Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Може, имам резерви към него, но в момента той е единствения, който реално защитава моите приоритети.
Имаш ли нещо конкретно за него? Аз за къщата му знам, че има съмнения. За други неща не съм в течение.
Реално не се сещам за политик, който да не е натопил пръст в кацата.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Поддържа се, но е болезнено, безобразно алчен. Такава любов към парите съм виждал само в Каракачанов.
Имаш ли нещо конкретно за него? Аз за къщата му знам, че има съмнения. За други неща не съм в течение.
Реално не се сещам за политик, който да не е натопил пръст в кацата.
- 1 like
Коментар
� -
Интелигентен и остроумен е Костадинов. Не съм съгласен с доста от идеите му, но това е най-добрия политик в момента.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ще им го дадем безплатно на рашките, че яко са го закъсали.
Коментар
� -
Интелигентен и остроумен е Костадинов. Не съм съгласен с доста от идеите му, но това е най-добрия политик в момента.
Коментар
� -
Рубладжийте само руската ваксина признават. Депутатите от групата им се делят на две групи - Спутник и БЕЗ Спутник.
И слушайте Бай Дън какво казва - / ваксинирайте се за да сте в безопасност от урагана/ .Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
В две изречения е синтезирана цялата философия на активирания безродник - платена омраза към Русия. Уж ваксаджии, а страната, която първа създаде ваксина им е най-голям трън.
Коментар
� -
Рубладжийте само руската ваксина признават. Депутатите от групата им се делят на две групи - Спутник и БЕЗпутник.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнениеНаправо я размаза водещата , на която по едно време и се доплака от фактите и истината. Под обилния й крем прозира профила на фоньо , боньо и барбароньо
Никога не е имало бази в България.
Особено след СВ2
ПП Ае стига ни го навирахте това чучело. Сам мога да размишлявам и го правя. Може ли темата да е по-малко политизирана?
- 1 like
Коментар
� -
Рубладжийте само руската ваксина признават. Депутатите от групата им се делят на две групи - Спутник и БЕЗпутник.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Абе тоя боцна ли се като другите от Израждане, дето предадоха четата?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнение
Коментар
�
Коментар