IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Явно пазара Кирков (по-известен като "Женския") се е пренесъл в инвеститорския форум!
    (ако изобщо има останали инвеститори тук)
    Подобието на вестник - блиц, цитирало фейса на някакъв кифльок, която очевидно драпа за внимание:
    "влизам в магазина с отрицателен тест, маска, ръкавици, противогаз, шлем"
    Изобщо като ви гледа човек източниците на информация......

    Коментар


    • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

      Интересното ще стане като ваксинираните почнат да отказват поредните дози, автоматично ще стават неваксинирани и като го закъсат със здравето благодарение на експерименталките.. ще ги отразят политкоректно в статистиките като неваксинирани брутални идиоти..
      Всяка пролука , която е в ущърб на ваксинацията се запушва с поръчкова статистика.
      Например след като на повечето поне в този форум ни е ясно, че ваксините никакви ги няма съм се чудил защо все пак по статистика по-малък процент ваксинирани се заразяват / вече никой не отрича, че ваксината не пази/, по-малко са в болница / и това все по-рядко се отрича/ и по-малко умират / това може би все още е факт/ ? А отговора е много лесен - голяма част от ваксинираните са преболедували преди това / на око 25-50%/ . Те не боледуват повторно, не се заразяват и следователно не умират/ и са извън статистиката. Никой не иска да води статистика за тях явно поради тази причина / да се избегне статистическо опровергаване на ваксините/ . Като резултатите на ваксинираните се коригират само до дела им на ваксинирани НЕболедували статистиката ще покаже, че ваксините са ГОЛА МРЪСНА вода....:-)
      Но всякакви нископлатени ''експерти'' ,мажат по всички медии с менте статистика. И това , че катастрофирали или починали при пожар са в нея е само върха на айсберга от статистически манипулации...
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 22.11.2021, 15:50.

      Коментар


      • Истинска лудница: Българка в Австрия разказа за кошмара, хаоса и щурма на магазините преди локдауна

        Следващото решение на правителството е задължителната ваксинация, която ще стартира от февруари 2022

        Виена, Австрия 22 Ноем. 2021, 12:15 26676 прочита 14 коментара Автор: БЛИЦ


        Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия.

        Тя описва в детайли огромния хаос в австрийската столица, настъпил в последния ден преди ограничаването на неваксинирани. И как една чисто битова ситуация може да се превърне в истински кошмар, пише "Марица".

        „Не знам как са се наредили тия звезди, луни и планети, обаче преживях няколко кризи. Наведнъж. Вчера беше последен работен ден преди прословутия локдаун.

        Мили хора, от 7 сутринта всички магазини, пазари и кафенета са щурмувани. Живот кипи сякаш за последен път. Хора влачат като обезумели тоалетна хартия, джапанки, дънки, бански, саксии, пижами, банани, брашно, спагети и всичко, което се открива по магазините.

        Zara, H&M, спортни магазини, молове, магазини за играчки, ресторанти, кафенета и сладкарници, зоо магазини, магазини за техника - всичко се пука по шевовете. Няма места за паркиране.

        Black Friday и идващият локдаун правят жестока комбинация. Това, оказва се, е мега бомбастичен удар за търговията. За сравнение, последните три години Коледа + Нова година + зимни намаления, умножено по 5, дава ясна представа за вчерашния последен работен ден. Очите ми не можеха да повярват на това, което се случва.

        Цялата консуматорска лудница и километрични опашки се сблъскват и с националния протест срещу задължителното ваксиниране.

        По улиците спират да работят светофарите, стотици полицаи регулират движението. На всеки ъгъл катастрофа. Според статистиката, 100 000 човека са навън, за да протестират. Още толкова са тръгнали да пазаруват, сякаш довечера всички ще умрем.

        Да пътуваш с кола точно този ден е равно на самоубийство в невиждани мъки. С две думи и обобщено, вчерашният ден излезе от контрол, изтърваха му края.

        От един месец чакам четири кухненски уреда, звъня трета седмица и всеки ми казва: „Не знаем къде са ви уредите, когато дойдат, ще ви се обадим“.

