Първоначално изпратено от perin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
То е във връзка с написаното, че някои от противниците на мерките и боденето парадоксално били фенове на диктаторските Путин и Китай. По същия начин някои уж привърженици на запада и неговата свобода всъщност желаят и промотират диктаторски практики в самия запад срещу несъгласните с мерките и боденето. Не мислех, че може да прозвучи неясно.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМетодът на китайците е много прост.- 91% ваксинирани
- и Повече от 0 заразени в града => карантина на целия град.
Ти осъзнаваш ли, че при големината и гъстотата на китайските градове, 5 болни трябва да са заразили половината град за часове.
Разбира се, това не става. Откриват 200 болни, на следващия ден - 100, на третия вече няма нови случаи. Вариант е вируса да се е отказал да разболява по повече от 200 китайци за един ден, ама не знаех, че е толкова благороден.
Невъзможно е навсякъде по света един човек да е способен да зарази стотици, а в Китай никой никого да не заразява.Last edited by Tepxi; 23.02.2022, 19:38.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПак не позна
Тези в синьо в долната таблица прилагат метода на компромисите:- Ваксинация и Мерки, когато е необходимо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Да не забравяме, че и цял един континент - Австралия, независимо от площта на континента - се числи (дори най-успешно до тоя момент) към "такъв свят на брутални ограничения".
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Не разбрах шегата, иронията или смисъла на написаното?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Някои тук се загрижили за Австралия
.Държава Ваксинирани Заболели / 1М Умрели / 1М Умрели / Заболели Население Bulgaria 29,0% 155 386 5 100 3,3% 6,866,691 Australia 81,0% 119 347 193 0,2% 25,985,443
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Ако може да се вярва на данните, които предоставят, наистина отлични резултати имат. Но не е ли много тежко да живее човек в такъв свят на брутални ограничения?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да, светът е място на неочаквани обрати - убеден съм, че много от горещите привърженици на свободния западен свят тайно или открито желаят в "борбата с вируса" този полусвят да беше приложил повечко от източните репресивни диктаторски практики.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Сигурен съм, че си имат всякакви идиоти, ама смеят ли да шавнат. Не е ли иронично, че нашите кресливи антиваксъри и "борци за свобода" са и фенове на "твърдата ръка" на путин и другаря Си?
Бих се обзаложил, че жертвите на "мерките" и методите им за "справяне" са в пъти по-големи от това което би се случило от вируса, ако разбира се и тези клипове не са поредната измама, пропаганда и манипулация, което е твърде вероятно. По-склонен съм да мисля, че на никого не му дреме че Хай Шан или Сум Тинг Уонг имал сополи, но го представят за пред чужденците като спектакъл.
ПП абе сериозно, много пъти питам, ама още не мога да се начудя - вие наистина не знаете, че развихте психично заболяване от тоя Ковид? Щом сте готови на всякакви бруталности, безсмислици и извращения, само "да се предпазите" от него?Last edited by cyclop; 23.02.2022, 18:25.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Да, светът е място на неочаквани обрати - убеден съм, че много от горещите привърженици на свободния западен свят тайно или открито желаят в "борбата с вируса" този полусвят да беше приложил повечко от източните репресивни диктаторски практики.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеДа, светът е място на неочаквани обрати - убеден съм, че много от горещите привърженици на свободния западен свят тайно или открито желаят в "борбата с вируса" този полусвят да беше приложил повечко от източните репресивни диктаторски практики.
Тези в синьо в долната таблица прилагат метода на компромисите:- Ваксинация и Мерки, когато е необходимо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Сигурен съм, че си имат всякакви идиоти, ама смеят ли да шавнат. Не е ли иронично, че нашите кресливи антиваксъри и "борци за свобода" са и фенове на "твърдата ръка" на путин и другаря Си?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеА пък Полша също маха всички мерки (без маски на закрито) от другата седмица. Култовото е, че ги маха при 325 починали вчера срещу 248 на същата дата миналия месец. Лудница.
а със сравнение в един период от време
Тогава може би ще разбереш, че тези в синьо могат да махат мерки,
но не и антиваксърите в червено :)
Период: януари 2020 - 22/2/2022
.Държава Ваксинирани Заболели / 1М Умрели / 1М Умрели / Заболели Bulgaria 29,0% 155 386 5 100 3,3% Poland 58,0% 148 303 2 925 2,0% Italy 76,0% 205 201 2 530 1,2% UK 72,0% 270 876 2 342 0,9% France 78,0% 326 407 2 085 0,6% Spain 81,0% 219 620 1 987 0,9% Portugal 89,0% 284 212 1 953 0,7% Austria 76,0% 223 099 1 549 0,7% Sweden 72,0% 224 299 1 551 0,7% Switzerland 69,0% 268 952 1 460 0,5% Germany 73,0% 158 637 1 445 0,9% Netherlands 71,0% 278 980 1 237 0,4% Ireland 78,0% 239 947 1 221 0,5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Китайците магически спираха огнища на Ковид в многомилионни мегаполиси за часове. Не знам до ваксина ли е тяхното или до някакъв друг метод.
- 1 like
Коментар
Коментар