IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
    Всички ваксини преди тази който си е поставил и там за какъвто вирус е не го хваща после никога. Само противогрипните са провал, тях хората и си ги постовяха и пак карат грипа, защото явно са сгрешени и са за вирус от който не се заразяват или въобще са измама. Сега при тези за Ковид е пълна трагедия, имат някакво действие което май въобще не е срещу вируса..сиреч само странишни ефекти. Всички лекарства имат странични ефекти, но имат и ефект срещу заболяванията..при тези няма и излиза че са пълен фейк. Според мен ако си купиш нещо което не работи имаш право да го върнеш на този който го е направил и той да ти върне парите !!!!!
    Смениха дефиницията за ваксина наскоро, за да минат тези отвари в тази група и да могат да бъдат прилагани масово и задължително. Те не само не предпазват, а и не спират разпространението на вируса, което както видяхме съчетано с мерките протектиращи набодени доведе до неприятни резултати.
    А те в най-добрият случай биха били лекарство.... ако работеха. Но при тях трудно се получава работата , а цената на страничните действия е по-голяма от съмнителната полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не ми вменявай неща, които не съм защото имам повече поставени ваксини от теб с 95% вероятност. поради това , че освен стандартнте имам за Хепатит тиф, жълта треска и т.н. Така че антиваксър е някой друг , но не и аз.
      Явно не сте чели темата назад, но повечето тук не са такива / надявам се/ , а са против да бъдат използвани като тестови субекти за болест със силата на настинка.
      А такова дело ако някой иска да организира трябва да е набоден / аз не съм/ без да е подписал ''доброволното'' съгласие. Има ли такъв ?
      Фарма мафията (докторите ФАШИСТИ) срещу БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НАРОДА ПОБЕДИ, даде свидни жертви но СПЕЧЕЛИ МАЧА. На другите по дебилни народи тепърва им кроят НЕОБЯСНИМА СМЪРТ. ДГД малоумните, има място само за кУрави НЕЗАЛИЧИМИ народи.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

В темата ги има надолу няма нужда да ги преписвам.
        къде бре човек, къде?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ако сложите и конкретни числа, то ще съм благодарен.

Моля да са нещо по-голямо от 222/млн.
          В темата ги има надолу няма нужда да ги преписвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Щом смяташ, че тази "отвара" убива млади хора, защо не се организираш с други антиваксъри да си направите едно колективно дело срещу Файзър и Модерна и да направите милиарди?
            Не ми вменявай неща, които не съм защото имам повече поставени ваксини от теб с 95% вероятност. поради това , че освен стандартнте имам за Хепатит тиф, жълта треска и т.н. Така че антиваксър е някой друг , но не и аз.
            Явно не сте чели темата назад, но повечето тук не са такива / надявам се/ , а са против да бъдат използвани като тестови субекти за болест със силата на настинка.
            А такова дело ако някой иска да организира трябва да е набоден / аз не съм/ без да е подписал ''доброволното'' съгласие. Има ли такъв ?

Коментар

Един път да сме на едно мнение.- пробваха по това няма никакъв спор. Обаче резултата е плачевен буквално - огромно количество наднормална необяснима / климатиците са/ смъртност във ваксинираните държави, а у нас смъртността е ПОД нормалната.поради липсата на достатъчно пробвачи..
              Ако сложите и конкретни числа, то ще съм благодарен.

Моля да са нещо по-голямо от 222/млн.

Коментар

Така е,но такъв е живота.
                Слава богу, Пастьор не се е уплашил да пробва...и бая неграмотна помия си е спестил - просто е нямало Интернет.
                Един път да сме на едно мнение.- пробваха по това няма никакъв спор. Обаче резултата е плачевен буквално - огромно количество наднормална необяснима / климатиците са/ смъртност във ваксинираните държави, а у нас смъртността е ПОД нормалната.поради липсата на достатъчно пробвачи..

Коментар

Дългосрочният ''имунитет'' от това чудо може да се прояви след 10 години , 20 или дори при следващите поколения или липсата им.
                  Варианти много, ../
                  Така е,но такъв е живота.
                  Слава богу, Пастьор не се е уплашил да пробва...и бая неграмотна помия си е спестил - просто е нямало Интернет.

