IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
    Барби, ... <куп глупости>
    Казах кога може би ще обърна пак внимание на глупостите ти
    Нямам повече време за губене

    Коментар


    • Сериозно, просто ще си плувате в кръг докато кипне водата ли? Does not compute... SAJID JAVID SAYS BOOSTERS NOW RECOMMENDED EVERY 3 MONTHS

      https://www.bitchute.com/video/X5KXNFQ8SPYG/

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        [B] Аз и барбаронка се пенсионирахме, защото са ни достатъчни 3 000 + 2 000 евро пенсия.
        Лошото е, че все още не могат без мен,
        така че работейки от къщи си докарвам още 4 000 - 5 000 на месец
        Още по-лошо е, че и биткойните растат ежедневно

        А за теб приготвих една опростена табличка.
        Поне един път се опитай да разбереш какво виждаш,
        и ще разбереш, че докато гледаш как растат числата при мен,
        българите ще измрат благодарение на вас
        Барби,

        не знам колко ти плащат за постовете, но дори да го умножиш по 10, пак не си заслужава излагацията.
        Първо, никога не се интересувам кой колко получава - парите не можеш да си ги занесеш в гроба. Гледам си само в моята паница.
        Второ, почвайки от 13-ти ноември, за една седмица Франция вдигна бройката нови заразени със 100%, а след още една ги увеличи с нови 71%.
        Това прави 235% за 15 дни.
        Ако я карате още 2 седмици при тоя тренд, ще имате около 420 000 нови случая на седмица.
        Вие ще сте 100% ваксинирани дотогава. Дори само 2-3% от случаите да се усложнят, ще ви трябват около 10 000 реанимационни легла + комплект пулмолози/кардиолози/анестезиолози+медсестри/санитари/технически персонал и кво ли още не. Блокира системата, брат...
        Айде провери сега колко са при вас болниците+специализираните ковид-отделения/легла+комплекта лекари/сестри/техн. персонал, и ми обади резултата.
        Може и да не ми се обаждаш, знам, че няма да ви стигнат, и затова ще ви затворят.
        Купи си консерви и се моли горещо да не става така, и да се пречупи графиката.
        Жив и здрав бъди, не желая нищо лошо на никой, но с числата си говорим на "ти", а те никога не лъжат.
        Last edited by Kildirim_Bei; 29.11.2021, 21:47.
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

          Това не е вярно. Ковид вариантите и мутациите вече са хиляди на брой с най-разнообразни свойства и качества, но само няколко от тях са добили медийна популярност и са получили шанс да се разпространят по-масово.

          Също така не е вярно, че всеки следващ вариант е по-опасен най малкото защото не можеш да дефинираш понятието "опасност от вирус".
          Матеев, откакто разбра несъстоятелността на версията, че имунизацията "те пази" от тежка криза и "лечение" в болнични условия - като че си променил становището си. Да де, ама прескочи трапа... Добре е, че си "ваксиниран"... Малката подробност - не си "ваксиниран" с достатъчно игли... Абе, няма да се хващаме сега за подробностите! Не мога да разбера, как изобщо заспиваш спокойно, а не си изтърчал още - за четвъртата... Не си се похвалил тук, но виждаме, че и БЕЗ НЕЯ - прескочи гадния трап... Живот и здраве да е!

          Все пак си в грешка! Може да бъде дефинирано понятието "опасност от вирус". Зависимостта е пропорционална на материалната заинтересуваност.

          С други думи, колкото банкнотите, които текат към теб са с по-големи купюри, толкова ще се тръшкаш по-"убедително", че "опасността от вирус" клони към безкрайност.

          Съвсем дефинируема променлива си е тази "опасност"! Бих казал, опасна "опасност"...

