IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Много ме развеселяват всеки ден неуморните антиваксърчета
    Цитират разни американски антиваксъри като доказателства на "тезите" им.
    Като че ли в САЩ си нямат безполезни идиоти като тях
    Видя се, че ги има прекалено много и там,
    щом можаха да изберат за президент клоуна Тръмп и да го изтърпят 4 години

    Когато ми цитирате антиваксърски тези на учени от
    Stanford, MIT, Harward и тем подобни, ще ви повярваме
    Ваше барбалячество, Кеймбридж може ли ?


    Д-р Ходкинсън - "Репутацията ще бъде унищожена - пакет от лъжи от началото до края "

    "При нормално клинично изпитване и този брой млади мъже, които се разболяват от миокардит, експеримента щеше да бъде спрян. Приключено!"

    Д-р Роджър Ходкинсън е последователен в критиките си към мерките, свързани с новия коронавирус.

    В едно ексклузивно интервю за фондация RAIR в САЩ известният патолог направи някои спиращи дъха коментари за коронавируса, както и за ваксината.

    Патологът се описва като човек, който "специализира в анатомичните (структурни) и химични промени, които настъпват при заболявания". Ходкинсън, медицински специалист по патология, който в момента работи върху "ДНК секвениране за ранна диагностика на рака", изразява съжаление, че реакцията към коронавируса е била "ужасна бъркотия".

    "Ваксините не са необходими, ако има по-добро лечение", каза д-р Ходкинсън, визирайки хидроксихлороквина и ивермектина. Макар че мРНК ваксините - Pfizer-BioNTech и Moderna - "се опитват да създадат имунитет срещу патоген", той обясни, че "става дума за съвсем нова технология, която никога преди не е била изпробвана върху хора и е въведена с голяма бързина без никаква необходимост - никога не е било спешно, както те твърдят".

    https://rairfoundation.com/renowned-...ine-interview/


    Известен патолог: Диагнозите за миокардит трябва да спрат ваксината за Covid (интервю)
    https://rumble.com/viq6u5-dr.-roger-hodkinson.html

    https://rairfoundation.com/renowned-...ine-interview/
    Last edited by neon7; 30.09.2021, 18:22.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

      Ми като не ти харесва офнюз чети източника:

      https://oklahoma.gov/content/dam/ok/...20ReportV3.pdf
      В източника никъде не се казва че набоцканите имат по-силен имунитет от преболедувалите.

      Коментар


      • "Ако се ваксинирате с ваксината на Pfizer, вероятността да се заразите с COVID е по-голяма" : Това показва информация от изследване на FDA

        ''Процентът на инфекциите, когато не са били инжектирани е бил 1,3 %, а когато са били инжектирани, той е бил 4,34 %. Това е увеличение с над 300%", заявява бившата служителка на Pfizer Карен Кингстън. "Когато не са имали защита, инфекциите са били по-малко. Това е проблем".



        (LifeSiteNews) - Бивш служител на "Пфайзер" е предоставил документи, според които фармацевтичният гигант, чиято ваксина за COVID-19, базирана на гени, е била инжектирана почти 225 милиона пъти на американците, знае, че тези инжекции водят до по-голяма податливост на реципиентите към заразяване с COVID-19.

        В събота Карен Кингстън, бивш служител на Pfizer, която е експерт по фармацевтичен маркетинг и биотехнологичен анализатор, беше представена от адвоката по правата на медицинската свобода Томас Ренц. През последните 19 месеца базираният в Охайо адвокат е участвал в няколко важни дела, заведени срещу федерални агенции, свързани с измами и нарушения на правата на медицинска свобода.

        След като представи Кингстън, Ренц представи предоставените от нея документи.

        За отбелязване е "Информационен документ", използван на заседание на консултативния комитет на Агенцията по храните и лекарствата (FDA) на 17 септември 2021 г. Озаглавен "Заявление за лицензиране на бустерна доза за COMIRNATY (ваксина COVID-19, mRNA)", той включва доклад за проучване, проведено от Pfizer, в което се тества дълготрайността на имунитета, осигуряван от техния продукт във времето.

        Включвайки над 36 хил. участници, основното проучване разкрива, че групата, на която е инжектирана схемата по-рано, е по-склонна да се зарази с вируса, отколкото тези, на които е инжектирана по-късно, което показва възможно "отслабване на имунитета" за инжекциите. Вероятността за инфектиране на групата, на която инжекцията е била поставена по-рано, е била 7 %, а на тази, на която е била поставена по-късно - само 5,16 %, което означава, че първата група е имала 36 % по-голям шанс за инфектиране от втората.

