IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнение
    Направо я размаза водещата , на която по едно време и се доплака от фактите и истината. Под обилния й крем прозира профила на фоньо , боньо и барбароньо

Явно си гледал друго видео
    Този палячо не отговори на нито един неудобен въпрос - от броя на починалите в БГ, до американските бази и парламентаризмът като израз на народната воля. Вместо това се измъкваше в други теми и бързаше да зададе куп несвързани с темата въпроси. Коя точно истина си чул?
    Журналистката всъщност се забавляваше с факта, че срещу нея стои поредния дървен философ и лекичко му намекна, че изборите отдавна приключиха.

Коментар

• Това видяхте ли го?
      https://www.facebook.com/tanya.todor...80218433533713

Клета майка България, все интелектуални титани застават начело!

Коментар

• Първоначално изпратено от samominavam Разгледай мнение
        Притеснително е че сте толкова обсебен от Франция, че или изопачавате фактите в желана от Вас посока, или сте я виждали /Франция/ само на картичка. Не мога да гадая, затова към фактите.

1." ... Хич не им пука ако срещнат КОВИДа - прекарват си го като сезонно грипче. Децата им си ходят редовно на училище."

-Не знам в коя част на Франция сте, но само за последната седмица има затворени повече от 9000 класа, с над 50 000 заразени /позитивни/ ученици и 6000 учителя.
        https://www.lesechos.fr/economie-fra...entree-1377313
        -Синдикати на учителите призовават за стачка от 13/01/22, защото " -„Училищата и техния персонал не могат повече да издържат“"
        https://www.lci.fr/societe/covid-19-...e-2206560.html

2."Ваксинираните не само по-трудно умират от антиваксърите ако влязат в болница,
        но и в повечето случаи са безсимптомни или леко каращи КОВИДа,
        пък и си имат сертификат за ваксинация,
        така че не винаги отиват да се тестват."
        -Не знам в коя част на Франция сте, но броя на тестовете за последните две седмици съответно
        - 8 000 000 /8 млн/ за седмицата 27/12/21-02/01/22
        https://www.lefigaro.fr/conjoncture/...-l-an-20220106
        -9 500 000 за последната седмица
        Le ministère des Solidarités et de la Santé a annoncé que près de 9,5 millions de tests au Covid-19 avaient été réalisés cette première semaine de janvier 2022, d’après un communiqué daté de ce vendredi 7 janvier.
        Вие сте Господар на цифрите, знаете колко са ваксинирани и колко не, така че твърдението Ви, че ваксинираните "почти" не се тестват е леко невярно
        Многознайко, голяма чест ми оказваш с регистрацията днес и първа реплика към мен, и само затова ще ти посветя няколко секунди

Бях забравил, че обитателите на територията "България" са заядливи като мършави хиени и са способни да правят компромат от всичко, затова мързеливо написах "TV 2" вместо да напиша "France 2" или шеговито "Antenne 2" Пък и да си призная, отдавна не обръщам внимание на имената на каналите, защото просто знам кой бутон на телекомандата им съответства За да проверя за името сега, погледнах и на лаптопа какво има сега на ТВ2 Те пък искат да ми покажат "2"

Що се касае до тестваните "9 500 000 за последната седмица", сметнете колко процента от французите (ваксинирани и антиваксъри) са се тествали, като вземете предвид че от 21/11/2021 теста е валиден 24 часа

Повече секунди за губене в отговори на глупави реплики нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

А защо управлението трябва да зависи само от политиците в България? Нали затова влязохме в ЕС, нашите корумпирани, лъжливи и некадърни политици да не си веят байрака безконтролно у нас. И откакто влязохме в ЕС резултатите са налице - 4 пъти по-високи доходи, мутрите се снижиха, депутатите ни не могат да приемат закони с които да ни ограбват поголовно ... Е затова много им пречи ЕС, но такива като Черепа и Цветан Василев още не са се завърнали на власт.
          Те европейците едни политици... педофил до педераст.. педераст до бабоеб и т.н...

