IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


    Къде е първата графика? След инжектирането в Израел или в Сингапур? Или си я видял в промоционалната литература?
    Линка не го ли виждаш? Monitoring Incidence of COVID-19 Cases, Hospitalizations, and Deaths, by Vaccination Status — 13 U.S. Jurisdictions, April 4–July 17, 2021

    What is already known about this topic?

    The incidence of SARS-CoV-2 infection, hospitalization, and death is higher in unvaccinated than vaccinated persons, and the incidence rate ratios are related to vaccine effectiveness.

    What is added by this report?

    Across 13 U.S. jurisdictions, incidence rate ratios for hospitalization and death changed relatively little after the SARS-CoV-2 B.1.617.2 (Delta) variant reached predominance, suggesting high, continued vaccine effectiveness against severe COVID-19. Case IRRs decreased, suggesting reduced vaccine effectiveness for prevention of SARS-CoV-2 infections.

    What are the implications for public health practice?

    Getting vaccinated protects against severe illness from COVID-19, including the Delta variant. Monitoring COVID-19 incidence by vaccination status might provide early signals of potential changes in vaccine effectiveness that can be confirmed through robust controlled studies.

    Коментар


    • https://www.24chasa.bg/zdrave/article/10032127

      Обърнете внимание на заглавието и съдържанието на тази статия. Присаден е черен дроб на пациент вследствие на развит медикаментозен токсичен хепатит след проведено лечение срещу вируса. Това означава, че човекът го е закъсал след проведеното лечение, като са му унищожили дроба с химията, с която са го натъпкали, за да го лекуват да спре да киха. Заглавието пък е написано от някого като тромпетите тук на агитпропа на ваксинациите - човекът с увреден от Ковид черен дроб получил нов.

      Коментар


      • Ха гледам, че днес пафайзерофилчетата още от шест часа сутринта са налазили темата - явно като се събудят и първата им работа преди още да са си измили очите е да започнат работният си тролски работен ден:



        И така кратко обобщение на еволюция в опорките на пфайзерските тролове:
        1. Стойте в къщи, не мърдайте, идват спасителните "ваксини". За да не ни заподозрат във връзка с последните ни разработкi на тема "SARS-CoV" - вируси то се пробваме да пробутаме легенда за гладният китаец глътнал змия токущо закусила с прилеп. Ако не мине номера, то отричаме до последно че нашият и Уханският център имат нещо общо.
        2. "Ваксините" дойдоха, за тези припадналите след ваксинация обяснявате, че просто сутринта не са си пили лекарствата. Дръжте по една линейка наблизо и ако не ги свестите ги пишете заразени с Ковид, а не надупчени с експериментален медикамент.
        3. Който не е набоден е сатанист, не мисли за околните и е последовател на дявола. Набождаме 70 процента от населението и вируса изчезва. Тия с декларацията от Грейт Барингтон за нищо не стават - нашите новоизлюпени учени ще пренапишат за месеци многовековното развитие на медицината. Какво от това че учените подписали Great Barrington цял живот са работили в името на общественото здраве - те ще ни кажат, че няма да ликвидираме вируса - сменяме дефиницията за ваксинация и всички напред към "вакси"-центровете. ( Бележка - ето я и декларацията на учените: https://gbdeclaration.org/great-barr...ion-bulgarian/ )
        4. Ух, не стана със 70% набождане - няма значение - напред към 90-те процента. Пускаме пак локдауните в употреба пък белким ефектът от тях го преброим за ефективност на експерименталките. Естественият имунитет не е никакъв имунитет - един е Пфайзер и сие и само тезите на неговите фармаколози са научно обосновани.
        5. И с 90% не стана. Да се пробваме ли с 99% - ама в този случай трябва да набодем и болните чийто организъм няма да изкара и два часа след първия шот, че и бебетата, ама техните майки и бащи ще си го изкарат на нас. Я по-добре да обясним че ваксинираните се заразяват, но не се разболяват.
        6. Опаа, не само се заразяват и не само една голяма част от тях получават уврежданията от ваксината, ами и после се разболяват от делта-щама. Дай ще го препишем този щам на малкото останали неваксинирани.
        7. Не мина номера делтата да е щам на ваксинираните, няма да го говорим това повече щото вече и гаргите почнаха да ни се смеят. Вкарваме опорката, че ваксинираните не умират. Всички летални случаи на ваксинирани ги пишем с различна от Ковид епикриза.
        8. Ух и точка седем не сработи, няма да ни платят и половината от 14-те милиарда дето ни ги обещаха. Ама защо нашето еврейче Бурла ни продаде толкова евтино на Байдън. Гледай какви трильони си разпределят бюрократите, а за нас тия милиарди не са и трохи вече: https://www.covidmoneytracker.org/
        9. Давай ще ревем до последно - почваме да вадим каквото ни попадне. Тезата е - всички мислещи по различен начин нямат право нито да изразяват позиция, нито да дишат чист въздух.


