Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Сега... опорките ясни - ганьовци, тъпаци, конспирации, другите са по-умни и трябва да слушкаме.
Пич, не смяташ ли, че не искаме да де ваксиниране баш защото българомразците го искате. Вие МРАЗИТЕ българите. Как да повярваме, че искате да ни направите добро с тези ваксини?
Още повече, че чисто интелектуално не ставате. Дори само от постовете тука е очевадно. Затова е и супер забавно, когато ни наричате тъпаци.
АЛАНКОВЦИ СЪЩЕСТВУВАТЕ ЗАРАДИ НАШЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
То легла и респиратори лесно ще купиш, ама лекари, които да работят с тях НЯМА. Помниш ли какво му казаха на оня нахалник уолтопията - като искаш приоритетен достъп до респираторите, направи си служебна болница!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Според мен и тук ще се стигне до локдаун, но след две седмици. Просто няма да имаме избор когато не остане нито едно свободно легло, нито един свободен респиратор.
Но пък преливащите болници ще мотивират хората да се ваксинират.... Не знам дали поради това не забавиха мерките......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми да бяха купили, вместо да ми раздават кинти на пенсионерите и дръжавната администрация. Аз съм пртив всякакви локдауни, ваксини и каквото там се сетите - всеки има глава на раменете си и сам си преценява какво и как да прави. Който иска, се крие докато премине всичко, останалите - бачкаме, за да изкараме парите и на тези, дето ще се крият, и на пенсионерите, дето не могта без нашите вноски. Ай сиктир от фарисейщина!
Коментар
-
Не може да влезе дневното ДЕЖУРСТВО, щото санитарите са мангасари и няма НИТО ЕДИН ваксиниран, за разлика от лекарите. Това е показателно за истинското разделение в обществото - образовани срещу необразовани, спасяващи живот срещу сеещи зарази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Знам, че ще се помъчиш да докараш вода от девет кладенеца. Мога и аз да продължа да споря, но отстъпвам. Сещаш се кой отстъпва в спор, нали?
Хубав ден от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да се бием в гърдите 'булгар- булгар'...
... просто група ганьовци
....все ние сме най-умните... ако беше така нямаше все да ни тегли на запад и да се мерим.
...
всеки ганьовец
но да всички са тъпаци и овце, а само противниците на всичко тук са умни и можещи хора.
Пич, не смяташ ли, че не искаме да де ваксиниране баш защото българомразците го искате. Вие МРАЗИТЕ българите. Как да повярваме, че искате да ни направите добро с тези ваксини?
Още повече, че чисто интелектуално не ставате. Дори само от постовете тука е очевадно. Затова е и супер забавно, когато ни наричате тъпаци.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Знам, че ще се помъчиш да докараш вода от девет кладенеца. Мога и аз да продължа да споря, но отстъпвам. Сещаш се кой отстъпва в спор, нали?
Хубав ден от мен.
Хубав ден и на теб.
- 1 like
Коментар
-
Според мен и тук ще се стигне до локдаун, но след две седмици. Просто няма да имаме избор когато не остане нито едно свободно легло, нито един свободен респиратор.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
проблемът е,че противиниците на ваксинациите са в ОГРОМНА част и противници да локдаун и он-лайн обучение за децата.
силните общества се справиха с як локдаун...а при нас такрикатски приказки за 'овце','грипче','сухи съчки'...
Ама и ще ги псувам докат съм жив политиквениците че откраднаха 5 милиарда, а не направиха НИЩО да могат да лекуват хората. А трябват по малко от 100 МИЛИОНА на вълнаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
ЕДНА и то МЕДСЕСТРА! Това е доста по-различно от ПОВЕЧЕТО и то ЛЕКАРИ.
Хубав ден от мен.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДобре, бе лъвове. Я обяснете по човешки какво могат да направят овцете? Не виждате ли, че координирано в цяла Източна Европа ни почнаха тази седмица? Не виждате ли, че първоначално в заповедта пишеше, че са освободени само тези под 12 г. При положение, че ние не ваксинираме малолетни!!! Не виждате ли, че "нашите" нищо не решават.
Та какво да направят овцете?
Според мен всяка открита съпротива е обречена. Който е милионер вероятно може да си позволи повече, ама колко хора са такива.
пп. Аз не съм ваксиниран и нямам намерение. Ама мога да си позволя да не работя работа. Засега.
Овцете нямат избор. Не могат без работа и поемат риска от ваксината.
Разбира се че откритата съпротива е обречена, видно е от станалото по-рано на Запад, но там беше от други процентни нива на вакснати. В семейството ми не сме заинтересувани от подобно нещо защото каквито и мерки да наложат няма да се ваксинираме дори и с цената на работа, доходи.на каквото и да е, но хората които нямат збор беше редно да покажат поне някакъв протест, а не да са на опашка пред пункта...
Обаче представям си какъв е бил външният натиск , за да се вземе подобно решение, което неминуемо ще доведе до загуба на Радев на изборите...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Една медсестра обясни директно в ефир, че няма да се ваксинира, щото имала антитела.
Не приличаше на римлянка.
P.S. Тестовете за персонала на Пирогов били безплатни.
- 1 like
Коментар
Коментар