IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ми няма да ги отпиша ще искам с лихвата да си ми ги върнат.Ти ми предлагаш да ги прежаля...Не не искам да прежалвам нищо
    Аз ти казах че съм съгласен. Действай бори се със системата. Пожелавам да успееш, за да може да трасираш пътя и за други. Аз поне не знам някой да е успял, и погрешно допуснах, че е невъзможно за старите вноски. Но може да съществува начин.
    Случайно засичах мнения в другата крайност. Мисля че Грую твърдеше че всеки трябва да осигурява на реалните си доходи. Имаш право и на диаметрално противоположно мнение, така че ти пожелавам успех в тая насока. На Грую също.
    Last edited by Балониада; 15.10.2021, 12:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Много късно го разбра. Аз го разбрах още преди 1982 г.
      И това няма никакво значение кой кога е разбрал. Важно е дали и какво е разбрал. Щото и на теб ти е готино да си кесиш тука в тоя форум а не във френските. Добре си дошъл де, не си мисли че те гоним сега. Но явно сме свързани малко или много с народа си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Не виждам за Какво да не се разберем.
        Старите вноски не можеш, ясно.
        ама Кой те спира за новите да не ги плащаш?!. Не съм аз де. Виждаш, че може да се разберем
        Ми няма да ги отпиша ще искам с лихвата да си ми ги върнат.Ти ми предлагаш да ги прежаля...Не не искам да прежалвам нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Стадиони? Ти не беше ли фенка на ледените пързалки, или те бъркам с една друга испанка?
          Какво значение би могло да има сградата или съоръжението. Ако толкова много ви привличат пързалките нека са пързалки. На мен ми е все тая ако съм в ковчег дали ще е пързалка или стадион. Всъщност предпочитам стадиона някак повече - да си призная.
          Отколняваме се в безсмислена тролщина с подобни детайли и уточнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Математик,
            ти поне трябва да разбираш от числа, човек...
            Кво толкова се вижда графиката, която си цитирал?
            Предполага се, че това е средната дневна смъртност за седем дни САМО от Ковида на 1М (словом: един милион) човека.
            Да вземем само страните от ЕС. Общата смъртност за страните от ЕС през 40-тата седмица на 2021 г. (за 7 дни, от 4-ти до 10-ти октомври) е 68 541 човека.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

Направих си труда да събера числата от графиката за страните от ЕС. Общата сума е средно 402 (словом: четиристотин и двама) човека на ден, починали от Ковид (за 7 поредни дни). Умножаваме по 7 и получаваме 2 814 на милион население за седмица. ЕС има около 530 млн. човека население. Умножаваме по 530, получава се 1 491 420 (словом: един милион четиристотин деветдесет и една хиляди четиристотин и двадесет) смърти САМО от Ковид.
            И тук започнах да се чудя да плача ли, или да се смея.....
            Ти как реши че е за седем дни ? И кое пречи да не са верни текущите цифри, това че ти си усредняваш както ти дойде за удобно на тебе ли ? Все едно ако си в пик да го направиш 365 дневен ? И що реши да разнасяш болните румънци и българи из цяла Европа, все едно че Европа е само от болни българи и румънци или щото пикът е само при нас. Мислете малко с тези толкова много много умни балкански глави дет ги носим всички по стечение на обстоятелствата. Поне да сме адекватни вместо да вадим от девет дерета вода за да кривим изводите от статистиката. А тя е че с румънците и други балканци сме последна дупка на кавала. И нищо обидно няма в това, особено ако е и истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
              Не знам дали и нашите стадиони следва да се превърнат в морги преди да се възцари малко здрав разум.
              Стадиони? Ти не беше ли фенка на ледените пързалки, или те бъркам с една друга испанка?

