Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Израел защо я няма? Това е първата ваксната държава, би следвало нея да следите най-изкъсо
От тях и към тях е най-големият човекопоток, преминаващ през държавата ни, и точно от тях си получаваме поредната порция бацили.
Всички ковид-вълни, за които съм чувал, и които изкъсо следя от близо година, почват от Западна Европа и свършват в Русия. При нас идват с 2-3 седмици закъснение, след като са се развихрили при западняците, които по правило са най-ваксинирани.
Изключение прави една вълна в западна Европа (април-май т.г.), точно след като се успокои о-микрона, и която ние въобще не усетихме, дори смъртността падна още при нас.
Каквото и да си говорим, естественият имунитет е по-ефективен и по-дълготраен от изкуственият такъв, и не на последно място - без излишни странични ефекти, които се наблюдават при набодените.Last edited by Kildirim_Bei; 19.10.2022, 16:20.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3978849[/ATTACH]
Реших да погледна какво става с ковид-смъртността в силноваксинираните (70+%) държави през последните 6 месеца.
Общото население на 17-те държави, с които сравнявам България, е 421 млн. души. Това е 70% от населението на Европа (без Русия).
Държавите, които са по-зле от нас за периода, са маркирани в оранжево - общото им население е 369 млн. души.
Може да се каже, че за цитираният период сме по-добре от 88% от европейците, които са набодени с пълния курс експерименталки.
P.S. Среднопретеглената по населенията смъртност в 17-те държави за периода е 201/М.
Ако го погледнем така, смъртността при набодените е 32% по-висока от нашата.
Коментар
-
Ех, любителю на "тънки удоволствия"... , Satz...
Нали ги знаеш някои дами, по-скоро си падат по другата крайност (не тънки, а къси и дебели)... Тази (според теб аномалия) те обясняват с това, хем да ги боли, хем да не стига...
Ми, ако на ти стигат (безработица!) - кажи къде да ти преведа 100 еврАКА. Други също могат да те съжалят, зер с кого ще се дракаме, когато ни остане време...
Иначе, обръщай внимание на данните, които обработва Kildirim и му имай доверие! Това НЕ са "анализи" от 1800 година .
Суперлативи за Kildirim!Last edited by mikomikov; 19.10.2022, 11:10.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Реших да погледна какво става с ковид-смъртността в силноваксинираните (70+%) държави през последните 6 месеца.
Общото население на 17-те държави, с които сравнявам България, е 421 млн. души. Това е 70% от населението на Европа (без Русия).
Държавите, които са по-зле от нас за периода, са маркирани в оранжево - общото им население е 369 млн. души.
Може да се каже, че за цитираният период сме по-добре от 88% от европейците, които са набодени с пълния курс експерименталки.
P.S. Среднопретеглената по населенията смъртност в 17-те държави за периода е 201/М.
Ако го погледнем така, смъртността при набодените е 32% по-висока от нашата.Last edited by Kildirim_Bei; 19.10.2022, 10:59.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Към безработните, които търсят начин да "изкарат някоя кинта" чрез облози (бас) в анонимен форум - да потърсят други възможности за "изкарването на някоя кинта".
Достатъчно са ми познанствата, които имам. Нямам намерение да създавам нови познанства, за да запълвам времето си. В България съм периодично за ден-два и не бих се занимавал за това кратко време с тъпотии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Брях!
Мислех, че само разните величества говорят за себе си в първо лице множествено число....
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНе казваме това, просто отбелязах невежеството Ви по отношение на възрастта на регресионния анализ. Въпросното ви твърдение показва и глупост, но дайте някоя прогноза за бас. Да се изкарва кинта все е Ок
Мислех, че само разните величества говорят за себе си в първо лице множествено число....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение...
Та, казвате ми, че Барбарела е обработвала хистограми на разпределение ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alex_ Разгледай мнение
Ако си здрав като кон няма проблеми, но аз погребах 28 годишно момиче, което имаше хронично заболяване и ако си беше сложила ваксина, щеше да оцелее. Супер неприятно е да си лекар и изведнъж всичките ти съседи, магазинери и таксиджии да започнат да коментират дали ваксините са ок. Запазете си мнението за себе си ако не сте лекар!
Всъщност да попитам - Лекар ли сте?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеWho first used the term regression in the year 1877?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Милите ми те - гълъбчета (не знаем коя е гълъбицата, но се предполага, че Барбарела върви изотзад в търсене на защита за елементарни казуси, които трудно възприема) ...
Та, казвате ми, че Барбарела е обработвала хистограми на разпределение и също с Елката е решавал/а сложните степенни показатели на експоненциалната функция в конкретния случай по темата и това е още преди повече от век?
Защо тогава "оспорва" резултатите от анализите на Kildirim? Нещо повече - не само, че не се е занимавал с Регресионен анализ, но се опитва по всякакъв начин да ни докаже, че е роден след 1880... Смех!
Друга възможност няма: ако си роден след 1880 трябва да се учиш на онова, което си пропуснал, а не да имитираш "знания" (за петокласници) пред хора, които имат доброто желание да те просветят - както е случая много последователно прави Kildirim.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар