Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Ле-ле каква драма си преживял. Сега ще ти се случат много лоши неща, забравих какви, ама мангъропитеците тук ще ти обяснят всичко точно. И това не е било ваксина, а някаква субстанция.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Много разбирачи на математиката, и особено статистиката, се навъдиха в дискусията....
Първо барбарона (днес гледам пак се е изцепил с некви интеграли)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеMagnifique voix, magnifique chanson !!! Merci
Madame Barbarella!
Не може да е вярно онова, което пишеш тук. От десетилетия живееш във Франция? Вярваш ли си?
Как да ти повярвам, щом НЕ използваш учтивата форма, която използват ВСИЧКИ французи, когато се обръщат към една дама?
В конкретния случай, поне ОПИТВАЙ да изглеждаш французин! Къде ти е учтивата форма, Madame Barbarella?
Французите вероятно те скъсват от бъзици!?! (ако не ни пишеш от Лясковец...)
Трудно ли ти е да поставиш накрая едно Mademoiselle ??? Казвам това, ако не си сигурен, че тя е Madame.
Обърни се към нея с "госпожице", за да покажеш, че е красива и млада, НО ДА ГО ИМА ОБРЪЩЕНИЕТО!
Така, все едно говориш с неодушевен предмет... После пак се хвали, че от повече от 30 години си бил във Франция...))
Аматьор!Ти и към жена си ли се обръщаш, като към неодушевен предмет? Ти си - ега ти "французина"...
))
- 2 Харесвания
Коментар
-
В момента слушам Мангъров.Човека казва че о микрона ще повали всички хора които не са прекарали досега вируса независимо дали си ваксинирани или не...Преболедувалите сме защитени по естествен път.Знаещите можещите са неудобни на властта...Охулвани бити и унижавани....Аз призовавам Мангъров да не се плаши и винаги да е на стграната на Бог.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Ако сам си правиш графиките, имай предвид, че преди да изчисляваш корелации, трябва да лаг-неш данните за смъртните случаи с някакъв подходящ период. Никой не се тества позитивен и в същия ден умира. Колко точно е lag-а не знам, но питай лекари с опит в това. На база личните ми, за жалост неприятни, наблюдение при мои близки са за около 2 седмици след симптомите. Тогава нещата наистина загрубяват.
Първо барбарона (днес гледам пак се е изцепил с некви интеграли), сега и ти....
Графиките са пълзящи средни на бройката заразени и починали (moving averages) на 7-дневна база. Тази база изглажда дневни пикове и спадове. Лагването се избягва до голяма степен, и не е проблем.
Писна ми да давам безплатни уроци и обяснения. Съжалявам много, че математиката не е ясна на доста хора тук, но това си е техен проблем. Забелязвам, че само 4-5 човека от дискутиращите тук задават смислени въпроси и се изказват грамотно по отношение на статистиките.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Това разпространяващо истината сайтче защо е баннато от Google, Facebook & Twitter?
Аааа, да, Биг Фарма е заплашила компании, които само с джобните си приходи биха могли да купят всички Фарми на земята.
В едно вече съм убеден - няма по-тъжен живот от този на вярващите в световни конспирации. Мъка.
Last edited by perin; 08.12.2021, 21:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеВ едно вече съм убеден - няма по-тъжен живот от този на вярващите в световни конспирации.
и все пак......
не разрушавай на хората илюзиите!
И най-вече:
"че са гоподари на собствените си съдби."
Всъщност,
колкото са по-гневни и ядосани- толкова са по-лесно манипулируеми.
Но ще им отнеме най-малкото 20 год. да го осъзнаят.......
А на някои даже и 2 живота няма да им стигнат!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ аз съм доволен от бустерите- С чипа от първия бустер започнах да приемам и предавам на 4G
- С чипа от втория бустер започнах да приемам и предавам на 5G
- С чипа от третия бустер започнах да приемам и предавам на WIFI
- Очаквам с нетърпение четвъртия бустер
- 3 Харесвания
Коментар
- С чипа от първия бустер започнах да приемам и предавам на 4G
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ аз съм доволен от бустерите- С чипа от първия бустер започнах да приемам и предавам на 4G
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеДокументите на Pfizer разкриват: И Pfizer, и FDA са знаели за рисковете от странични реакции и смъртни случаи от ваксините
https://dailyexpose.uk/2021/12/06/pf...ts-and-deaths/
Източник – Кумулативен анализ на отчетите за нежелани събития след разрешаване
Аааа, да, Биг Фарма е заплашила компании, които само с джобните си приходи биха могли да купят всички Фарми на земята.
В едно вече съм убеден - няма по-тъжен живот от този на вярващите в световни конспирации. Мъка.
- 1 like
Коментар
-
Тогава гарантирано никой ковид вирус няма да може да те докопа и ще имаме най-накрая истинска ваксина :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеhttps://petel.bg/Prof--Argirova-obya...miyata__428153
Вече има указания за края на "пандемията". Организаторите много изостанаха с другите еврогейски ценности. Ще вземем да забравим, че има повсеместно насилие срещу жени и милиони мигранти в остра нужда от евра.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕе, не толкова скромничко де!
Значи, не почне ли да прелива от ушите - значи не е добре ваксиниран човека.
От лявото трябва да тече фазер, от дясното - олд-фешън!
Аз например бустерите ги рупам на закуска!
А щом тях съм преживял - 'ептен нищо не мо'е ме спре!
аматьори........- С чипа от първия бустер започнах да приемам и предавам на 4G
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://petel.bg/Prof--Argirova-obya...miyata__428153
Вече има указания за края на "пандемията". Организаторите много изостанаха с другите еврогейски ценности. Ще вземем да забравим, че има повсеместно насилие срещу жени и милиони мигранти в остра нужда от евра.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар