IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

    При следващ вирус или друго заболяване, като се наредим "първи Ганьо на опашката за ваксини" да не се чудим защо за нас няма ваксини

    Отдавна не се бях смял така. Благодаря сърдечно!

    Как е днес времето в паралелната вселена, която обитаваш?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Това почернено семейство от бялата мафия са познати на кмета.

      Кого да съдя и към кого да се обръщам вече - не зная.
      Пиша това с изключителна болка в душата, чувство на непримирение и докато гледам децата ми, мъничките ми деца потънали в скръб за техния татко.
      Какво да им кажа? Как да им обясня, че серия от лекарски грешки и немърливост, доведоха до това любимият им татко да не им се усмихва никога повече.
      Аз съм просто обикновена съпруга и майка, която до преди три месеца имаше нормален живот, като всеки един от вас.
      Но какво се случи, ще попита някой?
      Преди три месеца съпругът ми се разболя тежко, беше му извършен преглед от местен лекарв село Гара Елин Пелин и му беше направен тест за ковид, както и снимка на белия дроб, от която беше постановена диагноза пневмония.
      Съпругът ми не беше добре, макар отрицателния тест, помолихме да бъде хоспитализиран, но ни беше отказано.
      След настояване от моя страна беше приет в 5-та градска болница, където след 28 дни лечение на пневмония, го изписаха без доказан ковид на кислород и антибиотик вкъщи.
      Където той продължи да се влошава.
      Заради задуха, който получаваше, се наложи ежедневно да се обръщам към услугите на Бърза помощ, където ежедневно чувах от “лекари”, че не може да бъде хоспитализиран, защото няма места и не е с ковид.
      Той си отиваше пред очите ни, а ние не можехме да му помогнем.
      На 19-ти ноември, късно през нощта, около 04:00 часа, състоянието му стана критично.
      Така бях принудена отново да се обърна към екип на Елин Пелин, които го откараха в Александровска болница, от където след часове чакане, бил пренасочен към друга болница.
      Чакахме линейка за Света София.
      Около 22:30 беше взет от Александровска болница и откаран в София мед.
      Какво се е случило след това не знам с подробности, но се оказва, че съпругът ми е бил прехвърлен в линейка отново, която в 23:30 вечерта ми го върна у дома - чисто гол със стърчащи маркучета по него, катетър, плачещ и молейки им се, цитирам: ,,Помощ! Умирам! Студено ми е!”
      ДОРИ БЕЗ ОТГОВОРИ
      Когато попитах защо ми го връщат така, получих само мълчанието на медицинското лице в линейката, която за всеки случай се беше заключила там.
      Настоявах за отговори и се наложи насила да я изкарам от линейката, за да ги получа.
      И това… това беше най-отвратителното отношение, което бях получавала до момента.
      Отговорът беше, цитирам: “Никъде не го искат, аз к’во да направя?! Дайте едно одеяло и си го прибирайте!”
      Тук искам да подчертая, че става въпрос за човек в тежко състояние, който има нужда от незабавна лекарска намеса, а екипът дори не ни позволи да го пренесем с носилка до дома ни. Дори това ни беше отказано!
      Но най-безобразно от всичко беше, че вместо обяснение, екипът, който явно нищо не може да направи, повика полиция.
      Наложи се синът ми и брат ми да внесат съпругът ми вътре, а той… той виеше за помощ.
      Започнах да се моля на екипа да му помогне някак, но се оказа, че те дори нямат елементарни неща в линейката - липсваха инжекции, лекарства и всякакви други неща.
      От там се наложи да повикат втора линейка, а нас ни изгониха навън.
      След известно време пристигна вторият екип, който вместо да отиде при съпруга ми, започна да се разправя махленски с нас.
      Наложи се да ги молим да си свършат работата.
      След многократни молби от наша страна, те влязоха в стаята при съпруга ми и ни заставиха да седим отвън.
      Наистина не зная какво се случи вътре, но през цялото време чувах само плачът на съпруга си и викове за помощ.
      След тридесет минути всичко утихна.
      Излязоха двете “медицински лица” от стаята и ни казаха: ,,Ми той умря”, а пред децата, пред децата излъгаха, че било се случило на път на магистралата.
      Толкова по темата.
      Толкова за хипократовата клетва.
      Толкова и за човечността.
      А той, той си отиде. Отиде си един прекрасен съпруг и любящ баща, подхвърлян от линейка в линейка, молейки се за помощ
      Това разбира се е ковид, независимо че теста е бил отрицателен. Пълно е с такива случаи в София. Ами какво да прави глупачката? Може да реве по "бялата мафия" по форумите и да продължава да се лекува както й е препоръчал Мангъров, да не се ваксинира и скоро може да остави децата и без майка. А щом тъпия й мъж не се е ваксинирал дали щеше да умре в болница или както се е случило е без значение. Човек не си ли сложи ваксина, друго лечение за ковид няма.

