IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фаучи ви го казва в очите ! Кой разбрал, разбрал ! ADE .

Коментар

• Еха....

"В Израел ще отстраняват от работа учителите, отказващи ваксинация":

https://news.bg/int-politics/v-izrae...sinatsiya.html

Обърнете внимание, че не можели да преподават дори и онлайн.
      ЗАЩО???...

Коментар

• Днес пфайзер-феновете нещо са в амок след като видяха ДВАДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ЕФЕКТИВНОСТ СРЕЩУ ЗАРАЗЯВАНЕ НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ - обаждат се само двама: единият не знае дали се е боцнал за първи път преди да стане пълнолетен или едва на по-късен етап, а другият не обичал гроздова. Все пак ги поздравявам с подходяща за тях традиционна българска песен - "Обичам шопската салата"

За ценителите пък на истинска българска музика - наздраве от мен с "Безсъние" на Тангра
        Last edited by vgc; 25.09.2021, 00:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

Кажи моля те на доктора, че не може да брои даже и до десет. Т.е. да не се занимава с математика която не му е присъща, а да вложи усилията си за спасяване и адекватно лечение на пациентите при него, вместо да казва: "ами какво да се прави толкоз си можем и затова девет от десет ги пращаме при Свети Петър без нищо да направим"

Та на доктора дето не може да лекува ли да вярваме или на другата новина пак от БТВ - "6% от починалите от COVID-19 за последните 24 ч. са ваксинирани" : https://btvnovinite.bg/bulgaria/6-ot...ksinirani.html
          Ето я и снимката с данните на НОЩ:

Тя потвърждава 53.5% ефективност на ваксините срещу разболяване у нас- т.е. тяхното действие е "мижи да те лажем", както ви го показах още преди седмица-две !!!
          Освен това с тези 6.06% починали напълно ваксинирани лица, отнесени към 16% ваксинация у нас от преди две седмици, пада последната опорка на Пфайзер и сие и ДОКАЗВА ЧЕ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ВАКСИНИ НЕ ПАЗЯТ ОТ СМЪРТ !!!

Т.е. ваксинацията е по-зле и от руската рулетка, защото при руската рулетка в барабана за шест куршума имате само един патрон, докато според горните данни ваксинацията ви слага и втори боен патрон в барабана (по-точно 2.25 заредени патрона), а за ваксинираните остава да се молят да уцелят само някой от 4-те празни. Ако уцелят другите два заредени д-р Миндов обещава като гледам, че няма да си мръднат пръста в интензивното за да им помогнат

п.п. Да не си помислите, че треперя от ужас както се опитват да ме плашат - напротив - залагам на традиционните български имуностимулатори като естествено ферментирала туршия и разбира се гроздомицин - пфайзерските буламачи да си ги консумират техните храбри фенове - мен няма как да ме спечелят с тези техни показатели, още по-малко с наглото си поведение ...
          А бе тъпчо, ваксинираните у нас над 18 години са 22.3%. Тия под 18 няма какво да ги броим.
          https://vaccinetracker.ecdc.europa.e...tml#uptake-tab

То е ясно, че с този интелект си падаш по трушията и ракията, и само по тях си специалист, ама много такива се навъдихте по форумите.

Коментар

• Беше просто една налудничава конспиративна теория.......една от многото които вече са факт и част от нашия живот.
            Не знам кога точно е заснет този филм но със сигурност е преди повече от 5 години съдейки по това как изглежда Алекс Джонс сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
              Днес ги вадиш тези пишман доктори на ковейр от долапа или ... Ако не си забелязал същият, хайде ще го кажа по-меко "тъпънар" защото не искам да обиждам лекарите, те е нарекъл овца - копирам и цитирам въпросният "доктор":

И за да не се отклоняваме от водещата новина за деня, която според официалните данни показва че ефективността на експерименталните "ваксини" срещу Ковид в България е както следва:
              - Ефективни са само уникално незабележимите 20% срещу заразяване - няма страшно за "ваксинираните", те ще се заразят почти сигурно с вируса, проблема е че ще го пренесат и на други хора щото след "вакинирането" се мислят за Супермен.
              - Ефективни са само 46% срещу разболяване - тук коригирам моите 53.5% надолу - какво да се прави статистиката работи със закръгления
              - Ефективни са само 62% срещу летален изход на ваксинираните - за мое съжаление предполагам че ще ревизирам скоро и този процент надолу ...

