IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://trends.google.com/trends/exp...uddenly&geo=US

    Ето тук можете да видите тренда в търсенето на термина „внезапна смърт” в Гугъл, който е параболичен и в небесата.

    The Great Culling is under way.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

      Фактите са, че леш е в България, Румъния и русия.
      Ако щеш и 100 графики на заразяване поствай, докато срамежливо криеш графиките на смъртните случаи, олекваш.
      Да бе, да
      Те затова почнаха с мерките в Австрия и Белгия, скоро и другаде.
      Наблюдавай си основните здравни показатели и ни информирай как протича ваксинирането в средно- и дългосрочен план.
      Жив и здрав да си, разбирам, че ти е платено да се заяждаш, и не ти се сърдя. Иначе, вероятно си читав човек и ми е болно, как насила кривиш душата си пред фактите. Ама гладен не се стои, верно....
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

      Коментар


      • Защо под 20% от интубираните пациенти излизат живи:

        https://www.facebook.com/dr.monev.bg...4786044830064/

        Всеки си преценя. А за други пациенти на интензивното, някой друг е "преценил" и им е взел мястото.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
          Ето една карта на ваксинираните в Европа:
          [ATTACH=CONFIG]n3830877[/ATTACH]
          Примерният Запад се е ваксинирал по всички правила, като по-тъмно зеленичките държави с показател от 140 нагоре, са ваксинирали над 70% от населението с 2 игли. При показател около 200 почти цялото население е ваксинирано с поне 2 игли. От 200 нагоре вече със сигурност е играла и третата игла. Дотук добре.

          Сега да видим как се развива заразата при ваксинираните на максимум, както и при тези, които са на минимум. Развитието на „пандемията” и формирането на вълни се определят основно по броят на нарастване на заразените. Когато се увеличава – нова вълна, когато намалява – край на вълната.

          Прилагам за сравнение 2 графики, валидни към настоящият момент:
          [ATTACH=CONFIG]n3830878[/ATTACH]

          [ATTACH=CONFIG]n3830879[/ATTACH]
          В държавите от първата графика живеят около 380 млн. човека, в тези от втората – около 100 млн. Населението в двете графики представлява 80% от общото население на Европа. Мисля, че няма нужда да обяснявам смисъла на графиките за хора с образование над основното.

          Ето и още една графика за развитието на заразата в световен мащаб:
          [ATTACH=CONFIG]n3830880[/ATTACH]
          Вижда се с просто око, че Европа е леш в момента, и то основно заради графиката с нарастванията на заразата в примерните западни държави с над 70% ваксинирани. Днес медианата за Европа по този показател отново е нагоре с 2+%, и достигна +15%.

          Какво показват данните днес:
          България се изкачва с 2 места нагоре в класацията за най-бързо затихване на вълната, и вече е на почетното 4-то място от 47 държави с -32% намаление на седмична база. Само за пояснение на процентите, преди около месец броят на нарастване на заразените у нас беше с около 30 000 седмично. Сега е малко над 18 000.
          Друг показателен факт в данните от днес е, че в първата десетка по намаляване на заразените има само ЕДНА държава извън Източна Европа, и това са Фарьорските острови, които са с незначително на брой население и освен това, там е толкова студено сега, че социалните контакти са на минимум така или иначе. Прилагам класацията за сведение:
          1. Румъния (-44%)
          2. Фарьорски острови (-34%)
          3. Естония (-34%)
          4. България (-32%)
          5. Черна гора (-31%)
          6. Сърбия (-28%)
          7. Латвия (-27%)
          8. Литва (-25%)
          9. Молдова (-23%)
          10. Македония (-22%)
          Всички значими западни държави са със стойности от +15 до +50% увеличение на седмична база. Там тепърва ще почват екшъна и мерките, както вече се случва в Австрия, а от вчера и в Белгия.

          Не се радвам на фактите, защото и ние сме в Европа. Както казах и вчера, препоръчително е новото правителство да мисли мерки за ограничаване на влизащите в страната ни от огнищата на зараза, защото през януари пак ще има вой по медиите, че здравната ни система е на ръба на силите си. Видно е от космоса, че ваксинацията не предпазва от зараза и ползите от нея са спорни.