        Вчера, побесняла, тръгвам към магазина, за да търся справедливост за закъснението. Час и половина не мога да мина 300 метра. Изпаднах в няколко кризи. Паркирам някъде, където намирам място, а то е на 2 м от магистралата. Бясна, уморена и гладна минавам пеша 1,4 км през един забравен от Господ кър. Потна, задъхана и на предела на силите си, почти лазя в магазина, докато стигна до кухненския отдел.

        Вътре е необуздан хаос. Хора влачат по два телевизора под мишница. Не виждам края на опашките. Асансьорът е спрял, защото някой го претоварил. Катеря се до третия етаж. Вече виждам звезди и ми причернява. Мисля си, че умирам.

        Сядам на стола пред шефа на отдела, докато говори с друга клиентка, която иска да си купи днес, хипер спешно и неотложно, два хладилника и фризер. Показвам фактурата за чаканите уреди и питам къде са. Оказа се, след 34 позвънявания от моя страна за седмица, че са там. Без единия от тях, бил изчерпан. Ядосах се. След сума изхабени нерви се договарям в моя полза и за уреди, и за доставка.

        Излизането от магазина е мисия невъзможна. Потна, зачервена, с пришки навсякъде, рошава и с откачена качулка на якето, сякаш излязла от втората световна, трябва да отида до друг магазин, за да взема поръчан от мен смесител за кухня. Не ме допускат до магазина, за да си прибера платена поръчка.

        Тука добавям, че за да стигна от предишния магазин до този, съм пресякла две магистрали и вървях още 1,3 км пеш през кър и два строежа. Колата ми, ако е все още там, където си спомням, е на около 4 км в обратната посока.

        С риск да ме арестуват, влизам в магазина с отрицателен тест, маска, ръкавици, противогаз, шлем, със затаен дъх, тичайки. Искам да припадна, когато виждам, че почти целият магазин е изкупен. Чудя се как така цяла Виена си сменя чучура на мивките в кухнята, че в изложба от 187 вида има само 5 налични? Казвам си, няма да страдам напразно, с цената на всичко ще изляза оттук с чучур, тръби, гайки, пирони, меки връзки, твърди връзки, сифони и каквото още може, за да не идвам до края на живота си повече.

        На касата не ми дават да платя, защото не съм ваксинирана. Парите на неваксинирания явно са менте. Явно и аз съм менте.
        През това време тълпи от хора продължават да влизат в магазина и никой не проверява дали имат сертификат, още повече че масово са без маски. Никой не ме пуска да вляза, никой не ми го и изнася отвън пред вратата.

        В същия тоя момент практикуват избирателна пропускливост - десетима без маска влизат, без да бъдат проверени. Трима ги връщат, докато още двайсет влизат през другата врата. Значи, или - или. Или проверявай всички, или никого.
        Прибирам се с такси, защото забравям, че колата е някъде там.

        Или това е тотален абсурд, или аз съм неспособна да намеря логика и смисъл.“


        Припомняме, че преди два дни Австрия обяви локдаун за неваксинирани, който официално влиза в сила от утре. Мярката е временна, за 20 дни, които са необходими да се организира ваксинационен коридор и всички австрийци да направят информирания избор да се ваксинират с една, втора или трета доза ваксини.

        Самата Лора Петрова казва, че както досега се е случвало с въведените в Австрия мерки, срокът най-вероятно ще бъде удължен.
        Следващото решение на правителството е задължителната ваксинация, която ще стартира от февруари 2022.

        В събота в австрийската столица се е провел 100-хиляден протест против задължителната игла. Българката казва, че доста хора са ваксинирани, главно за да улеснят живота си и да не се подлагат на излишно тестване.

        Именно затова новината за задължителност ядосва австрийците. Лора добавя също така, че немското възпитание ясно личи и е категорична, че до този момент всички, без значение националност, предпочитания и дискомфорт, спазват мерките и следват стриктно правилата.

        ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

        Коментар


        • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

          Според БАН не е ваксина. Според Ларус даже не е ваксина. Според Бонка, която си изкарва прехраната с плюене по всичко българско обаче Е ваксина.

