IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Последните 30 дни бяха интересни по отношение на разработените и пуснати в МАСОВА употреба само за около година "ваксини", уж предпазващи от т.нар. "пандемия", по-известна под наименованието "ковид". Появи се и нова мутация на измисления вирус, получила партизанското име "о-микрон".

    Ще говоря само за Европа, и по-специално за прилежно надупчените "бели" държави от западната част на континента (с по 2 игли са вече над 75-80% от населението там). През изминалите 30 дни в западна Европа започна нова вълна, докато в източна Европа, при в пъти по-малко ваксинирано население от големите "батковци" на запад, поредната вълна затихна. Особено на Балканския полуостров, където съседите румънци бяха европейски шампиони в класацията по намаление на заразени/починали в продължение на 2-3 седмици. Ние и сърбите също се представихме добре.

    Ето ситуацията в таблици и картинки:

    1. Западна Европа
    Click image for larger version

Name:	EU-2.jpg
Views:	1
Size:	33.3 КБ
ID:	3844256


    Числата говорят достатъчно, и не се нуждаят от коментар. Две неща се виждат от космоса - ваксините НЕ предпазват от заразяване, и е спорно доколко по-леко се кара ковида при ваксинираните, след като смъртността нараства, в сравнение с тази отпреди 30 дни.

    Французите водят безапелационно класацията по нарастване на заразените и покачването на смъртността в сравнение с 13.11.2021. Нека Повелителят на смъртността, Негово Превъзходителство мосю Барбароний (инж., кмн, както той веднъж се определи) да каже колко са ваксинираните франсета. Той вече се е набол 2 пъти и май чакаше 3-то набождане. Барбароний, внимавай и следи изкъсо новините кво става при вас. Казах ти, че e възможно да минете 400 000 заразени още преди 10 -тина дни, и Макарона ще мисли за локдаун като австрийците - виж те как се оправиха, а вие чупите рекорд след рекорд.
    Специално за теб давам двете графики - вашата и тяхната - да ги сравниш.
    Click image for larger version

Name:	F-A-1.jpg
Views:	1
Size:	40.7 КБ
ID:	3844246

    В таблицата съм отбелязал с червено 2 държави - Великобритания и Испания. Те се държат много странно в сравнение с всички други държави.

    При англичаните заразените нарастват стабилно, и също толкова стабилно смъртността пада вече месец. Корелацията заразени/починали се движи в рейндж (-0.8; -0.9). Това е абсурдно и противоречи на всякаква логика, освен ако специално за тях има разработени други ваксини, които им боцкат, или лъжат с данните, които подават.
    Click image for larger version

Name:	UK-1.jpg
Views:	1
Size:	93.0 КБ
ID:	3844247



    При испанците има подобна особеност, както при англичаните - заразените стабилно нарастват, но смъртността не мърда. Това пак противоречи на логиката, и изводите ми са същите, както и за англичаните.
    Click image for larger version

Name:	-1.jpg
Views:	1
Size:	49.8 КБ
ID:	3844254


    2. Балкански полуостров

    Тъмните балкански субекти засега се справят добре, нищо че са ваксинирали само около 30% от населението си.
    Click image for larger version

Name:	Balkans-1.jpg
Views:	1
Size:	47.7 КБ
ID:	3844249

    Last edited by Kildirim_Bei; 14.12.2021, 01:59.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

    Коментар


    • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
      Александра Код: Има и ваксинален ковид

      Тази генетична информация специалистът по РНК ни представя по следния начин: „Генетичната информация е една компютърна програма. Предназначена е за вашия твърд диск, вашата централна система, и я програмира да произвежда протеин, който не принадлежи към нашия вид. А вашата имунна система не улавя програмата. Точно поради тази причина това не е ваксина” .[/INDENT]Александра дава за пример Англия, където има висок процент на ваксинация – 80 % от населението е с инжектирана първа и втора доза ваксинно вещество. По официални дани обаче 59,8 % от починалите от Делта вариант на Covid-19 са били ваксинирани. Защо ваксинираните също се заразяват и също умират?

