Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
https://www.lifesitenews.com/video/p...er-speaks-out/
Видеото е покъртително. Ако не искате да го гледате не го гледайте. Но го има.
Информиран избор?
Избор?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Глупостите, дрънкани от антиваксърите ежедневно,
бяха в началото забавни (чипове, 5G, магнетизъм, ...).
Сега вече са само досадни (и смъртоносни)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПроф. Поромански: Пренебрежимо малка част от починалите са ваксинирани
https://nova.bg/news/view/2021/11/05...0%D0%BD%D0%B8/
„9 от 10 човека в реанимацията на „Пирогов” умират. Такива са и числата в другите болници. Пренебрежимо малка част от починалите са ваксинирани”. Това заяви в „Здравей, България” изпълнителният директор на УМБАЛ „Пирогов” проф. д-р Иван Поромански.
Давайте ваксъри. Въпреки менте ваксинациите , които ви помагат за сваляне на процента починали с ваксина скоро ще биете неваксинираните И по смърт....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
родителите ви ваксинирани ли са?
Всички от тях без 1 са преболедували. Никой не е влизал в болница. Никой не е с положителен тест, но при който е тествал има антитела. При 2-ма беше по-дълго от грип. При децата беше буквално НИЩО. Всеки грип е много по-тежък при тях. Кумовете ми влязоха в болница след като се разболяха 2 седмици след първа доза. Изкараха го тежко. но и са около 60 та са вече към рисковите групи.
Писал съм че имам и по-далечни познати 2-ма починали / в Русия/, няколко трудно оцелели у нас/ с диабет тип 2 и наднормено тегло и 60+/
Не разбирам какво толкова сложно има по темата ? Има ясно диференцирани рискови групи при които тези ваксини МОЖЕ БИ помагат, но не е сигурно. Да речем , че боденето би било по-малкото зло за тях и е ок, но те САМИ трябва да си решат. За всички останали принудата която се случва е съпоставим с газовите камери. и експериментите на Менгеле и ко. А за децата са директно за Нюрнберг на куб / сещай се/Last edited by pesimist4o na kvadrat; 05.11.2021, 14:26.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Добро утро на всички, ваксинирани, неваксинирани, вменяеми и невменяеми !
вижте тук каква интересна дискусия в инвесторския сайт
https://www.investor.bg/evropa/334/a...nirani-338891/
В коментарите се включва д-р "Геро от Германия"
Прочетете мненията на доктора от Германия и сами си кажете, прав ли е или не човека.
Поствам само първото, от стр.1 долу
"По принцип изобщо не съм съгласен с Др. Ватников по някои теми, особено икономически, но по този въпрос е напълно прав. Аз се намирам в Нордрейн Вестфалия и в региона квотата на ваксинираните е над 80 %. Също така работя в болница и мога от първа ръка да кажа, че в момента се усеща ОГРОМНА разлика към подобрение спрямо първите две вълни. Пациентите са в пъти по малко, по рано интензивното се пръскаше по шевовете, а сега имаме точно двама тежко болни пациента. И да ви кажа - всичко без изключение са НЕВАКСИНИРАНИ. Данните за ваксинирани пациенти дето идват в интензивното идват от фалшиви сертификати. Нека не се залъгваме - ваксината помага!В Берлин имаше един случай на лекар дето искаха да го съдят понеже не искал да лекува в частната си практика неваксинирани и естествено за малко да го изядат с парцалите - дискриминация, изнудване и всичко останало. Стигна се до там, че въпросният лекар излезе по телевизията и каза ясно и отчетливо защо е постъпил така. Цитирам,, от солидарност към колегите лекари и мед. сестри, които изнемогват в болниците. " Всеки може да спори по форумите, но нека не се караме, а да дадем конструктивни решения. За момента скептиците към ваксинацията НЕ дават разумни предложение какво може да се направи. За добро или лошо ваксинацията е единственият начин кум момента да се справим с пандемията “
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
68% ваксинирани в началото на ноември в цитаделите на ЕС е пълен провал за Урсула, която искаше 70% средно ниво на ваксинация за ЕС до края на септември.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
приеми, че във всяко общество има един % който вярват безрезервно на всякакви конспиративни теории от нета.
в развитите общества, където имат ред и хората вярват донякъде на правителството си този % е под 50,че и под 40-30 в развити общества - та и затова се ваксинираха в 'развитите демокрации' над 50% от населението без да правят драми.
в общество като нашето % вярващи в дядо мраз от фейса е 75%, а и на държавата не вярваме.
общества управлявани от диктатура не коментирам. там зависи какво мисли Патрона.
32% неваксинирани французи и немци след почти година ваксинация и липса на алтернативни гледни точки по медии и от лекари в тези държави е супер необяснимо - колко процента от немците вярват в конспирации? Надали 32.
А за САЩ дори не знам какво да кажа - 150 млн. неваксинирани е нощния кошмар на Байдън, сигурно затова заспа на конференцията в Глазгоу, нощем не мигва дедото от мисълта какъв зор беше за тая ваксинация и с какви темпове на охлюв върви въпреки безпрецедентната кампания.
Не знам, не знам, не знам - че нашата ваксинация е зле - зле е, но в държави, в които няма критично мислене да има такива процеси - е това вече ме изненадва.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеМоже ли някой да ми обясни защо в "правилните" и "вярващи в науката" общества има такова зацикляне с ваксинацията?
Дания е минала от 73 на 76 процента напълно ваксинирани за два месеца ... 1/4 от населението се мота ... да не са Бай-Ганьовци и плоскоземни конспиратори???
Германия - 60/67
UK - 63/67
Канада - 67/75
Франция - 61/68
Нали бяха 90% ваксинирани, нали до края на лятото ЕС искаше 70% ваксиниран ЕС, нали всички западняци си чупеха краката да ходят да си слагат спасителната игла ...