      Коментар


      • https://dnes.dir.bg/comments/golyam-...yu-jork-snimki

        Хайде сега фарма троловете да я обяснят новината, сигурно снимките са стари, може и да са подправени не знам

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
          В Португалия:

          "Португалия въведе отново някои наложени заради пандемията ограничения, по-малко от два месеца след отмяната на повечето забрани и след като постигна целта за ваксиниране на 86 на сто от населението срещу COVID-19, съобщи "Асошиейтед прес". От 1 декември носенето на маска на закрити обществени места ще бъде задължително, а за влизане в ресторанти, киносалони и хотели ще се изисква дигитален сертификат, доказващ ваксинацията или възстановяването от коронавируса. Но дори ваксинираните ще трябва да имат и негативен тест, за да посещават болници, домове за възрастни, спортни събития, барове и дискотеки.
          Всички пристигащи със самолет от чужбина ще трябва да покажат негативен тест. И в този случай освен ваксинация ще се изисква и отрицателен тест - PCR или бърз антигенен, направен 72 часа или съответно 48 часа преди заминаване. Авиокомпаниите ще бъдат глобяване с 20 хил. евро за всеки пътник, превозван без необходимия тест."

          Аз по-сериозно доказателство от това, че ваксините не работят не бях виждал. След като се набоцкаха(рекордно) връщат тестовете.

          мисля,че на всички стана ясно, че ваксината не дава защита от заразяване, а по-скоро помага на организма да избутва вируса с минимални щети.
          това с тестовете за болници е много правилно, защото ваксинираните карат вируса леко, но биха могли да заразят малкото останали неваксинирани.
          португалците достигнаха много високо ниво на ваксинирани и затова тази практика е оправдана при тях според мен, защото морковът на зеления сертификат вече не е нужен за населението, за да се ваксинира.

          пища ви го за 100 тен път - къде сме по успех в преминаването на пандемията ще се види, когато се преброят починалите за 20-21-22 (дано не повече) сравнени с починалите 2015-16-18-19. без значение от причина, която властите са вписали в картона.

          ако се окаже, че на година в последните пандемични години са умирали по 20К повече хора... не ми обеснявайте какви тарикати сме по нашите ширини.

          ПП португалците имат 9 починали на милион население за последнте 7 дни... (ние имаме 132) , но взимат мерки хората, а не вярват на хибридките от фейса.
          Last edited by bertram; 26.11.2021, 09:54.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

          Коментар


          • Като гледам статистиките и сравнявам параметрите, при които затвориха Австрия и Словакия, да се готвят тия дни Чехия и Белгия.
            Холандия, Унгария и Ирландия са на ръба да ги последват.
            Швейцария, Германия, Дания и Гърция се крепят около средата. Случаите в Германия и Швейцария нарастват с 25-30% на седмична база, което е малко тревожещо, и вярвам, че ще позатегнат мерките.
            Дания и Гърция са с малки нараствания, около 5% средно, което вероятно вещае близко начало на затихване на вълната.
            Източна Европа засега си свирка с отрицателни проценти и затихваща вълна при нисък процент ваксинирани.
            Last edited by Kildirim_Bei; 26.11.2021, 09:41.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

