IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Don 0815 Разгледай мнение
    Френският генерал Christian Blanchon във възхвала на хората, устояли на безпрецедентния и повсеместен натиск за ваксинация:
    „Вие въплъщавате най-доброто от човечеството, Вие сте супергерои. Вие сте родителите, които всяко дете си пожелава, Вие сте децата, за които всеки родител мечтае. ​​​…“

Коментар

• Честита Коледа.
      Берти писа нещо за аборигени та си спомних.....
      https://www.youtube.com/watch?v=6MxBXFJh5BU
      Наздраве...разбира се това няма как да е с онази течност :-)

Коментар

• Френският генерал Christian Blanchon във възхвала на хората, устояли на безпрецедентния и повсеместен натиск за ваксинация:

„ …

Вие въплъщавате най-доброто от човечеството, Вие сте супергерои.

Вие сте родителите, които всяко дете си пожелава,
        Вие сте децата, за които всеки родител мечтае.
        ​​​​​​
        ….“

https://www.tiktok.com/discover/gene...man?lang=de-DE

https://m.youtube.com/watch?v=ZRaM8Lna2lA
        Last edited by Don 0815; 24.12.2022, 21:42.

Коментар

• Световен шампионат по кретенизъм (антиваксърство):
          .
          No Държава Заболели / 1М Умрели / 1М Население
          1 Peru 131,776 6,472 33,684,208
          2 Bulgaria 188,637 5,565 6,844,597
          3 Hungary 227,083 5,042 9,606,259
          16 USA 305,262 3,333 334,805,269
          17 Latvia 526,039 3,323 1,848,837
          21 Poland 168,664 3,139 37,739,785
          22 Italy 415,208 3,052 60,262,770
          26 UK 352,348 2,904 68,497,907
          36 Spain 292,6 2,502 46,719,142
          38 France 596,467 2,457 65,584,518
          41 Austria 625,695 2,356 9,066,710
          50 Sweden 260,807 2,113 10,218,971
          59 Germany 443,614 1,917 83,883,596
          69 Ireland 336,176 1,652 5,020,199
          83 Netherlands 497,517 1,334 17,211,447
          88 Albania 116,43 1,254 2,866,374

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Е щом ЗАРАДИ ПЪТУВАНЕТО са те ПРИНУДИЛИ да се ваксинираш туй е много яко медицинско действие на отровата. Аз пък само 2 пъти пътувах навън със семейството и дадох 500 лева за тестове.... Да им приседнат дано :-)
            Иначе нещо много си се объркал - нямам нужда и не чета хибридки. Т.е. по-големи хибридки от ОФИЦИАЛНИТЕ медии НЯМА... Те стигат с лекота да се види измамата. :-)
            Иначе си прав нямаше да ваксинирам децата ми с цената на всичко.... буквално... И ти не си го направил. Като си толкова уверен защо не им ''спаси'' здравето и бъдещето с отровата м ?
            За теб и преди съм го писал , че човек трябва да те гледа какво вършиш, а не какво пишеш, защото действията ти в 90% от случаите са обратни на писането....:-).
            заради гъз път да види да си рискуваш ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА при това и на децата ...

От началото на декември четвърт милиард души в Китай са заболели от COVID-19, което представлява 18% от населението на страната. Тези оценки, пише Bloomberg, са били представени на закрито заседание на Националната комисия по здравеопазване на Китай. Според тези изчисления само за един ден на 20 декември с COVID-19 са се заразили 37 милиона души.

В същото време независими анализатори наскоро изчислиха, че приблизителният брой на заболелите е само един милион души дневно. По техни данни броят на починалите е пет хиляди души дневно.

Официално китайските власти са потвърдили само три хиляди случая от началото на декември.

Китайските власти, които в продължение на три години поддържаха политика на нулева толерантност към COVID-19, в края на 2022 г. пристъпиха към драстично облекчаване на ограниченията. Причината за това станаха най-масовите протести в страната от десетилетия насам, които се дължат на умората на жителите от постоянните блокади и които първоначално искаха премахване на мерките, но след това започнаха да отправят и политически искания.