          Желая здраве на всички – и ваксинирани и не.
          Фактите са, че леш е в България, Румъния и русия.
          Ако щеш и 100 графики на заразяване поствай, докато срамежливо криеш графиките на смъртните случаи, олекваш.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение
            След като знаем къде сме били, след като знаем къде сме, значи имаме ЯСНА посока. И след като знаем посоката, можем с голяма степен на вероятност да предположим целите на това движение и оказвания натиск. Нямаме оправдание да се съгласяваме със загубата на нашата свобода. Нямаме оправдание да позволяваме тъканта на обществото ни да бъде разкъсана. Атаката е срещу обществото, срещу морала, срещу това да бъдем хора. Кога за последно се е случила тази атака? Втората световна война, срещу евреите. Сега доживях да има призиви тук във форума за отделяне на хора като втора ръка хора, призиви за насилие, и т.н.и т.н. изразени от уж интелигентни и грамотни хора. Ненормално е. Неморално е.

            И да - всичко започва с отделянето на църквата от държавата. Липсата на независим морален съдник отвори вратата за този нов свят.

            Погледнете старите снимки с вашите предшественици - във всеки дом има такива. Погледнете ги в очите. Изпитвате ли срам?
            Приятел, всуе се мориш. Твоите призиви за съжаление са глас в пустиня.

            Посоката е ясна, вървим с бодра стъпка към тоталитарна система, в която място за съществуване ще има за 10-15% от населението на света.

            Ето давам линк към интервюто на новите „спасители” Кирил Петков и Асен Василев от март 2020, в което те си казват една година в аванс че ще се въведат зелени карти(сертификати), ще има карантинни лагери(концлагери) за ненсбодените (това предстои през 2022).

            https://btvnovinite.bg/predavania/ta...XbZwBXAixYeCMj zbq1TeSPFF5nUCXNlY2w9FTgpzA-WxG8ckds.

            Мислиш ли, че това ще има някакъв ефект сред шийпъла? Отговорът е не.
            Колкото има ефект от това, че им показах че Уърлдометъра е фейк сайт на Министерството на Истината в ръцете на Kill Gates, просто Дарио дьо Лясковец премахна линковете към него, след като вече е кмпрометиран тук, но си продължава ботското постване на фейк графики от него.

            Мога да задръстя сървъра на инвестора с видеа на чичо им Бил, в които той се хвали, как има 20 ПЪТИ възвращаемост от инвестициите си във ваксините, интервюто му с Тед търнър, в което заявява че с помощта на ваксините ще оптимизира човечеството с едни 20%, интервюто на принц Филип, в което човека си споделя мечтата да се прероди в вирус, който да изтрие тази напаст човечеството от лицето на планетата. Каква конспирация, кви 5 лева, те им го казват прямо куме та в очи, че съм наточили ножа.
            ​​​​​


            Приятелю, уникалнният познавач на човешката природа Достоевски е синтезирал брилянтно в притчата за Великият инквизитор що за добиче е средностатистическия човек. За мен това е първата антиутопия, която е адски актуална на фона на случващото се в последните две години.

            Ето фрагмент от тази притча:

            Човекът вече трябваше със свободно сърце сам да решава занапред кое е добро и кое зло, имайки за напътствие само образа ти пред себе си – но мигар ти не помисли, че той ще отхвърли най-накрая и ще оспори дори и твоя образ и твоята истина, ако е угнетен от толкова страшно бреме, каквото е свободата на избора? Те ще възкликнат най-накрая, че истината не е в тебе, защото не можеше да бъдат оставени в по-голям смут и мъчение, отколкото го направи ти, като им остави толкова грижи и неразрешими задачи. По този начин ти сам положи основата за разрушаване на собственото си царство и не обвинявай никого за това. А в същност какво Ти се предлагаше? Има три сили, единствени три сили на земята, които могат навеки да победят и да пленят съвестта на тези слабосилни бунтовници в името на собственото им щастие – тези сили са: чудото, тайната и авторитетът.