        Освен това, тъй като двете групи са били измервани за един и същ период от време, като последният включва значителен плацебо период преди инжектирането (средно 5,1 месеца), плацебо групата е била необичайно незасегната. Както заяви Кингстън в телефонно интервю за LifeSiteNews, "би трябвало да има повече заразени в плацебо групата, защото те са продължавали по-дълго без никаква защита". Тя предположи, че това следователно изглежда показва, че инжектираните имат дори по-голям шанс да се заразят с COVID-19, отколкото разликата от 36 %, посочена от тази част на проучването.

        Разширявайки това заключение с още една стъпка, в документа се съобщава: "Допълнителен анализ изглежда показва, че честотата на COVID-19 като цяло се увеличава във всяка група участници в проучването с увеличаване на времето след доза 2."

        С други думи, казва Кингстън, "ако сте получили две дози Пфизер, процентът на заразяване се увеличава с течение на времето".

        Достигайки до откритието, което биотехнологичният анализатор нарече "супер тревожно", докладът разглежда изключително плацебо групата, сравнявайки степента на заразяване през първите четири месеца, когато те не са имали защита, с четирите месеца след инжектирането на продукта на Pfizer.

        В документа се съобщава, че по време на първоначалния плацебо период честотата на инфекциите в тази група е била "12,6 случая на 1000 човеко-години", което се равнява на 1,3% честота на инфекциите. След инжектирането на продукта са регистрирани "43,4 случая на 1000 човекогодини" или 4,34 % инфекции.

        "Така че, когато не са били инжектирани, честотата на инфекциите им е била 1,3%, а когато са били инжектирани, тя е била 4,34%. Тя се е увеличила с над 300%", заявява Кингстън.
        ...........................
        https://www.lifesitenews.com/news/if...m_campaign=usa

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

          Офнюз е сериозно медицинско издание и може да му се има доверие...

          https://www.medrxiv.org/content/10.1...15v1.full-text
          Ми като не ти харесва офнюз чети източника:

          https://oklahoma.gov/content/dam/ok/...20ReportV3.pdf

          Коментар


          • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
            Тука известно време битуваше мнението че "естествения имунитет" бил по-силен от ваксина, но не видях статия която да твърди това. Тези твърдят обратното:
            https://offnews.bg/zdrave/dokazano-n...il-760854.html
            Офнюз е сериозно медицинско издание и може да му се има доверие...

            https://www.medrxiv.org/content/10.1...15v1.full-text

            Коментар


            • Проф. Аргирова: Сред починалите имунизирани има доста, които не са си поставили ваксина наистина

              https://offnews.bg/zdrave/prof-argir...si-760698.html

              Коментар


              • Тука известно време битуваше мнението че "естествения имунитет" бил по-силен от ваксина, но не видях статия която да твърди това. Тези твърдят обратното:
                https://offnews.bg/zdrave/dokazano-n...il-760854.html

                Коментар


                • Болни мозъци колкото щеш

                  Коментар


                  • Joachim Kuhs: Member Of The European Parliament Pleads For The Withdrawal Of The Experimental COVID-19 Vaccines

                    “Pull the brake on these vaccines and stop this experimentation on humans, I beg you!”

                    https://thecovidworld.com/joachim-ku...d-19-vaccines/


                    26,041 Deaths 2,448,362 Injuries Following COVID Shots in European Union’s Database as Slovenia Suspends J&J Shot After Death of 20-Year-Old Student

                    Click image for larger version

Name:	25092021-adrre-eu-injuries.jpg
Views:	1
Size:	91.1 КБ
ID:	3810370



                    https://healthimpactnews.com/2021/26...r-old-student/

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


                      Къде е първата графика? След инжектирането в Израел или в Сингапур? Или си я видял в промоционалната литература?
                      Линка не го ли виждаш? Monitoring Incidence of COVID-19 Cases, Hospitalizations, and Deaths, by Vaccination Status — 13 U.S. Jurisdictions, April 4–July 17, 2021

                      What is already known about this topic?

                      The incidence of SARS-CoV-2 infection, hospitalization, and death is higher in unvaccinated than vaccinated persons, and the incidence rate ratios are related to vaccine effectiveness.

                      What is added by this report?

                      Across 13 U.S. jurisdictions, incidence rate ratios for hospitalization and death changed relatively little after the SARS-CoV-2 B.1.617.2 (Delta) variant reached predominance, suggesting high, continued vaccine effectiveness against severe COVID-19. Case IRRs decreased, suggesting reduced vaccine effectiveness for prevention of SARS-CoV-2 infections.

                      What are the implications for public health practice?

                      Getting vaccinated protects against severe illness from COVID-19, including the Delta variant. Monitoring COVID-19 incidence by vaccination status might provide early signals of potential changes in vaccine effectiveness that can be confirmed through robust controlled studies.

