If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
песи е имал инцидент ( алергична реакция) с някаква ваксина на младини в училище (по соца вероятно)
той е обременен от тогава и не се боде.
ПП в този ред на мисли всички сме набодени с какви ли не ваксини, които обаче не ни е и минавало през акъла да пишем експериментални.
Aу, манту-то ли това? И аз имам цицина, ама не ми дават да осъдя държавата дей@а. Сигурно родителите ми са подписали "информирано съгласие" през 1980-та
Бертрамов, ти си CIA, FBI, ГРУ и сите разузнавания на Земното кълбе на едно място.
Бааси "царя".
Мен, как така "случайно" ме пропусна...?!
човекът си сподели в темата и от тогава съм наясно защо му е такава позицията.
вероятно ако имах антитела от изкаран вирус и бях с неговото хистори - нямаше да се набода докато не стане задължително.
едно е да драйфаш след ваксина, а съвсем друго е да четеш в хибриден сайт как ваксината ще те умори или скопи.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сигур'..... ама и Наталито не е за изпускане.
Нищо, че не познава много-много.
p.s.
Глей' ся - ако ги редуваш: бустер-айвар-бустер-пинджур... нямаш грижи.
Аз така правя! Нищо ме не събаря.
Еле па неква инджекция.
А си пътувам и обикалям дет ми е кеф.
А ти ако тръгнеш - ще те изритат кат' сърбин от Австралия.
На колко години си и как реши, че е по-опасна за теб?
На какво основание се базира заключението ти?
Ти самият имаш ли медицинско образование?
Консултира ли се с поне 2 лекари?
...
p.s.
Ии, моля те, не ми казвай, че е на база статии от типа на Извора/Чучура.
песи е имал инцидент ( алергична реакция) с някаква ваксина на младини в училище (по соца вероятно)
той е обременен от тогава и не се боде.
ПП в този ред на мисли всички сме набодени с какви ли не ваксини, които обаче не ни е и минавало през акъла да пишем експериментални.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
На база официалните данни и падналите геройски футболисти в битката с вируса.
И да по темата имам определени медицински познания от ПРЕДИ вируса по принуда В ТОХ-а ни учат на такива неща :-)
Ясно. Мисля, че добих представа.
Наплюнчил си си пръста, вдигнал си ръка и отдето е станало 'ладно.........
...
p.s.
Я как професионалният конспиратор знае как се правят нещата!
Ние аматьорите къде сме тръгнали!
За ВИЕ не знам. Просто изпълнявате.... не е нужно да знаете ....:-) И продължаваш, но аз няма да отговарям на такива повече. Сори объркал си чиляка....:-) Оня с деменцията ме научи как се прави понеже някои хора са упорити.... и тъпи....:-) Както беше с постоянната намеса на Русия.... Затова поне се научиха/хте/ :-)
...
p.s.
На база официалните данни и падналите геройски футболисти в битката с вируса.
И да по темата имам определени медицински познания от ПРЕДИ вируса по принуда В ТОХ-а ни учат на такива неща :-)
...та да, по официалните данни към момента за човек на моята възраст и здравословно състояние ваксината е много по-опасна от вируса....:-)
Оппа...... че ми стана интересно.......
...
p.s.
Не знам как е в Испания но със сигурност знам че в България в болниците убиват хора за пари.
Как пък един не умря от ковид на улицата или в дома си? Все в болниците умират. И защо умират там? Ами защото се налага да постъпят по спешност заради друг проблем, и там им правят тестове които ги изкарват положителни и ги вкарват в ковид отделение където ги оставят заключени да умрат.
Той човека получил сърдечен или бъбречен проблем, те го слагат в ковид отделение щото дал положителен тест на входа. А сега де. Това не е ли умишлено убийство? Всеки ден има такива сигнали от цялата страна и те се замитат под килима. Голяма част от роднините дори не разбират какво се случва. Някой разбраха как стоят нещата и спряха да ходят по болници освен ако не са на умиране. БОЛНИЦИТЕ СА ПРАЗНИ!. Празни. Вървете в най близката болница и се убедете с очите си. Хората обаче продължават да мрат по къщите си от другите заболявания които имат. После в смърните актове половината пак ги пишат умрели от ковид и пак вземат пари за това. Пробват и където къде мине номера вземат пари!
А ги изкарват умишлено положителни за ковид постъпващите пациенти, за да могат да източат парите от здравната каса.
Вземат им телефоните за да не могат да се обадят на близките си, след това ги вързват с каиши към леглото, и ги упояват с пълна упойка.
После какво вършат с пациентите докато са в безсъзнателно състояние - само те си знаят... предполага се, че ги инжектират с огромни дози кортикостероиди, които изключват напълно имунната система на опитните зайчета, и не след дълго пациентите умират... уж от ковид...
По много български форуми се появиха подобни коментари на хора, които са загубили близките си, изпратени в болниците уж в добро общо състояние, а прибрани в ковчези...
Много внимавайте когато влизате в българска болница дори за най-малкия проблем... не се знае дали ще излезете живи оттам...
Момиче от Русе: Не вярвайте какво ви казват! Измъквайте близките си оттам!
Коментар