          Хммм, на кого ли да повярвам. На учените, на академичните речници, на очите си или на думите на Бонка. Тежък избор, направо дилема.
          Интересното ще стане като ваксинираните почнат да отказват поредните дози, автоматично ще стават неваксинирани и като го закъсат със здравето благодарение на експерименталките.. ще ги отразят политкоректно в статистиките като неваксинирани брутални идиоти..

          Коментар


          • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

            Да бе, както и Земята не е кръгла и не се върти около Слънцето. Антиваксърски ГЛУПОСТИ.
            Според БАН не е ваксина. Според Ларус даже не е ваксина. Според Бонка, която си изкарва прехраната с плюене по всичко българско обаче Е ваксина.

            Хммм, на кого ли да повярвам. На учените, на академичните речници, на очите си или на думите на Бонка. Тежък избор, направо дилема.

            Коментар


            • Не е ли прозрачна историята дори само защото имаме 100% съвпадък между българомрази, русофоби и ковид активисти.

              Как пък няма един, който да напише, че е за "ваксините", защото не иска такъв ценен народ като българския да измре. Ама не, същите, според които българите сме прости, Ганьовци и ходим по врачки, знаят какво е добре за нас. Същите, които ни мразят, ни предлагат "спасение" от СТРАШНАТА болест. Чели сме приказката за Спящата красавица и от българомразки тролове ябълки не щем.

              Коментар


              • УЧЕНИ ОТКРИХА, ЧЕ ЗЪБОБОЛЪТ ИЗЧЕЗВА НАВЕКИ, КОГАТО ТИ ОТРЕЖАТ ГЛАВАТА

                Започна се с едно писмо, което достигна до мен като… всъщност, няма значение как е достигнало до мен. Не е нищо секретно, поне още 20 хиляди български лекари са го получили.

                Озаглавено е „Информация от СЗО във връзка с правилата за кодиране на умиранията по причини и отражението и в статистическата практика“.
                Интересна тема, не мислите ли?

                Зачитам се в приложения файл, който разхожда читателя из МКБ (Международната класификация на болестите). И нали съм си любопитен, аз изчитам всяка буква. Благодарение на което достигам до информацията, че „Във връзка с разпространението на COVID-19 се въвеждат нови кодове както следва…“. (Нека поясня, че въвеждането на нови кодове се извършва от СЗО.)

                Стигам до текст, при чието прочитане зениците ми удвояват размера си, пулсът се вдига с 20-30%... надбъбречните жлези включват на продукция на адреналин.
                Текстът е наглед простичък, но аз съм си проклетичък:
                „U 12.9 – Неблагоприятни реакции при терапевтично прилагане на ваксини срещу COVID-19, неуточнен.“
                Неблагоприятните реакции при прилагане на ваксини не са никаква новост за мен. Рано или късно трябва да влязат в МКБ и явно вече е достатъчно късно, та СЗО са решили, че вече няма накъде.

                Това, заради което ми се изръсва адреналинът, е словосъчетанието „терапевтично прилагане на ваксини“.

                През целия дълъг период, през който ваксини „спасяват милиарди хора“, те винаги са били промотирани като средство за превенция на инфекциозни болести. ПРЕВЕНЦИЯ. Превенция означава предотвратяване на някаква болест, т. е. превантивното средство се прилага ПРЕДИ тази болест да се е развила.

                „Терапевтично прилагане“ означава средството да се прилага СЛЕД КАТО болестта вече се е развила. Което означава, че за превенция вече е късно. Което пък означава, че не следва да се използва терминът „ваксина“.
                Но някой смята, че няма проблем. Сто прочели, десет разбрали, един реагирал, нула са го чули.

                Воден от проклетията си (преди ковид-кампанията това се наричаше „научно любопитство“), аз се качвам на сърфа и тръгвам да сърфирам из виртуалното пространство.
                И откривам… това, което и очаквам да открия.

                Обърнете внимание, че коментарът ми е върху едва втория интересен материал, на който попаднах. Такива сигурно има още хиляди.

                Откривам този материал не къде да е, а на официалния сайт на авторитетния „Nature”. (Мимоходом да припомня – „тръгвам“ от официално писмо на МЗ, разпратено до всички лекари в България; „минавам“ през официалната МКБ на СЗО; и стигам до официален авторитетен източник. Т. е. дотук елементът на конспиративност би трябвало да клони към абсолютната нула.)

