Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Пиша го за 3-4 път вече. Още миналата година се направи изследване на преболедувалите САРС и се оказа, че те имат защита и срещу Ковид. Това 20 години по-късно при само 80% еднакъв вирус. Сега айде има малка вероятност сегашният Ковид да не предизвиква клетъчен имунитет та е добре, че ги има тези изследвания да се разсеят всички съмнения.
Виж за мен неочакваното беше, че тези псевдоваксини НЕ предизвикват развитието на клетъчен имунитет.... Направо шок. Сега интересната част е ваксиниран който е болен дали развива клетъчен имунитет след намесата на антителата от псевдоваксината. Ако и тогава няма ще се окаже, че ваксинираните нямат избор освен да са доживотни абонати.... и да подменят антителата на 3-4 месеца. Дано имунната им система за други вируси и бактерии да не е засегната.
Няма нищо случайно в информираното съгласие и отмяната на отговорността на компаниите. С причина е..
ПП Предполагам, че заинтересованите страни са наясно по последният въпрос. Не случайно са поръчани 5.8 млрд ваксини от ЕС за следващите 3 години. / това ако е вярна цифрата де, че ми се чини ненормално много/ . От друга страна с падащите круши не знам дали ще им останат абонати след 3 години....
Коментар