Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
[QUOTE=neon7;n3815927]Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПо телевизиите е само провакс пропаганда 7/24 , а форуми колко от тях ли са чели ?!
Барбароните гледат 50% френска, 20% американска, 20% българска и 10% руска телевизия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Нищо не спестявам ! След като съм дал линк всеки може да види , каквото го интересува . Какви лъжи пиша ? Няма как на починалите от бюлетина да им се лепи етикета "антиваксъри" Те са хора предимно над 70г ,който едва ли през живота си са подлагали на съмнение думата ваксина ! Това,че -"91,86 % от починалите лица не са били ваксинирани" са поредните официални лъжи (за сплашване),които ще се разкрият !, Доскоро дори не признаваха за някой починал ваксиниран или поради странична реакция .
Като гледам горния списък по -голямата част вероятно са "ваксинирани"
Ми не - това е статистиката - 91,86 % от починалите лица не са били ваксинирани
Както виждаш твоето твърдение сериозно се разминава с истината.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Чукча не читател, а писател. От линка дето си по пуснал си го пише, но някакви си спестяваш този факт типично с тролски манталитет и пишеш лъжи.
86 нови случая са регистрирани през последните 24 часа. 91,86 % от починалите лица не са били ваксинирани
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
На мен ми допада модела ти на поведение. Аз също опитвам да се придържам към преживяното от мен и близките ми. Не обвинявам другите за мои отговорности към семейството ми.
Живеем в такива времена, когато са възможни обвинения от различно естество. Сипят се на посоки, без да отчитаме интересите към парите - на хората, когато яхнат дадена идея.
Съвсем наскоро, една жена с неразбираема от мен "молба" ми каза: "ваксинирайте се!" - без да съм очаквал подобно развитие на разговора... До такава степен се изненадах, че някой може да се намесва в личните дела на друг, че онемях! Да не си говорил с човек на тези теми и изведнъж да ти изтряскат нещо, което е в почти заповедна форма..., без да се търсят доводи, аргументи.,.
Някои живеят с убеждението, че могат да решат един такъв "проблем", длъжни са да го правят и това е единственото справедливо решение на този свят! Страхът е, възможно най-лошият съветник! Кой не се страхува от Смъртта? Да, но до такава степен да бъде замъглено съзнанието на човек, че да живее в заблуда - и идентифицира собствените си страхове и ги налага с тия, на околните... , на околните от СТАДОТО.
Така е, СТАДО сме. До такава степен е развит инстинкта на стадото, че не не харесва, ако някой опитва да мисли различно... Дразним се, де! Блеем, раздразнени...
Камо ли пък някой да ни каже, че това мислене и поведение - на другия - му харесва! Няма как да стане!
Все пак, ще преодолея егото си... и дори ще ти кажа, че твоите разсъждения и модел на мислене ми харесват! Да видим, дали ще ми се случи нещо лошо, ако съм признал очевидното, което трябва да се ... крие... И да не се показва публично! ))
Здраве - на теб, семейството и приятелите ти! Сполай ти, друже! Здрави, щастливи, успешни, усмихнати!Last edited by power grid; 17.10.2021, 00:38.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Точно това е целта, щото по страшно звучи.
НаУчно е доказано че 1 на милион и 0.000001% действат по различен начин на психиката, въпреки че става въпрос за едно и също нещо.
Фразата "Детската ваксина против <незнам си коя болест> води до 1 смъртен случай на 1 милиона ваксинирани" кара в мозъка на всеки един човек, дори и специалист да изникне образа на умряло дете. При което "специалиста" квалифицира ваксината като прекалено рискова.
Но написано така "Детската ваксина против <незнам си коя болест> води до 0.000001% смъртни случаи по време на ваксиниране" води до одобряване на ваксината, щото числото 0.000001% е прекалено малко.
Та и тука така.
Фразата "10% от разболелите са ваксинирани" води до асоциации че ваксините не работят.
Докато "90% от разболелите са неваксинирани" води до положителна асоциация че все пак по-добре да се набодеш, ако не искаш да си в тея 90%
Което е доста по-безобидно от във ваксините имало "графен осксид или чипове" дето даже и по ТВ се говори вече.
В крайна сметка антиваксърите отказвате да признаете тази истина както и да ви я поднесат. Така че не виждам причина защо допълнително да ви стресират.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Да, в момента официалните числа са други, но защо ги казват по килифаревски, а не кажат пряко, да кажем "5% от тях са ваксинирани"?
Не искат да съединят в едно изказване термините "ваксинирани" и "болница"?
Това килифаревско гънене и лъжене-мазане ми говори и това, че и официалните им данни вече са под голямо съмнение за най-елементарна просташка лъжа.
НаУчно е доказано че 1 на милион и 0.000001% действат по различен начин на психиката, въпреки че става въпрос за едно и също нещо.
Фразата "Детската ваксина против <незнам си коя болест> води до 1 смъртен случай на 1 милиона ваксинирани" кара в мозъка на всеки един човек, дори и специалист да изникне образа на умряло дете. При което "специалиста" квалифицира ваксината като прекалено рискова.
Но написано така "Детската ваксина против <незнам си коя болест> води до 0.000001% смъртни случаи по време на ваксиниране" води до одобряване на ваксината, щото числото 0.000001% е прекалено малко.
Та и тука така.
Фразата "10% от разболелите са ваксинирани" води до асоциации че ваксините не работят.
Докато "90% от разболелите са неваксинирани" води до положителна асоциация че все пак по-добре да се набодеш, ако не искаш да си в тея 90%
Което е доста по-безобидно от във ваксините имало "графен осксид или чипове" дето даже и по ТВ се говори вече.
В крайна сметка антиваксърите отказвате да признаете тази истина както и да ви я поднесат. Така че не виждам причина защо допълнително да ви стресират.
- 2 Харесвания
Коментар
-
КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ТЪП, ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ СРЕД ТЕЗИ;ЕДВА ЛИ ИМА ИЛИ СА МАЛЦИНА АНТИВАКСЪРИТЕ ?!
.
https://coronavirus.bg/bg/news/2649
пп. Спомнете си кои групи бяха наплашени и агитирани в началото и кои бяха с предимство да се "ваксинират" !Това бяха хората над 65 и тези със по-сериозни заболявания . Като гледам горния списък по -голямата част вероятно са "ваксинирани"
Възраст 40-49 50-59 60-69 70-79 80-89 90+
Починали 5 9 17 33 19 2
ваксинирани 0 0 1 4 2 0
- 1 like
Коментар
-
https://coronavirus.bg/bg/news/2649
пп. Спомнете си кои групи бяха наплашени и агитирани в началото и кои бяха с предимство да се "ваксинират" !Това бяха хората над 65 и тези със по-сериозни заболявания . Като гледам горния списък по -голямата част вероятно са "ваксинирани"
86 нови случая са регистрирани през последните 24 часа. 91,86 % от починалите лица не са били ваксинирани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Излагаш се
Тъй като явно много те мързи да погледнеш официалната статистика, съм ти прикачил графика, на която с червени линии съм оградил двата периода на смъртността в Дания - през август и септември 2020 г. /преди ваксинацията/ и смъртността в Дания през август и септември 2021 г. /след ваксинация/ - съвсем ясно се вижда, че след ваксинацията смъртността е по-голяма дори и само от ковид!Last edited by LaCosta; 16.10.2021, 17:44.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнениеСпециално като за уикенда, леко развлекателно и с класическа музика видео. Трябва да са пуснати колонките, а при второто превъртане пфайзерофилчетата трябва да използват задължително стоп кадър, за да гледат с умиление какви бисери ръсиха за техният буламач преди няма и година време в медиите.
И така "Деволюция на ефикасността при Ковид-ваксините":
https://twitter.com/ke11ybender/stat...36949012578304
Още веднъж същото, за след като Туитър резнат горното:
https://www.bitchute.com/video/G6349aTOuYLP/
Музикалният фон е парчето на Едвард Григ "Пещерата на Царя на тролите".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Специално като за уикенда, леко развлекателно и с класическа музика видео. Трябва да са пуснати колонките, а при второто превъртане пфайзерофилчетата трябва да използват задължително стоп кадър, за да гледат с умиление какви бисери ръсиха за техният буламач преди няма и година време в медиите.
И така "Деволюция на ефикасността при Ковид-ваксините":
https://twitter.com/ke11ybender/stat...36949012578304
Още веднъж същото, за след като Туитър резнат горното:
https://www.bitchute.com/video/G6349aTOuYLP/Last edited by vgc; 16.10.2021, 17:15.
- 6 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=barbaron;n3815925]Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеСамо един тъп антиваксър може да пльосне тази реплика
Не са виновни умрялите, повярвали на
смешните антиваксърски глупости, дрънкани по телевизията и по форумите.Last edited by Andi11; 16.10.2021, 16:51.
Коментар
Коментар