        Своевременно хващайки последният отчет на ЕС (EudraVigilance) и слагайки по няколко нули след всяка цифра в него, придобиваме представа какъв токсичен боклук се пробват да го пробутат за ваксина въпросните тролове в Европа: https://duckduckgo.com/?q=covid-19+v...=g&df=m&ia=web
        Last edited by vgc; 30.09.2021, 13:41.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

          Отговорът е в първата графика.

          Къде е първата графика? След инжектирането в Израел или в Сингапур? Или си я видял в промоционалната литература?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

            Защо от всякъде сме облъчвани да се ваксинираме, защо ???

            Радвай се ако си между облъчваните. На много места по света хората са притискани, изнудвани и уволнявани да се инжектират за свое добро. Някои за сефте научават че са си избрали да живеят в полицейска държава която има пълен контрол върху всички аспекти от живота им.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

              Отговорът е в първата графика.
              Да, да ясно...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

                Чудесно, който е "ваксиниран" е защитен. Да му мислят останалите, нали!! Защо от всякъде сме облъчвани да се ваксинираме, защо ??? Няма задоволителен отговор на този въпрос
                Отговорът е в първата графика.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                  Чудесно, който е "ваксиниран" е защитен. Да му мислят останалите, нали!! Защо от всякъде сме облъчвани да се ваксинираме, защо ??? Няма задоволителен отговор на този въпрос

                  Коментар




                  • https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7037e1.htm

                    Коментар


                    • Много ме развеселяват всеки ден неуморните антиваксърчета
                      Цитират разни американски антиваксъри като доказателства на "тезите" им.
                      Като че ли в САЩ си нямат безполезни идиоти като тях
                      Видя се, че ги има прекалено много и там,
                      щом можаха да изберат за президент клоуна Тръмп и да го изтърпят 4 години

                      Когато ми цитирате антиваксърски тези на учени от
                      Stanford, MIT, Harward и тем подобни, ще ви повярваме

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                        Умопобърканите антиваксъри гледат някакви числа и не вдяват най-елементарното - починалите след ваксина са колкото починалите и без ваксина. Ваксината не намалява нормалната смъртност, а само тази от КОВИД. Изнамерил някакъв тъп антиваксърски аватар и се докоснал до светите антиваксърски истини. Като няма как да се изяви в науката се изявява в конспирациите - ама такива с лопата да ги ринеш вече у нас.
                        ДАЛИ Е НОРМАЛНО 10% да умират за 6 месеца?
                        виж си в кой да е застраховател на живот какви са %? И за над 90г няма такъв %.
                        Дори и при изкривената ковид статистика умират 4%
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • За нога хора, върви доказвай че нямаш сестра. Пастьор е имал само един син почимал на 57 години. Поне проверявайте фактите.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                            Информатор : Близо 50 хил. пациенти на Medicare са починали скоро след поставяне на инжекция за COVID

                            https://rumble.com/vn12v1-attorney-t...lower-inf.html


                            "Те лъжат. Няма никакво съмнение, че лъжат", казва адвокат Ренц. "След днешната информация мантрата "безопасно и ефективно" трябва да спре.

                            (LifeSiteNews) - Според адвоката по правата на медицинската свобода Томас Ренц, информатор е предоставил правителствени данни, документиращи 48 465 смъртни случая в рамките на 14 дни след ваксинация с COVID-19 само сред пациенти на Medicare.

                            Съобщението в събота е направено от базирания в Охайо адвокат, който продължава да участва в няколко големи дела, заведени срещу федерални агенции, свързани с измами и нарушения на правата на медицинска свобода.

                            В изложението си Ренц изрази благодарността си към информаторите, които се обявяват за това, че предоставят на обществеността такава важна информация от Центровете за медицинска помощ и обслужване на лекарствата (CMS). Той описа базата данни на CMS като най-голямата налична в САЩ за проучване на тенденциите в COVID-19, тъй като тя съдържа данни за приблизително 59,4 милиона бенефициенти на Medicare.

                            На един от слайдовете беше показано, че броят на "лицата, починали в рамките на 14 дни след ваксинация с COVID-19", се равнява на 19 400 за лицата под 81 години и 28 065 за лицата на 81 и повече години, което прави общо 48 465 смъртни случая.

                            "Това са необработени данни", обяснява Ренц. "Няма анализ." Той подчерта, че тези данни за смъртността са за по-малко от 20% от населението на САЩ.

                            "Искате ли да знаете защо 14-те дни са важни?", попита той. "Защото ако умрете с 14 дни, не се считате за ваксинирани". Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) човек не се счита за "ваксиниран" до 14 дни след завършената схема на инжектиране, което повдига въпроса дали държавните органи не класифицират тези смъртни случаи като нещо различно от смъртни случаи, свързани с ваксинация.