          Коментар


          • ДОЦ. МАНГЪРОВ: ЦЕЛТА НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ Е ХОРАТА ДА БЪДАТ НАКАРАНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ. ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ! ИДЕЯТА ЗА БУСТЕР НА БУСТЕРА Е АБСУРД И БЕЗУМИЕ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ИМУНИЗАЦИЯ Е ФАШИЗЪМ! МАТЕМАТИЦИТЕ ГОВОРЯТ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ И ГЛУПОСТИ! СЗО УМИШЛЕНО ПРЕДИВЗВИКВА ПАНИКА И СТРАХ! /ВИДЕО/
            Click image for larger version

Name:	EuWs3IyXcAwLdYn.jpg
Views:	1
Size:	41.8 КБ
ID:	3837262



            доц. Атанас Мангъров пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ:

            Това, което съм казал е, че този вирус така или иначе ще мине през цялото население на земното кълбо. Колкото и да се страхуваме, колкото и да се затваряме и крием, той ще мине през всички нас, независимо дали сме ваксинирани или не. И неваксинирани, и ваксинирани едва след като го изкарат ще получат този траен имунитет, който всички искаме да имаме.

            За Омикрон и произтичащото от него затваряне на страните от Европейския съюз за хора идващи от Южна Африка, той каза следното: „В момента това, което се случва, показва, че нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено. Една от причините за това протрахиране на този епидемичен процес са неадекватните мерки – това затваряне, което само удължава агонията. Ако ние бяхме действали по нормалния начин, както досега при всички други събития, може би нещата щяха да са другояче.

            За новия вариант Омикрон е характерно, че той е с коренно мутирал спайк протеин, като за да се получи такава мутация трябва да има мутационен натиск. Този мутационен натиск се осъществява от масовото прилагане на ваксините, защото те предизвикват образуване на антитела срещу най-стария спайк протеин – китайския вариант, и всъщност вирусът в стремежа си да оцелее и да продължи да се разпространява търси начини да заобиколи антителата, които са насочени към спайк протеина на най-стария вариант.

            Очевидно действието на тези ваксини изветрява много бързо и се получават ваксинални пробиви.

            Аз мисля, че този вариант вече е у нас. Това не е нов щам, това е нов вариант.

            Епидемичният процес следва един и същ ход навсякъде – с обостряния и със затишия. Това, че случаите тук намаляха, не се дължи на въвеждането на зеления сертификат, а на естествения ход на епидемията.

            Високата смъртност у нас вследствие на боледуването от вируса, се дължи на това, че много от хората в нашата страна имат придружаващи заболявания.

            Целта на зеления сертификат е хората да бъдат накарани да се ваксинират.

            Това е природно бедствие, с което ние трябва да се научим да живеем. Хората, които са най-застрашени, трябва да се пазят. За съжаление се каза, че когато хората се ваксинират, те са защитени. Оказа се, че не е точно така.

            Идеята за бустер на бустера – в контекста на ваксинацията, каквато има във Великобритания, е имунологичен абсурд и безумие.

            Задължителна имунизация, каквато се опитват да въведат в Австрия, е фашизъм. Който иска да се ваксинира, нека се ваксинира.

            На въпрос какво наблюдава той сред пациентите си, които са с COVID-19 и сред които има и деца, доц. Атанас Мангъров отговори по следния начин: „На децата, които имат COVID, обикновено им няма нищо. В момента от 110 легла имаме по-малко от 60 болни в момента“.

            Ако продължаваме по този идиотски начин, ние унищожаваме децата си. За децата този вирус не е проблем, те трябва да ходят на училище, на градини, на лекции, на всичко. Трябва да живеят нормално“, каза към края на участието си инкфеционистът.

            Целия разговор между Лили Маринкова и доц. Атанас Мангъров можете да гледате във видеото:

            https://afera.bg/доц-мангъров-целта-на-зеления-сертифи/


            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
              Пак не разбра, че не са важни погребалните агенции, а дали ТОЧНО за някой ще има място в болница във Франция, когато го закъса.
              Около 5-10% от случаите го закъсват (ваксинираните тоже, дори и 2% да са), но даже и у френско болничните легла, и особено тези за ковид, не са безкрайно число. Виж как растат числата при теб и ще растат още мнооого, ако не се пречупи графиката.
              ... А за теб приготвих една опростена табличка.
              Поне един път се опитай да разбереш какво виждаш,
              и ще разбереш, че докато гледаш как растат числата при мен,
              българите ще измрат благодарение на вас антиваксърите