            Коментар


            • На прав път сме.
              Кацаров: Грозят ни санкции от ЕС заради ниските нива на ваксинация


              Абе нали е ДОБРОВОЛНО за какво ни наказват - за ДОБРОВОЛЕН ИЗБОР?
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар


              • В Португалия:

                "Португалия въведе отново някои наложени заради пандемията ограничения, по-малко от два месеца след отмяната на повечето забрани и след като постигна целта за ваксиниране на 86 на сто от населението срещу COVID-19, съобщи "Асошиейтед прес". От 1 декември носенето на маска на закрити обществени места ще бъде задължително, а за влизане в ресторанти, киносалони и хотели ще се изисква дигитален сертификат, доказващ ваксинацията или възстановяването от коронавируса. Но дори ваксинираните ще трябва да имат и негативен тест, за да посещават болници, домове за възрастни, спортни събития, барове и дискотеки.
                Всички пристигащи със самолет от чужбина ще трябва да покажат негативен тест. И в този случай освен ваксинация ще се изисква и отрицателен тест - PCR или бърз антигенен, направен 72 часа или съответно 48 часа преди заминаване. Авиокомпаниите ще бъдат глобяване с 20 хил. евро за всеки пътник, превозван без необходимия тест."

                Аз по-сериозно доказателство от това, че ваксините не работят не бях виждал. След като се набоцкаха(рекордно) връщат тестовете и маските.

                Last edited by Bingomatic2; 26.11.2021, 09:33.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                  за какво да хранят западния търтей дето само реве, лапа и сере и НИЩО не умее или па не иска да работи. Отделно че 30% са ПЕНСИОНЕРИ - по презумция са търтеи. Я виж обаче африканеца - 15-20 годишен готов да опъва каиша 20-30 години без да мрънка
                  да бе да
                  нали видяхме как работят във Франция, Германия, Италия и тн. = вдигнали са ръце от тях. Пълнят гетата,живеят от социални, престъпност и се размножават.
                  мани ти работа. това не са източно европейци или китайци, виетнамци и тн.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                    Англичаните "откриха" нова, още по-опасна мутация на ковида в Южна Африка.
                    Версията на новата опорка в подкрепа на скоростната ваксинация в световен мащаб е означена като "B.1.1.529".
                    (https://www.cnbc.com/2021/11/25/who-...mutations.html)
                    Представете си, "...новата мутация заобикаляла (?!?) имунната система и поразявала със скоростта на светлината де що има в човешкия организъм".
                    Англичаните са затворили границите за гости от ЮАР.
                    Мили ми ваксинатори, записвайте в календара си скоро и четвъртата игла , поредната от многото ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, които ви очакват в близко бъдеще.
                    Аман от безотговорни конспиратори!!!

                    Ганьо, бъди покорен гражданин и се ваксинирай с всички дози, за които обявят по "Новините на НОВА".

                    Изпълнявай разпоредбите на Главния здравен инспектор ... ако все още имаме такъв.

                    И не задавай въпроси като например "Ако не съществува стаден имунитет, защо в мърлява Индия вчера има 10 000 случая, а във ваксинирана Европа - 400 000"?

                    Мразя конспиратори.

                    Има си страница на МЗ и на СЗО - който има въпроси, да търси отговорите там. Но бързо, че сменят текстовете всеки месец.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                      Англичаните "откриха" нова, още по-опасна мутация на ковида в Южна Африка.
                      Версията на новата опорка в подкрепа на скоростната ваксинация в световен мащаб е означена като "B.1.1.529".
                      (https://www.cnbc.com/2021/11/25/who-...mutations.html)
                      Представете си, "...новата мутация заобикаляла (?!?) имунната система и поразявала със скоростта на светлината де що има в човешкия организъм".
                      Англичаните са затворили границите за гости от ЮАР.
                      Мили ми ваксинатори, записвайте в календара си скоро и четвъртата игла , поредната от многото ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, които ви очакват в близко бъдеще.
                      Тая работа ми е много мътна. За 10 човека заразени цялата преса гръмна:
                      Водещата статия в ZeroHedge: Борсрите се сринали заради вируса!
                      В investor.bg : СЗО свиква спешна среща за новата мутация!
                      По телевизията вече се изказаха някакви глави от Българската Академия на Неуките.

