IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

КОЙ си ти, който се изправяш тук и "отговорно" твърдиш, че имунитета не важи?

КОЙ си ти, който за няколко месеци - "сам" достигна до това "серъхпрозрение"?

Имунолозите, пулмолозите с десетилетия стаж в областта НЕ смеят да изказват крайни мнения, но ти си "категоричен": стадният имунитет не важЕЛ!"

Докажи, че говориш от името на Твореца (Господ Бог или друг Създател на тия: Съзнание и Материя)!

Ти си НИКОЙ, за да твърдиш тия неща и да си категоричен! НИКОЙ! Кръгла НУЛА!

Хайде, осъзнай, най-после, че си прашинка и едно голямо НИЩО - и кротувай,!

Не се ангажирай с неща, които НЕ са ти ясни, от няколко месеца се случват и НЕ можеш да коментираш с такава тъпа категоричност!
    аз не съм конспиратор.
    гледам единствено цифрите (общ брой починали в сравнение последните години преди ковида (за да е макс близка демографска картина), заети места в реанимации и болници въобще) и те говорят едно - простаците сте мнозинство.

не оспорвам имунитета на прекаралите вируса, но когато цифрите говорят само пълен малоумник може да каже, че той е прав, а цялата планета е крива.

земята е плоска . нали ?!?
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Да, мечтая си за времето преди да влезем в ЕС през 2007ма, когато заплатите бяха средно по 200лв и българите измираха масово от недояждане. Мечтая си да заменя морето в Гърция с това да ми надуват главата с народна музика, гайди, хора и патриотарски крясъци. Мечтая си вместо да имаме пълен достъп до западната наука и култура да слушам простащините на неграмотници от Атака, Възраждане и какви ли не подобни партийки които се нароиха.
      Яко!!!!!!

Всичко хубаво, ама що се мъчиш, щом толкова не харесваш нищо българско. Хващаш куфарчето и при западната хултура и няма гайди да ти свирят на главата.

Аз и колегите сме изключително поласкани, че продължаваш да пишеш на български, че даже използваш кирилица, но недей се мъчи заради нас. Не си струва за едни Ганьовци, дето дори в един гей парад не искат да се включат. Бе направо си мъченик.

Коментар

Първо, днес е 9-ти, починалите са 334 и нищо не ми се привижда. Аз не чета От Извора за да ми се привиждат караконджули и второ всички неваксинирани у нас са антиваксъри, каквото и да говорят и да го усукват.
        Пак ли се напика бе.Пак ли обърка дните...

Коментар

Да, мечтая си за времето преди да влезем в ЕС през 2007ма, когато заплатите бяха средно по 200лв и българите измираха масово от недояждане. Мечтая си да заменя морето в Гърция с това да ми надуват главата с народна музика, гайди, хора и патриотарски крясъци. Мечтая си вместо да имаме пълен достъп до западната наука и култура да слушам простащините на неграмотници от Атака, Възраждане и какви ли не подобни партийки които се нароиха.
          Ако нямаш пари да ти платя билета и заминавай п си майна.Върни паспорта и се откажи от българско гражданство..

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Имунолозите, пулмолозите с десетилетия стаж в областта НЕ смеят да изказват крайни мнения, но ти си "категоричен": стадният имунитет не важЕЛ!"

Докажи, че говориш от името на Твореца (Господ Бог или друг Създател на тия: Съзнание и Материя)!

Не се ангажирай с неща, които НЕ са ти ясни, от няколко месеца се случват и НЕ можеш да коментираш с такава тъпа категоричност!
            Не може бе Мико не може.Аз съм му казал че на 4 ти километър има спешен кабинет но не помага.При бъртата само попа може да оправи нещата.Той винаги е прав винаги е на страната на по умните по красивите безгрешните и от там громи нас глупаците..Аз си мисля че е обезумял след като се ваксинира и най вече след като осъзна че на шест месеца ще заголва дупарата.Тоя е от породата на всичко можещите на всичко знаещите на безгрешните на тарикатите на поучителите..както казах поп е нужен тука....Като почукат на вратата му за да ваксинират децата тогава ще го видим тоя герой неземен
            Last edited by power grid; 09.11.2021, 08:48.