                            Ренц предостави скрийншоти на "необработените данни от сървърите на Medicare", като ги нарече "подарък за мръсниците "проверители на факти", които продължават да лъжат".

                            "И това, което искам да знам, сега ще проверявате ли фактите в HHS?", подиграва се той. "Ще проверите ли фактите за Фаучи?"

                            През юли информатор, който работи професионално като компютърен програмист в областта на анализа на данни в здравеопазването, направи декларация под страх от наказание за лъжесвидетелстване, че данните на CMS разкриват "поне 45 000" смъртни случая, свързани с ваксини, дължащи се на експериментални инжекции с ваксината COVID-19. USA Today и други "провериха фактите" в твърдението и го нарекоха дезинформация.

                            В прессъобщение на уебсайта на Ренц се отговаря: "Днешните разкрития затвърждават факта, че "Инициативата за достоверни новини" всъщност е източник на дезинформация и пропаганда и че [адвокатът] Томас Ренц Whistleblower през цялото време е бил прав."

                            Откакто през декември миналата година започна разпространението на ваксините на генна основа COVID-19, като нежеланите реакции, включително смъртните случаи, се докладваха пасивно в Системата за докладване на нежелани реакции при ваксините (VAERS) на CDC, мнозина смятаха, че действителният брой на уврежданията е много по-голям.

                            Най-новите данни от системата VAERS на CDC, публикувани миналия петък, разкриват съобщения за 726 965 нежелани събития в САЩ след ваксинация, включително 15 386 съобщения за смъртни случаи и 99 410 съобщения за сериозни наранявания, в периода от 14 декември 2020 г. до 17 септември.

                            И все пак презумпцията за значително по-високи реални стойности се подкрепя от проучване на Harvard Pilgrim от 2010 г., което установява, че "по-малко от 1 % от уврежданията, причинени от ваксини", се докладват във VAERS. Освен това дори производителите на ваксини са изчислили поне "петдесет пъти занижено докладване на нежелани събития" в тази система.

                            Освен това неотдавнашен доклад на информатора от Project Veritas разкрива, че медицинският персонал във федерални болници потвърждава наличието на много пациенти, страдащи от увреждания от ваксини COVID, но "никой" не ги докладва във VAERS.

                            Ренц представи и доказателства, потвърждаващи, че Агенцията по храните и лекарствата (FDA) използва същите данни от CMS, за да следи различни видове нежелани реакции към инжекциите в "почти реално време", дори докато тези правителствени агенции и медиите продължават да повтарят, че тази ваксина на генна основа е "безопасна и ефективна".

                            Показването на данни за бенефициентите на Medicare само в щата Ню Йорк разкрива хиляди сърдечносъдови събития, случаи на COVID-19 и смъртни случаи сред общо 16 проследени нежелани събития.

                            "Не забравяйте, че това са "странични ефекти", които правителството, медиите и социалните мрежи продължават да внушават на обществеността, че не се случват", каза той. "Те лъжат. Няма съмнение, че лъжат."

                            "Мантрата "безопасно и ефективно" трябва да спре след днешната информация", каза Ренц.


                            https://www.lifesitenews.com/news/ne...whistleblower/
                            Умопобърканите антиваксъри гледат някакви числа и не вдяват най-елементарното - починалите след ваксина са колкото починалите и без ваксина. Ваксината не намалява нормалната смъртност, а само тази от КОВИД. Изнамерил някакъв тъп антиваксърски аватар и се докоснал до светите антиваксърски истини. Като няма как да се изяви в науката се изявява в конспирациите - ама такива с лопата да ги ринеш вече у нас.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                              Информатор : Близо 50 хил. пациенти на Medicare са починали скоро след поставяне на инжекция за COVID

                              https://rumble.com/vn12v1-attorney-t...lower-inf.html[

                              "Те лъжат. Няма никакво съмнение, че лъжат",

                              https://www.lifesitenews.com/news/ne...whistleblower/
                              Ти да видиш .Незнаен информатор подава някаква "достоверна"и най-вече проверена от 3 независими източника информация,фалшивите сайтове си правят оборота и шимпанзетата се радват .
                              Пълна идилия.

                              Ама после в гробищата няма информатори,няма фалшиви сайтове,а 20 000 починали само в БГ и милиони по света

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

                                Гений си човече,геенийййй!

                                Човече, все се мисля, че не е задължително казусът "ковид" да разделя по условие хората, изповядващи тези, които са на противоположни полюси. Почвам да вярвам в това.

                                Вече не може да ме спре дори фактът, че е възможно да сме плавали с теб под български флаг по една и съща релация, В тази идея имаШЕ доста обединяващ лайтмотив. Жалко е, че използвам минало свършено време. Иронията ти е основателна. От твоя гледна точка, разбира се.

                                Коментар

                                Working...
                                X