IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

    Надали се дължи само на ковид. Гледах английските статистики за смъртността през последните месеци. Извънредната смъртност и там е по-висока отколкото в годините преди ковид и експериментите, но определено не се дължи само на ковид. Доколкото помня смъртността от ковид покриваше около 50% от извънредната, а за останалата не беше съвсем ясно какви са причините. Можем само да гадаем
    Е, зависи кой и как брои умрелите, на теория всичко може да се изопачи.
    Не и за вярване, че най-големия злодей предоставя такива уличаващи данни, смятай какво е във действителност.

    Коментар


    • Либералните медии са понякога неочаквано забавни и си струва да се гледат.

      Оказва се че през 2022-ра светът като цяло е по-болнав отколкото преди Ковида. Защо ли? От краткото филмче получих отговори - защото пътуваме много и прекалено летим. И защото ядем много месо. Не мога да не вярвам, защото тази ценна информация беше поднесена от хора на които може да се има пълно доверие - отсъстваха напълно бели хетеро мъже. Научих също и че маймунска шарка се хваща от порязан пръст и хващането и няма никакво отношение към евентуален хомо секс.

      https://www.youtube.com/watch?v=COkbXnx0MmQ

      Коментар


      • Министър на здравеопазването казва на страните от Г-20, че трябва да въведат одобрени от СЗО "цифрови здравни сертификати" за проследяване на цялото човешко движение за "следващата пандемия

        Въпреки множеството доказателства, които показват, че експерименталните ваксини mRNA за Covid са опасни и неефективни, индонезийският министър на здравеопазването призова във вторник за създаване на глобален "цифров здравен сертификат", който да проследява и ограничава движението на хора под ръководството на Световната здравна организация на ООН.

        Министърът на здравеопазването на Индонезия, най-голямата мюсюлманска държава в света, говори по време на събитието "Бизнес 20", Business 20 наричано още или Б20, в рамките на срещата на върха на Г-20 в Бали, Индонезия.

        Двудневната среща на върха привлича световни бизнес лидери, които предлагат препоръки за политиката на срещата на върха на Г-20 за решаване на въпроси от значение за "бизнес общността", което в този случай се отнася за проекти "любимци", предлагани от гигантски мултинационалните корпорации.

        Бил Гейтс, например, присъстваше заедно с Клаус Шваб от Световния икономически форум, които изричаха обичайните си глобалистки глупости за преобразяване на света и постигане на нулеви нетни въглеродни емисии.
        Но индонезийският министър на здравеопазването Буди Гунади Садикин се зае с въпроса. Той заяви:
        "Нека въведем цифров здравен сертификат, признат от СЗО. Ако сте били ваксинирани или тествани правилно, можете да се движите. Така че при следващата пандемия, вместо да спрете движението на хората на сто процента, което [срина] икономиката в световен мащаб, все пак можете да осигурите известно движение на хората."

        https://twitter.com/i/status/1592564908214071297

        На срещата на върха на Б20 Буди Гунади Садикин, министър на здравеопазването на Индонезия, призовава за цифров здравен сертификат:

        Чухте го. "Ако сте ваксинирани, можете да се движите", каза той. Не е ли мило от негова страна?


        Тези глобалистки хищници вече не крият програмата си. Те искат преструктуриран световен ред, в който всеки трябва да покаже своите "цифрови документи" и да се подчини на всемогъщата цифрова система на "звяра", за да му бъде предоставена "привилегията" да пътува.

        Без QR код на системата на телефона си няма да можете да излизате от дома си или може би ще ви пускат да излизате от къщи само за "основни функции", като например до магазина за хранителни стоки или до аптеката. След като въведат цифровите пари, това ще
        бъде лесно за прилагане. Те просто ще програмират парите ви да се изключват, щом излезете извън предварително одобрения радиус на движение.

        И тази цифрова, програмируема валута е все по-близо до реалността.
        Световните банки тестват цифров долар
        Днес бе съобщено, че няколко от световните банкови гиганти участват в тестова операция заедно с Федералния резерв на Ню Йорк. Световните банки си партнират с Федералния резерв на Ню Йорк в 12-седмична пилотна програма за цифров долар.

        12-week digital dollar pilot program.
        Сред банките, които участват в програмата заедно с Фед, са Citigroup, Mastercard, Wells Fargo и други.

        Смятам, че новата цифрова валута на централните банки, или CBDC, ще дебютира през 2023 г. И тази цифрова валута ще се свърже пряко с цифровите здравни сертификати в мобилните телефони на хората в нещо, което ще се превърне в лично досие на всеки човек, проследяващо и наблюдаващо неговите движения и поведение. Ако не се подчинявате на правителството, ако публикувате "дезинформация" в интернет или отказвате да сте "в крак" с кадрите си, те просто ще накарат банките да спрат парите ви или да ограничат използването им до определени места и за определени продукти. Те биха могли също така да изключат или ограничат използването на цифровите ви пари, ако въглеродният ви отпечатък надхвърли предварително одобрената ви месечна квота.