Коментар

Освен всичко изброено ,аз не виждам държавите извън ЕС, да борят кризата с коронавируса с нещо друго освен с масова ваксинация ,зелени сертификати и локдауни .Какво ще ни помогне излизането от ЕС, тогава ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                при делта стадния имунитет не важи и на всички стана ясно,че е важно как ще премине през популацията - разбирайте тежки случаи.

ние се преборихме за първото място в седмичния чарт за инат и суеверие
                от броя некролози по-точен индикатор няма
                ...........

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

в ОК официално даже си признаха, че лъжат със статистиката. с добри намерения естествено.
                  Е щом е така значи може, само че какво ще правим след като ги докараме до 0? Тук вече само Математика ще помага.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                    По най-бързия начин вън от еврогейския им съюз.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

ПОЧВАТ ДА ТИ СЕ ПРИВИЖДАТ УМРЕЛИ АНТИВАКСЪРИ ПАК !!!

8 НОЕМВРИ 2021 Г
                      .Единният информационен портал показва, че за последното денонощие са починали 69 лица с доказана коронавирусна инфекция.
                      Първо, днес е 9-ти, починалите са 334 и нищо не ми се привижда. Аз не чета От Извора за да ми се привиждат караконджули и второ всички неваксинирани у нас са антиваксъри, каквото и да говорят и да го усукват.
                      Last edited by fon; 09.11.2021, 08:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                        Абе на никой ли не му прави впечатление че в Албиона от 1,562,039 болни има само 57 умрЯли,
                        Е ми те ако са здрави като канари ще са повече. Или са сменили пак методиката без да кажат на Барби, Само той може да обясни този парадокс иначе всичкото таблици отиват на кино.
                        в ОК официално даже си признаха, че лъжат със статистиката. с добри намерения естествено.

Коментар

• Абе на никой ли не му прави впечатление че в Албиона от 1,562,039 болни има само 57 умрЯли,
                          Е ми те ако са здрави като канари ще са повече. Или са сменили пак методиката без да кажат на Барби, Само той може да обясни този парадокс иначе всичкото таблици отиват на кино.
                          Last edited by Пирон; 09.11.2021, 08:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Що сега има по МАЛКО общо починали при 330 от ковид а миналата година 220.
                            Дали не пишат всичко из болниците починало от ковид.
                            все тази как го пишат - далче съм от мисълтта да считам, че са обективни на 100%.
                            гледам цифрите на починалите без значение от причината

сравни починалите 16-17-18-19 с 20 и 21.

миналата година по това време си бяхме във вълната без част от населението да е ваксинирана и без част от населението да е срещнало вируса.
                            та не гледай 20-та като успокоение. 20-та и 21-ва са годините с 'грипчето' и при вълна става ясно това грипче как 'коси' в сравнение с другите вируси, които са минавали през популацията в последните години.
                            Last edited by bertram; 09.11.2021, 07:56.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              при делта стадния имунитет не важи и на всички стана ясно,че е важно как ще премине през популацията - разбирайте тежки случаи.

ние се преборихме за първото място в седмичния чарт за инат и суеверие
                              от броя некролози по-точен индикатор няма
                              1 Bulgaria 29,549 33,193 160 6,877,632
                              2 Romania 56,113 83,909 148 19,063,962
                              3 Latvia 12,336 16,451 132 1,857,960
                              4 Armenia 11,846 12,845 108 2,970,736
                              5 Georgia 33,658 27,206 106 3,978,804
                              6 Ukraine 152,263 152,199 104 43,378,089
                              Що сега има по МАЛКО общо починали при 330 от ковид а миналата година 220.
                              Дали не пишат всичко из болниците починало от ковид.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                                Има хора в рискови групи. Има ли някаква насоченост към тях? Няма. Ще ваксинираме децата.
                                Не можеше ли личните лекари /нали затова са лични лекари/ да разяснят и убедят хората с проблеми. Няма. Ще ваксинираме децата.
                                Никави ли пък противопоказания нямат тези ваксини? Никакви? Няма ли състояния на организма при, които не се препоръчва /най-малкото/ ваксина.
                                Няма. Всички под строй за сертифициране.
                                По най-бързия начин вън от еврогейския им съюз.
                                Щом посегнаха и на децата, вече ще ядат дървото. Народа има търпение, ама тая работа с децата е голям автогол за ваксинаторите.
                                Вижда се, че родителите са масово против т.нар. щадящи тестове.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X