            Жадуваше свободна любов, а не робския възторг на роба пред могъществото, ужасило го веднъж за винаги. Но и тогава мнението Ти за хората беше твърде високо, защото те, разбира се, са рая, макар да са създадени бунтовници. Огледай се и отсъди, ето изминали са петнадесет века, иди ги виж: кого си издигнал до себе си? Кълна Ти се, човекът е по-слаб и създаден по-низш, отколкото си мислил за него! Може ли, може ли да извърши същото като Теб? Ти толкова го уважаваше, а постъпи така, сякаш си престанал да му състрадаваш, защото и прекалено много поиска от него – и кой това, този, дето го възлюби повече от самия себе си! Ако го уважаваше по-малко, по-малко щеше и да поискаш от него, а това щеше да е по-близо до любовта, защото и бремето му щеше да е по-леко. Той е слаб и долен. Какво от това, че сега повсеместно се бунтува против нашата власт и се гордее, че се бунтува? Това е гордостта на хлапака и ученика. Това са малки деца, които са се разбунтували в клас и са изпъдили учителя си. Но ще дойде край и на възторга на дечурлигата, той скъпо ще им струва. Те ще съборят храмовете и ще залеят с кръв земята. Но ще се сетят най-накрая глупавите деца, че макар и да са бунтовници, но са бунтовници слабосилни, дето на собствения си бунт не издържат. Облени в глупавите си сълзи, ще проумеят най-накрая, че онзи, който ги е създал бунтовници, несъмнено е искал да им се присмее. И ще кажат това в отчаяние, и казаното от тях ще бъде богохулство, от което ще станат още по-нещастни, защото човешката природа не понася богохулството и накрая винаги тя самата отмъщава за него. И така, тревога, смут и нещастие – ето сегашната съдба на хората, след като Ти толкова нещо понесе за свободата им! Великият Ти пророк във видения и в алегории казва, че видял всички участници в първото възкресение[23] и били по дванадесет хиляди от всяко коляно. Но ако са били толкова, те са били може би не хора, а богове. Те са изтърпели кръста Ти, изтърпели са десетки години гладна и гола пустиня, с пост и недояждане – и, разбира се, Ти можеш да посочиш с гордост тези деца на свободата, на свободната любов, на свободната им великолепна жертва в Твое име. И какво са виновни останалите слаби хора, че не са понесли онова, което са понесли силните? Ние поправихме подвига Ти и го основахме върху чудото, тайната и авторитета. И хората се зарадваха, че отново са ги повели като стадо и че от сърцата им е отнет най-сетне страшният дар, който им е донесъл толкова мъки. Прави ли бяхме, като ги учехме и правехме така, кажи? Нима ние не сме обичали човечеството, след като толкова смирено осъзнахме неговото безсилие, облекчихме с любов бремето му и разрешихме на слабосилната му природа дори и греха, но с наше позволение? Аз ли ще скрия от Тебе нашата тайна? Може би искаш да я чуеш именно от моите уста, слушай тогава: ние не сме с Тебе, а с него, това е нашата тайна! Ние отдавна не сме с Тебе, а с него, вече осем века[24]. Точно преди осем века взехме от него онова, което Ти с негодувание отхвърли, онзи последен дар, който той Ти предлагаше, като Ти показа всички земни царства: ние взехме от него Рим и меча на кесаря и обявихме само себе си за земни царе, единствени царе, макар и досега да не сме смогнали още да докараме делото си до пълен завършек. Но кой е виновен? О, това дело досега е само в началото си, но то е вече започнато. Още дълго ще се чака завършекът му, и още много ще изстрада земята, но ще го достигнем и ще бъдем кесари и тогава вече ще помислим за всемирното щастие на хората. Винаги човечеството в своята цялост се е стремило да се устрои непременно всемирно. Великите завоеватели, тимуровците и чингисхановците[25], са прелетели като вихър по земята, стремейки се да завоюват вселената, но и те, макар и несъзнателно, са изразили същата тази велика потребност на човечеството към всемирно и всеобщо единение. Ако беше приел света и багреницата на кесаря, Ти щеше да основеш всемирното царство и да дадеш всемирния покой. Защото кой да завладее хората, ако не онези, които са завладели съвестта им и в чиито ръце са хлябовете им? И ние взехме меча на кесаря, а като го взехме, разбира се, отхвърлихме Тебе и тръгнахме след него. О, ще минат още векове безчинство на свободния ум, на тяхната наука и антропофагия, защото, започнат ли да издигат Вавилонската си кула без нас, ще свършат с антропофагия. Но тъкмо тогава ще припълзи към нас звярът[26] и ще лиже нозете ни, и ще ги опръска с кървави сълзи из очите си. И ние ще се качим върху звяра и ще вдигнем чаша, и на нея ще бъде написано: „Тайна!“ Но тогава и само тогава ще настане за хората царството на покоя и щастието. Ти се гордееш с твоите избраници, но имаш само избраници, а ние ще успокоим всички. А дали е и така: колко много от тези избраници, от силните, които биха могли да станат избраници, са се уморили най-накрая да Те очакват и са понесли и ще понесат силите на духа си и жарта на сърцето си на друга нива и ще свършат с това, че срещу тебе самия ще издигнат свободното си знаме. Но Ти самият вдигна това знаме. А при нас всички ще бъдат щастливи и няма повече нито да се бунтуват, нито да се изтребват взаимно навред, както в твоята свобода. О, ние ще ги убедим, че само тогава ще станат свободни, когато се откажат от свободата си заради нас и ни се покорят. И какво, прави ли ще бъдем ние, или ще ги излъжем? Те самите ще се уверят, че сме прави, защото ще си спомнят до какви ужаси на робството и смута ги е докарвала твоята свобода. Свободата, свободният ум и науката ще ги завлекат в такива дебри и ще ги изправят пред такива чудеса и неразрешими тайни, че едни от тях, непокорни и свирепи, ще се самоизтребят, други, непокорни, но малосилни, ще се изтребят помежду си, а третите, останалите, слабосилни и нещастни, ще припълзят към нозете ни. Кой е раздробил стадото и го е разпръснал по пътища неведоми? Но стадото пак ще се събере и пак ще се покори и вече веднъж за винаги. Тогава ние ще им дадем кротко, смирено щастие, щастието на слабосилните същества, каквито са и създадени.