... само във Франция и Германия значи има близо 45 млн. мангъровци - несертифицирани конспиратори.
Между другото най-катастрофално е положението в САЩ - 53/57.
Едни жалки 4% ваксинирани за 2 месеца.
Едва половината население ваксинирано, ама вълна и локдауни няма ...
... голяма медицина, голяма наука, не казвай на никой ...
в развитите общества, където имат ред и хората вярват донякъде на правителството си този % е под 50,че и под 40-30 в развити общества - та и затова се ваксинираха в 'развитите демокрации' над 50% от населението без да правят драми.
в общество като нашето % вярващи в дядо мраз от фейса е 75%, а и на държавата не вярваме.
общества управлявани от диктатура не коментирам. там зависи какво мисли Патрона.
Last edited by bertram; 05.11.2021, 11:54.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Може ли някой да ми обясни защо в "правилните" и "вярващи в науката" общества има такова зацикляне с ваксинацията?
Дания е минала от 73 на 76 процента напълно ваксинирани за два месеца ... 1/4 от населението се мота ... да не са Бай-Ганьовци и плоскоземни конспиратори???
Германия - 60/67
UK - 63/67
Канада - 67/75
Франция - 61/68
Нали бяха 90% ваксинирани, нали до края на лятото ЕС искаше 70% ваксиниран ЕС, нали всички западняци си чупеха краката да ходят да си слагат спасителната игла ...
... само във Франция и Германия значи има близо 45 млн. мангъровци - несертифицирани конспиратори.
Между другото най-катастрофално е положението в САЩ - 53/57.
Едни жалки 4% ваксинирани за 2 месеца.
Едва половината население ваксинирано, ама вълна и локдауни няма ...
... голяма медицина, голяма наука, не казвай на никой ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Аз пък се чудя се как не ги е срам тия доктори да говорят така? Това е все едно един началник на сервиз за коли да каже 9 от 10 коли излизат от нашия сервиз и отиват директно за скрап защото не можем да ги оправим. Ами като не можеш да ги оправиш изяш си дипломата и върви да бачкаш хамалин. Какъв доктор и професор си? Да кажеш че 90% от хората умират в реанимация е все едно да кажеш нашата работа е безсмислена, не можем да спасим никой само вземаме едни пари. 10% оцеляват по чудо.
Номера е да се лекуват хората ПРАВИЛНО И ПО ВАЖНОТО НАВРЕМЕ. Веднага след като се разболее, а не като е неспасяем случай.
Така се процедира с рака примерно, щото като си в 4-ти стадий не коня ами стената на язовира е отишла в ряката.
За 2 години НЕ СЕ НАПРАВИ АБСОЛЮТНО НИЩО ДА ЛЕКУВАТ ХОРАТА.
Ни тестове да ги хванат навреме,
ни организация да получат подкрепа хората (не и лечение)
Ни доктори да лекуват
Ни сестри да обслужват
Ни санитари да бършат (и насрани гъзове)
Ни специализирани БОЛНИЦИ. Сърбия построи 3 с над 1500 легла за 1 година !?!?!? Китай показа как се строи за 1 седмица уау
Абе ние нямаме работеща елементарна складова програма колко болни и легла има свободни. А това го има във ВСЯКА ФИРМА - над 500 000 са в БГ.
Ние как се крадат 5 милиарда без практически НИЩО да направиш, освен гьолкарабатакLast edited by bota156; 05.11.2021, 11:37.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеМотивацията ти е добра. И моята е същата. Наясно съм че няма измъкване от иглата / без война , ама и тогава няма да има/, но всички безкрайни лъжи на нископлатените пропагандатори по медии и Интернет трябва да се показват. Все пак става въпрос за бъдещето на човечеството, което е поставано под въпрос в името на неизвестна на масите цел / ваксинацията не е с цел здраве и опазване от слаб вирус/
Хората , които искат да се ваксинират ако може да не се налагат на тези, които не искат и да си забодат ваксината знаеш къде....
бяха в началото забавни (чипове, 5G, магнетизъм, ...).
Сега вече са само досадни (и смъртоносни)Last edited by barbaron; 05.11.2021, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПроф. Поромански: Пренебрежимо малка част от починалите са ваксинирани
https://nova.bg/news/view/2021/11/05...0%D0%BD%D0%B8/
„9 от 10 човека в реанимацията на „Пирогов” умират. Такива са и числата в другите болници. Пренебрежимо малка част от починалите са ваксинирани”. Това заяви в „Здравей, България” изпълнителният директор на УМБАЛ „Пирогов” проф. д-р Иван Поромански.
Аз пък се чудя се как не ги е срам тия доктори да говорят така? Това е все едно един началник на сервиз за коли да каже 9 от 10 коли излизат от нашия сервиз и отиват директно за скрап защото не можем да ги оправим. Ами като не можеш да ги оправиш изяш си дипломата и върви да бачкаш хамалин. Какъв доктор и професор си? Да кажеш че 90% от хората умират в реанимация е все едно да кажеш нашата работа е безсмислена, не можем да спасим никой само вземаме едни пари. 10% оцеляват по чудо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мотивацията ти е добра. И моята е същата. Наясно съм че няма измъкване от иглата / без война , ама и тогава няма да има/, но всички безкрайни лъжи на нископлатените пропагандатори по медии и Интернет трябва да се показват. Все пак става въпрос за бъдещето на човечеството, което е поставано под въпрос в името на неизвестна на масите цел / ваксинацията не е с цел здраве и опазване от слаб вирус/
Хората , които искат да се ваксинират ако може да не се налагат на тези, които не искат и да си забодат ваксината знаеш къде....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар