IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Za паникьор е достатъчно. За здраво мислещ - ми не е.
    относно инсултите, се поинтересувайте с колко скача вероятността им за тия над 38г.

Знам за получени инсулти(преди сарс2) и под 25г. ама разбирам и какво значи малко вероятно - къса клечка и т.н.

Ако пък обичате да се панирате - "Странични ефекти" на аспирина в университетските книжки са цял ден четене
    След като за аспирина са цял ден четене / сигурно са, няма лекарство без такива/ защо се опитвате да вмените, че тази течност няма такива ?
    Съвсем хипотетично след като е нова технология без история не е ли вероятно те да са много или пък по-сериозни от други лекарства ?
    И основното нещо не е ли важно за едно лекарство полезното действие да е по-голямо от вредното ? И как без клинични изпитания при това с поне 10 години история са/сте решили, че тук случаят е такъв ?
    Вече забравих как беше - 98% ефективност да предпазва от заразяване ли ? или само 95% ? :-)
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.01.2023, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
      ..
      Не е ли достатъчно това човек да знае ....
      Za паникьор е достатъчно. За здраво мислещ - ми не е.
      относно инсултите, се поинтересувайте с колко скача вероятността им за тия над 38г.

Знам за получени инсулти(преди сарс2) и под 25г. ама разбирам и какво значи малко вероятно - къса клечка и т.н.

Ако пък обичате да се панирате - "Странични ефекти" на аспирина в университетските книжки са цял ден четене

Коментар

• satz, за вирусите 100% може да се направят лекарства които действат 100 %. За хепатит В има хапче, което е първото действащо но пропуска мутации след вякакъв период и после след 7-8 години направиха такива които са 100%, не пропускат никоя мутация, нито една. Разработват ги, но трябва да мине време. А тези ваксини сега са вятър и мъгла, може би след 10 години ще има нещо което действа 100 %, използва ли се и вируса напълно се елеминира. Със сигурност ще направят, само трябва да мине време.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Щом като не може да се ДОКАЖЕ, както казваш, ти как ЗНАЕШ, че ваксината е причина?
          ЗНАМ , по косвени белези като видиш примера от поста например или пък имам позната в 40-те която получи инсулт няколко дни след нея и е жива но парализирана , знам защото спортисти припадат по терените в брой несравним преди тази ваксина, знам защото и самите компании многократно заявяваха, че това е чест страничен ефект, знам защото след ваксина се препоръчваха лекарства против съсирване.
          Не е ли достатъчно това човек да знае без да е доказано за съда ? Тази ваксина не е куршум , за да оставя следа.
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.01.2023, 14:14.

Коментар

И пак нищо конкретно...
            Числа бря чиляк - толкоз стотин трупа от милион случая, някой е преброил с ефектите за които се тревожите. Бахти сложното.
            Сигурно вече са на трета страница, наистина ли не ги намирате ? Ако не можете да видите такова нещо как въобще може да правите изводи за невидими неща ?
            А че спортистите''малко'' умират примерно 1 на 10 или на 100 000 , пак е повече от 200 на милион раково болни починали от НЕГО С ковид на средна възраст 78 години и 2 дни....:–)

Коментар

Не става поради 2 неща без да съм юрист. Всеки ваксиниран подписва съгласие за ваксиниране с това нещо. В него мисля, че имаше изброени сигурно 100 различни странични ефекти които могат да доведат до смърт и т.н., а и сигурно завършва и други възможни неща водещи до лоши последици. Няма набоден , който да не е подписал този документ. Стандартен клиникъл трайл случай на документация.
              Ако има някой който да се съди о-скоро това трябва да са властите, които ''меко'' принудиха хората да се ваксинират лишавайки ги от работа, придвижване, развлечения и т.н. куп дискриминационни ограничения за неваксинирани.. Компаниите производители освен декларацията имат и подписани договори с правителствата, да не им се търси отговорност. Те са бетон от всякъде. Другите, които могат да бъдат съдени са нископлатените маркетингови агенти, които не спираха да лъжат по телевизора / лесно доказуемо сега/
              И второто нещо е как доказваш, че някой е починал ОТ ваксината ? Те са починали от инфаркти, инсулти , вероятно ускорен рак. Как доказваш връзката ? Бройката на починалите от тези проблеми е увеличена значително, но КАКВА Е ПРИЧИНАТА ? Защо трябва да е тази ваксина ? Всички знаем, че е тя, но няма и не може да има пряко доказателство за всеки един случай поотделно.
              Помниш ли като започваше ваксинацията , че в Щатите една медицинска сестра ПОЧИНА В ЕФИР 5 минути след ваксинацията докато и взимаха интервю ? После я изкараха, че тя си била имала припадъци и други проблеми....:-)
              Не е едно и също да починеш С ковид и С ваксина, а пък ОТ ваксина е съвсем друго ниво като се има предвид, че доказването става от нископлатените маркетингови тролове....
              Щом като не може да се ДОКАЖЕ, както казваш, ти как ЗНАЕШ, че ваксината е причина?

