If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие бихте ли си наболи 5-годишното? Моето има всички задължителни български ваксини както са по календар Една не сме пропуснали, т.е. не бих се определил като анти-ваксър.
Истината ще я намериш тук, колкото и в халтурко Всеки си има негова истина, само дето някои искат да я наложат силово, щото мислели за мен. Отново да им напомня, че актът за сегрегация на евреите у нас е наречен с красивото наименовние Закон за защита на нацията - готино, нали? После пък комунистите разстреляли интелигенцията "в името на народа" - пак готино, нали? И изобщо - пътят към ада е осеян с добри намерения - май Данте го беше казал преди 7-8 века (некъф италиански тъпак, не е като уважаваните от мен Кунчев, генерал Годжи, Кантарджиев и т.н. авторитети)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Оф, и теб кво ти дреме - ти си на двйна печалба - хем твоят бизнес ще си върви, хем ще можеш и още земя да купиш от нас, дето ще измрем. Само ще трябва да инвестираш в лопати, за да можеш да ни ринеш и да ни хвърляш в съседния имот, като изпукаме всички, докато вървим.
А, забравих, ти беше алтруист - единственият арменец-алтруист Мда, така вече се връзва, нямам забележки
ако за тебе са важни само антителата ти и какво имаш в портфейла - жалко за теб.
явно си типичен представител на една определена група хора, които не уважавам.
бъди здрав и щастлив
ПП силно вероятно е да се окажа повече българин от теб, но не ми се влиза в детайли
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
мен не ме е страх за/от неваксинираните. страх ме, че са голям % от обществото, а икономическата среда в България зависи от всеки един от нас.
здравната система ще крашне - ясно е, но след това ще крашне и икономиката. тук ако не сте разбрали (масата писачи) сме един от малкото икономически насочени форуми. глупостта води не само до здравни, а и до икономически кризи... и накрая пак някой друг ще ни е крив, че вярваме на фейса и какво ли още не.
Видно е, че някои вярват на фейса. Въведените "мерки" сигурно ще предотвратят здравната и икономическа кризи. И пак се пише за глупост....
брат
Освен това има цикличност в икономиката и криза ще има с Ковид и без.
мен не ме е страх за/от неваксинираните. страх ме, че са голям % от обществото, а икономическата среда в България зависи от всеки един от нас.
здравната система ще крашне - ясно е, но след това ще крашне и икономиката. тук ако не сте разбрали (масата писачи) сме един от малкото икономически насочени форуми. глупостта води не само до здравни, а и до икономически кризи... и накрая пак някой друг ще ни е крив, че вярваме на фейса и какво ли още не.
Оф, и теб кво ти дреме - ти си на двйна печалба - хем твоят бизнес ще си върви, хем ще можеш и още земя да купиш от нас, дето ще измрем. Само ще трябва да инвестираш в лопати, за да можеш да ни ринеш и да ни хвърляш в съседния имот, като изпукаме всички, докато вървим.
А, забравих, ти беше алтруист - единственият арменец-алтруист Мда, така вече се връзва, нямам забележки
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Джокер - погледни средната им възраст на населението.
Втори жокер - погледни им здравната система - едното следва да уравновесява другото. Грипът си е грип, щраусите с глава в земята, които мислят, че са се зашитили, са си щрауси с глава в земята, само совите не са това, което са. Или май бяха прилепите - обърках се
Вие бихте ли си наболи 5-годишното? Моето има всички задължителни български ваксини както са по календар Една не сме пропуснали, т.е. не бих се определил като анти-ваксър.
Истината е, че и аз не разбирам този страх от не"ваксинираните". Какво притеснява ваксинираното общество да общува с останалите? Уж защитени, а пишат нервно и агресивно в повечето случаи и не изглежда да са закрили темата......
брат,
Днес гледах, че в Африка са ваксинирани само 2% от населението и се зачудих защо първите 20 места в класацията не са заети от държави като Нигерия, Чад, Еритрея, Судан, етц. Опитвам се да си го обясня.
Сега нека да позная отговора: Там почти няма статистика и никой не брои по колко и от какво умират хората всеки ден. Това ще е отговора, нали?
Джокер - погледни средната им възраст на населението.
Днес гледах, че в Африка са ваксинирани само 2% от населението и се зачудих защо първите 20 места в класацията не са заети от държави като Нигерия, Чад, Еритрея, Судан, етц. Опитвам се да си го обясня.
Сега нека да позная отговора: Там почти няма статистика и никой не брои по колко и от какво умират хората всеки ден. Това ще е отговора, нали?
точно затова гледай европа, където се брои.
там сме първенци, но не по IQ, а по смъртност .... уви.
Това не е ли публичен форум, където всеки може да си казва мнението, без да обижда останалите? Или след като ме накарате да се ваксинирам против волята си, ще ми казвате дали и кога имам право да пиша в публичен форум. Все повече всичко ми заприличва на едни събития от преди малко по-малко от век...
Виждам, че доста упорито се опитваш сам да се вкараш в ролята на непотърсен адвокат защитник на правата на колега-антиваксър, но ми се струва, че не си напълно наясно със значението на термините, които употребяваш (или умишлено ги изкривяваш). Тук не става дума за инакомислещи, не става дума и за мнение. Ако беше мнение - щях да му отговоря по същество, но когато някой с евтини тъпизми се опитва да ме изкара платен трол - с такива обикновено не се церемоня. Но ти ако си много упорит - продължавай да се бориш за правата на "засегнатите". Успех.
Мдам. Не е ли наистина забавно как цял един континент липсва в Ковид новините. Нямат ли трупове по улиците? Горките, ни даун имат, ни зелени, ни дори кафеви дрисификати.
Бахти, даже Перу са напред с ваксинацията...
Вицът за българина дето изял солта, тоягите и накрая си платил като поп явно не е никакъв виц а реалност.
Иванчо, седни си, слаб (2)
В Перу получиха със закъснение ваксините и масово се ваксинираха.
И резултатите не закъсняха, очевидни са тук:
Барби, седни си и ти! Слаб (2) и за теб.
Перу се намира в южното полукълбо и сега там започва летния сезон! А както знаем през лятото с повишаването на температурите и влажността на въздуха вирусните инфекции намаляват. Перу понеже е близо до екватора няма ясно изразени сезони като температура а разликата между лято и зима е повече във влажността. Зимата е много по сухо и съответно средата за вирусите е по добра.
Коментар