      Всичко е много добре написано, само дето в Англия не ги бодаха с РНК, ами с Астрата - която няма нищо общо с РНК, ама това са подробности. Да беше дала за пример Франция можеше и да мине номера.

      За протокола Астрата е векторна ваксина, където се ползва уж безвреден вирус за човека - някакъв адено вирус от шимпанзета.

      Коментар


      • Александра Код: Има и ваксинален ковид

        Специфичният риск от антитяло-зависимото усилване трябва да бъде разкрит на хората, преди да бъдат ваксинирани, казва френският учен

        Антитяло-зависимото усилване, което се случва след ваксиниране, е проблем, заради който няколко предишни опита за създаване на ваксина срещу коронавирус са били директно отхвърлени, обяснява ученият Александра Код в интервю, което се разпространява в социалните мрежи. Според Код, след поставяне на тестовите ваксини животните масово измирали.

        Съществува проблем с дозирането на прага на антителата, смята ученият. Според нея е важно да се разбере, че „не само трябва да създадем антитела срещу коронавируса, но трябва и да сме сигурни, че те не се превръщат по никакъв начин в посредници”. Френският изследовател обяснява какво точно означава това:
        „По принцип едно антитяло се появява, за да неутрализира даден вирус, но в момента, в който то започва да улеснява навлизането на вируса в клетките, вече има абсолютно обратен ефект. И тогава виждаме болести, които стават по-сериозни, отколкото са били в миналото.”
        Според Код, когато на напълно здрав човек се инжектира антиковид ваксина, сигналът, който се изпраща към организма, не се приема като „вирусна заплаха”. Това е причината имунитетът да не се задейства срещу „атаката”, както по принцип трябва да се случи. Липсата на борба в организма превръща индивида във временно генно модифициран човек. Наричаме го временно, но никой не знае колко точно продължава то, обяснява ученият.
        Тази генетична информация специалистът по РНК ни представя по следния начин: „Генетичната информация е една компютърна програма. Предназначена е за вашия твърд диск, вашата централна система, и я програмира да произвежда протеин, който не принадлежи към нашия вид. А вашата имунна система не улавя програмата. Точно поради тази причина това не е ваксина” .
        Александра дава за пример Англия, където има висок процент на ваксинация – 80 % от населението е с инжектирана първа и втора доза ваксинно вещество. По официални дани обаче 59,8 % от починалите от Делта вариант на Covid-19 са били ваксинирани. Защо ваксинираните също се заразяват и също умират?

        Генетикът Александра Код нарича това явление ваксинален ковид: „Covid-19, който не успяваме добре да обясним, защото се проявява веднага след една инжекция, по време на периода от 14 дни. Или след втората инжекция. В САЩ терминът за него е breakthrough case.”
        Интересен, според учения, е случаят в манастир в областта Ванде-Шаванье. Там 26 от 27-те жители на манастира са били ваксинирани. Впоследствие се оказва, че само един от тях не се е разболял от коронаривирус – това е бил неваксинираният”, обяснява Александра Код.
        „Специфичният и значителен риск от антитяло-зависимото усилване трябва да бъде показан на тестваните... Това разкритие трябва да бъде видно и независимо, за да отговаря на стандарта на медицинска етика и информирано съгласие”, настоява още френският генетик.
        Александра Хенрион Код е френски учен, генетик, специалист по РНК. Още от началото на пандемията тя говори за ситуацията, опирайки се на чисто научни данни. Тя е един от първите учени, изказал хипотезата за изкуствения произход на вируса. След тези изяви тя е систематично атакувана от казионните медии, а профилът й във фейсбук премахнат.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          Психодиспансер "При Д-р. Гана Гигълс"

          30 ноември в 15:32 ч. ·
          След Омикрон следват Мегатрон и Оптимус прайм
          И ти кво, оказа се страхливец и се набоде, а?
          По-добре да беше си останал гол и щръкнал смелчага срещу стрелата.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

            Психодиспансер "При Д-р. Гана Гигълс"

            30 ноември в 15:32 ч. ·
            След Омикрон следват Мегатрон и Оптимус прайм
            ...и мутаген всеки ден ...