            О, ние ще ги убедим най-накрая да не се гордеят, защото ти ги превъзнесе и с това ги научи да се гордеят; ще им докажем, че са слабосилни, че са само жалки деца, но че детското щастие е по-сладко от всяко друго. Те ще стана плахи и ще почнат да ни гледат и да се гушат в нас от страх като пиленца в квачката. Те ще се дивят и ще се ужасява от нас и ще се гордеят, че ние сме толкова могъщи и толкова умни, та сме могли да умирим такова буйно хилядомилионно стадо.

            Коментар


            • Ето една карта на ваксинираните в Европа:
              Click image for larger version

Name:	vaccinesEurope.jpg
Views:	1
Size:	44.5 КБ
ID:	3830877

              Примерният Запад се е ваксинирал по всички правила, като по-тъмно зеленичките държави с показател от 140 нагоре, са ваксинирали над 70% от населението с 2 игли. При показател около 200 почти цялото население е ваксинирано с поне 2 игли. От 200 нагоре вече със сигурност е играла и третата игла. Дотук добре.

              Сега да видим как се развива заразата при ваксинираните на максимум, както и при тези, които са на минимум. Развитието на „пандемията” и формирането на вълни се определят основно по броят на нарастване на заразените. Когато се увеличава – нова вълна, когато намалява – край на вълната.

              Прилагам за сравнение 2 графики, валидни към настоящият момент:
              Click image for larger version

Name:	Cases-382M.jpg
Views:	1
Size:	93.6 КБ
ID:	3830878


              Click image for larger version

Name:	cases-ex-soc-countries-.jpg
Views:	1
Size:	95.8 КБ
ID:	3830879

              В държавите от първата графика живеят около 380 млн. човека, в тези от втората – около 100 млн. Населението в двете графики представлява 80% от общото население на Европа. Мисля, че няма нужда да обяснявам смисъла на графиките за хора с образование над основното.

              Ето и още една графика за развитието на заразата в световен мащаб:
              Click image for larger version

Name:	Daily-confirmed-cases-world.jpg
Views:	1
Size:	37.8 КБ
ID:	3830880

              Вижда се с просто око, че Европа е леш в момента, и то основно заради графиката с нарастванията на заразата в примерните западни държави с над 70% ваксинирани. Днес медианата за Европа по този показател отново е нагоре с 2+%, и достигна +15%.

