IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ваксинацията е задължителна, щом отказът от нея затваря вратите към работното място където хората изкарват прехраната си. Ваксината е експериментална до 2023 г.
    Преди ваксинирането няма консултация с лекар. Подписва се документ за отказ от отговорност от страна на медицинските власти. Кое от гореизложеното не е вярно?
    Не може да се лъже безкрай!
    И ще се търси сметка !

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

вирус няма, който се ваксинира е идиот овца и роб.
      умрелите са от стрес от задължителната игла...дето не е задължителна

пп песимиста коментирай данните нали си уж по сметките. виж зимната вълна 2020-та и 2-те вълни тази година... тези хора в + са умрели от нищото...
      Но защо всеки ден си тук в качеството на защитник на тези препарати? Нали вече си ваксиниран... Трябва всичко да ти е наред.
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        Ваксините могат да се инжектират на хора от 5 до 95 години, нямат никакви сранични ефекти и противопоказания. Очевидно не действат предпазващо.
        На горното отговаря единствено 0,9% воден разтвор на сол /натриев хлорид/
        A що, не ли много алтаво това със солта.?
        Може би и водка 100 мл да се вкара !? Все пак цели 39% отгоре на солта !?
        А може би сода бикарбонат ?!
        А зашо не директо белина !???

Коментар

• Ваксините могат да се инжектират на хора от 5 до 95 години, нямат никакви сранични ефекти и противопоказания. Очевидно не действат предпазващо.
          На горното отговаря единствено 0,9% воден разтвор на сол /натриев хлорид/

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
            Мале колко много глупости написани в толкова малко текст....
            Старост нерадост....
            То дори не знаеш какво означава думата щам....
            "умниче", ето я дефиницията за ЩАМ:
            "Щам е понятие, което характеризира генетична вариация или подтип на даден организъм. Терминът се употребява за вируси или бактерии.
            Щамът се характеризира с незначителни разлики в генетичната информация, които не могат да формират нов вид организъм. Тъй като бактериите и вирусите са изключително вариабилни, често при култивирането им или свободното им разпространение, възникват мутации и в частност нови щамове."
            А ти разбра ли какво виждаш на картинката
            Толкова си "умен", че не виждам смисъл да споря с теб и побратимите ти
            Last edited by barbaron; 02.11.2021, 16:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
              Вижте какво прави това "грипче"

вирус няма, който се ваксинира е идиот овца и роб.
              умрелите са от стрес от задължителната игла...дето не е задължителна

пп песимиста коментирай данните нали си уж по сметките. виж зимната вълна 2020-та и 2-те вълни тази година... тези хора в + са умрели от нищото...

Last edited by bertram; 02.11.2021, 16:04.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                на мен ми прави впечатление, че познатите ми скептични към ваксините поетапно минават в другия лагер, но след неприятна среща с вируса.
                хора, които цяло лято се периха, че това било отрова, не било тествано, нямало ефект - след изкаран по-тежко ковид от тях или близките им ..бързат да се ваксинират още преди да е изтекъл препоръчания от лекарите срок след пребуледуване.
                Да се ваксинираш, ако не си в рискова група, е много глупаво, но всеки има право на избор. Но да се ваксинираш след като си преболедувал трябва да си много облъчен.
                Last edited by X_Y; 02.11.2021, 16:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Твоите "факти" са ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ.
                  Фактите ми са факти и са истина .
                  Last edited by X_Y; 02.11.2021, 16:00.

Коментар

• Вижте какво прави това "грипче"

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
                      Факт е че на един приятел , на местото на ваксината където е ударена се лепи магнитче.
                      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
                        Моди , защо ми триеш поста ?
                        Какви лични нападки виждаш , като всичко това са лъжи в цитата . Или трябва да останат лъжите от поста , а опровержението им да се нарече ''лични нападки ''
                        Кой е лъгал че няма вирус или че е е ''само грипче'' . Аз такива постове тук не съм виждал . Кой е твърдял че ходи само по пенсионерите - и такова не съм чел тук . Това са лъжи .
                        А за останалите неща , още нищо не е доказано . Факт е че на един приятел , на местото на ваксината където е ударена се лепи магнитче.
                        А ваксините като борба с вируса са безсилни и нямат ефект - да .
                        Твоите "факти" са ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ.
                        Last edited by X_Y; 02.11.2021, 15:52.

Коментар

• bbd, спрете целенасочено да се заяждате с един и същи човек във форума.
                          रादोस्त

Коментар

• Моди , защо ми триеш поста ?
                            Какви лични нападки виждаш , като всичко това са лъжи в цитата . Или трябва да останат лъжите от поста , а опровержението им да се нарече ''лични нападки ''
                            Кой е лъгал че няма вирус или че е е ''само грипче'' . Аз такива постове тук не съм виждал . Кой е твърдял че ходи само по пенсионерите - и такова не съм чел тук . Това са лъжи .
                            А за останалите неща , още нищо не е доказано . Факт е че на един приятел , на местото на ваксината където е ударена се лепи магнитче.
                            А ваксините като борба с вируса са безсилни и нямат ефект - да .
                            Last edited by X_Y; 02.11.2021, 15:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                              Пичове, едно мачле да спретнем събота - вакси срещу антивакси. После да се напием. Киселото зеле е осигурено, дават го да е топло, ще втаса до тогава. Малко напрежението да падне.
                              А сертификати за мачлето ще има ли ? :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ти разлика между антисептик и ваксина правиш ли?
                                Тези сегашните какво са ? Антисептик или ваксина ? Или нямат качествата и на антисептик дори :-))))

Коментар

Working...
                                X