                      И всичко то това за 10 човека! Този нов щам или е изключително смъртоносен или ваксините не го ловят или нарочно се всява паника в населението за да се продават повече ваксини. За момента, най-вероятна ми изглежда третата причина. Ще видим как ще се развият нещата.

                      Коментар


                      • Това почернено семейство от бялата мафия са познати на кмета.

                        Кого да съдя и към кого да се обръщам вече - не зная.
                        Пиша това с изключителна болка в душата, чувство на непримирение и докато гледам децата ми, мъничките ми деца потънали в скръб за техния татко.
                        Какво да им кажа? Как да им обясня, че серия от лекарски грешки и немърливост, доведоха до това любимият им татко да не им се усмихва никога повече.
                        Аз съм просто обикновена съпруга и майка, която до преди три месеца имаше нормален живот, като всеки един от вас.
                        Но какво се случи, ще попита някой?
                        Преди три месеца съпругът ми се разболя тежко, беше му извършен преглед от местен лекарв село Гара Елин Пелин и му беше направен тест за ковид, както и снимка на белия дроб, от която беше постановена диагноза пневмония.
                        Съпругът ми не беше добре, макар отрицателния тест, помолихме да бъде хоспитализиран, но ни беше отказано.
                        След настояване от моя страна беше приет в 5-та градска болница, където след 28 дни лечение на пневмония, го изписаха без доказан ковид на кислород и антибиотик вкъщи.
                        Където той продължи да се влошава.
                        Заради задуха, който получаваше, се наложи ежедневно да се обръщам към услугите на Бърза помощ, където ежедневно чувах от “лекари”, че не може да бъде хоспитализиран, защото няма места и не е с ковид.
                        Той си отиваше пред очите ни, а ние не можехме да му помогнем.
                        На 19-ти ноември, късно през нощта, около 04:00 часа, състоянието му стана критично.
                        Така бях принудена отново да се обърна към екип на Елин Пелин, които го откараха в Александровска болница, от където след часове чакане, бил пренасочен към друга болница.
                        Чакахме линейка за Света София.
                        Около 22:30 беше взет от Александровска болница и откаран в София мед.
                        Какво се е случило след това не знам с подробности, но се оказва, че съпругът ми е бил прехвърлен в линейка отново, която в 23:30 вечерта ми го върна у дома - чисто гол със стърчащи маркучета по него, катетър, плачещ и молейки им се, цитирам: ,,Помощ! Умирам! Студено ми е!”
                        ДОРИ БЕЗ ОТГОВОРИ
                        Когато попитах защо ми го връщат така, получих само мълчанието на медицинското лице в линейката, която за всеки случай се беше заключила там.
                        Настоявах за отговори и се наложи насила да я изкарам от линейката, за да ги получа.
                        И това… това беше най-отвратителното отношение, което бях получавала до момента.
                        Отговорът беше, цитирам: “Никъде не го искат, аз к’во да направя?! Дайте едно одеяло и си го прибирайте!”
                        Тук искам да подчертая, че става въпрос за човек в тежко състояние, който има нужда от незабавна лекарска намеса, а екипът дори не ни позволи да го пренесем с носилка до дома ни. Дори това ни беше отказано!
                        Но най-безобразно от всичко беше, че вместо обяснение, екипът, който явно нищо не може да направи, повика полиция.
                        Наложи се синът ми и брат ми да внесат съпругът ми вътре, а той… той виеше за помощ.
                        Започнах да се моля на екипа да му помогне някак, но се оказа, че те дори нямат елементарни неща в линейката - липсваха инжекции, лекарства и всякакви други неща.
                        От там се наложи да повикат втора линейка, а нас ни изгониха навън.
                        След известно време пристигна вторият екип, който вместо да отиде при съпруга ми, започна да се разправя махленски с нас.
                        Наложи се да ги молим да си свършат работата.
                        След многократни молби от наша страна, те влязоха в стаята при съпруга ми и ни заставиха да седим отвън.
                        Наистина не зная какво се случи вътре, но през цялото време чувах само плачът на съпруга си и викове за помощ.
                        След тридесет минути всичко утихна.
                        Излязоха двете “медицински лица” от стаята и ни казаха: ,,Ми той умря”, а пред децата, пред децата излъгаха, че било се случило на път на магистралата.
                        Толкова по темата.
                        Толкова за хипократовата клетва.
                        Толкова и за човечността.
                        А той, той си отиде. Отиде си един прекрасен съпруг и любящ баща, подхвърлян от линейка в линейка, молейки се за помощ
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Англичаните "откриха" нова, още по-опасна мутация на ковида в Южна Африка.
                          Версията на новата опорка в подкрепа на скоростната ваксинация в световен мащаб е означена като "B.1.1.529".
                          (https://www.cnbc.com/2021/11/25/who-...mutations.html)

