IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Лекари за година и поливина можеха да си внесат от Молдова и Украйна -само за шибаните добавки към пенсиите се изливат по 200 милиона на месец - по 5 000 да даваш на лекар и по 2500 на мед сестра са ти 2000 лекара и 4000 мед сестри отгоре. Та айда да не си говорим глупости - и пари, и време имаше (и има), няма желание, щото с локдауни и еврейски звезди е по-лесно
    НЯМА НИКАКВА НУЖДА ДА ВНАСЯМЕ - ОБУЧАВАМЕ 10 ХИЛЯДИ ЛЕКАРИ И СЕСТРИ. 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО НИ ТРЯБВА. НА ВСЯКА ВЪЛНА ОТ 2 МЕСЕЦА СА НА ТЕРЕН ....
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Сега... опорките ясни - ганьовци, тъпаци, конспирации, другите са по-умни и трябва да слушкаме.

Пич, не смяташ ли, че не искаме да де ваксиниране баш защото българомразците го искате. Вие МРАЗИТЕ българите. Как да повярваме, че искате да ни направите добро с тези ваксини?

Още повече, че чисто интелектуално не ставате. Дори само от постовете тука е очевадно. Затова е и супер забавно, когато ни наричате тъпаци.
      ВМЕСТО ДА НИ ЦЕЛУВАТ РЪЦЕТЕ И КРАКАТА МРЪШЛЯЦИТЕ - ТО ЕВРЕИ, АМЕНЦИ И ДРУГИ КАПУТИ ТЕ АКЪЛ ЩЕ НИ ДАВАМ.
      АЛАНКОВЦИ СЪЩЕСТВУВАТЕ ЗАРАДИ НАШЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

То легла и респиратори лесно ще купиш, ама лекари, които да работят с тях НЯМА. Помниш ли какво му казаха на оня нахалник уолтопията - като искаш приоритетен достъп до респираторите, направи си служебна болница!
        Лекари за година и поливина можеха да си внесат от Молдова и Украйна -само за шибаните добавки към пенсиите се изливат по 200 милиона на месец - по 5 000 да даваш на лекар и по 2500 на мед сестра са ти 2000 лекара и 4000 мед сестри отгоре. Та айда да не си говорим глупости - и пари, и време имаше (и има), няма желание, щото с локдауни и еврейски звезди е по-лесно
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Според мен и тук ще се стигне до локдаун, но след две седмици. Просто няма да имаме избор когато не остане нито едно свободно легло, нито един свободен респиратор.
          И аз така мисля. Трябваше много по-рано да се вземат мерки..... адекватни , като пълно затваряне на кръчми и т.н.....
          Но пък преливащите болници ще мотивират хората да се ваксинират.... Не знам дали поради това не забавиха мерките......

Коментар

• НИКАКВО ВАКСАНЕ. БЕЗ СЕРТИФИКАТ НЯМА СМЪРТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми да бяха купили, вместо да ми раздават кинти на пенсионерите и дръжавната администрация. Аз съм пртив всякакви локдауни, ваксини и каквото там се сетите - всеки има глава на раменете си и сам си преценява какво и как да прави. Който иска, се крие докато премине всичко, останалите - бачкаме, за да изкараме парите и на тези, дето ще се крият, и на пенсионерите, дето не могта без нашите вноски. Ай сиктир от фарисейщина!
              То легла и респиратори лесно ще купиш, ама лекари, които да работят с тях НЯМА. Помниш ли какво му казаха на оня нахалник уолтопията - като искаш приоритетен достъп до респираторите, направи си служебна болница!

Коментар

Не може да влезе дневното ДЕЖУРСТВО, щото санитарите са мангасари и няма НИТО ЕДИН ваксиниран, за разлика от лекарите. Това е показателно за истинското разделение в обществото - образовани срещу необразовани, спасяващи живот срещу сеещи зарази.
                Ех, не случихте на народ. Съчувствам ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Знам, че ще се помъчиш да докараш вода от девет кладенеца. Мога и аз да продължа да споря, но отстъпвам. Сещаш се кой отстъпва в спор, нали?
                  Хубав ден от мен.
                  Има една стара максима, че когато се бориш в мръсна локва с прасе, неминуемо ставаш и ти прасе. Сега, друг е въпросът - от коя страна на линията на този спор са прасетата. Но при всички положения, ако има по-висока хигиена в разговора, то и водата в локвите ще е по-годна за пиене.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да се бием в гърдите 'булгар- булгар'...

