IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    А ето и един цитат от "гуру":

„Доказано е, че 0.7% от боледувалите, тоест 7 на 1000 души, могат да се разболеят отново. При ваксинираните с пълен курс на имунизация – около 40-50 души на 1000, но го преминават леко. Те обаче могат да разпространяват вируса няколко дни, докато той е в голямо количество в носоглътката и организмът не го е унищожил. Около 5% от ваксинираните могат да се заразят отново. Целта на ваксините е да се намали до минимум вероятността за тежко изкарване на заболяването”, заяви в ефира на „Здравей, България” проф. Тодор Кантарджиев - консултант към Столична община и бивш директор на НЦЗПБ.

Мда, само факса в истината, тези,д ето сме го минали грипчето и сме с антитела -дреме ти, факса си требе и това е
    Това е било някога.... може би при Уханският вариант.... Сега всеки в този форум може да си сметне при 15% ваксинирани болни среднодневно напоследък и 20% ваксинирани хора колко е....
    При боледувалите засега знам за 2 случая на повтаряне.... Може би е повече от 7 на 1000 , но е от друга вселена на фона на ваксината.

Коментар

• Как са свинчетата със звънчетата - доволни и добре угоени ли са вече? Имат ли си вече достатъчно за ручане в копанките?

Водещата новина от вчера е: американският NIH си призна, че е финансирал в Ухан експерименти с прилепи и САРС вируси. Не сте я чули, ами че как ще я чуете като слушате само каналите на Пфайзер. Да не се бърка Пфайзер със Пайнер, в каналите на последните човек поне може да си поизплакне очите, докато в първите едни дебели лелки и грозни пишман математици обясняват, че човечеството никога не е имало естествен имунитет или ако има то той не работел след 88-ма година щото видите ли били прочели за това в правилната рекламна листовка.

Който обаче е проследил скандала между лъжеца Фочи и сенатор Ранд знае за предисторията - аз също ви я показах. Хубавото на истината е, че независимо колко мощ е впрегната в това тя да бъде скрита, унищожена или поне изкривена, то тя намира своя път за да излезе на бял свят.
      https://twitter.com/R_H_Ebright/stat...47395508858880

За подробности, ползвайте негугъл-търсачка:
      https://duckduckgo.com/?q=NIH+Admits...ts&t=h_&ia=web

п.п. Специално за тези дето се вързаха и се боцкат точно по време на заразен пик и то с експериментален медикамент, който им разбърниква имунната система: Попитайте познат лекар дали е добре да се ваксинират с истинска ваксина срещу грип точно в момента в който имат вече грипни симптоми ... не споменавайте ковид - само грип.
      Last edited by vgc; 22.10.2021, 12:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да приемем, че сме тъпи тук, но в държавите с добро справяне с вируса антителата също не ги броят за еднозначна защита - защо според теб.
        според мен, защото тестовете са мижи да те лажи и вероятно хващат и други антитела нямащи общо с ковид вируса.
        1 Peru 2,192,205 199,945 N/A N/A N/A 897 65,303 5,956 18,640,751 555,282 33,569,884
        2 Bosnia and Herzegovina 247,182 11,283 192,218 43,681 75,958 3,467 1,278,729 392,948 3,254,192
        3 North Macedonia 198,646 7,012 185,660 5,974 95,353 3,366 1,354,533 650,198 2,083,262
        4 Bulgaria 559,893 22,839 465,032 72,022 590 81,378 3,320 5,209,624 757,192 6,880,190
        5 Montenegro 139,488 2,054 132,400 5,034 57 222,055 3,270 789,108 1,256,201 628,170
        6 Hungary 841,277 30,468 793,288 17,521 155 87,375 3,164 7,217,103 749,568 9,628,354
        обърни внимание на класацията по починали на милион в световен мащаб
        за манталитета и особеностите в перу не мога да кажа много, но виж останалите народи са уж корави и наперени надсмиващи се на грипчето.

10 пъти ти казах такива като тебе докато не загубят близък приятел или роднина не спират да плямпат глупости за 'грипчето', което като го умножиш по броя наперени непукисти и айде в челните класации

уви не по разум
        Хайде да слезем на земята. Не се признават антителата защото:
        1 На границата от Гърция като се прибирах лятото давам на гишето тестовете че ги имаме и отговора е - ''ами то повечето ги имат'' и не се признават. Казвам и ами нали като ги имам вероятността да се разболея е много малка, камо ли да сея вирус. Тя вика така е ама не може не се признават трябва да си платиш тест или карантина.... ПОЛИТИЧЕСКО МОТИВИРАНО РЕШЕНИЕ с цел да се набодат хората - ОФЦЕТЕ в потока към иглата.
        2 Антителата могат да се мерят количествено. Имаме БОКЛУК антитела от ваксина само към спайка, но за сметка на това МНОГО. Количеството им може да се регулира сигурно от дозата на ваксината. От друга страна имаме колкото е НЕОБХОДИМО / може и малко да са/ ВСЕОБХВАТНИ антитела при преболедуване. Сравняваме цифрите ууу, ааа, яхуууу ваксината е топ и естественият имунитет слаб. Страхотна ПРОПАГАНДА. А дали е така и колко ефективен е този брой, колко ВРЕМЕ го има и т.н. са подробности

И една много важна част. Има ли някъде информация за това дали ваксините развиват КЛЕТЪЧЕН имунитет ? Или само правят антитела..... Имам подозрението че май ваксините не ги бива много по тази част и затва трябват нови дози....след няколко месеца няма пилот в организма.
        Сещаш ли се как е при преболедувалите ?