              Когато забележиш пик в погребалната графика за Франция,
              подобен на този в графиката за България, обади ми се.
              Може и да ти обърна внимание

              .
              Държава Дата Умрели / 7 дни / 1 Милион жители Заболели / 7 дни / 1 Милион жители В критично състояние/ 1М Умрели / 1 Милион жители Ваксинирани Население
              Bulgaria 25/11/2021 136 2469 113 4 023 23% 6 875 358
              Bulgaria 29/11/2021 123 2337 110 4 088 23% 6 874 790
              France 25/11/2021 6 2326 21 1 813 76% 65 470 493
              France 29/11/2021 7 3132 24 1 816 77% 65 476 789
              Last edited by barbaron; 29.11.2021, 22:53.

              Коментар


              • ВаксидЕоти, абе къде е вашият гуру и пътеводна светлина глаДният инспектор Мунчев? Уж днес щеше да се връща към отровителските си занимания, и отново ни вест, ни кост?

                ​​​​​​Мунчопитеци, да не ви хване и вас липсата, както Мунчев?

                ​​​

                Коментар


                • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                  Когато забележиш пик в погребалната графика за Франция,
                  подобен на този в графиката за България, обади ми се.
                  Може и да ти обърна внимание
                  Пак не разбра, че не са важни погребалните агенции, а дали ТОЧНО за някой ще има място в болница във Франция, когато го закъса.
                  Около 5-10% от случаите го закъсват (ваксинираните тоже, дори и 2% да са), но даже и у френско болничните легла, и особено тези за ковид, не са безкрайно число. Виж как растат числата при теб и ще растат още мнооого, ако не се пречупи графиката.
                  Да не би да са те пенсионирали предсрочно поради забавеното осъзнаване на реалностите?
                  Извинявай за забележката, но май такъв е случаят. Съжалявам.
                  Last edited by Kildirim_Bei; 29.11.2021, 19:57.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                    Барби, докторе по математика,
                    поздравявам те с тази графика. Базова дата за кумулативното нарастване на процентите - 13.11.2021.
                    БЪЛГАРИЯ: АНТИВАКСЪРИ 80%

                    ФРАНЦИЯ: АНТИВАКСЪРИ 10%


                    Когато забележиш пик в погребалната графика за Франция,
                    подобен на този в графиката за България, обади ми се.
                    Може и да ти обърна внимание

                    Коментар


                    • еи Анди ли си манди ли си ко не ти приемливо ! баси и админите и те тролове станаха.
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Крайно време е темата да се прекръсти на:
                        "Психопатология на обитателите на територията 'нема такава държава' "
                        Гледам от няколко дена къв си щастлив, а то ко било: у франсето им обещали 4 и 5 доза орално и дърабъров изкърти форума от кеф.й
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Крайно време е темата да се прекръсти на:
                          "Психопатология на обитателите на територията 'нема такава държава' "
                          Барби,
                          докторе по математика,

                          поздравявам те с тази графика. Базова дата за кумулативното нарастване на процентите - 13.11.2021.
                          Вече ти казах преди седмица, да си купиш консерви навреме (т.е. СЕГА), и да палиш свещи в Нотр Дам да не те затворят по Коледа
                          Click image for larger version

Name:	FR-Infograph-2.jpg
Views:	1
Size:	26.2 КБ
ID:	3837227



                          P.S. Специално за теб подбрах цветовете в графиката, да са в унисон с Марсилезата и флага на Третата република
                          Last edited by Kildirim_Bei; 29.11.2021, 19:30.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Крайно време е темата да се прекръсти на:
                            "Психопатология на обитателите на територията 'нема такава държава' "
                            Barbi, какво стана със самолета

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Крайно време е темата да се прекръсти на:
                              "Психопатология на обитателите на територията 'нема такава държава' "
                              Първо да изтребим гъските, после ще обърнем внимание на психопатологията. Психиатрите предупредиха, че така ще стане.

                              Коментар


                              • Крайно време е темата да се прекръсти на:
                                "Психопатология на обитателите на територията 'нема такава държава' "

                                Коментар

                                Working...
                                X