Коментар

И аз така искам сам да си решавам ама те напъват да решават вместо мен..За вноските няма да се разберем искам си ги категорично..и то с лихвата.Питал съм счетоводството не можело...
                Не виждам за Какво да не се разберем.
                Старите вноски не можеш, ясно.
                ама Кой те спира за новите да не ги плащаш?!. Не съм аз де. Виждаш, че може да се разберем

Коментар

• Tц, тц. Големи напъни, ама засега пикът от смъртоносната 2017-та остава ненадминат.

https://www.nsi.bg/sites/default/fil...2_2021_W39.png

Коментар

Да си призная съм в откровен потрес от когнитивния дисонанс на народа си, който и без това е малоброен. Тъжна работа. Испанците са 85% ваксинирани. Скоро падат всички мерки при тях. Не знам дали и нашите стадиони следва да се превърнат в морги преди да се възцари малко здрав разум.
                    Много късно го разбра. Аз го разбрах още преди 1982 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Математик,
                      ти поне трябва за разбираш от числа, човек...
                      Кво толкова се вижда на ш*баната графика, която си цитирал?
                      Предполага се, че това е средната дневна смъртност за седем дни САМО от Ковида на 1М (словом: един милион) човека.
                      Да вземем само страните от ЕС. Общата смъртност за страните от ЕС през 40-тата седмица на 2021 г. (за 7 дни, от 4-ти до 10-ти октомври) е 68 541 човека.

Направих си труда да събера числата от графиката за страните от ЕС. Общата сума е 402 (словом: четиристотин и двама) човека, починали от Ковид. Умножаваме по 7 и получаваме 2 814 за седмица. Това е 4.2% от общата смъртност.
                      А какво правим за останалите повече от 95% смъртност?
                      На практика нищо.
                      Браво, а сега направи същата сметка САМО с умниците от България и Румъния.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        За съжаление, комшиите ни откраднаха първото място.

Математик,
                        ти поне трябва да разбираш от числа, човек...
                        Кво толкова се вижда графиката, която си цитирал?

Направих си труда да събера числата от графиката за страните от ЕС. Общата сума е средно 402 (словом: четиристотин и двама) човека на ден, починали от Ковид (за 7 поредни дни). Умножаваме по 7 и получаваме 2 814 на милион население за седмица. ЕС има около 530 млн. човека население. Умножаваме по 530, получава се 1 491 420 (словом: един милион четиристотин деветдесет и една хиляди четиристотин и двадесет) смърти САМО от Ковид за 7 дни.
                        Last edited by Kildirim_Bei; 15.10.2021, 12:25.
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Споделям същите възгледи, но сме демокрация и не бива да отнемаме правото на други хора, да имат други възгледи, пък ако ще и да не вярват в задгробния свят !
                          Taка е съгласен съм.Не съм против ваксините против съм да биват обиждани хора щото са си сложили ваксина или защото не искат да си сложат.Всеки сам си взема решенията и всеки трябва да е отговорен.Усети ли симптоми трябва да се изолира...колкото е възможно..Понякога човек изпада в ужасна ситуация и не може да се изолира

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                            Вечна слава на 'новите герои' на ежедневието!

https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...inaciia.507011
                            дребно чифтокопитно
                            коментарите казват много повече от "статията"
                            препоръка е

Коментар

Да. И тези са на нашия акъл. За жалост.
                              Балканите са като цяло на един акъл. В това отношение дори Турция и Гърция са по-добре от нас

Коментар

Ние сме създадени по образ и подобие Божие.Смърт в смисъла който ти влагаш няма.Има преминаване в от един свят в друг после в трети и после пак в тоя.Един безкраен кръговрат.Каквито сме в тоя свят такива ще сме и в другия..Та в тоя смисъл безсмъртни сме..Мен не ме е страх от заминаването щото то е неотменимо....Природен закон.Рано или късно си отиваме отиваме в другия свят при хората които са ни обичали и които ние обичаме...
                                Споделям същите възгледи, но сме демокрация и не бива да отнемаме правото на други хора, да имат други възгледи, пък ако ще и да не вярват в задгробния свят !

Коментар

Working...
                                X