ПП Съжалявам за близките ти които са починали с помощта на вируса. Аз засега нямам такъв. Може би най-близките са жената /50+ с наднормено тегло/ и тъщата / 80 с много проблеми/ на първи братовчед на жена ми / действието се развива в Русия/ Но статистиката е ясна - 95% от починалите са със сериозни здравословни проблеми и със средна възраст НАД и около средната за страната. Гадно е за близките, но това са били масово хора на края на живота си с вирус или без. Единици са тези, които са заминали много преждевременно. За хора от подобни групи ваксината е може би ок, ама за другите дето не са в риск що ? А за децата които са в риск от ВАКСИНАТА пък съвсем защо ?!
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 22.10.2021, 13:07.

Коментар

• https://www.facebook.com/kreksofin/v...80402355438583

хахаха, бг лекар за заповедта на министъра

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
            Изкарах го през януари тази година. Сравнително леко.
            През март се разболя колегата в стаята ми. Изкарах двуседмична пълна изолация (не съм излизал на сантиметър извън входната врата). Да благодаря на Господ, че спокойно мога да работя от вкъщи. Нямаше някакви проблеми при мен.
            През лятото плътно работех около месец в непосредствен досег с един човек, който се разболя от Ковид. Бил съм до последно с него, докато си направи три последователни теста за потвърждаване на заразяването. Ходил съм до тях да му нося някои неща служебно, а и да му помагам с нещо по покупки и т.н., когато имах възможност. Ограничавах максимално контактите си с външни хора през двете седмици, докато той беше в карантина. Нямах някакви оплаквания нито докато той беше в карантина, нито след това.
            Естествено нося маска, когато това е задължително, а също и когато не е, но някой пожелае да я сложа. Нямам проблем с това. Дезинфекцирам ръцете си навсякъде, където има дезинфектант, и вечер в къщи, когато се прибирам.
            Толкова за антителата.
            Па начи си имаш сертификат за преболедувал, сега кат му удължат валидността на 12 месеца, къф ти е проблема?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
              Процент със завършен ваксинационен цикъл в Израел:

4 февруари - 23.06%
              23 февруари - 36.01%
              5 март - 42.25%
              ​​​​4 април - 55.23%

...

17 октомври - 64.88%

Ще обясни ли някой защо евреите забавиха толкова ваксинацията си и сега за 6 месеца ваксинират толкова, колкото преди за месец?

Защо бавят спасението си от страшната чума?

Защо не искат отваряне и връщане на старото нормално и реки от мед и мляко по улиците?

П.С. САЩ:

11.02 - 3.33%
              11.04 - 21.60%
              11.06 - 42.25%

...

11.10 - 55.81%

Гледам, че и в Щатите се мотат с живителното боц ...
              ​​​​
              В Израел религиозните фундита с плитчиците и палестинците отказват да се ваксинират щото са по-умни, а в САЩ реднеците от квадратните щати - по същата причина.

Коментар

• Изкарах го през януари тази година. Сравнително леко.
                През март се разболя колегата в стаята ми. Изкарах двуседмична пълна изолация (не съм излизал на сантиметър извън входната врата). Да благодаря на Господ, че спокойно мога да работя от вкъщи. Нямаше някакви проблеми при мен.
                През лятото плътно работех около месец в непосредствен досег с един човек, който се разболя от Ковид. Бил съм до последно с него, докато си направи три последователни теста за потвърждаване на заразяването. Ходил съм до тях да му нося някои неща служебно, а и да му помагам с нещо по покупки и т.н., когато имах възможност. Ограничавах максимално контактите си с външни хора през двете седмици, докато той беше в карантина. Нямах някакви оплаквания нито докато той беше в карантина, нито след това.
                Естествено нося маска, когато това е задължително, а също и когато не е, но някой пожелае да я сложа. Нямам проблем с това. Дезинфекцирам ръцете си навсякъде, където има дезинфектант, и вечер в къщи, когато се прибирам.
                Толкова за антителата.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Процент със завършен ваксинационен цикъл в Израел:

4 февруари - 23.06%
                  23 февруари - 36.01%
                  5 март - 42.25%
                  ​​​​4 април - 55.23%

...

