IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Или съпътстващите им заболявания не се активират от среща с тоя вирус..., или се активират в различна степен, а мерките срещу това са различни, обезпечени финансово (втора икономика в ЕС).. , или лекарства и консумативи..., Или заплащането им позволява...

Или живеят по-здравословно, отмарят в различни курорти, напр в Алпите, в условията на девствена природа......

Или консумират по-често екологично произведени храни..., Или контролът им върху качеството на храните е по-стриктен..., Или системата за подкупи на длъжностни лица, които извършват контрол на качеството на храните се гледа под лупа от неподкупна Прокуратура...

Или спортуват и се движат по-често и интензивно, на по-чист въздух...

Или нервното напрежение е по-малко, а то зависи от много фактори..., работодатели..., работна среда..., организация на услугите...

.........
    .........
    ..........
    Или...
    https://m.offnews.bg/news/Politika_8...PS_764349.html

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

И да се страхувам и да не се страхувам смъртта рано или късно ще ме застигне...Няма отърване..За нищо материално няма да ми е мъчно само за хората които обичам ще ми е мъчно...но се успокоявам че там ще се събера също с хора които много обичам и се надявам и те да ме обичат..Не разбирам тия безсмъртните сигурните с частните училища чиято цел на живота са удобствата и парите и дебелото черво да е пълно...Е ще ги успокоя ще умрат и те както са ваксинирани с по 10 игли
      Всички ще умрат, но някои по-рано от другите. Гледам те си се наредил на опашката от по-рано умиращи, и сега философстваш, за да си прикриеш страха. И като лапнеш тръбата, продължавай да философстваш как живота не е интересен и ти умираш геройски, а ние ще се смеем във форума, че си умрял от простотия,

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Цялата простотия е, че хората, които разполагат със солидни аргументи срещу ваксините или начина, по който биват употребявани, са приравнявани с тези, които говорят за чипове, наночастици, лепнещи монети, пиукащи сензори, свиркащи автомати за кафе, разтичащи мастилото си вестници и т.н. Лепнаха понятието "антиваксър", което има съвсем друга конотация. Това е все едно да бъде подета кампания за вегетарианство и всеки, който не се придържа към тази линия и не яде глухарчета вместо пилешко, да бъде наричан канибал. И мейнстриймът усилва тези звуци и докарва амлитудите до висоти, които изтърбушват тъпанчетата като влетял тир в киносалон. Няма нищо нормално в това - излизат журналисти, социолози, спортни коментатори, чукохвъргачи, които артикулират всичко това като омлет с барбонки. Медици, които не следват правата линия - имунолози, вирусолози, микробиолози, се изявяват в медии, които са анатемосвани като ръкописите на поп Вечерко.
        А ма той, мейнсримът е антиваксерски , брато
        некъде около 80 процента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Абе тука един нали пишеше, че като му били ваксината и монетите почнали да се лепят по рамото му!
          Та има всякакви, тъй че не ги надценявай чак толкова......
          Цялата простотия е, че хората, които разполагат със солидни аргументи срещу ваксините или начина, по който биват употребявани, са приравнявани с тези, които говорят за чипове, наночастици, лепнещи монети, пиукащи сензори, свиркащи автомати за кафе, разтичащи мастилото си вестници и т.н. Лепнаха понятието "антиваксър", което има съвсем друга конотация. Това е все едно да бъде подета кампания за вегетарианство и всеки, който не се придържа към тази линия и не яде глухарчета вместо пилешко, да бъде наричан канибал. И мейнстриймът усилва тези звуци и докарва амлитудите до висоти, които изтърбушват тъпанчетата като влетял тир в киносалон. Няма нищо нормално в това - излизат журналисти, социолози, спортни коментатори, чукохвъргачи, които артикулират всичко това като омлет с барбонки. Медици, които не следват правата линия - имунолози, вирусолози, микробиолози, се изявяват в медии, които са анатемосвани като ръкописите на поп Вечерко.

Коментар

От 10-на години, майка ми не пропуска темата и все това повтаря: "Толкова много млади хора измряха в блока, отидоха си бързо!" ...

Добре е, че беше "пандемията", за да си дадем най-после сметка, че сме смъртни!

И, с какъв ужас вече говорим за Смъртта! Не сме я забелязвали до сега... Къде да я забележим?