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Направо физическа болка ми причинявате, когато си въобразявате, че управлението на страната зависи от политиците в България.
            А защо управлението трябва да зависи само от политиците в България? Нали затова влязохме в ЕС, нашите корумпирани, лъжливи и некадърни политици да не си веят байрака безконтролно у нас. И откакто влязохме в ЕС резултатите са налице - 4 пъти по-високи доходи, мутрите се снижиха, депутатите ни не могат да приемат закони с които да ни ограбват поголовно ... Е затова много им пречи ЕС, но такива като Черепа и Цветан Василев още не са се завърнали на власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Рубладжийте само руската ваксина признават. Депутатите от групата им се делят на две групи - Спутник и БЕЗ Спутник.
              Копейчовците излъгаха най-примитивното население у нас, че са антиваксъри и се умъкнаха в парламента.
              https://www.24chasa.bg/novini/article/10606638

Коментар

Ako се докопа до реална власт, няма да отмени никакви сертификати. Направо физическа болка ми причинявате, когато си въобразявате, че управлението на страната зависи от политиците в България.
                Терзиев, това е хипотеза. Може да е така, ама имаш ли някакви факти?
                Колкото да мненията, че не можем да спрем този фашизъм — ще видим. Може пък и да успеем. Ние спасихме евреите си, когато тренда в могъщите държави беше друг. Много мои приятели и познати излизат. Излизам и аз. А това сме хора, които от виденовата зима не сме излизали на протест. Явно има силна мотивация. Управлението е слабо. То няма дух. Оптимист съм!
                Бог да пази хората по света!

Коментар

• Пичове, не ви ли идва на акъл, че изобщо не са се доближавали до спринцовка. "Ваксинирани" са, както са "ваксинирани" десетки хиляди други. Най-малко 1/3 от сертификатите са фалшиви. При здравните работници и техните роднини, приятели и дори съседи % минава 90. Като цяло ще повтаря, че е смешно да очаквате каквото и да е било от колониалната администрация. Ако искате да протестирате, имате американско, имате немско посолство. Пред Народното събрание не е протест, а в най-добрия случай умнокрасив пърформанс.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Това че си се набол не означава че си привърженик на тази експреименталка. Аз има ваксина срещу ку треска, смяташ ли че ми е потрябвала. Аз също съм набоден, но съм го направил под натиск, не те пускат тук, не те пускат там, шефовете ме привикваха да ме питат защо не съм набоден- когато им казах че това са експерименти единият сигурно щеше да получи удар. Също ако имаш деца в детска градина родителите трябва да се набодат иначе не вземат децата. Но родителите трябва да работят- какво ще направиш, колко време ще останеш в къщи- ето това си е принуда/ насилие/ , но това не се коментира или ако се коментира то не е в официалните медии
                    Никой от "Възраждане" не е бил принуден да се ваксинира - ако им е притрябвало кино/мол/театър, има си бързи тестове, а те пари си имат.
                    Не се е налагало да се ваксинират и заради работа.
                    Пътуването също може да стане с тест и карантина ... макар, че къде е трябвало толкова неотложно да ходят?

Аз не съм ваксиниран и честно казано, макар и с редица лишения от разни нежизненоважни дейности, си живея чудесно. Като се наложи, минавам на пункта пред Биад за един тест за 48 часа срещу 10 лв. и толкоз.

Единия малоумник вика "заради 94 годишния ми дядо се ваксинирах". Как Цънцарова пропусна да го пита дали е нормално за болест, която може да убие дядото да се ваксинира внука, а не самия дядо ... абе въобще станаха за смях на цялата държава ...

Като си хипохондрик, или си фен на въглеродно-неутралния-правителственоконтролиран свят, просто не ставай депутат с обратния лозунг ... лесно е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Аз се дразня на Цънцарова и на сервилността й спрямо едни и на бяса спрямо други, обаче тука направо уцели в десетката.