                Та на сайта на „Nature” попадам на статия на няколко японски момци (допускам, че може да има и моми – всичките са с японски имена) под заглавие:
                „Therapeutic vaccine for chronic diseases after the COVID-19 Era“.

                И ето къде се оказва заровено кучето.
                Не че не го подозирах преди известно време. И не че го откривам сега. Тази тенденция ми е ясна не от вчера. А аз съм абсолютно посредствен, средно интелигентен български лекар. Което означава, че изтъкнатите ни лекари, светилата, експертите… знаят това, което аз знам, много по-отдавна. (Ама не казват.)

                Световната научна общност работи не от вчера върху ваксини не за превенция на инфекциозни болести (каквото до вчера бяха ваксините), а за ТЕРАПИЯ. НА ХРОНИЧНИ БОЛЕСТИ.

                Защо им е да го правят?

                Главните причини, които сега ми идват на ум, са две:

                1. Инфекциозните болести са ограничен брой и повечето от тях биват държани далеч от съвременния човек чрез обикновеното миене на ръцете и зъбите, чрез редовното къпане и чрез централното водоснабдяване.
                Хроничните, обаче, са безброй. И ще се увеличават.
                На кое бихте заложили, ако произвеждате медикаменти?

                2. Инфекциозните болести идват и си отиват, на вълнѝ.
                Хроничните са тук непрекъснато.
                На кои бихте заложили, ако искате да продавате повече медикаменти?

                Въпросният екип от японци тръпне от перспективата „утре“ да започне ваксинация на хора с хипертония, дислипидемия, Алцхаймер, рак, хронични възпалителни болести. И изобщо не се боят да говорят за ДНК-ваксини.

                Чрез тези неща, абсолютно превратно наричани „ваксини“, ще се провокира производство на антитела срещу нормални човешки ензими.

                Т.е. след като разбрицахме имунната система на милиарди хора до степен самата имунна система да не може да се познае, наред е ендокриниумът и най-фината биохимия на човека.

                Идеята, очевидно, е да се работи в абсолютно всички направления.

                Няма да минат и 2-3 години и ще бъдем зарадвани с „ваксини“ срещу главоболие, болезнена менструация, подуване на корема, „шипове“, хемороиди и каквото ви дойде на ум. (На тези умници им е дошло на ум много преди вас.)

                И няма да мине и година след въвеждането на тези „ваксини“ и ще се надигнат мощните гласове на учени и експерти „ваксинацията“ с тези „ваксини“ да стане задължителна. Иначе няма разходка сред природата, няма ресторант, няма работа, няма вода, няма въздух.

                А подобна арогантна и безумна намеса в работата на човешкия организъм без съмнение ще доведе до поява на болестни състояния, каквито днес не можем дори да си представим.

                Земята просто ще се изпълни с Франкенщайновци. Раждащи Франкенщайновци. "Лекувани" от Франкенщайновци.

                Оставихме твърде дълго детето да си играе с пистолета. То отдавна го държи насочен срещу нас.
                И вече откри къде е спусъкът.
                Сега няма търпение да види какво ще стане, когато го натисне.
                Ковид ще им стане безинтересен много скоро. Защото е само репетиция, а те тръпнат да започне истинското представление.

                Бруталната безбожна и безчовечна преса да се ваксинираме „срещу“ ковид е само подготвителният период, през който трябва да ни счупят гръбнаците.
                За да нямат проблемите с масовото прилагане на любимото им творение, за което тепърва ще научаваме.

                „Ваксини“ за всичко. „Ваксини“ за всички. Задължително.
                Освен ако...“

                Д-р Румен Стойчев
                Last edited by neon7; 22.11.2021, 13:43.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                  Ми то няма да има насилствено ваксиниране, просто ще ти го наложат като правило. Ако искаш, то и автомобил да караш не е задължително, но без книжка и да караш пиян не може.
                  Иска ли ти се я гледай Бонка как увърта и се праи на улава отговаря на въпроси които не съм задавл

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

                    Това са евтини и манипулативни сравнения. При насилственото инжектиране се нарушават човешки права. Тази субстанция не е дори и ваксина.
                    Ваксина е, но на 2 етап от изпробването.
                    Остава да се анализират данните от доста голямата група на опитни зайчета и да се разреши...
                    Имаше времена когато се използваха шимпанзета и индивити за по 2 долара на ден...Сега разбойниците минаха по-евтино - само платиха на СЗО ....
                    Last edited by aleks262; 22.11.2021, 13:34.

                    Коментар


                    • Неваксинираните имат огромна надежда, че ваксината е безопасна и всъщност помага. Всеки от тях има ваксинирани приятели и роднини и те /неваксинираните/ им желаят да са живи, здрави и да нямат проблеми. Неваксинираните нямат съмнения за своята безопаност и се радват на живота.
                      Ваксинираните треперят при мисълта, че може и да има и съвсем малка вероятност тези РНК отпадъци, с които ги бодат, да им сринат имунитета. Ваксинираните се съмняват в своята безопасност. Живота им е изтъкан от нерви и притеснения. Това личи по изказа им и от тяхната убеденост, че са заобиколени от тъпаци, идиоти и обикновени олигофрени. Разбираме ги.
                      Last edited by vikhunter; 22.11.2021, 12:51.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

                        Това са евтини и манипулативни сравнения. При насилственото инжектиране се нарушават човешки права. Тази субстанция не е дори и ваксина.
                        Да бе, както и Земята не е кръгла и не се върти около Слънцето. Антиваксърски ГЛУПОСТИ.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                          Според Австрийските ГАВИимащи не се нарушавали....
                          А и да се нарушават, ще ги променят както вече направиха с един куп медицински дефиниции и определения. Не трябва да се заблуждаваш насилствена ''ваксинация'' не е ужас, който да не се е срещал в човешката история. Там имаме от човешки жертвоприношения, до роби със статут на столове, кръвен данък, инквизиция, човешки експерименти по концлагери и кво ли още не.... та няма да наложат насилствената ваксинация... Когато забуксува ''доброволната'' част ., минат през задължителната за останалите 10-20% ще започне и насилствена.... Тези гадове пред нищо няма да се спрат в името на целта да набодат всички.... Със съвременните технически средства нито 1 човек не може да се скрие.
                          Хибаво е обаче ваксинираните сега да знаят, че 6 месеца + 1 гратис след последната им доза са също по определение неваксинирани
                          След година колко от камилчетата ще са в отбора на мислещите? Все си мисля че човек е мислещо същество или поне с ТАКАВА СПОСОБНОСТ
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

                            Това са евтини и манипулативни сравнения. При насилственото инжектиране се нарушават човешки права. Тази субстанция не е дори и ваксина.
                            Според Австрийските ГАВИимащи не се нарушавали....
                            А и да се нарушават, ще ги променят както вече направиха с един куп медицински дефиниции и определения. Не трябва да се заблуждаваш насилствена ''ваксинация'' не е ужас, който да не се е срещал в човешката история. Там имаме от човешки жертвоприношения, до роби със статут на столове, кръвен данък, инквизиция, човешки експерименти по концлагери и кво ли още не.... та няма да наложат насилствената ваксинация... Когато забуксува ''доброволната'' част ., минат през задължителната за останалите 10-20% ще започне и насилствена.... Тези гадове пред нищо няма да се спрат в името на целта да набодат всички.... Със съвременните технически средства нито 1 човек не може да се скрие.
                            Хибаво е обаче ваксинираните сега да знаят, че 6 месеца + 1 гратис след последната им доза са също по определение неваксинирани

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                              Ще дойдеш на моята. Въпроса е дали можеш да намериш кой да се занимава (или ти да отделиш 4-5 часа всеки ден) за да ги направиш пълноценни, а не покорни овце. А ако прояви различни от твоите качества и не можеш да му придадеш необходимите знания?
                              Не ни е проблем....Всичко в името на децата.... далеч от иглата....:-)

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                                Ми то няма да има насилствено ваксиниране, просто ще ти го наложат като правило. Ако искаш, то и автомобил да караш не е задължително, но без книжка и да караш пиян не може.
                                Това са евтини и манипулативни сравнения. При насилственото инжектиране се нарушават човешки права. Тази субстанция не е дори и ваксина.

                                Коментар

                                Working...
                                X