        На срещата на върха на Г-20 Садикин каза още, че между страните от Г-20 и Индонезия е постигнато споразумение за въвеждане на цифров здравен сертификат, като се използват "стандартите на СЗО".

        Така че Индонезия е тестовият полигон. Това е обичайна тактика на глобалистите - да разгръщат пилотните си програми в по-малки държави, преди да ги пуснат в действие в по-големите.

        Садикин продължава:

        "Индонезия успя.. страните от Г-20 се съгласиха този цифров сертификат да се използва по стандартите на СЗО и ние ще го представим на следващата Световна асамблея в Женева като ревизия на международните здравни разпоредби. Така че се надяваме, че при следващата пандемия все пак ще можем да видим някакво движение на хора, някакво движение на стоки и някакво движение на икономиката."

        Следващата пандемия? Вече се говори за нея! Пригответе се! Подгответе се психически, физически и духовно, защото когато тя настъпи, ще е необходима голяма смелост, за да се противопоставите на медицинската тирания, с която почти всички се съобразиха първия път през 2020 и 2021 г.

        Дори и сега някои все още получават редовните си "бустери", въпреки, че в гнева си д-р Фаучи преди няколко седмици, разкри, че недостатъчен брой хора желаят бустери и затова съвсем скоро ще измислят някакво извинение, за да затегнат гайките.


        https://leohohmann.com/2022/11/15/he...ic/#more-11928
        Last edited by neon7; 17.11.2022, 23:10.

        Коментар


        • ДОБРЮТРО ГЪЛЪБЧЕТА

          АБЕ ВИЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ

          ДНЕС ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ КАЗАХА ЧЕ ВСИЧКИ МЕРКИ СРЕЩУ КОВИД СЕ ПРЕМАХВАТ .

          КОВИДА ИЗЧЕЗНАЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

          СЕТА ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИМ ОТ ГРИПА

          КОООООООООООООООООООООООООООООООООООЛКО ПОШЛА Е ЕВРЕЙСКАТА ИЗМАМА

          ХЯХЯХЯХЯХЯХ

          Коментар


          • Смъртните случаи от COVID са се увеличили с 82% през последните 3 месеца в сравнение с 2020 г. въпреки пускането на 3-ти бустер за над 50-годишни и уязвими

            Данните, предоставени от Службата за национална статистика, потвърждават, че значително повече хора са починали от Covid-19 в Англия и Уелс през последните три месеца в сравнение със същия период на 2020 г.

            Следната диаграма е създадена с помощта на цифри, съдържащи се в набор от данни на Службата за национална статистика (ONS) , публикувани като част от тяхната седмична актуализация на смъртните случаи, регистрирани в Англия и Уелс, които можете да видите тук . Изходни данни
            Горното разкрива, че между около средата на юли и края на октомври е имало 4539 смъртни случая на Covid-19 в Англия и Уелс през 2020 г., 10 353 смъртни случая на Covid-19 през 2021 г. и 8264 смъртни случая на Covid-19 през 2022 г.

            Това означава, че е имало 128% увеличение на смъртните случаи от Covid-19 през 2021 г. в сравнение с 2020 г. и 82% увеличение през 2022 г. в сравнение с 2020 г. Увеличението от 82% на смъртните случаи от Covid-19 е доста изненадващо, като вземете предвид следните факти –
            • Естественият имунитет най-вероятно е бил нисък между юли и ноември 2020 г. и не е имало налични ваксини срещу Covid-19.
            • Естественият имунитет сега трябва да е висок през 2022 г. и трябва да имаме висок имунитет, предизвикан от ваксини (ако работят).
            Това е така, защото се твърди, че близо 90% от хората на 12 и повече години в Англия са двойно ваксинирани, а 80% са тройно ваксинирани. Източник
            А на хора на възраст над 50 години или считани за уязвими вече се предлага трета бустерна доза (пета доза). Източник
            Най-обнадеждаващият сценарий за тези, които са избрали да получат до пет дози от инжекцията Covid-19, е, че увеличението от 82% на смъртните случаи се дължи на смъртта на толкова много хора, които са отказали инжекцията Covid-19.

            Но за съжаление наличните доказателства сочат точно обратното.

            Защото според друг набор от данни , публикуван от ONS, над 90% от смъртните случаи от Covid-19 в Англия между началото на 2022 г. и 31 май са били сред тройно ваксинираното население. Източник

            https://expose-news.com/2022/11/13/c...-than-in-2020/

            Коментар


            • analog, на стрес предимно много, стреса от кризата отключва заболявания. Когато има някаква общественна криза и болниците се напълват, когато ситуацията е оптимистична болните стават автоматично по малко. Така е. Направо си има заболявания които в момента си хит и се дължат на стрес.