              Какво показват данните днес:
              България се изкачва с 2 места нагоре в класацията за най-бързо затихване на вълната, и вече е на почетното 4-то място от 47 държави с -32% намаление на седмична база. Само за пояснение на процентите, преди около месец броят на нарастване на заразените у нас беше с около 30 000 седмично. Сега е малко над 18 000.
              Друг показателен факт в данните от днес е, че в първата десетка по намаляване на заразените има само ЕДНА държава извън Източна Европа, и това са Фарьорските острови, които са с незначително на брой население и освен това, там е толкова студено сега, че социалните контакти са на минимум така или иначе. Прилагам класацията за сведение:
              1. Румъния (-44%)
              2. Фарьорски острови (-34%)
              3. Естония (-34%)
              4. България (-32%)
              5. Черна гора (-31%)
              6. Сърбия (-28%)
              7. Латвия (-27%)
              8. Литва (-25%)
              9. Молдова (-23%)
              10. Македония (-22%)
              Всички значими западни държави са със стойности от +15 до +50% увеличение на седмична база. Там тепърва ще почват екшъна и мерките, както вече се случва в Австрия, а от вчера и в Белгия.

              Не се радвам на фактите, защото и ние сме в Европа. Както казах и вчера, препоръчително е новото правителство да мисли мерки за ограничаване на влизащите в страната ни от огнищата на зараза, защото през януари пак ще има вой по медиите, че здравната ни система е на ръба на силите си. Видно е от космоса, че ваксинацията не предпазва от зараза и ползите от нея са спорни.

              Желая здраве на всички – и ваксинирани и не.
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

              Коментар


              • VIROLOGIST DR. BYRAM BRIDLE SPEAKS
                Why are highly vaccinated countries experiencing COVID outbreaks?

                https://www.bitchute.com/video/7XXmStI8VINb/


                Коментар


                • Май нещата след поредните игли ще станат като с испанския грип не ваксинирани ще се грижат за ваксинирани... след масовата кампания за ваксинация срещу коремен тиф идва испанското грипче безобидно за неваксинираните и смъртоносно за ваксинираните.. а може догодина да ви пуснат ново грипче тъкмо ще си решат проблема с маркираните животни.. защо са им толко хора.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от start Разгледай мнение
                    Перин, сравняваш ябълки и круши. Мога да напиша цяла библиотека с книги, защо твърденията ти са пожелателни. Нека просто кажем, че природата е имала “нужда” от милиарди години, докато създаде най- простия едноклетъчен организъм, докато на човек са му били нужни едни 100-200 хил години, за да изобрети ИИ. Вероятно от това следва, че сме по-креативни от природата и че ученикът е надминал учителя? Мииии… не, не следва…
                    Сравнявам конкретно каквото ти пожела и това не е никакъв проблем. Да не би ябълките и крушите да не могат да бъдат сравнявани помежду си? Те имат много повече общо, отколкото различно и може да се направи много задълбочен анализ по темата

                    А относно това въображаемо твое състезание природа срещу човек, не мога съвсем да схвана каква е връзката - избщо не става въпрос за някакви ученик и учител джедаи, човекът е част от природата и съответно природата е създала ИИ, докато от друга страна човекът не е успял да създаде и най-простото едноклетъчно. Човекът успява да направи нещата, които прави, защото изучава и ползва наготово вече създадени от природата конструкции и форми, а природата няма "нужда" да бърза за където и да било и може да прави нещата в каквито си "реши" времеви хоризонти.

                    Какво по-конкретно означава "пожелателни" твърдения?
                    Last edited by perin; 18.11.2021, 00:57.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от start Разгледай мнение
                      Пинокио, не мога да кажа коя е най- мъдрата книга, но съм убеден, че няма как логически да докажеш твърдението, че “който трупа знание, трупа И печал”. Текстът е доста иносказателен и предполага множество интерпретации, които обаче е некоректно да излизат от културния и религиозен контекст на времето, към което се отнасят. Приемаш буквално една алегорична и реторична форма, която на всичко отгоре вадиш от контекста.

                      Моето виждане по въпроса е, че нещата относно познанието са строго личностни. Познанието не е за хора, които нямат капацитета да го оценят. За такива то е нищо. Не може в кофа от 1 литър да се налеят 5. Но когато човек има необходимите умствени способности да възприеме, вниква и осмисля това, което влезе през ушите и очите, може да се озове в ситуация, където въпросите са повече от отговорите с последващ душевен дискомфорт и терзания. Къде по-ненатоварващо е да си проста душа със сложен ум( с лекота да посръбваш ракийка, докато се потиш над зловещ определен троен интеграл). Лека, start
                      Last edited by neptun266; 18.11.2021, 00:45.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от start Разгледай мнение
                        в опит да надникнем в разбиранията на хората, отказващи ваксинация.
                        Разбиранията им са като цяло отчайващи. Особено за светлината и хлорофила. А и за литературата. И сега, както и преди фашизмът е по-начетен и интелигентен