                          "[...] The B.1.1.529 variant contains multiple mutations associated with increased antibody resistance, which may reduce the effectiveness of vaccines, along with mutations that generally make it more contagious, according to slides he presented at the briefing."
                          Представете си, "...новата мутация заобикаляла (?!?) имунната система".

                          Англичаните са затворили границите за гости от ЮАР.
                          Мили ми ваксинатори, записвайте в календара си скоро и четвъртата игла , поредната от многото ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, които ви очакват в близко бъдеще.
                          Last edited by Kildirim_Bei; 26.11.2021, 09:10.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Тук конспираторите вярват ли си на глупостите които пишат? Значи според вас САЩ,ЕС и в частност западният свят ще изтребят населението си за да зануляват кредити и да намалят популацята си, а в същото време Китай, Русия и Африка да процъфтяват? Европа се нуждае от хора а не да ги избива..... иначе от българските деца повярвайте никой не иска никакъв матерял... те и без това са най-посредствените тъпи наркоманчета в целя сват. освен чалга и наркотици други не ги интересува. Вижте си 14 годишните малолетни проститутки с какви 304- годишни излизат и кой като са на 17-18 им плаща силикона и тогава ме убедете че някай ще взима днк от бай ганьовци
                            за какво да хранят западния търтей дето само реве, лапа и сере и НИЩО не умее или па не иска да работи. Отделно че 30% са ПЕНСИОНЕРИ - по презумция са търтеи. Я виж обаче африканеца - 15-20 годишен готов да опъва каиша 20-30 години без да мрънка
                            Last edited by aleks262; 26.11.2021, 09:14.
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Най-новото, което чух тази сутрин е, че македонският автобус е бил умишлено блъснат, за да има такъв голям брой жертви, което да предизвика вълна от съчувствие, за да дадем най-накрая заветното "да" на преговорите на Македония за ЕС.

                              Към докторите по конспирация в темата,

                              Вие сте...........!
                              Аз пък чух че се слагала царевица в киселото зеле за да придаде газираност. Ама айде да останем на многобройните ужасни странични ефекти от неработещите псевдоваксини?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                                Катастрофирал ли е преди това ?
                                Най-новото, което чух тази сутрин е, че македонският автобус е бил умишлено блъснат, за да има такъв голям брой жертви, което да предизвика вълна от съчувствие, за да дадем най-накрая заветното "да" на преговорите на Македония за ЕС.

                                Към докторите по конспирация в темата,

                                Вие сте...........!

                                Коментар

                                Working...
                                X