Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[TABLE="border: 2, cellpadding: 1, cellspacing: 1"]
[TR]
[TD="width: 32"]#[/TD]
[T
ВАКСЪРИ 80%
[/CENTER]
- 1 like
Коментар
-
Мангъров ще се окаже скандално прав в още две направления. Първо - няма значение дали сте ваксинирани или неваксинирани, вирусът ще мине през всички - нещо, което отначало се опитваха да опровергават. Второ - пандемията ще отшуми от самосебе си и никакви ваксини няма да я спрат. Най-дългата пандемия е продължавала около 2.5 години. Когато приключи средата на следващата година сама, естествено ваксините ще са изиграли ключова роля в това, ще се боцкаме редовно и по имунизационна програма, и по Истанбулска конвенция. Това, че у нас сега има толкоз жертви и нараснала смъртност е по вина и само на калпавото здравеопазване, което и никога не го е имало. Ние сме единственият цивилизационен народ, който съществува без здравна система, което е трън в гъза на многомилиардните харчове в развития свят, към който символично принадлежим и ние. И това ще е така, докато Русия не си пренапише историята, че започва не от Рюрикови, а от цар Симеон - и като династичност, и като писменост, и като култура. Такива величини не се толерират и не се прощават. А когато Русия признае това, Запада ще се окаже в геополитически ступор и ще признае и отдаде на Мангъров и славата, и величието.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
В била мога ли да ходя?? Ако се гледа мааааалко по стриктно на нещата би трябвало да се забранят магазините и градския транспорт, а да се продава храна за в къщи от ресторантите. Колко човека ходят в понеделник на ресторант и колко в близкия магазин. Ама е малко неудобно да кажеш на РЕВЕ- затворете си магазините, най вероятно след 2-3 часа ще трябва да подаде правителството оставка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение.# Държава, Общо заболели Умряли / 1 Милион Население 1 Peru 65,303 5,956 33,569,884 2 Bosnia and Herzegovina 75,958 3,467 3,254,192 3 North Macedonia 95,353 3,366 2,083,262 4 Bulgaria 81,378 3,32 6,880,190
АНТИВАКСЪРИ 80%
ВАКСЪРИ 80%
80% неваксинираните, казваш. Тогава колко процента са "случаите" на ваксинирани и в болница?
Май излиза 20%, колкото е и общият процент ваксинирани.
Следва, от твоите данни, че ваксините не действат.
А?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не се признават антителата, защото има голям процент грешно позитивиране:
[ATTACH=CONFIG]n3818275[/ATTACH]
пп Ваксината е като гражданската отговорност, ако я направят доброволна всеки Ганьо ще каже "аз не съм рисков". То точно това и се случи, хиляди "безрискови" задръстиха интензивните отделения. От тарикатлъци ще направим България най-смъртоносното място в Европа.
Понеже нещо не съм сигурен дали осмислям картинката моля те да дадеш реален пример колко са куци тези тестове ?
Например имаме 1000 теста, реално 500 са боледували обаче теста ще даде 5.5 човека фалшиво позитивни от онези 500 които не са . Греша ли ?
ПП Не съм съгласен със сравнението за ГО. Първо тя е задължителна т.е. ти искаш ваксините да са задължителни за всеки ? После изплаща обезщетения, а тук след ваксиналната ГО всеки сам си плаща сметката при катастрофа....
Болниците са задръстени от възрастни и сериозно болни хора , които са пипнали вируса. Единици са безрисковите в болница. Рисковите са ясно кои са и за тях е ок да има ваксинация доколкото към момента намалява смъртността. Но пак трябва да е доброволно.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 22.10.2021, 12:41.
Коментар
-
В била мога ли да ходя?? Ако се гледа мааааалко по стриктно на нещата би трябвало да се забранят магазините и градския транспорт, а да се продава храна за в къщи от ресторантите. Колко човека ходят в понеделник на ресторант и колко в близкия магазин. Ама е малко неудобно да кажеш на РЕВЕ- затворете си магазините, най вероятно след 2-3 часа ще трябва да подаде правителството оставка
Last edited by BONI; 22.10.2021, 12:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ебати глупостта, не е забранено да се ходи на закрито ако нямаш сертификат. Забранено е на кръчма, кино, магазин над 300 квадрата и т.н. Путкински лъжци.