              Коментар


              • Kildirim_Bei, оборота им в Световен мащаб на фармациите предполагам е поне един трилион за година без ковид. Те са много мощни, някой имат повече оборот отколкото БВП на някои държави и то на не съвсем малки държави. А си продават лекарства, които не лекуват заболяванията и примерно облекчават страданията или отлагат настъпването на смърт от заболяването и примерно без лекарство то типично се развива за 6 месеца, с тяхното лекарство преживяват болните една година. То това е практика отдавна правят такива лекарства и болните ги вземат, защото по добро или излекуване няма. Може да не знаете, затова го пиша, защото ако не знете че е така няма да го вземете предвид и сте в заблуда.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                  Дали пък тази извънредна смъртност не се дължи до голяма степен на ковида, щото не знам нещо друго извънредно да се е случило в тия държави през годината?
                  Надали се дължи само на ковид. Гледах английските статистики за смъртността през последните месеци. Извънредната смъртност и там е по-висока отколкото в годините преди ковид и експериментите, но определено не се дължи само на ковид. Доколкото помня смъртността от ковид покриваше около 50% от извънредната, а за останалата не беше съвсем ясно какви са причините. Можем само да гадаем

                  Коментар


                  • https://www.youtube.com/watch?v=q_PATdINRQg
                    Конференцията в Болдзано. Аутопсия на хора, починали след Ваксина. Първа Част.

                    Коментар


                    • Барби (barbaron),
                      знаеш, че дълбоко в душата си съм добър човек, и затова ще те поуспокоя малко с моите статистики.
                      Франция далеч не е най-зле представящата се западноевропейска държава по отношение на ковида през последните 7 месеца. Реших да сравня нашата мила Родина с петте най-големи европейски икономики, имайки предвид че сме на едно от последните места в континента по отношение на всичко - доходи, стандарт, здравеопазване и каквото още се сетиш.

                      Да видим какво става в Германия, Обединеното кралство, Франция, Италия и Испания от 15-ти април насам.
                      Общото население на тези държави е 325 млн. души (54% от населението на Европа без Русия). Среднопретегленото ниво на ваксинация в тия държави е 79%.

                      Общата ковид-смъртност у нас за периода от 15-ти април насам (212 дни) е 1190 починали (174/М), а там е както следва:

                      Германия: 21 889 починали (261/М, +50% в сравнение с BG)
                      Великобритания: 19 746 починали (288/М, +66% в сравнение с BG)
                      Франция: 13 610 починали (208/М, +19% в сравнение с BG)
                      Италия: 17 691 починали (294/М, +69% в сравнение с BG)
                      Испания: 6 918 починали (148/М, -15% в сравнение с BG)

                      Среднопретеглената смъртност за периода в тези държави е 246/М (+41% в сравнение с нас).

                      Ако си направиш труда да погледнеш excess-mortality-то в тия държави за посоченият период в сайта на Our world in data, ще установиш че точно от април насам във всички тези държави се наблюдава извънредна смъртност над нашата с различни проценти от +10 до +40 в различни интервали от периода. Тук може би и satz ще се включи като специалист по excess-mortality.

                      Дали пък тази извънредна смъртност не се дължи до голяма степен на ковида, щото не знам нещо друго извънредно да се е случило в тия държави през годината?
                      От друга страна, тези държави са 75+% ваксинирани, и ако ковид-ваксините се държат наистина като ваксини, то не би трябвало да наблюдаваме картинката, която виждаме.
                      Объркан съм, помагай
                      Last edited by Kildirim_Bei; 13.11.2022, 10:25.
                      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                      Коментар


                      • https://www.facebook.com/10000057345...KMVYWscGYhn6l/

                        Това е испанския Ангел Кунчев. Той обяснява, че били затворили населението, защото не знаели какво да правят. Наложили са носене на маски, защото вероятно също не са знаели какво даправят. Инжектират наляво и надясно, просто защото най-вероятно, не знаят какво да правят. Също били сгрешили в посланията си към населението.
                        Само не разбирам какви послания може да отправя човек, който не знае какво прави и какъв малоумник трябва да е, та да очаква някой да го разбере.
                        Може ли някой да ми обясни какво знае съвременната медицинска наука и каква е нейната връзка със здравето на хората?
                        Същите полезни и-ти върлуват и тук, в темата,

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                          neon7, възможно е голям процент от лекарствата да са такива - без ефект или незначителен, а може и да имат странични ефекти по големи от желаните.
                          .....................
                          Та така , платиха 70 милиарда за ваксини, но ако погледнем колко лекарства на година се продават тези пари са като една капка.
                          .............................
                          Иначе на всички е ясно колко са ваксини, тези ваксини.
                          ............
                          Естественно за да не изпуснат момента да продадат ваксини и разбира се да продадат колкото може повече.
                          Не знам дали говориш само за Европа, като споменаваш тия числа.
                          Последно, когато работеше covidvax.live гледах, че в световен мащаб бяха набучени около 13 млрд. ваксини, а още колко са купени и лежат по складове и хладилници, не е много ясно. Само от ваксини фармите са намазали между 300 и 500 млрд. долара. От лекарствата, с които лекарите тъпчеха на килограм болните от ковид (и масово ги затриваха) са спечелили още толкова.
                          Лъжовното твърдение, че ваксините пазели от заразяване, е нанесло трилиони долари щети на социалните системи на държавите, щото са плащали болнични като попове много пъти. Същото се отнася и за системите на здравеопазване. За щетите, нанесени на бизнесите (преки и косвени) въобще не се наемам да смятам.
                          Ако не бяха печатниците, сума държави да са фалирали последните 2-3 години.
                          Last edited by Kildirim_Bei; 12.11.2022, 09:01.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                          Коментар


                          • neon7, възможно е голям процент от лекарствата да са такива - без ефект или незначителен, а може и да имат странични ефекти по големи от желаните. Не виждам какво може да се направи. Може да има човек здравословен проблем, който някой да може да излекува но докато попадне на този някой да е направил разходи да кажем 10 хиляди и попада на лекар който може да му помогне и да го излекува с лекарство което струва 36 ст. преди години, действителен случай, ако искате вярвайте..не бяха 10 хиляди, но хиляди през социализма.
                            Та така , платиха 70 милиарда за ваксини, но ако погледнем колко лекарства на година се продават тези пари са като една капка. Постоянно вземам едно, чийто оборот за фирмата производител е 15-20 милиарда бях чел за година и не лекува, но потиска вируса. На всичко отгоре никой не знае как действа, пък как са го открили - случайно след експерименти с различни препарати.
                            Иначе на всички е ясно колко са ваксини, тези ваксини. Но още когато обявяваха че са ги направили, ако ви направи впечатление буквално за 1 ден всички фирми кандидатки да продават, обявиха в рамките на часове че са готови. Първо една от фирмите, ве помня коя беше каза че е готова и пуска ваксината, после същия ден по медиите съобщиха че втора фирма е готова и може би на другия ден трета..нещо такава беше. Естественно за да не изпуснат момента да продадат ваксини и разбира се да продадат колкото може повече.

                            Коментар


                            • А, Барби... и още нещо да те попитам...
                              Гледам една графика и нещо ме гложди.
                              Click image for larger version

Name:	MR-BG-F-2022-todate.jpg
Views:	1
Size:	45.5 КБ
ID:	3988686

                              Това е сравнение между България и Франция от началото на годината, където синята линия показва колко пъти на милион е отношението между заразените във Франция и у нас, а червената - колко пъти на милион е отношението между починалите.
                              Дебелата черна линия покрива период от 211 дни (67% от изтеклата година до днес), откогато изравнихме смъртностите в двете държави (линията съответства на единицата от дясната ордината).
                              За тия 211 дни, починалите с ковид у френско са 13 557 (207/М), а починалите у нас са 1184 (173/М), иначе казано - смъртността за периода във Франция е с 19.5% по-висока от нашата.

                              Що така се получава? Дали защото много заразени има във Франция?
                              И защо са се заразили толкова, когато са 80% ваксинирани?

                              В такъв случай етично ли е да се лепи етикет "ваксина" на някаква комерсиална течност, насила наложена за употреба на уплашеното стадо, и която, видно от графиката, е донеса полза само на джобовете на производителите й, плюс платените клакьори?

                              P.S. Тъй като днес става точно година, откакто си водя статистиката за Европа, само ще отбележа, че починалите у нас за седмица в началото на ноември м.г. са колкото общият брой починали за 211-те дни от графиката, а смъртността на милион във Франция днес е 75% по-висока от преди година (7/М срещу 4/М).
                              Last edited by Kildirim_Bei; 12.11.2022, 12:25.
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                си работи екстра, но човек трябва да може да мисли
                                Барби,
                                какво виждат очите ми днес на covidvax.live?

                                Click image for larger version

Name:	covidvax.jpg
Views:	1
Size:	24.1 КБ
ID:	3988678

                                Явно данните за ваксините вече не си заслужават дори парите за домейн и хостинг...

                                Сега ще трябва да се ровя във файла от Our world in data да проверявам дали още някой процент от населението се е излъгал да се набоде с експерименталките....
                                Last edited by Kildirim_Bei; 12.11.2022, 06:02.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                                Коментар

                                Working...
                                X