Пускам отново официалните данни, който иска да смята - за отправна точка почва от 16% "ваксинирани" ефективно с експерименталките в България, които отговарят на малката звездичка долу в ляво на картинката:

п.п. Преди време препоръчвах на лаещите по форумите комунисти, като ги кефи старият тоталитарен строй да си купят билет за Северна Корея и да се порадват на дисциплината там. В момента силно препоръчвам на пишман докторите които плюят и наричат българският народ с нецензурни думи, да си хванат самолета и да се пробват например в Германия. Гарантирам им, че с това тяхно отношение към пациентите, германците няма да ги изтърпят дори и един месец там и ще им бият шута за норматив. В по-лошия за тях случай ще бъдат осъдени по бързата процедура за осакатяване и/или убийство на пациент. Другият вариант за тях е да успеят все пак да се закрепят в някоя клиника там, но да им идва в повече необходимостта от дисциплина и професионален етикет - какво да се прави носталгията не мори, но мъчи ...

п.п.п. Хареса ми реакцията на гроздомицина - специално затова и писах за него, може ли една реплика и за традиционната българска туршия?
              С математиката и статистиката си толкова зле, че няма смисъл да те почвам.
              За туршията нямам идея как да си я туряш в интензивното, при положение че си с тръба в гърлото. Всъщност сещам се за един начин, ама ще ме баннат.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                За мрънкалниците с измислиците "увеличен брой инфаркти сред ваксинирани":
                от д-р Стоян Монев ...
                Днес ги вадиш тези пишман доктори на ковейр от долапа или ... Ако не си забелязал същият, хайде ще го кажа по-меко "тъпънар" защото не искам да обиждам лекарите, те е нарекъл овца - копирам и цитирам въпросният "доктор":
                д-р Стоян Монев
                Харесайте тази страница · 22 септември
                ...
                Затова и по-голямата част от заплашващите наистина са стадо, което бива стригано, доено, водено на паша и ползвано за месодобив. Това е в реда на нещата за съжаление.
                На Запад не е така, има също такива опасности, но са в пъти по-малки. Затова и в развитите и проспериращи държави с висок стандарт на живот, качество на живот и добро образование хората живеят в демократичен правов ред, където не тумбата, а минимални цивилизаторни стандарти решават обществените въпроси.
                И за да не се отклоняваме от водещата новина за деня, която според официалните данни показва че ефективността на експерименталните "ваксини" срещу Ковид в България е както следва:
                - Ефективни са само уникално незабележимите 20% срещу заразяване - няма страшно за "ваксинираните", те ще се заразят почти сигурно с вируса, проблема е че ще го пренесат и на други хора щото след "вакинирането" се мислят за Супермен.
                - Ефективни са само 46% срещу разболяване - тук коригирам моите 53.5% надолу - какво да се прави статистиката работи със закръгления
                - Ефективни са само 62% срещу летален изход на ваксинираните - за мое съжаление предполагам че ще ревизирам скоро и този процент надолу ...

Пускам отново официалните данни, който иска да смята - за отправна точка почва от 16% "ваксинирани" ефективно с експерименталките в България, които отговарят на малката звездичка долу в ляво на картинката:

п.п. Преди време препоръчвах на лаещите по форумите комунисти, като ги кефи старият тоталитарен строй да си купят билет за Северна Корея и да се порадват на дисциплината там. В момента силно препоръчвам на пишман докторите които плюят и наричат българският народ с нецензурни думи, да си хванат самолета и да се пробват например в Германия. Гарантирам им, че с това тяхно отношение към пациентите, германците няма да ги изтърпят дори и един месец там и ще им бият шута за норматив. В по-лошия за тях случай ще бъдат осъдени по бързата процедура за осакатяване и/или убийство на пациент. Другият вариант за тях е да успеят все пак да се закрепят в някоя клиника там, но да им идва в повече необходимостта от дисциплина и професионален етикет - какво да се прави носталгията не мори, но мъчи ...

п.п.п. Хареса ми реакцията на гроздомицина - специално затова и писах за него, може ли една реплика и за традиционната българска туршия?
                Last edited by vgc; 24.09.2021, 21:37.

