Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 16.01.2022, 20:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Само че тези препоръки не идват директно от хората от които си мислиш, а предварително се филтрират, дооформят и храносмилат от медии и политици. Не точно информационното затъмнение от Чернобил '86, но в същия дух. Ако работи за конкретната кауза се пуска, ако не работи се канселира.
От вируси не разбирам нищо, но от други науки отбирам малко и виждам как същия модел работи успешно в климатологията. Всъшност и там ролята на науката е несъществена. Ако имаш обаче опит с лъжци ще ги разпознаеш навсякъде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Дори и да вярвах, като тебе в разни конспирации и информационно затъмнение стил тежък соц, кумицата ми е доктор по вирусология и микробиология в Германия и казва същото за ваксините. В крайна сметка в момента друго решение няма, лечение реално няма, всеки път като се разболееш теглиш сламката и се молиш да не е късата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе разбрах от статията защо глобата ще се увеличава, ако глобения се оплаче в съда- нали затова е съда да каже дали е правилно или не. По тази логика може да увеличават и глобите от полицията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не разбира се, вярвай на Мангъра и Копейкин. Те мислят за тебе.Last edited by power grid; 16.01.2022, 16:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Някой трябва да попита Хазарта относно тези в родината на фюрера. Те сега какви са - шепа щастливи демократи?
Преди лозунгът е бил "Трудът ще ви направи свободни", а сега е "Зеленият сертификат ще ви направи свободни".
Преди е било фашизъм, а сега е демокрция.
Преди е било кафяв период, а сега е зелен период.
Преди е било за общото благо, а сега е за общото благо.
Така, че двата ериода нямат нищо общо - коренно различни неща са. Но ме изумява, как така не са предвидени наказания с лишаване от свобода?!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнениеhttps://dnes.dir.bg/svyat/avstriya-t...a-vaksinatsiya
Австрия
"Министърката изтъкна, че задължителната ваксинация не нарушава основните човешки права, тя е ефективно средство за опазване на обществото, предпазва от тежките форми на заболяването.
Законът предвижда максимум четири глоби на неваксинираните лица годишно - по една на тримесечие. Ако глобеното лице подаде жалба в съда, глобата може да бъде увеличена до 3600 евро. Не са предвидени наказания с лишаване от свобода."
--------------------------
Няма да го коментирам, защото е извън всякаква нормалност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://dnes.dir.bg/svyat/avstriya-t...a-vaksinatsiya
Австрия
"Министърката изтъкна, че задължителната ваксинация не нарушава основните човешки права, тя е ефективно средство за опазване на обществото, предпазва от тежките форми на заболяването.
Законът предвижда максимум четири глоби на неваксинираните лица годишно - по една на тримесечие. Ако глобеното лице подаде жалба в съда, глобата може да бъде увеличена до 3600 евро. Не са предвидени наказания с лишаване от свобода."
--------------------------
Няма да го коментирам, защото е извън всякаква нормалност.Last edited by anonymous7547; 16.01.2022, 15:49.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
напротив. мисля, че омикрона ще мине така или иначе.
кой се ваксинирал ваксинирал - дали е имало ефект ще разберем март месец колкото и неприятно да звучи като преброим некролозите
да минава тази криза, а доброволната ваксинация - който решил поел риска, който не искал и той.Last edited by X_Y; 16.01.2022, 20:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ма и ти въртиш задницата се към силните на деня.Внимавай с кръстапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е ама разбира се, китайските са истински, жив да не бях. Впрочем ваксината на Новавакс е същия тип, старомоден вид ваксина, но това очевидно е без значение за антиваксърите, те и руска/китайска не биха си сложили, щото и те не знаят що. Само лаф да става.
Ма това си е ваш проблем, не на "групата ни", каквото и да си представяте че ви "мачка", отнема свободите и бог знае какво още.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМа и ти въртиш задницата се към силните на деня.Внимавай с кръста
кой се ваксинирал ваксинирал - дали е имало ефект ще разберем март месец колкото и неприятно да звучи като преброим некролозите
да минава тази криза, а доброволната ваксинация - който решил поел риска, който не искал и той.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Е ама разбира се, китайските са истински, жив да не бях. Впрочем ваксината на Новавакс е същия тип, старомоден вид ваксина, но това очевидно е без значение за антиваксърите, те и руска/китайска не биха си сложили, щото и те не знаят що. Само лаф да става.
Ма това си е ваш проблем, не на "групата ни", каквото и да си представяте че ви "мачка", отнема свободите и бог знае какво още.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеомикронът толкова бързо се разпрстрани и ще се доразпространи, че искрено се надявам до края на март тази световна драма да се е приключила и да се съсредоточим върху икономиките.
мисля, че правителствата с малко изключения се светнаха, че по-добре да се изкара този по-лек и силно заразен щам на ковида отколкото да се заключим и да чакаме някоя чума. дали ваксинацията помага.. все още си мисля, че помага за по-леко каране на вируса без симптомно или с леки симптоми.
ПП ние с жена ми така и не можахме да изкараме по един позитивен тест. децата го карат леко , малкото и то без положителен тест, но с запушен нос. голямото (12) със гърло, хрема и 2 позитивни теста дома + пцр. Моето гърло ме отпусна сигурно от редовното пиене
- 1 like
Коментар
Коментар