                      Коментар


                      • https://www.24chasa.bg/zdrave/article/10032127

                        Обърнете внимание на заглавието и съдържанието на тази статия. Присаден е черен дроб на пациент вследствие на развит медикаментозен токсичен хепатит след проведено лечение срещу вируса. Това означава, че човекът го е закъсал след проведеното лечение, като са му унищожили дроба с химията, с която са го натъпкали, за да го лекуват да спре да киха. Заглавието пък е написано от някого като тромпетите тук на агитпропа на ваксинациите - човекът с увреден от Ковид черен дроб получил нов.

                        Коментар


                        • Ха гледам, че днес пафайзерофилчетата още от шест часа сутринта са налазили темата - явно като се събудят и първата им работа преди още да са си измили очите е да започнат работният си тролски работен ден:



                          И така кратко обобщение на еволюция в опорките на пфайзерските тролове:
                          1. Стойте в къщи, не мърдайте, идват спасителните "ваксини". За да не ни заподозрат във връзка с последните ни разработкi на тема "SARS-CoV" - вируси то се пробваме да пробутаме легенда за гладният китаец глътнал змия токущо закусила с прилеп. Ако не мине номера, то отричаме до последно че нашият и Уханският център имат нещо общо.
                          2. "Ваксините" дойдоха, за тези припадналите след ваксинация обяснявате, че просто сутринта не са си пили лекарствата. Дръжте по една линейка наблизо и ако не ги свестите ги пишете заразени с Ковид, а не надупчени с експериментален медикамент.
                          3. Който не е набоден е сатанист, не мисли за околните и е последовател на дявола. Набождаме 70 процента от населението и вируса изчезва. Тия с декларацията от Грейт Барингтон за нищо не стават - нашите новоизлюпени учени ще пренапишат за месеци многовековното развитие на медицината. Какво от това че учените подписали Great Barrington цял живот са работили в името на общественото здраве - те ще ни кажат, че няма да ликвидираме вируса - сменяме дефиницията за ваксинация и всички напред към "вакси"-центровете. ( Бележка - ето я и декларацията на учените: https://gbdeclaration.org/great-barr...ion-bulgarian/ )
                          4. Ух, не стана със 70% набождане - няма значение - напред към 90-те процента. Пускаме пак локдауните в употреба пък белким ефектът от тях го преброим за ефективност на експерименталките. Естественият имунитет не е никакъв имунитет - един е Пфайзер и сие и само тезите на неговите фармаколози са научно обосновани.
                          5. И с 90% не стана. Да се пробваме ли с 99% - ама в този случай трябва да набодем и болните чийто организъм няма да изкара и два часа след първия шот, че и бебетата, ама техните майки и бащи ще си го изкарат на нас. Я по-добре да обясним че ваксинираните се заразяват, но не се разболяват.
                          6. Опаа, не само се заразяват и не само една голяма част от тях получават уврежданията от ваксината, ами и после се разболяват от делта-щама. Дай ще го препишем този щам на малкото останали неваксинирани.
                          7. Не мина номера делтата да е щам на ваксинираните, няма да го говорим това повече щото вече и гаргите почнаха да ни се смеят. Вкарваме опорката, че ваксинираните не умират. Всички летални случаи на ваксинирани ги пишем с различна от Ковид епикриза.
                          8. Ух и точка седем не сработи, няма да ни платят и половината от 14-те милиарда дето ни ги обещаха. Ама защо нашето еврейче Бурла ни продаде толкова евтино на Байдън. Гледай какви трильони си разпределят бюрократите, а за нас тия милиарди не са и трохи вече: https://www.covidmoneytracker.org/
                          9. Давай ще ревем до последно - почваме да вадим каквото ни попадне. Тезата е - всички мислещи по различен начин нямат право нито да изразяват позиция, нито да дишат чист въздух.


                          Своевременно хващайки последният отчет на ЕС (EudraVigilance) и слагайки по няколко нули след всяка цифра в него, придобиваме представа какъв токсичен боклук се пробват да го пробутат за ваксина въпросните тролове в Европа: https://duckduckgo.com/?q=covid-19+v...=g&df=m&ia=web
                          Last edited by vgc; 30.09.2021, 13:41.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                            Отговорът е в първата графика.

                            Къде е първата графика? След инжектирането в Израел или в Сингапур? Или си я видял в промоционалната литература?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

                              Защо от всякъде сме облъчвани да се ваксинираме, защо ???

                              Радвай се ако си между облъчваните. На много места по света хората са притискани, изнудвани и уволнявани да се инжектират за свое добро. Някои за сефте научават че са си избрали да живеят в полицейска държава която има пълен контрол върху всички аспекти от живота им.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                                Отговорът е в първата графика.
                                Да, да ясно...

                                Коментар

                                Working...
                                X