Коментар

Явно не четеш. Докторът обяснява че преди ковид пандемията има определена бройка инфакти и прединфарктни състояния всеки ден. По време на пандемията поне 3 от 9те интензивни легла са заети с ковид болни, в някои дни всичките 9. Може би според тебе инфарктите трябва да чакат докато се освободят тия легла?
                  Това е проблем в организацията. В токуда специалист по стендове и пейсмеркъри ми мереше кръвното и сатурацията и всеки път като имаше ниска викаше пулмолога кво да прави ... Ефективност та дрънка. А там уж е една от най-добрите организации. водиха ме в 3 отделения - и само 1 път ме преобличаха, в другите 2 си ходих ей така с ковид дрехите. Били изолирани, бля бля. Пълна пародия е всичко. От ВМА - едната сестра си каза директно че не си е слагала маската - НИТО Е БОЛЕДУВА, НИТО Е ФАКСИНИРАНА. В ковид отделение 2,5 месеца без практически мерки и НЯМА ЗАРАЗЯВАНЕ
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Нелепи истории се цитират и от двете страни, но това горното пичели. Опитвам си да си представя как неваксиниран разправя вицове на кардиолога и го разсмива докато инфаркта го гледа укоризнено. Ваксинираните са все готини и интелигентни хора и никъде не се пререждат. А и вицове не знаят.

Никой не би умирал от сърце ако всички се ваксинираха.
                    Явно не четеш. Докторът обяснява че преди ковид пандемията има определена бройка инфакти и прединфарктни състояния всеки ден. По време на пандемията поне 3 от 9те интензивни легла са заети с ковид болни, в някои дни всичките 9. Може би според тебе инфарктите трябва да чакат докато се освободят тия легла?

Коментар

Мога да разкажа и как инфаркт е чакал 45 минути да бъде обслужен, заради неваксиниран.

Нелепи истории се цитират и от двете страни, но това горното пичели. Опитвам си да си представя как неваксиниран разправя вицове на кардиолога и го разсмива докато инфаркта го гледа укоризнено. Ваксинираните са все готини и интелигентни хора и никъде не се пререждат. А и вицове не знаят.

Никой не би умирал от сърце ако всички се ваксинираха.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

болните виновни че лекарите не си вършат работата!?!?!?!?
                        Било физически невъзможно да работят на 3-4 места и да скубят, ненаяли се УБИЙЦИ. Ако нямаш връзки те оставят да умреш като куче. Лекари -2-ма са отказвали да ме лекуват. Не се трогват НИТО от ШЕФА НА ОТДЕЛЕНИЕТО, НИТО ОТ ШЕФА НА БОЛНИЦАТА. А на тях им дигат джабала други шефове и лекари мои роднини. Заплашвали са да ме изгонят от болницата щот съм ги псувал. Боклуци (половината) уж полагали хипократова клетва. И това в най-ЕЛИТНИТЕ болници. Специалисти на кабинет даже и не искам да ги коментирам - пишат рецепти без да ме и погледнат и директно в кошчето пред тях, ако каже гък ПСУВНИ от моя страна. Обиколил съм 50+ доктори да си намеря 4-ма дето да вършат работа
                        Еми и аз да съм на тяхно място, и аз не бих търпял мрънкало дето много знае и нарича лекарите убийци. Цяло чудо е, че си намерил кой да те изтърпи.

Коментар

За мрънкалниците с измислиците "увеличен брой инфаркти сред ваксинирани":
                          д-р Стоян Монев