Коментар

Не е нужно да си "ваксър". Достатъчно е да си хищен адвокат, да си намериш няколко семейства загубили млади хора, заради "отварата". В САЩ такива наспорил Господ.
                Не става поради 2 неща без да съм юрист. Всеки ваксиниран подписва съгласие за ваксиниране с това нещо. В него мисля, че имаше изброени сигурно 100 различни странични ефекти които могат да доведат до смърт и т.н., а и сигурно завършва и други възможни неща водещи до лоши последици. Няма набоден , който да не е подписал този документ. Стандартен клиникъл трайл случай на документация.
                Ако има някой който да се съди о-скоро това трябва да са властите, които ''меко'' принудиха хората да се ваксинират лишавайки ги от работа, придвижване, развлечения и т.н. куп дискриминационни ограничения за неваксинирани.. Компаниите производители освен декларацията имат и подписани договори с правителствата, да не им се търси отговорност. Те са бетон от всякъде. Другите, които могат да бъдат съдени са нископлатените маркетингови агенти, които не спираха да лъжат по телевизора / лесно доказуемо сега/
                И второто нещо е как доказваш, че някой е починал ОТ ваксината ? Те са починали от инфаркти, инсулти , вероятно ускорен рак. Как доказваш връзката ? Бройката на починалите от тези проблеми е увеличена значително, но КАКВА Е ПРИЧИНАТА ? Защо трябва да е тази ваксина ? Всички знаем, че е тя, но няма и не може да има пряко доказателство за всеки един случай поотделно.
                Помниш ли като започваше ваксинацията , че в Щатите една медицинска сестра ПОЧИНА В ЕФИР 5 минути след ваксинацията докато и взимаха интервю ? После я изкараха, че тя си била имала припадъци и други проблеми....:-)
                Не е едно и също да починеш С ковид и С ваксина, а пък ОТ ваксина е съвсем друго ниво като се има предвид, че доказването става от нископлатените маркетингови тролове....

Коментар

Ако бяхте Ванга, щяхте да имате различна позиция по темата. Макар, че много бързо се видя, че човек няма нужда да има свръхспособности....гнилото беше толкова много. От повода, през резултатите и маркетинговият екип.... гола и мръсна вода навсякъде....
                  И пак нищо конкретно...
                  Числа бря чиляк - толкоз стотин трупа от милион случая, някой е преброил с ефектите за които се тревожите. Бахти сложното.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Това си е чисто тролстване. По дефиниция антиваксърите не са ваксинирани, въз основа на какви ваксинационни наранявания да започнат дело тогава? Само ваксъри могат да намажат от това
                    Не е нужно да си "ваксър". Достатъчно е да си хищен адвокат, да си намериш няколко семейства загубили млади хора, заради "отварата". В САЩ такива наспорил Господ.

Коментар

Щом смяташ, че тази "отвара" убива млади хора, защо не се организираш с други антиваксъри да си направите едно колективно дело срещу Файзър и Модерна и да направите милиарди?
                      Това си е чисто тролстване. По дефиниция антиваксърите не са ваксинирани, въз основа на какви ваксинационни наранявания да започнат дело тогава? Само ваксъри могат да намажат от това

Коментар

Честно казано аз не бях оптимист, че ще удържим в даден момент. Освен това очаквах че проблема който сега го има - доставят се милиони дози ваксини, които плащаме и изхвърляме няма да се допусне и че ще ни бустерират насила, за да не отидат зян.
                        Предполагам, че вече има достатъчно данни за ЗЛОвредното действие на течността и поради това предпочитат тихомълком да изхвърлят ваксините, а да не насилват хората за бустери.
                        Аз пък бях сигурен. Мое ли така да подценяваш НАРОДА, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Успяхме с тиха псувня, не се наложи да вадим и СОПИТЕ (а можем).
                        Онез дебилите протестираха с хиляди ама вече бяха дали дупетата. Сега ще ги шият когато и както си искат.
                        Спомняте ли си депутатите от "възраждане" - дали има и 1 от тях факсиниран - сичкото с фалшив документ. Поне половината в БГ са така
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

и поради що ви е трудно да ги цитирате? Лаская се че ме виждате като Ванга - ама не съм.
                          Ако бяхте Ванга, щяхте да имате различна позиция по темата. Макар, че много бързо се видя, че човек няма нужда да има свръхспособности....гнилото беше толкова много. От повода, през резултатите и маркетинговият екип.... гола и мръсна вода навсякъде....
                          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.01.2023, 13:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Фарма мафията (докторите ФАШИСТИ) срещу БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НАРОДА ПОБЕДИ, даде свидни жертви но СПЕЧЕЛИ МАЧА. На другите по дебилни народи тепърва им кроят НЕОБЯСНИМА СМЪРТ. ДГД малоумните, има място само за кУрави НЕЗАЛИЧИМИ народи.
                            Честно казано аз не бях оптимист, че ще удържим в даден момент. Освен това очаквах че проблема който сега го има - доставят се милиони дози ваксини, които плащаме и изхвърляме няма да се допусне и че ще ни бустерират насила, за да не отидат зян.
                            Предполагам, че вече има достатъчно данни за ЗЛОвредното действие на течността и поради това предпочитат тихомълком да изхвърлят ваксините, а да не насилват хората за бустери.

Коментар

В момента са на втора страници, след няколко поста може да отидат на трета...
                              и поради що ви е трудно да ги цитирате? Лаская се че ме виждате като Ванга - ама не съм.

Коментар

къде бре човек, къде?
                                В момента са на втора страници, след няколко поста може да отидат на трета...

Коментар

Working...
                                X