Коментар
-
.# Държава, Общо заболели Умряли / 1 Милион Население 1 Peru 65,303 5,956 33,569,884 2 Bosnia and Herzegovina 75,958 3,467 3,254,192 3 North Macedonia 95,353 3,366 2,083,262 4 Bulgaria 81,378 3,321 6,880,190
АНТИВАКСЪРИ 80%
ВАКСЪРИ 80%
П.П. С идиоти не споряLast edited by barbaron; 22.10.2021, 12:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
п.п. Специално за тези дето се вързаха и се боцкат точно по време на заразен пик и то с експериментален медикамент, който им разбърниква имунната система: Попитайте познат лекар дали е добре да се ваксинират с истинска ваксина срещу грип точно в момента в който имат вече грипни симптоми ... не споменавайте ковид - само грип.
Коментар
-
Пичуви не знам що се оплаквате.
Кой друг може да забрани на любовниците да ходят в МОЛа и да харчат вашите пари.
Шефът на ковид отделението в ПИРОГОВ.
Проследил съм над 3000 преболедували - НЯМА НИ ЕДИН С КОМПРОМЕТИРАН ИМУНИТЕТ И ПОВТОРНО ЗАРАЗИЛ СЕ.Last edited by bota156; 22.10.2021, 12:38.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Много добре звучи, но за съжаление не е истина
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хайде да слезем на земята. Не ссе признават антителата защото:
1 На границата от Гърция като се прибирах лятото давам на гишето тестовете че ги имаме и отговора е - ''ами то повечето ги имат'' и не се признават. Казвам и ами нали като ги имам вероятността да се разболея е много малка, камо ли да сея вирус. Тя вика така е ама не може не се признават трябва да си платиш тест или карантина.... ПОЛИТИЧЕСКО МОТИВИРАНО РЕШЕНИЕ с цел да се набодат хората - ОФЦЕТЕ в подока към иглата.
2 Антителата могат да се мерят количествено. Имаме БОКЛУК антитела т ваксина само към спайка, но за сметка на това МНОГО. Колочеството им може да се регулира сигурно от дозата на ваксината. От друга страна имаме колкото е НЕОБХОДИМО / може и малко да са/ ВСЕОБХВАТНИ антитела при преболедуване. Сравняваме цифрите ууу, ааа, яхуууу ваксината е топ и естественият имунитет слаб. Страхотна ПРОПАГАНДА. А дали е така и колко ефективен е този брой, колко ВРЕМЕ го има и т.н. са подробности
И една много важна част. Има ли някъде информация за това дали ваксините развиват КЛЕТЪЧЕН имунитет ? Или само правят антитела..... Имам подозрението че май ваксините не ги бива много по тази част и затва трябват нови дози....след няколко месеца няма пилот в организма.
Сещаш ли се как е при преболедувалите ?
ПП Съжалявам за близките ти които са починали с помощта на вируса. Аз засега нямам такъв. Може ни най-близките са жената /50+ с наднормено тегло/ и тъщата / 80 с много проблеми/ на първи братовчед на жена ми / действието се развива в Русия/ Но статистиката е ясна - 95% от починалите са със сериозни здравословни проблеми и със средна възраст НАД и около средната за страната. Гадно е за близките, но това са били масово хора на края на живота си с вирус или без. Единици са тези, които са заминали много преждевременно. За хора от подобни групи ваксината е може би ок, ама за другите дето не са в риск що ? А за децата които са в риск от ВАКСИНАТА пък съвсем защо ?!
пп Ваксината е като гражданската отговорност, ако я направят доброволна всеки Ганьо ще каже "аз не съм рисков". То точно това и се случи, хиляди "безрискови" задръстиха интензивните отделения. От тарикатлъци ще направим България най-смъртоносното място в Европа.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар