IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    КОВИД и БЪЛГАРИЯ
    • Ваксинирани са 22% българи
    • 70% от българите не вярват в Науката
    • 84 заболели са неваксинирани
    • 90 в болница са неваксинирани
    • 93 умряли са неваксинирани
    • българия - шампион по фалшиви сертификати
    • българия - шампион по фалшиви новини
    [COLOR=#0000FF][B]Таблиците и графиките са ясни и няма нужда от коментар
    G]
    Барби, много ме интересува лесото и централно африканската република какви проценти имат. Може ли да направиш една табличка и за там?? И моля без оправдания, че вируса там търси човека

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Около 10% от колегите ми са ваксинирани- това в германия- около 10 човека imat проблеми- тоест от тези 10% 10 човека имат проблеми, а иначе фирмата където работя е 250 човека стари работници и в момента има наемни работници около 50-70 човека. Като свърши напъна/ поръчките/ ще ги наритат и ще си останем само старите. относно второто ти питане за разликите- не ми стана ясен въпроса- ако питаш защо дават 83% ваксинирани за германия, а във фирмата са само 10% ваксинираните- не знам
      Ми вие сте по зле оттука. Барби пусни му веднага една таблица да му дойде акъла.

Коментар

• Идва една нова парадигма - да се научим да живеем с вируса. Това никога не се е случвало досега в световната история. Вируси са идвали и са си отивали. Сега се очертава следното - ежегодна ваксинация, която ни държи вечно заразни, но не боледуваме тежко и не умираме. И когато бъде прекратена тази програма по незнайно какви причини, никой не знае каква опустошителна вълна може да ни връхлети като следствие от дългото пребиваване в състояние на ваксинационна анестезия.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Излиза, че работиш във фирма към 100 човека, не малка и статистическите отклонения спрямо цяла Германия трябва да са малки. Но в Германия първа игла имат 83.1% от хората (тези под 18 просто не ги броя). Би ли обяснил на какво се дължат според тебе тези огромни разлики в случая?
          https://vaccinetracker.ecdc.europa.e...tml#uptake-tab
          Около 10% от колегите ми са ваксинирани- това в германия- около 10 човека imat проблеми- тоест от тези 10% 10 човека имат проблеми, а иначе фирмата където работя е 250 човека стари работници и в момента има наемни работници около 50-70 човека. Като свърши напъна/ поръчките/ ще ги наритат и ще си останем само старите. относно второто ти питане за разликите- не ми стана ясен въпроса- ако питаш защо дават 83% ваксинирани за германия, а във фирмата са само 10% ваксинираните- не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Всичко дето си написал е така, но освен нарастването на заразените трябва да следиш и колко влизат в болница и колко умират.

Може да видиш УК. Там от лятото бройката на заразените не спада. Седи си все висока, но те отвориха. Що отвориха, щото малко от тези заразените стигат до болница. А смъртността им е 10 пъти по-малка от предната вълна (от тяхната предна вълна).

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/

Да, де, ама така не изкореняваме заразата. Ще бъдем заразни, но живи - с неясните последствия от това. Изглежда ваксините не вършат работата, която са свършили с варицелата и хепатит Б /няма да споменаваме бактериалните инфекции като холера и туберкулоза/. Какво точно искаме да постигнем, когато бива възпрепятствана възможността да преболедуваме това чудо по възможно щадящ начин, като протектираме най-уязвимите слоеве, а дупчим наред всичко здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

садиска сатаниска ... мракобестни
              Сложни думи са това и мъчни за правилно изписване. Що се напрягаш?

Коментар

• Що си мисля, че на Запад сега изкуствено занижават бройката на починалите, все едно са победили смъртността, така заедно със ограниченията се подтикват повече хора да се ваксинират. Да не забравяме, че трета доза и ежегодното боцване са в сценария.
                От друга страна държат заразените във високи стойности за да се поддържа огъня.

При 100 покачващо се заразени за 3 Ное:
                COVID-19 се разпространява в 31 провинции в Китай, жителите пазаруват в паника, общностите са затворени.....