Що за наглост да влезеш в парламента, да получаваш субсидия, висока заплата, безотчетни и имунитет заради лозунга "Ваксините са експериментални, а ограниченията покрай тях - медицински фашизъм", а да си се боднал?...
                      Това че си се набол не означава че си привърженик на тази експреименталка. Аз има ваксина срещу ку треска, смяташ ли че ми е потрябвала. Аз също съм набоден, но съм го направил под натиск, не те пускат тук, не те пускат там, шефовете ме привикваха да ме питат защо не съм набоден- когато им казах че това са експерименти единият сигурно щеше да получи удар. Също ако имаш деца в детска градина родителите трябва да се набодат иначе не вземат децата. Но родителите трябва да работят- какво ще направиш, колко време ще останеш в къщи- ето това си е принуда/ насилие/ , но това не се коментира или ако се коментира то не е в официалните медии

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Диабетът например е безсимптомен, но доста животозастрашаващ. Пълно е и с други такива болести, особено в началния им стадий.
                        Когато си инженер , по добре не разсъждавай кое е безсимптомно, гледай си съпромата. Диабета също се манифестира с определени симптоми един от които е повишената консумация на вода, поне при дъщеря ми беше така- пиеше по 3-4 литра на ден, жена ми се разрови и каза може би е диабет, изследваха я и казаха диабет тип 1. Така че всяка болест е безсимптомна в начален стадии, но като напредне няма как да е безсимптомна. И това което днес ти го обясняват че карали безсимпомно болестите не е вярно. За да ги карат безсимптомно промениха вирусологията и микробиологията , за да съответстват на безсимптомните болести

Коментар

Ako се докопа до реална власт, няма да отмени никакви сертификати. Направо физическа болка ми причинявате, когато си въобразявате, че управлението на страната зависи от политиците в България.
                          Аз на това се чудя ... наистина ли някой си мисли, че може да избегнем задължителната ваксинация?

Че австралийци, французи и немци са абсолютни дебили и не им прави впечатление, че докато те трябва с разрешение да ходят да пикаят, българите цяло лято ходят на море без маски дори в магазините?

Че ако "жълтите жилетки" във Франция и влачените по асфалта от немски овчарки протестиращи в Холандия не са постигнали нищо, то от "Възраждане" ще започне връщането на нормалността в световен мащаб?

Уважавам критичното мислене и непримиримостта и в никакъв случай не призовавам към овчедушие и примирение - имаме всички поводи да вярваме, че България ще стане едно от малкото места в света, където ще се живее що-годе прилично и голяма част от това е И от нетипичното за българина несъгласие да го правят на маймуна (често казано, рядко проявяваме тази си черта...)

Но мисля, че малко реализъм не би бил излишен ... няма как стотици милиони от най-развитите държави да се бодат на всеки 3 месеца с ваксина, което все е един щам назад от настоящия щам, да си купуват тоалетна хартия с цифрово разрешение и да им се контролира всяка транзакция дори в кафенето, но ние тука на Балканите да си живеем живота ... просто НЯМА КАК да стане.

Каквото за Хайнрих, такова и за Родриго, такова и за Хасан, такова и за Егор, такова и за Митко.

Само по въпроса с детската ваксинация съм пас, защото още нямам деца и не знам как бих реагирал.

Коментар

Румъния.. нещата са по-прости... колко политици познаваш???

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Може, имам резерви към него, но в момента той е единствения, който реално защитава моите приоритети.
                              Имаш ли нещо конкретно за него? Аз за къщата му знам, че има съмнения. За други неща не съм в течение.
                              Реално не се сещам за политик, който да не е натопил пръст в кацата.

Коментар

Поддържа се, но е болезнено, безобразно алчен. Такава любов към парите съм виждал само в Каракачанов.
                                Може, имам резерви към него, но в момента той е единствения, който реално защитава моите приоритети.
                                Имаш ли нещо конкретно за него? Аз за къщата му знам, че има съмнения. За други неща не съм в течение.
                                Реално не се сещам за политик, който да не е натопил пръст в кацата.

Коментар

Working...
                                X