2021, 13:56.

Коментар

Working...
                                X