А, и към април със приключването на зимния период, вероятно ще въде открит следващия опасен вариант на Коби, за да се тупа топката.
                Last edited by hazard; 07.11.2021, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ма ти май не знаеш с кого и с какво си имаш работа.Момчето е побесняло щото се прекара да се ваксинира и са със садиска злоба ваксинира всички щото при това положение няма да изглежда тъп а ще е от умните дето първи заголиха дупарата...За тоя е много важно винаги да е в лагера на победителите на тарикатите на умните и красивите и от там да заклеймява нас тъпите неваксинирани да ни праща на село.Позволява си да ни казва къде да живеем и как да мислим...Никога през живота му не му е минавала мисъл че може да греши.Орева форума тук.Подплашил се яко че сбърка ама няма да си признае
                  Евала бай Пеше.

Иначе момчето го е СТРАХ. факсината не пази от заразяване, ни от болница, ни от смърт. А той не я е карал и му предстои да се сблъска со смъртта. Е не се знае какъв ще е изхода....
                  Last edited by RUBLA; 07.11.2021, 12:22. Причина: Спазвайте добрия тон!
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

точно заради ковида и простотията нашенска да не спазваме мерки + занижена хигиена като цяло.
                    пълни болници с ковид болни = няма места за други тежко и хронично болни и наистина завишена смъртност.
                    Добре де разбрахме, колко пъти ще дъвчиш едно и също, сякаш ще промениш нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Уважаеми bertram,

сигурен съм в таблиците, които цитираш, както съм сигурен и в това, че ние си бяхме доста болна нация и преди ковида поради причини, които на всички са ясни, и няма да влизам в детайли.
                      Удобно пропускаш един факт, който променя цялата картинка зад числата в таблицата. При една разбита здравна система и болно население, когато ни кацна ковида и ВСИЧКИ болници се занимават само с ковид вече 2 години, какво става с профилактиката и лечението на останалите тежки заболявания, включително животозастрашаващи, от които боледува на практика огромно мнозинство от населението?
                      Знам, съгласих се с отговора ти - на практика НИЩО.
                      Ето защо числата в таблицата не са чак толкова следствие от ковида, а от много други неща с много по-голям процент смъртност от т.нар. пандемичен вирус, при който както вече се видя, смъртността е преко сили 1-2% от броя заразени.
                      точно заради ковида и простотията нашенска да не спазваме мерки + занижена хигиена като цяло.
                      пълни болници с ковид болни = няма места за други тежко и хронично болни и наистина завишена смъртност.
                      просто тук си зариваме главата в земята и крещим - без мерки без ваксини без локдаун без тестова , а да и без сертификати и тн и тн... но за съжаление смъртта не можем да я надхитрим и в момента за седмица губим толкова животи екстра, колкото за 2 години в автомобилни катастрофи.

пак казвам - неглижирането на проблема води до препълване на болниците, краш в системата, а после ревем, че нямаме здравеопазване.
                      всякакви мерки предложени от здравните власти срещат лют отпор от изкаралите леко вируса, а почине ли техен близък почва рев срещу системата.

подхождам инженерно към проблема и цифрите говорят, че с юнашко отрицание се стига до куп некролози повече.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Притеснителна е агресията на ваксинираните. Даже тревожна. Логично би било да са приветливи, щастливи, спокойни, отворени за разговори каква сигурност им носи инжекцията с вълшебен разтвор от хипер надеждна фармацевтична сила. Нали всички официални и масово декларирани статистики сочат, че (почти) не се заразяват, (почти) не се разболяват и ако се случи, лесно изкарват модерния респираторен вирус.
                        Каква е причината за разминаването?
                        Здравей Слънчице, въпроса ти е много уместен. Това се дължи на предозиране с ваксини, затова тези индивиди ще бъдат въдворявани в специални санитарни зони, защото има реална опасност да започнат да хапят нищо неподозиращи нормални граждани. Това явлени е известно в науката ката ваксинизъм, да не се бърка с вампиризъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                          Колега,
                          Числото R естествено е много важно, но забравяш да провериш какви са входните данни.
                          Стойностите идват от неточни тестове и от корумпирани правителства, които могат да променят всички данни.
                          Отделно медицинските стандарти позволяват, някой дето е дал неточния ПСР положителен резултат във последните 28 дни и после умре, да се пише умрял от/със/поради Коби.
                          Отговора на Гьоринг, как е успял да подчини немското население и да го поддържа - създаваш Страх и после, Решение = хората са Твои.
                          Айде пак да обобщим, никакви статистики нямат смисъл, поради изкривяването и манипулирането на входните данни, хеле пък със неточен продукт използван за установяване на заразяване (ПСР).