            Коментар


            • Здравейте!
              Някой знае ли дали бързите антигенни тестове все още са "безплатни" или вече трябва да ги плащаме? ;р

              Коментар



              • Психодиспансер "При Д-р. Гана Гигълс"

                30 ноември в 15:32 ч. ·
                След Омикрон следват Мегатрон и Оптимус прайм

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Нищо неочаквано, това е част от "продължаването на промяната"

                  Коментар


                  • https://www.24chasa.bg/novini/article/10499766

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение


                      Не е ясно за по-малката смъртност. Така твърдят докторите у Африка, ама те там са единици дето доживяват до възраст за коронясване. Така че ще трябва малко данни за застаряващия бял Свят да се понатрупат - я Европа, я Америка.
                      В Африка гълтат медикаменти за малария като хлорохинфосфат, хидроксихлорохин и те са ефективни и срещу вируса. Това е добре известно. Хвърлят мъгла, за да стане още по-голяма мъгла и в нея свободно да бродят призраците на загрижените за световното здраве.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение


                        Не е ясно за по-малката смъртност. Така твърдят докторите у Африка, ама те там са единици дето доживяват до възраст за коронясване. Така че ще трябва малко данни за застаряващия бял Свят да се понатрупат - я Европа, я Америка.
                        Пак ли да се стягаме за недостиг на чували и детски площадки и градинки пълни с трупове???

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                          Вчера попаднах на някакво видео на създателя на тези ПСР тестове за което той бил получил нобелова награда в което той дословно казва че пср теста не може да с измерител на нещо си тъй като той увеличава доколкото слушах с едното ухо микроби, антитела, вируси до степен която е зададена от търсещият- можело както 2 така и 2000 пъти да се завишат критериите и по този начин винаги можело да изкараш някой болен

                          Ако си забелязал, никъде НЕ защитавам тезата за това, че PCR-теста е измерител на ... нещо си.

                          Защитавам тезата, че PCR-теста у нас е ПЛАТЕН, а в Австрия - БЕЗПЛАТЕН! (тезата е: плащат се от данъкоплатеца - веднъж и втори път - от потребителя на теста в България, която - знаем е ЧАСТ от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ). ПоправИ ме, ако греша!

                          Малката подробност, PCR-тестът СЕ Е НАЛОЖИЛ, ПРИЗНАВА СЕ (за определен период от време) и Е НЕОБХОДИМ, за да се пътува, вън от България.

                          (това, че на теб ти признават, че си се "ваксинирал" - е друг вариант, за да пътуваш в отделни страни)

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

                            Как е смелчага?!Накратко.Ти не се страхуваш от вируса,нали?!И аз не се страхувам.До тук сме 1 на 1.Твърдиш,че ваксините са вредни,нали?!Аз съвсем съзнателно и смело си набих от тия вредни ваксини.Ама ти не смееш,нали?! 2 на 1 за мен по скалата за смелост....Айде оттичай и ти в канала на страхливците....
                            Припомних си времето в първи, втори клас, когато си мерихме смелостта :-) Хубави времена бяха, но вече сме малко по-зрели.

                            Иначе логиката ти e от типа на:

                            "Не вярвам в духове и не ме е страх от тях"

                            Т.е. логически парадокс.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
                              Новият вирус има много по малка смъртност и е вероятно той да е краят на пандемята измествайки старите щамове

                              Странно защо така са се притеснили да не би да дойде в Европа?

                              Може би се притесняват че смъртността рязко ще намалее

                              или може би се притесняват че болниците ще се препълнят с ваксинирани?

                              Не е ясно за по-малката смъртност. Така твърдят докторите у Африка, ама те там са единици дето доживяват до възраст за коронясване. Така че ще трябва малко данни за застаряващия бял Свят да се понатрупат - я Европа, я Америка.

                              Коментар


                              • Гледам СНН- 50 милиона случай на короната и 800000 умрели- ми не бих казал че има от какво да се притесняват

                                Коментар

                                Working...
                                X