Страхуваме се да отидем на гробищата... Ако са в други страни и е минало повече време, те са се превърнали в поляни, с кръстове и плочи... Може да се види да прибягва див заек. В други гробища, с повече зеленина, това са огромни паркове - се разхождат сърни... Може човек да разглежда скулптурни групи, по-красиви от изложените в музеите... Може да ни върне в действителността само някакво шествие, което изпраща някого/някоя...

С "пандемията" - оказва се - някои получиха индулгенция за вечен живот. Въпросът е, от кога почваме да броим годините на "вечния живот". При някои индивиди това започва след балсамирането...

Страхът на някои от ваксинираните, че няма да са вечно живи - е пословичен! Боднаха се, но страхът си остава: броят дните до следващата игла...

Извод: изобщо не е лесно да си безсмъртен в днешно време!

Защо пък да не е лесно! Вземете пример от фараоните! Лесно е: балсамирайте се!

Гаранция: получавате сертификат за вечен живот... и няма да треперите - да не би да пропуснете следващата "ваксина"!
            И да се страхувам и да не се страхувам смъртта рано или късно ще ме застигне...Няма отърване..За нищо материално няма да ми е мъчно само за хората които обичам ще ми е мъчно...но се успокоявам че там ще се събера също с хора които много обичам и се надявам и те да ме обичат..Не разбирам тия безсмъртните сигурните с частните училища чиято цел на живота са удобствата и парите и дебелото черво да е пълно...Е ще ги успокоя ще умрат и те както са ваксинирани с по 10 игли

Коментар

Или съпътстващите им заболявания не се активират от среща с тоя вирус..., или се активират в различна степен, а мерките срещу това са различни, обезпечени финансово (втора икономика в ЕС).. , или лекарства и консумативи..., Или заплащането им позволява...

Или живеят по-здравословно, отмарят в различни курорти, напр в Алпите, в условията на девствена природа......

Или консумират по-често екологично произведени храни..., Или контролът им върху качеството на храните е по-стриктен..., Или системата за подкупи на длъжностни лица, които извършват контрол на качеството на храните се гледа под лупа от неподкупна Прокуратура...

Или нервното напрежение е по-малко, а то зависи от много фактори..., работодатели..., работна среда..., организация на услугите...

.........
              .........
              ..........
              Франция има може би най доброто здравеопазване в света, но ако се отключат ще стане същото мазало.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Така, синът ми е четвърти клас в най-обикновено квартално училище. Нито в Лозенец, нито в Обеля. Баш среден квартал. Целият випуск няма да учат присъствено, защото няма нито един клас с >50% съгласни да им тестват децата. Майка ми е учителка в друго училище и там е почти същата картинка. Отварям интернет сайта segabg.com и чета В София повечето родители избраха тестовете за COVID-19

Само въпрос на време е да излезнат със заглави от типа: 80% от българите ваксинирани. Или направо - Неваксинирани бебета умират в страшни мъки

Донякъде бих разбрал форумците, ако правят разни мизерии за пари. Обаче за всичко си има граница, предел, лимит, червена линия и т.н. Обаче това, че вече се посяга на деца, прави нещата критични и премахва абсолютно всякаквиизвинения и оправдания. Това не са ви някакви пергиши на по 16 години, за които ме напушва смях, когато някой рече "децата". Става въпрос наистина за ДЕЦА.
                ако не изгоним факсаните или ги наврем в к...юшето без да имат думата ще ни набодът НАСИЛСТВЕНО ако трябва всички.
                Продалите се дребни душици страхливци които имат единствена ценност жалкия си животец няма да се спрат пред нищо. Ще унищожат всички православни, малоумниците не търпят МИСЛЕЩИ хора ...
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Спокойствие и любов!
                  Подкрепям и прилагам.
                  Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от xa3apm

Гледам, и то с числа, че нали така искате:

Франция:
                    заболелите са 7 217 484 или ...

България:
                    заболелите са 632 762 или...

Та според числата излиза, че въпреки по-големият процент заболели смъртността е около 2.5 пъти по-малка от тази в България.

Това означава, че ...

или здравната система на Франция е 2.5 пъти по-добра от нашата ...

или французите, като цяло са 2.5 пъти по-здрави.

.........
                    .........
                    ..........
                    Last edited by mikomikov; 08.11.2021, 22:25.

Коментар

• Недейте да откривате студената топла вода
                      Вижте как е в една нормална Държава - Франция, КОВИД, Училище
                      • Niveau 1 - заболели < 50 при 5 последователни дни
                      • Niveau 2 - заболели >= 50 при 5 последователни дни
                      Ниво 1 и 2: занимания в клас за началните (CP,CE1-2,CE1-2), колежитe (6,5,4) и лицеите (3,2,1,T)
                      Ниво 1 и 2: проветряване, миене ръце, намалени групирания, дезинфекция на мебели и помещения
                      Ниво 1: маска за колежи и лицеи
                      Ниво 2: маска за начални, колежи и лицеи
                      Ниво 1: спорт без ограничения навън и в салони
                      Ниво 2: спорт без ограничения навън. В салоните - безконтактни спортове, дистанциране
                      Ниво 1-4: Начално училище - преминаване на класа на дистанционно при 1 заболел ученик
                      Ниво 1-4: Колежи и лицеи - контактни неваксинирани минават на дистанционно за 7 дни
                      Ниво 1-4: Колежи и лицеи - контактни ваксинирани продължават нормално в клас

https://www.education.gouv.fr/covid1...rtement-325535

Last edited by barbaron; 08.11.2021, 22:17.

Коментар

• Барбаронистите и дотам стигнаха. Масови гробове.

Коментар

Страхът на някои от ваксинираните, че няма да са вечно живи - е пословичен! Боднаха се, но страхът си остава: броят дните до следващата игла...
                          Моите скромни лични наблюдения са, че като цяло паникьорите са пренебрежимо малко. Вярно, опитват да компенсират с по-кресливичко гласче, но пак лесно се вижда колко са малко. По-голямата част се пазят умерено и карат на "каквото ми е писано". Така го кара и един вече бая известен белодробен лекар съсед, станал даже медийна звезда. Един от малкото плюсове е, че сега наистина можеш да сиктирдосаш някой сополивец, който се върти около теб. Едно време имах колега, който ми докара бая тежък грип. Викам му: що си не седиш дома? А той: вкъщи ми е по-напрегнато, тук по-добре си почивам.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Защо ние се учим само когато се сблъскаме очи в очи с Учителя?Аз не се наемам да определя кой е рискова група.Преди години баща ми получи инсулт...Тогава разбрах че може стъпало един сантиметър да е непреодолимо препятствие...преди това се подигравах на едни доктори с едни чукчета дето ме караха със затворени очи да си пипам носа...Та Учителя ме респектира много яко...Преди тоя инсулт пушех цигари след него бях респектиран отказах ги от раз...вече 23г не пуша...Та в оня момент реших че баща ми я изкара месеца я не и някак си в душата започнах да се сбогувам с него.Той обаче се закрепи някак си и живя още седем години....С едно събитие бях респектиран трети път след като осъзнах че с инсулт може да си живеш и 20г а през това време измряха сума ти млади здрави и прави хора....Та не съм убеден че имам знанията за да определя кой е в рисковата група

От 10-на години, майка ми не пропуска темата и все това повтаря: "Толкова много млади хора измряха в блока, отидоха си бързо!" ...

Добре е, че беше "пандемията", за да си дадем най-после сметка, че сме смъртни!

И, с какъв ужас вече говорим за Смъртта! Не сме я забелязвали до сега... Къде да я забележим?

Страхуваме се да отидем на гробищата... Ако са в други страни и е минало повече време, те са се превърнали в поляни, с кръстове и плочи... Може да се види да прибягва див заек. В други гробища, с повече зеленина, това са огромни паркове - се разхождат сърни... Може човек да разглежда скулптурни групи, по-красиви от изложените в музеите... Може да ни върне в действителността само някакво шествие, което изпраща някого/някоя...

С "пандемията" - оказва се - някои получиха индулгенция за вечен живот. Въпросът е, от кога почваме да броим годините на "вечния живот". При някои индивиди това започва след балсамирането...

Извод: изобщо не е лесно да си безсмъртен в днешно време!

Защо пък да не е лесно! Вземете пример от фараоните! Лесно е: балсамирайте се!

Гаранция: получавате сертификат за вечен живот... и няма да треперите - да не би да пропуснете следващата "ваксина"!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Модератори, не забелязвате ли, че тия последните откачиха напълно ?!?
                                За добре нашарен пост, повече ли плащат?

Коментар

Working...
                                X