                        Коментар


                        • Перин, сравняваш ябълки и круши. Мога да напиша цяла библиотека с книги, защо твърденията ти са пожелателни. Нека просто кажем, че природата е имала “нужда” от милиарди години, докато създаде най- простия едноклетъчен организъм, докато на човек са му били нужни едни 100-200 хил години, за да изобрети ИИ. Вероятно от това следва, че сме по-креативни от природата и че ученикът е надминал учителя? Мииии… не, не следва…

                          Пинокио, не мога да кажа коя е най- мъдрата книга, но съм убеден, че няма как логически да докажеш твърдението, че “който трупа знание, трупа И печал”. Текстът е доста иносказателен и предполага множество интерпретации, които обаче е некоректно да излизат от културния и религиозен контекст на времето, към което се отнасят. Приемаш буквално една алегорична и реторична форма, която на всичко отгоре вадиш от контекста.

                          Нептун, + 42!

                          Хубаво беше (за разнообразие) малко да поразсъждаваме в опит да надникнем в разбиранията на хората, отказващи ваксинация. От мен толкова, знаете какво да правите от тук насетне - бой до смърт с родопски китеници, скубане под мишниците и замеряне със статистики.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                            за смъртожадните първолаци спря да се говори, спря да се пише дори тук…
                            след грандиозните ПЕТ положителни миналата седмица, тази седмица доколкото разбирам позитивните тестове са 19
                            уауу, очаквах сички математици да тръбят , че имаме 400% покачване на “заболяванията”, а на сякъде пълна тишина…
                            аз лично имам информация за 3 училища, в които броя на позитивни : ученици, учители и помощен персонал е Нула.
                            много интересно също, що не вкарват данните от тестовете в училищата в официалния портал и статистиката?
                            За децата няма ковид пътеки по 3 бона парчето.

                            Коментар


                            • за смъртожадните първолаци спря да се говори, спря да се пише дори тук…
                              след грандиозните ПЕТ положителни миналата седмица, тази седмица доколкото разбирам позитивните тестове са 19
                              уауу, очаквах сички математици да тръбят , че имаме 400% покачване на “заболяванията”, а на сякъде пълна тишина…
                              аз лично имам информация за 3 училища, в които броя на позитивни : ученици, учители и помощен персонал е Нула.
                              много интересно също, що не вкарват данните от тестовете в училищата в официалния портал и статистиката?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от start Разгледай мнение
                                Колкото до настроенията, скептичен съм, че зависят от знанието или незнанието по даден въпрос. Вероятно някой депресиран индивид цепи мрака със знания и това е първопричината за мрачните му настроения? Не съм удовлетворен от подобен отговор и в следствие на незнанието ми ме обземат мрачни мисли. Пуста логика…

                                Освен ако не си гениален астрофизик, открил едновременно, че жена му кръшка и то не с кого до е, а със собствената му секретарка и наличието на небесно тяло XM-451 намиращо се на 100 мил. км. и приближаващо Земята със скорост 40 хил. км/ч. Представи си сега как e разкъсан между терзанието да отмъсти на жена си (или липсата на достатъчно време да го направи) и бремето до намери начин да спаси човечеството от унищожение. И за да му е още по-гадно установява, че има и избор- да утрепе неверницата без да му пука, щот така или иначе скоро ще се мре или все пак в моменти на гениални проблясъци насред морето от сополи и сълзи, поглеждайки се в огледалото и шепнейки си тихо" You can do it", да се събере и да открие как да предотврати наближаващата катастрофа. И понеже второто му е по-лесно(все пак е гений) изпада в още по-голяма депресия щото как да съобщи на шефовете в Пентагона(да уточня, че все пак героят е от САЩ), че решение има - ракета с която да унищожат заплахата, но тя е собственост на Руснаците и Китайците(джойнт венчър). И ти да си и на теб ша ти е черно пред очите в тази ситуация.
                                Моля за извинение ако опита за малко хумор се стори на някого неуместен. Не е с лоши чувства, а по-скоро за смях, че нали бил полезен за здравето.

                                Коментар

                                Working...
                                X