9 ч ·
                          В 360-хиляден окръг в единственото акутно отделение с до средно 15 коронарни ангиографии на работен ден и преди Ковид 19 бяха по толкова.
                          С налични 9 легла за интензивно лечение, от които в продължение на 18 месеца 3 са постоянно заети с Ковид 19 болни, на моменти всичките 9 дори, това означава, че пациенти, които са за интензивно отделение няма да се приемат в интензивно отделение.
                          Нагледно е така, че при нужда тежкият инфаркт (STEMI) да се наблюдава 48 часа, защото след поставянето на стент може да измъжди и да умре, всеки ден трима такива пациенти не могат да се наблюдават в интензивно отделение. Те се местят в периферно, където при проблем шансовете им да оцелеят са в пъти по-малки.
                          Това означава и че пациенти, които са с неизяснени, но тежки други заболявания чакат с часове да излезем от горещата зона на Ковид 19, за да им обърнем внимание. Наскоро един колега писа, че така е перфорирал апандисит на 13 годишно момченце, което е с тежки усложнения, заради това, че лекарят е бил при неваксинирани.
                          Всеки от нас може да разкаже поне по 9 истории, как жлъчка, черво, апендикс е перфорирал, докато сме били в горещата зона, защото някой ни е чакал.
                          Мога да разкажа и как инфаркт е чакал 45 минути да бъде обслужен, заради неваксиниран.
                          Здравословният начин на живот изисква огромно усилие всеки ден. Ваксината - не.
                          Ваксината срещу грип намалява смъртността от вторичен миокарден инфаркт с около 33%, което е по-силно действие, отколкото на статините или на спиране на пушенето или на антихипертензивните лекарства.
                          Всеки ден ни се налага да триажираме и много хора си отидоха ненужно рано.
                          Затова свободният, но НЕинформиран избор човек да не се ваксинира не застрашава само самият НЕваксиниран, но и всички други.
                          Когато аз съм на дежурство и съм в горещата зона няма как да се разделя на две и да обърна и на другите внимание, физически съм отделен от тях и не мога "просто да погледна".
                          Личното решение против научния консенсус води до смъртта на невинни и ваксинирани, които са с други заболявания.
                          болните виновни че лекарите не си вършат работата!?!?!?!?
                          Било физически невъзможно да работят на 3-4 места и да скубят, ненаяли се УБИЙЦИ. Ако нямаш връзки те оставят да умреш като куче. Лекари -2-ма са отказвали да ме лекуват. Не се трогват НИТО от ШЕФА НА ОТДЕЛЕНИЕТО, НИТО ОТ ШЕФА НА БОЛНИЦАТА. А на тях им дигат джабала други шефове и лекари мои роднини. Заплашвали са да ме изгонят от болницата щот съм ги псувал. Боклуци (половината) уж полагали хипократова клетва. И това в най-ЕЛИТНИТЕ болници. Специалисти на кабинет даже и не искам да ги коментирам - пишат рецепти без да ме и погледнат и директно в кошчето пред тях, ако каже гък ПСУВНИ от моя страна. Обиколил съм 50+ доктори да си намеря 4-ма дето да вършат работа
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Бялата мафия глозга до кокъл. Просто в Левски хората са по-бедни и тези крадат дори от тоалетната хартия.
                            https://m.24chasa.bg/Article/573367
                            Освен тоалетната хартия се краде и съдържанието в тоалетните - това е затворен цикъл, облечен в бяла престилка.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Мой познат влезе по спешност в болницата в гр Левски. Жестока мизерия и разруха. За храна за един ден са му дали две филийки изцапани с нещо червено - кетчуп или нещо такова. Условията са такива, че затворници или бежанци няма да ги траят и секунда. Как няма един журналист да влезе и да направи репортажи. Ама то и разследваща журналитика вече няма. Предпочитат да са мисирки.
                              Бялата мафия глозга до кокъл. Просто в Левски хората са по-бедни и тези крадат дори от тоалетната хартия.
                              https://m.24chasa.bg/Article/573367

Коментар

• За мрънкалниците с измислиците "увеличен брой инфаркти сред ваксинирани":
                                д-р Стоян Монев

9 ч ·
                                В 360-хиляден окръг в единственото акутно отделение с до средно 15 коронарни ангиографии на работен ден и преди Ковид 19 бяха по толкова.
                                С налични 9 легла за интензивно лечение, от които в продължение на 18 месеца 3 са постоянно заети с Ковид 19 болни, на моменти всичките 9 дори, това означава, че пациенти, които са за интензивно отделение няма да се приемат в интензивно отделение.
                                Нагледно е така, че при нужда тежкият инфаркт (STEMI) да се наблюдава 48 часа, защото след поставянето на стент може да измъжди и да умре, всеки ден трима такива пациенти не могат да се наблюдават в интензивно отделение. Те се местят в периферно, където при проблем шансовете им да оцелеят са в пъти по-малки.
                                Това означава и че пациенти, които са с неизяснени, но тежки други заболявания чакат с часове да излезем от горещата зона на Ковид 19, за да им обърнем внимание. Наскоро един колега писа, че така е перфорирал апандисит на 13 годишно момченце, което е с тежки усложнения, заради това, че лекарят е бил при неваксинирани.
                                Всеки от нас може да разкаже поне по 9 истории, как жлъчка, черво, апендикс е перфорирал, докато сме били в горещата зона, защото някой ни е чакал.
                                Здравословният начин на живот изисква огромно усилие всеки ден. Ваксината - не.
                                Ваксината срещу грип намалява смъртността от вторичен миокарден инфаркт с около 33%, което е по-силно действие, отколкото на статините или на спиране на пушенето или на антихипертензивните лекарства.
                                Всеки ден ни се налага да триажираме и много хора си отидоха ненужно рано.
                                Затова свободният, но НЕинформиран избор човек да не се ваксинира не застрашава само самият НЕваксиниран, но и всички други.
                                Когато аз съм на дежурство и съм в горещата зона няма как да се разделя на две и да обърна и на другите внимание, физически съм отделен от тях и не мога "просто да погледна".
                                Личното решение против научния консенсус води до смъртта на невинни и ваксинирани, които са с други заболявания.

Коментар

Working...
                                X