Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Терзиев, това е хипотеза. Може да е така, ама имаш ли някакви факти?
Колкото да мненията, че не можем да спрем този фашизъм — ще видим. Може пък и да успеем. Ние спасихме евреите си, когато тренда в могъщите държави беше друг. Много мои приятели и познати излизат. Излизам и аз. А това сме хора, които от виденовата зима не сме излизали на протест. Явно има силна мотивация. Управлението е слабо. То няма дух. Оптимист съм!
Бог да пази хората по света!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
"Независимост" под крилото на русия, а? Тоя не го ли ядохме 45 години плюс 30 след това тотален енергиен монопол и зависими от русия политици? Колко още?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТова видяхте ли го?
https://www.facebook.com/tanya.todor...80218433533713
Клета майка България, все интелектуални титани застават начело!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКакто Радев каза - от ЕС изискват. Дали ваксини изискват, дали дупе, няма значение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ташак си правиш, мойто момче. Халал да са ти стотинките, за които продаваш рода си. Халал да ти е и мечтата да си зависим. Тъй де, за чий е тая независимост. Само да се бъркаме. Ясно е защо все плюеш и по Русия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
А защо управлението трябва да зависи само от политиците в България? Нали затова влязохме в ЕС, нашите корумпирани, лъжливи и некадърни политици да не си веят байрака безконтролно у нас. И откакто влязохме в ЕС резултатите са налице - 4 пъти по-високи доходи, мутрите се снижиха, депутатите ни не могат да приемат закони с които да ни ограбват поголовно ... Е затова много им пречи ЕС, но такива като Черепа и Цветан Василев още не са се завърнали на власт.
Както Радев каза - от ЕС изискват. Дали ваксини изискват, дали дупе, няма значение.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПичове, не ви ли идва на акъл, че изобщо не са се доближавали до спринцовка. "Ваксинирани" са, както са "ваксинирани" десетки хиляди други. Най-малко 1/3 от сертификатите са фалшиви. При здравните работници и техните роднини, приятели и дори съседи % минава 90.
Аз се чудех защо толкова голям брой "ваксинирани" има
в "случаите за деня", "новопостъпили в болница" и "починали",
а то какво било - 1/3 от сертификатите в България били фалшиви
П.П. От днес май вече им проверяват сертификатите на умрелитеLast edited by barbaron; 09.01.2022, 17:39.
Коментар
-
Нали затова влязохме в ЕС, нашите корумпирани, лъжливи и некадърни политици да не си веят байрака безконтролно у нас. И откакто влязохме в ЕС резултатите са налице - 4 пъти по-високи доходи, мутрите се снижиха, депутатите ни не могат да приемат закони с които да ни ограбват поголовно ...
..... или ти е толко' акъла....Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнение
Този палячо не отговори на нито един неудобен въпрос - от броя на починалите в БГ, до американските бази и парламентаризмът като израз на народната воля. Вместо това се измъкваше в други теми и бързаше да зададе куп несвързани с темата въпроси. Коя точно истина си чул?
Журналистката всъщност се забавляваше с факта, че срещу нея стои поредния дървен философ и лекичко му намекна, че изборите отдавна приключиха.
- 1 like
Коментар
-
Това видяхте ли го?
https://www.facebook.com/tanya.todor...80218433533713
Клета майка България, все интелектуални титани застават начело!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от samominavam Разгледай мнениеПритеснително е че сте толкова обсебен от Франция, че или изопачавате фактите в желана от Вас посока, или сте я виждали /Франция/ само на картичка. Не мога да гадая, затова към фактите.
1." ... Хич не им пука ако срещнат КОВИДа - прекарват си го като сезонно грипче. Децата им си ходят редовно на училище."
-Не знам в коя част на Франция сте, но само за последната седмица има затворени повече от 9000 класа, с над 50 000 заразени /позитивни/ ученици и 6000 учителя.
https://www.lesechos.fr/economie-fra...entree-1377313
-Синдикати на учителите призовават за стачка от 13/01/22, защото " -„Училищата и техния персонал не могат повече да издържат“"
https://www.lci.fr/societe/covid-19-...e-2206560.html
2."Ваксинираните не само по-трудно умират от антиваксърите ако влязат в болница,
но и в повечето случаи са безсимптомни или леко каращи КОВИДа,
пък и си имат сертификат за ваксинация,
така че не винаги отиват да се тестват."
-Не знам в коя част на Франция сте, но броя на тестовете за последните две седмици съответно
- 8 000 000 /8 млн/ за седмицата 27/12/21-02/01/22
https://www.lefigaro.fr/conjoncture/...-l-an-20220106
-9 500 000 за последната седмица
Le ministère des Solidarités et de la Santé a annoncé que près de 9,5 millions de tests au Covid-19 avaient été réalisés cette première semaine de janvier 2022, d’après un communiqué daté de ce vendredi 7 janvier.
Вие сте Господар на цифрите, знаете колко са ваксинирани и колко не, така че твърдението Ви, че ваксинираните "почти" не се тестват е леко невярно
Бях забравил, че обитателите на територията "България" са заядливи като мършави хиени и са способни да правят компромат от всичко, затова мързеливо написах "TV 2" вместо да напиша "France 2" или шеговито "Antenne 2"Пък и да си призная, отдавна не обръщам внимание на имената на каналите, защото просто знам кой бутон на телекомандата им съответства
За да проверя за името сега, погледнах и на лаптопа какво има сега на ТВ2
Те пък искат да ми покажат "2"
Що се касае до тестваните "9 500 000 за последната седмица", сметнете колко процента от французите (ваксинирани и антиваксъри) са се тествали, като вземете предвид че от 21/11/2021 теста е валиден 24 часа
Повече секунди за губене в отговори на глупави реплики нямам
Коментар
-
А защо управлението трябва да зависи само от политиците в България? Нали затова влязохме в ЕС, нашите корумпирани, лъжливи и некадърни политици да не си веят байрака безконтролно у нас. И откакто влязохме в ЕС резултатите са налице - 4 пъти по-високи доходи, мутрите се снижиха, депутатите ни не могат да приемат закони с които да ни ограбват поголовно ... Е затова много им пречи ЕС, но такива като Черепа и Цветан Василев още не са се завърнали на власт.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНаправо физическа болка ми причинявате, когато си въобразявате, че управлението на страната зависи от политиците в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Рубладжийте само руската ваксина признават. Депутатите от групата им се делят на две групи - Спутник и БЕЗ Спутник.
https://www.24chasa.bg/novini/article/10606638
Коментар
Коментар