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            понеже чета постоянно мнения от двата лагера, как вурус няма или как има и е чума, как всеки умрял се пишел от ковид, че да се плаши стадото и тн крайности.

направих си труда да сметна за последните 10 седмици,когато има вълна според здравните власти (и няма според конспираторите) как са починалите спрямо НСИ (не се интересуват от причината) спрямо починалите за същите седмици на 2016-17-18-19. от смъртта нещо по-сигурно няма ... уви.
                            -------------------
                            при положение, че мнозинството българи не са ваксинирани (все още)
                            % увеличение поне за мен е показателен дали сме най-хитрите и интелигентни в света.
                            Уважаеми bertram,

сигурен съм в таблиците, които цитираш, както съм сигурен и в това, че ние си бяхме доста болна нация и преди ковида поради причини, които на всички са ясни, и няма да влизам в детайли.
                            Удобно пропускаш един факт, който променя цялата картинка зад числата в таблицата. При една разбита здравна система и болно население, откогато ни кацна ковида ВСИЧКИ болници се занимават само с него вече 2 години, какво става с профилактиката и лечението на останалите тежки заболявания, включително животозастрашаващи, от които боледува огромно мнозинство от населението?
                            Знам, съгласих се с отговора ти - на практика НИЩО.
                            Ето защо числата в таблицата не са чак толкова следствие от ковида, а от много други неща с много по-голям процент смъртност от т.нар. пандемичен вирус, при който както вече се видя, смъртността е преко сили 1-2% от броя заразени.
                            Last edited by Kildirim_Bei; 07.11.2021, 14:34.
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Но нали си ваксиниран, не би трябвало да те притесняват тези ( все още ) %, пий си коктейлчето на спокойствие, радвай се на живота..
                              И аз се чудя защо на много ваксинирани им пука за неваксинираните. Има някаква традиция в живота нормалните хора да спират самоубийците още от векове. Също в християнската религия. Примерно, забранено е самоубийци да се погребват при другите. Самоубийството също в много държави е незаконно. Крайно глупави неща, но може би стоят там като последна отчаяна възможност. Пък и така е прието да се говори. Не си мисли, че някой политик обаче, който говори колко е загрижен за тебе, когато те набутат в чувала, задължително ще се разстрои или ще му развалиш вечерята. Мене точно ме дразни факта, не че мнозинството у нас са антиваксъри и че много измират, а че се оказах роден в една от най-задръстените нации в света. Казвам в света, защото много нации са дори по-слабо ваксинирани, но те просто нямат ваксини. Друга нация като нашата не виждам, дори и само една.
                              Last edited by fon; 07.11.2021, 11:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Около 10% от колегите ми са ваксинирани- това в германия- около 10 човека имат проблеми с ръцете където са ги боли. Единият беше 5 дни болнични заради втората инжекция
                                Излиза, че работиш във фирма към 100 човека, не малка и статистическите отклонения спрямо цяла Германия трябва да са малки. Но в Германия първа игла имат 83.1% от хората (тези под 18 просто не ги броя). Би ли обяснил на какво се дължат според тебе тези огромни разлики в случая?
                                https://vaccinetracker.ecdc.europa.e...tml#uptake-tab

Коментар

Working...
                                X