... просто група ганьовци

....все ние сме най-умните... ако беше така нямаше все да ни тегли на запад и да се мерим.

...
                    всеки ганьовец

но да всички са тъпаци и овце, а само противниците на всичко тук са умни и можещи хора.
                    Сега... опорките ясни - ганьовци, тъпаци, конспирации, другите са по-умни и трябва да слушкаме.

Пич, не смяташ ли, че не искаме да де ваксиниране баш защото българомразците го искате. Вие МРАЗИТЕ българите. Как да повярваме, че искате да ни направите добро с тези ваксини?

Още повече, че чисто интелектуално не ставате. Дори само от постовете тука е очевадно. Затова е и супер забавно, когато ни наричате тъпаци.

Коментар

Знам, че ще се помъчиш да докараш вода от девет кладенеца. Мога и аз да продължа да споря, но отстъпвам. Сещаш се кой отстъпва в спор, нали?
                      Хубав ден от мен.
                      Знам много добре кой се отказва в първи рунд в боксов мач, на първия километър в маратона, в първи курс в университета. Това са най-силните, най-издържливите и най-умните!

Хубав ден и на теб.

Коментар

Според мен и тук ще се стигне до локдаун, но след две седмици. Просто няма да имаме избор когато не остане нито едно свободно легло, нито един свободен респиратор.
                        Ми да бяха купили, вместо да ми раздават кинти на пенсионерите и дръжавната администрация. Аз съм пртив всякакви локдауни, ваксини и каквото там се сетите - всеки има глава на раменете си и сам си преценява какво и как да прави. Който иска, се крие докато премине всичко, останалите - бачкаме, за да изкараме парите и на тези, дето ще се крият, и на пенсионерите, дето не могта без нашите вноски. Ай сиктир от фарисейщина!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

проблемът е,че противиниците на ваксинациите са в ОГРОМНА част и противници да локдаун и он-лайн обучение за децата.
                          силните общества се справиха с як локдаун...а при нас такрикатски приказки за 'овце','грипче','сухи съчки'...
                          Противник на така наречената факсина и ЗА локдаун - строг или ПЪЛЕН за 1 седмица като прави ПУТИН в Русия, като не може да се справят болниците.
                          Ама и ще ги псувам докат съм жив политиквениците че откраднаха 5 милиарда, а не направиха НИЩО да могат да лекуват хората. А трябват по малко от 100 МИЛИОНА на вълна

Коментар

ЕДНА и то МЕДСЕСТРА! Това е доста по-различно от ПОВЕЧЕТО и то ЛЕКАРИ.
                            Хубав ден от мен.
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Добре, бе лъвове. Я обяснете по човешки какво могат да направят овцете? Не виждате ли, че координирано в цяла Източна Европа ни почнаха тази седмица? Не виждате ли, че първоначално в заповедта пишеше, че са освободени само тези под 12 г. При положение, че ние не ваксинираме малолетни!!! Не виждате ли, че "нашите" нищо не решават.

Та какво да направят овцете?

Според мен всяка открита съпротива е обречена. Който е милионер вероятно може да си позволи повече, ама колко хора са такива.

пп. Аз не съм ваксиниран и нямам намерение. Ама мога да си позволя да не работя работа. Засега.
                              Разбира се че подобни малоумни мерки не могат да измислят у нас. Те са спуснати извън страната, а нашите само изпълняват..
                              Овцете нямат избор. Не могат без работа и поемат риска от ваксината.
                              Разбира се че откритата съпротива е обречена, видно е от станалото по-рано на Запад, но там беше от други процентни нива на вакснати. В семейството ми не сме заинтересувани от подобно нещо защото каквито и мерки да наложат няма да се ваксинираме дори и с цената на работа, доходи.на каквото и да е, но хората които нямат збор беше редно да покажат поне някакъв протест, а не да са на опашка пред пункта...
                              Обаче представям си какъв е бил външният натиск , за да се вземе подобно решение, което неминуемо ще доведе до загуба на Радев на изборите...

Коментар

Една медсестра обясни директно в ефир, че няма да се ваксинира, щото имала антитела.
                                Не приличаше на римлянка.
                                P.S. Тестовете за персонала на Пирогов били безплатни.
                                ЕДНА и то МЕДСЕСТРА! Това е доста по-различно от ПОВЕЧЕТО и то ЛЕКАРИ.

Коментар

Working...
                                X