Коментар

• Всички ваксини преди тази който си е поставил и там за какъвто вирус е не го хваща после никога. Само противогрипните са провал, тях хората и си ги постовяха и пак карат грипа, защото явно са сгрешени и са за вирус от който не се заразяват или въобще са измама. Сега при тези за Ковид е пълна трагедия, имат някакво действие което май въобще не е срещу вируса..сиреч само странишни ефекти. Всички лекарства имат странични ефекти, но имат и ефект срещу заболяванията..при тези няма и излиза че са пълен фейк. Според мен ако си купиш нещо което не работи имаш право да го върнеш на този който го е направил и той да ти върне парите !!!!!

Коментар

Никой никому не пречи ако го харесва и му вярва да си го купи от аптечната мрежа, но след като огромното мнозинство у нас не го иска защо се купува в милионни бройки ?!
                      Сравнението с образованието е ужасно.... то не убива млади хора както тази отвара....,
                      Щом смяташ, че тази "отвара" убива млади хора, защо не се организираш с други антиваксъри да си направите едно колективно дело срещу Файзър и Модерна и да направите милиарди?

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

По същата причина поради която плащаме данъци за образование, въпреки че много хора смятат това за излишен разход. Склонен съм да се съглася, явно за много хора няма ефект.
                        Никой никому не пречи ако го харесва и му вярва да си го купи от аптечната мрежа, но след като огромното мнозинство у нас не го иска защо се купува в милионни бройки ?!
                        Сравнението с образованието е ужасно.... то не убива млади хора както тази отвара....,

Коментар

Какво наричате дългосрочно?
                          защото при някои грипни това са 9 месеца- година, при тетанус над 6мес. е дългосрочното.

За вас колко е? Очевидно е над 2 години, но колко очаквате да е.
                          Дългосрочният ''имунитет'' от това чудо може да се прояви след 10 години , 20 или дори при следващите поколения или липсата им.
                          Варианти много, а климатиците духат много силно....Поне теста е направен и някои ще разберат резултатите / публиката трудно, че статистиката е особена наука - показва това, което този който плаща иска да покаже/

Коментар

Не съм, ама по-важното е че не съм ''имунизиран'' ЗА инфаркт :–)
                            Разбираемо е че си започнал да разчиташ на господ с малка буква, че толкова ви е акъла , да разчитате на въображаеми чудеса , а не на пипето си/ След глупостта да подпишете декларацията няма кой друг да ви помогне...:-) , но най-доброто предстои....Все още не са станали известни дългосрочните ''имунитети'' в статистиката за свръхсмъртността :-)

ПП Който е подписал да купуваме тая отрова за милиони трябва сега да се вкара той и роднините му до девето коляно да чукат камъни докато изплатят разхода.... Защо купуваме все още милиони от тези отрови с МОИТЕ данъци ?!?!
                            По същата причина поради която плащаме данъци за образование, въпреки че много хора смятат това за излишен разход. Склонен съм да се съглася, явно за много хора няма ефект.

Коментар

.....Все още не са станали известни дългосрочните ''имунитети'' в статистиката за свръхсмъртността :-)..
                              Какво наричате дългосрочно?
                              защото при някои грипни това са 9 месеца- година, при тетанус над 6мес. е дългосрочното.

За вас колко е? Очевидно е над 2 години, но колко очаквате да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski

Е, ти явно си имунизиран срещу инфаркт, идиотите да сте живи и здрави, Господ ви пази. Или поне така си мислите.
                                Не съм, ама по-важното е че не съм ''имунизиран'' ЗА инфаркт :–)
                                Разбираемо е че си започнал да разчиташ на господ с малка буква, че толкова ви е акъла , да разчитате на въображаеми чудеса , а не на пипето си/ След глупостта да подпишете декларацията няма кой друг да ви помогне...:-) , но най-доброто предстои....Все още не са станали известни дългосрочните ''имунитети'' в статистиката за свръхсмъртността :-)

ПП Който е подписал да купуваме тая отрова за милиони трябва сега да се вкара той и роднините му до девето коляно да чукат камъни докато изплатят разхода.... Защо купуваме все още милиони от тези отрови с МОИТЕ данъци ?!?!

Коментар

Working...
                                X