IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Иванчо, седни си, слаб (2)
    В Перу получиха със закъснение ваксините и масово се ваксинираха.
    И резултатите не закъсняха, очевидни са тук:
    Направи го сега на плакати и ги разлепи у маалата. Да станеш и там известен.
    Па току виж на изборите сичките гласували за Перу.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Хихихи, казваш , че се набодоха след като изградиха естествен стаден имунитет и заслугата е на ваксините.
      Те и в Швеция така направиха, сега може и в Беларус...., и при нас така ще стане . След тази и може би още 1 вълна достатъчно хора ще са преболедували и паралелно ще върви ненужно, но за сметка на това принудително бодене. И след това хоп ваксините помогнаха :-))))
      При бабите с деменция в хоремага ще си много вървежен....:-)

Коментар

Бахти, даже Перу са напред с ваксинацията...
        Вицът за българина дето изял солта, тоягите и накрая си платил като поп явно не е никакъв виц а реалност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
          Елементарно. В Перу.
          В Перу получиха със закъснение ваксините, поучиха се от грешките си и масово се ваксинираха.
          Резултатите не закъсняха, очевидни са на графиката:
          Last edited by barbaron; 28.10.2021, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Това не означава ,че си втора категория човек Истината е ,че и аз не разбирам този страх от ваксинация и не желанието да предпазиш себе си и околните защото не знаеш кого ще изпратиш в болница, а не дай Боже и в гроба. Обаче имаш право да правиш каквото искаш ако спазваш всички противоепидемични мерки. Обществото около мен е ваксинирано на около 70 % поне / скоро не съм гледала колко са / и вече живее доста спокойно без излишни мерки и забрани.
            Истината е, че и аз не разбирам този страх от не"ваксинираните". Какво притеснява ваксинираното общество да общува с останалите? Уж защитени, а пишат нервно и агресивно в повечето случаи и не изглежда да са закрили темата......

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
              Някой вече пише ли устава на Партията на ваксинираните и кога ще е учредителното събрание?
              За един прЕАтел питам...
              нема нужда - ХИТЛЕР е написал всичко за ФАШИЗМА. Те само повтарят
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Някой вече пише ли устава на Партията на ваксинираните и кога ще е учредителното събрание?
                За един прЕАтел питам...
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Задачка за деца от 1ви клас:
                  • Има пандемия, има ваксини. Къде живеят най-глупавите хора на Земята?

Елементарно. В Перу.

Коментар

• Задачка за деца от 1ви клас:
                    • Има пандемия, има ваксини. Къде живеят най-глупавите хора на Земята?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB

Що, той си е прост като гъдулка. Русороб с акъл за повече от две стотинки виждал ли си?
                      Предавам се. Обиждайте хората на воля. Ваша работа, няма да ви се меся.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                        Благодаря за мнението все пак, но ти предлагам да го запазиш за себе си.
                        Това не е ли публичен форум, където всеки може да си казва мнението, без да обижда останалите? Или след като ме накарате да се ваксинирам против волята си, ще ми казвате дали и кога имам право да пиша в публичен форум. Все повече всичко ми заприличва на едни събития от преди малко по-малко от век...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Моля ви се престанете да ме намесвате във всяко ваше разсъждение ! Пиша го за пореден път : Правете каквото сте решили и си носете последствията и в семействата и в обществото. На мен не ми пречите докато не решите да сме заедно ,но за това се съмнявам много да се случи.
                          Не желая да ви карам да правите каквото и да било !
                          Желая на всички успех и здраве

Тъй като пишеш в множествено число, очевидно очакваш отговор в множествено, затова...

Не СМЕ те намесвали във всяко НАШЕ разсъждение (т.е. - не съм те намесвал във всяко мое разсъждение, а само отговорих на твой пост - в публичен форум всеки го прави, по всяко време - и трябва да си готова за тия неща, щом си се регистрирала веднъж).

Аналогично - по цитата: правя, което съм решил и, най-вече, което Е ПРАВИЛНО, за да живеят членовете на моето семейство. И ТЕ живеят - вече почти ДВЕ години.

Разбира се, че никой от НАС не може да ти натрапи своята личност и ти съвсем правилно си решаваш да поставиш ограничителни условия. Мисля, че всяка дама прави точно това.

Много правилно е решението ти, Дъри - да не желаеш да НИ караш да правим, каквото и да било. Все едно - няма да се съобразим - дори и да желаеш да го правиш (и добре е, че ти не го правиш, за да не оставаш разочарована)

Аз също пожелавам на всички успех и здраве, както ги пожелавам и на теб лично! Предай моите поздрави на хората от онова селище, с особеното име - ако имаш познати там.

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

Я пак, че не чух добре? - "любимите" ми шваби са на 70% боднати и поне още толкова са преболедували и какво правят фашагите гнусни в тандем с Пфайзер - скапват още от сега Коледата на християните: https://summit.news/2021/10/27/unvac...stmas-markets/
                            Неваксинираните хора ще бъдат изолирани от коледните базари в Берлин

Възможността за предоставяне на отрицателен тест за COVID е премахната.
                            ...

Обърнете внимание на "Възможността за предоставяне на отрицателен тест за COVID е премахната."

И като казах християни, то тези гнусни пфайзерски фашисти няма да ме накарат да се набода, обаче май ще ме накарат да прочета най-накрая Библията. Цитат от нея: https://biblia.bg/index.php?k=66&g=13&tr1=1
                            И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
                            И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
                            за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра
                            , или числото на неговото име.

Да ви изглежда 1:1 с новината за коледните базари - Коледа да бъде само за набодени пфайзерофили:

Като отговор към колегата по-долу - този път новина от Ирландия. На фашистите не им пука нито за здравето на обикновеният човек, нито за здравето на набодените. Тези фактори не се взимат под внимание при взимане на решение: https://summit.news/2021/10/26/leake...read-of-covid/
                            Изтеклият правителствен доклад разкрива, че паспортите за ваксини действително могат да увеличат разпространението на COVID

Като ги принуждават да посещават по-малки, по-лошо вентилирани места.
                            ...
                            Очевидно COVID е разработил някаква форма на изкуствен интелект, така че да знае кога да остави хората сами, стига да се търкат с десетки други потни хора в непосредствена близост.
                            ...
                            Last edited by vgc; 28.10.2021, 13:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
                              Много добре видях, че не към мен. И терзиев нямаш право да наричаш прост.
                              Благодаря за мнението все пак, но ти предлагам да го запазиш за себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

КОЙ говори от името на обществото, Дъри? Я се осъзнай и опитай да вземеш правилното решение. Ти си взела част от него: ваксинирала си се! Хайде сега, остави и ние да вземем решенията си, относно нашите семейства, за да го има обществото. Ти познаваш своето семейство и неговите нужди, но НЕ знаеш същите параметри, приложени към други членове на обществото, но въпреки това ти желаеш ДА НАЛОЖИШ някакви твои виждания към други членове на обществото. Нямаш право. Не си създала нищо повече, освен твоето семейство, за да имаш претенции към другите.

И, моля, не забравяй, че вирусоносители могат да бъдат всички: ваксинирани и неваксинирани..., поне докато са живи.
                                Моля ви се престанете да ме намесвате във всяко ваше разсъждение ! Пиша го за пореден път : Правете каквото сте решили и си носете последствията и в семействата и в обществото. На мен не ми пречите докато не решите да сме заедно ,но за това се съмнявам много да се случи.
                                Не желая да ви карам да правите каквото и да било !
                                Желая на всички успех и здраве

Коментар

Working...
                                X