17 октомври - 64.88%

Ще обясни ли някой защо евреите забавиха толкова ваксинацията си и сега за 6 месеца ваксинират толкова, колкото преди за месец?

Защо бавят спасението си от страшната чума?

Защо не искат отваряне и връщане на старото нормално и реки от мед и мляко по улиците?

П.С. САЩ:

11.02 - 3.33%
                  11.04 - 21.60%
                  11.06 - 42.25%

...

11.10 - 55.81%

Гледам, че и в Щатите се мотат с живителното боц ...
                  ​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                    Точно ! Смятай какъв идиот и колко нискоинтелигентно шимпанзе трябва да си ,баш в пика на най-голямата вълна досега,при препълнени болници (6900 ) и интензивни (590 човека) ,да спираш тези който сега най,най,най-много ни трябват ,а именно докторите който лекуват тези болни,та да спираш докторите с някъв сертификат,като се има в предвид ,че те за 2год. са го прекарали вече по 10 пъти този вирус !!!

Кажи колко дебилен трябва да си ,за да дадеш такава заповед за сертификат за доктори в Ковид отделения ?

И две,кажи колко дебилен е матряла, гласувал за тея животни?
                    Last edited by petrg5s; 22.10.2021, 12:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Каквато и да е сумата няма да разбереш какво съм имал предвид и едва ли агресивното ти поведение към хората с различно от твоето мнение ще спре.
                      Разбрах, сумата ще отразява точно стойността на непоисканите ти съвети.

Коментар

• Колеги, що сте я разлютили таз мома Бона толкова свирепо?

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ще ти дам айбан, но ми кажи ще публикуваш ли копие от платежното и за каква сума.
                          Каквато и да е сумата няма да разбереш какво съм имал предвид и едва ли агресивното ти поведение към хората с различно от твоето мнение ще спре. Нека се придържаме към темата. Не съм използвал обиди към хора, избрали да се ваксинират. Имам близки приятели, които го направи. но аз не искам. Въпрос на личен избор и не мисля, че съм заплаха за обществото. Не веднъж съм го казвал, който иска нека се ваксинира.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Я кажи как конкретно ще докажеш, че никой от вирусолозите не е ваксиниран? Клетвени показания може би, или?

пп ето една твоя гнусна лъжа от преди 3 дни

Ще те заведа при тях, разбира се, и можеш да ги питаш. Аз работя с тях и ще ни пуснат; ще те пишем колежка.

И това за линейките също не е лъжа.
                            Е, прекалил съм с процентите – за образност, но хиперболата е позволен литературен похват, когато се налага кратко и ясно излагане на същността на твърдението.
                            Last edited by chan_tura_naga; 22.10.2021, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
                              До сега не съм изобличаван в лъжа; това е, щото не лъжа.

Специално на теб мога да докажа думите си, ако дойдеш в работата ми.
                              Но срещу болезнено наказание, когато се окажа прав.

Не пиша какво наказание, че да не ме изтрият, но ти се сещай.
                              Мога да го изпълня, независимо от това на колко години си.

Съгласна ли си?
                              Я кажи как конкретно ще докажеш, че никой от вирусолозите не е ваксиниран? Клетвени показания може би, или?

пп ето една твоя гнусна лъжа от преди 3 дни

Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
                              Вече трети ден из София фърчат празни линейки с надути сирени.

90% са такива.
                              Last edited by BONI; 22.10.2021, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
                                Никой от тези вирусолози не се е ваксинирал.
                                Не, че ги е страх от ваксината, просто няма нужда от това. А и е антинаучно, а те са учени, все пак.
                                Те са, вероятно, хората с най-силната естествена имунна защита, и то не само срещу ковид-вируса.
                                За всеки случай да уточня: не ваксинирането по принцип е антинаучно, а ваксинирането при наличие на добър придобит естествено имунитет срещу вируса е антинаучно.

Професор Чорбанов, ръководителят на разработката на нашата ваксина, образно го сравни с това да си дупчиш две билетчета наведнъж в градския транспорт.
                                По-долу Грую пък е цитирал в същия смисъл шефа на Ковид-отделението на Пирогов.

Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

А пък баба ми познава синоптичките. Не ги е виждала лично, но една жена на пазара си говорила редовно с тях и обяснила подробно.

Никоя от тези синоптички не носи бельо, просто няма нужда от това. А и е антинаучно, а те са синоптички, все пак.
                                До сега не съм изобличаван в лъжа; това е, щото не лъжа.

Специално на теб мога да докажа думите си, ако дойдеш в работата ми.
                                Но срещу болезнено наказание, когато се окаже, че не лъжа.

Не пиша какво наказание, че да не ме изтрият, но ти се сещай.
                                Мога да го изпълня, независимо от това на колко години си.
                                После, разбира се, ще дам и отчет тук.

Съгласна ли си?
                                Last edited by chan_tura_naga; 22.10.2021, 11:32.

Коментар

Working...
                                X