Според властите повече от 90 % от населението на Китай е напълно ваксинирано, но по-малко от половината от възрастните хора, които са основната рискова група, са имунизирани. Междувременно независими експерти поставиха под въпрос ефективността на ваксините, използвани в Китай.
            Last edited by bota156; 23.12.2022, 21:51.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не, че нещо, но аз ако съм взел решения е било на база статистика от сайта за корона вируса... нито съм бързал нито съм се бутал за ваксина - ваксинирах се, когато нямаше грам хора и ми се налагаше да пътувам в чужбина

помня какви източници четеше и кой те знае колко неща си прочел още, за да имаш 'информиран' избор

докато ти четеше и се переше и мишкуваше дома аз водих семейството си 3 пъти в чужбина без да мисля за 'ЗЛО' и световна конспирация.

между другото виждането ти за ваксините съвпада на 100% с вижданията в една аборигенска общност в Австралия само дето те не са чели и една хилядна от хибдидките, които са ти минали през очите, а си дуднят (аборигените), че белите искат да ги ликвидират с ваксината... резултатът беше, че ги удари доста сериозно..България 1:1 но конкретно в общността.

това ти го пиша по линия на паниката
              пълен паникьор беше ти, че може да ти се наложи да се ваксинираш ... 1:1 абориген
              като казвам абориген не го използвам метафорични. Едната ми леля от дълги години е лекар в Австралия и има наблюдения върху тези общности и не само. Първоначално бяха скептични към ваксините и бяха се изолирали (в Австралия), но в един момент като се запознаха с данните в крайна сметка се ваксинираха и продължиха напред. Без паника, без ужас от злото, без четене на какви ли не хибридки... и така.
              Е щом ЗАРАДИ ПЪТУВАНЕТО са те ПРИНУДИЛИ да се ваксинираш туй е много яко медицинско действие на отровата. Аз пък само 2 пъти пътувах навън със семейството и дадох 500 лева за тестове.... Да им приседнат дано :-)
              Иначе нещо много си се объркал - нямам нужда и не чета хибридки. Т.е. по-големи хибридки от ОФИЦИАЛНИТЕ медии НЯМА... Те стигат с лекота да се види измамата. :-)
              Прав си нямаше да ваксинирам децата ми с цената на всичко.... буквално... И ти не си го направил. Като си толкова уверен защо не им ''спаси'' здравето и бъдещето с отровата м ?
              За теб и преди съм го писал , че човек трябва да те гледа какво вършиш, а не какво пишеш, защото действията ти в 90% от случаите са обратни на писането....:-).
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 24.12.2022, 16:19.

Коментар

не, че нещо, но аз ако съм взел решения е било на база статистика от сайта за корона вируса... нито съм бързал нито съм се бутал за ваксина - ваксинирах се, когато нямаше грам хора и ми се налагаше да пътувам в чужбина

помня какви източници четеше и кой те знае колко неща си прочел още, за да имаш 'информиран' избор

докато ти четеше и се переше и мишкуваше дома аз водих семейството си 3 пъти в чужбина без да мисля за 'ЗЛО' и световна конспирация.

между другото виждането ти за ваксините съвпада на 100% с вижданията в една аборигенска общност в Австралия само дето те не са чели и една хилядна от хибдидките, които са ти минали през очите, а си дуднят (аборигените), че белите искат да ги ликвидират с ваксината... резултатът беше, че ги удари доста сериозно..България 1:1 но конкретно в общността.

пълен паникьор беше ти, че може да ти се наложи да се ваксинираш ... 1:1 абориген
                като казвам абориген не го използвам метафорични. Едната ми леля от дълги години е лекар в Австралия и има наблюдения върху тези общности и не само. Първоначално бяха скептични към ваксините и бяха се изолирали (в Австралия), но в един момент като се запознаха с данните в крайна сметка се ваксинираха и продължиха напред. Без паника, без ужас от злото, без четене на какви ли не хибридки... и така.
                Да, а леля ти от Канада ти разправя че индианците навахо не искали да се ваксинират. И това е причината да преследват хората с палки и железни ботуши за да ги ваксинират насила?
                И теб са ваксинирали насила. За да пътуваш. Нямал си избор.
                В Беларус няма заключвания и ваксинации. Леля ти от Беларус какво ще каже?
                В момента има невиждан грип в Ейропа. Болниците са пълни и лекарства не достигат. Не знам.
                Last edited by vikhunter; 23.12.2022, 08:18.

Коментар

• "Това е криза" - огромното увеличение на броя на починалите принуждава погребалните домове в Норвегия да съхраняват мъртвите в гараж

Погребалните домове в Норвегия алармират, че се борят да съхранят всички мъртви хора в резултат на нарастващата смъртност в Норвегия.

Броят на хората, които се нуждаят от погребални услуги в град Трондхайм, Централна Норвегия, е нараснал драстично, според местния вестник Dagbladet Trondheim.https://trondheim.dagbladet.no/nyhet...krise/77892434

Ларс Сванхолм, генерален директор на най-голямото погребално бюро в Трондхайм, Svanholm & Vigdal Gravferd, който е четвърто поколение, заяви, че в стогодишната история на погребалното бюро никога не е имало подобен брой смъртни случаи като сегашния.

"Това е значително увеличение и ние не сме имали подобно нещо от четири поколения", казва Ларс Сванхолм пред Dagbladet.

Сванхолм смята, че през тази година броят на смъртните случаи в погребалното бюро се е увеличил с 30 процента в сравнение с миналата година.

"Не сме имали такова увеличение, откакто компанията е започнала да функционира през 1922 г.", казва Сванхолм пред местна телевизия.

За да се справят с увеличаващия се брой мъртви, те са отворили хладно спешно отделение в един гараж.

Ограниченият капацитет принуждава семействата да чакат повече от две седмици, за да погребат близките си.

https://www.thegatewaypundit.com/202...-dead-garages/

Коментар

Мога да потвърдя от първа ръка / не от медии/ , че положението в Китай се усложнява.... буквално за 1-2 седмици е коренно различно.Нямам представа за болниците кое как е.... не съм се интересувал, но мога да разбера..... в кръчмата пияниците коментират темата.... Има много заразени и рестрикции за пътуване между градове/провинции и т.н. Хората ги е страх да пътуват по провинцията сега и за Китайската нова година след 2-3 седмици, че може да не може да се върнат после с месеци.....Там са обикновено гъвкави като става въпрос за бизнес и производство, но този път не съм сигурен как ще се отрази на нещата. Освен, че ще има повишаване на цени с огромна вероятност...Не че то е спирало през последните 2-3 години....поводи всякакви , но за сметка на това постоянно. Не е добре...уж инфлацията щяхме да я преборим, аха, аха и греда....:-)
                    За частта за ваксините и у нас е редно и нормално да си признаеш , че си се паникьосал /нормално човешко действие/ и сгрешил. Най-хубавото е че си предпазил децата си.от това ЗЛО....
                    Както в другата тема някой писа - в момента у нас има рекордно ниска смъртност...резултат от затворената здравна система по време на локдауните....

ПП Отдавна се разбра , че вируса повтаря. Т.е. дори естественият имунитет не може да предодврати повторно боледуване пък и по-леко, та някоя ваксина да може ?! Айде по-сериозно.... Китайските ваксини може да са също толкова неефективни като отварите, но за разлика от тях са БЕЗВРЕДНИ, защото са стандартни, а не експериментална технология разказваща играта на имунната система, ссс и т.н.....

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Мога да потвърдя от първа ръка / не от медии/ , че положението в Китай се усложнява.... буквално за 1-2 седмици е коренно различно.Нямам представа за болниците кое как е.... не съм се интересувал, но мога да разбера..... в кръчмата пияниците коментират темата.... Има много заразени и рестрикции за пътуване между градове/провинции и т.н. Хората ги е страх да пътуват по провинцията сега и за Китайската нова година след 2-3 седмици, че може да не може да се върнат после с месеци.....Там са обикновено гъвкави като става въпрос за бизнес и производство, но този път не съм сигурен как ще се отрази на нещата. Освен, че ще има повишаване на цени с огромна вероятност...Не че то е спирало през последните 2-3 години....поводи всякакви , но за сметка на това постоянно. Не е добре...уж инфлацията щяхме да я преборим, аха, аха и греда....:-)
                      За частта за ваксините и у нас е редно и нормално да си признаеш , че си се паникьосал /нормално човешко действие/ и сгрешил. Най-хубавото е че си предпазил децата си.от това ЗЛО....
                      Както в другата тема някой писа - в момента у нас има рекордно ниска смъртност...резултат от затворената здравна система по време на локдауните....

ПП Отдавна се разбра , че вируса повтаря. Т.е. дори естественият имунитет не може да предодврати повторно боледуване пък и по-леко, та някоя ваксина да може ?! Айде по-сериозно.... Китайските ваксини може да са също толкова неефективни като отварите, но за разлика от тях са БЕЗВРЕДНИ, защото са стандартни, а не експериментална технология разказваща играта на имунната система, ссс и т.н.....
                      Ами да. Китайците ги пазеха като писанияйца. Сакън някой да не се зарази. И е съвсем ясно, че естествения имунитет е много по силен от ваксината, в случая. Да не забравяме, че в Беларус не е имало никакви мерки срещу ковид. Никакви и нямат проблеми. Сега в Германия, Великобритания, Полша има вълна от грип. Болниците са пълни основно с деца. Недостиг на персонал и лекарства за сваляне на температура и сиропи срещу кашлица.

Коментар

Coronavirus: China's hospitals seem to be filling up - WHO - BBC News

има някакви индикации, че в Китай се надига вълна

там понеже много се вълнуваха, че не могат да се справят финансово ако ги затворят и протестите се изостриха - Си каза няма да затварям, няма нулева ковид политика .. и резултатите не закъсняха.

Тяхната ваксина се оказва,че нещо не е много ефективна и в момента почва да ги налазва
                        въпреки строгата информационна политика почват да излизат обезпокоителни данни за препълнени болници

даже и без нулев ковид - ако ги удари вируса има голяма вероятност догодина пак да има сътресения във веригите за доставки
                        този път централните банки са изключили принтерите и ударът върху световната икономика би бил изключително сериозен - това в случай, че Китай така ги налази, че им обърка икономика и общество.

има го и сценариятсами да искат Си да ги 'затвори' отново

ПП индийците се напрягат покрай китайците, че те са не по-малко населени и една нова вариация на ковида може да им разкаже играта

Коментар

Писането на измислен диалект не придава тежест на думите, а издава определен комплекс в ползващия този приом.

Обърнах внимание на икономическите рискове, а за китайците рискът е огромен освен в икономически и в здравен план.
                          Първо ваксината им се оказва, че не е точно толкова яка колкото я описваха (както и руската такава) второ има доста неваксинирани...ако, че се пишеха много ваксинирани.

За България нищо не съм коментирал, но понеже отваряш темата - ние си изстрадахме естествения имунитет с цената на много починали....поне така се надвявам, но много зависи от мутациите на тази гнус.
                          ПриЙом, г-н умнокрасив. Завиждам ти на умението да говориш политкоректно, в стил може да вали, ама може и да не вали.
                          Иначе за комплексите, и аз си имам достатъчно, както всеки човек. Нямам комплекс да се харесвам на другите, нито да бъда абсолютен конформист.

Слава Богу, че тук не сме в положението на Китай и дано никога не бъдем, и това е защото умнокрасивите конформисти у нас са малцинство. Кресливо, но все пак малцинство.

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
                            Мчи къ без бустер, бе? Нали пишеш, че идвала нова вълна от Китай, значи за нея си требе буууустер
                            Писането на измислен диалект не придава тежест на думите, а издава определен комплекс в ползващия този приом.

Обърнах внимание на икономическите рискове, а за китайците рискът е огромен освен в икономически и в здравен план.
                            Първо ваксината им се оказва, че не е точно толкова яка колкото я описваха (както и руската такава) второ има доста неваксинирани...ако, че се пишеха много ваксинирани.

За България нищо не съм коментирал, но понеже отваряш темата - ние си изстрадахме естествения имунитет с цената на много починали....поне така се надвявам, но много зависи от мутациите на тази гнус.

Коментар

Някой да ти говори нещо за буустер?
                              Темата е за ковид (ако , че тръгна като анкета) и затова коментирам тук какво започва да излиза по медии, които по принцип не са точно жълта преса.

В насотящите условия и информацията, която е обществено достъпна не виждам смисъл да се слагат нови ваксини, защото след 3-тата е доста спорно има ли ефект. За децата също е спорно въпреки, че го разрешиха - моите не са ваксинирани.

Мчи къ без бустер, бе? Нали пишеш, че идвала нова вълна от Китай, значи за нея си требе буууустер

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
                                Уау, ереванският бройлер се е разпърхал от сабалян. Няма страшно, идва нов буууустер, към култовата 2030 требе да си накичен с 500 игли, иначе нема CBDC и папу.
                                Някой да ти говори нещо за буустер?
                                Темата е за ковид (ако , че тръгна като анкета) и затова коментирам тук какво започва да излиза по медии, които по принцип не са точно жълта преса.

В насотящите условия и информацията, която е обществено достъпна не виждам смисъл да се слагат нови ваксини, защото след 3-тата е доста спорно има ли ефект. За децата също е спорно въпреки, че го разрешиха - моите не са ваксинирани.

Коментар

Working...
                                X