IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Конкретно отговарям на заглавието - Ще си сложа всички ваксини, малоумници !
    Дайте сега хейтът на който сте способни !

    Коментар


    • В зелено е процентът на ваксинираните в отделните държави.
      В синьо е броят на починалите на ден.
      Или както днес каза Министърът на здравеопазването на Германия - през 2022 г. в Германия няма да има нито един човек без антитела. По-голямата част ще са ваксинирани, други ще са прекарали заразата, трети ще са мъртви.

      Коментар


      • Като чета днес 2G, 3G сертификация ...И изведнъж се замислих дали противниците на тези ваксини, които ги свързват с 5Г не са прави

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          ЗАДАВА СЕ ПЪЛНА ЛИКВИДАЦИЯ НА ПЛАНДЕМИЯТА - ЛЕКАРСТВО НА БИЛКОВА ОСНОВА, ОДОБРЕНО В ЕВРОПА СЪС 100% ЕФЕКТИВНОСТ НА ЛЕЧЕНИЕ И АЛТЕРНАТИВА НА ПОЛИТИЧЕСКИ НАЛОЖЕНИТЕ СУБСТАНЦИИ: В България имаме лекарство, което има 100% ефективност срещу Кубид в досегашните клинични проучвания. То е регистрирано като хранителна добавка. Казва се "Артeмик съпорт" и "Артeмик рескю", и е одобрено в Европа за лечение на Кoвид. Минало е Фаза 2 и е продължило вече като лекарство под името "Симетър". В Индия се строи огромен завод за това нещо, в САЩ също. В Малта се построи завод и се пусна в експлоатация на 16 ноември. Ние имаме лекарство, заяви професор Ботев. Той каза следното: "Ние го дадохме на хора, които са в болнична обстановка. Дадохме го на петима пациенти, които отиваха към интубация и петте излязоха", поясни д-р Ботев и добави, че лекарството е изцяло на биологична основа: специална форма на куркумин, но за да се усвои трябва да е в мицеларна форма, защото иначе не се усвоява като куркума, артемизин - лечебна съставка на пелина, който се използва в целия свят за лекуване на малария, витамин Ц и тамян, който има силно антивирусно и антибактериално въздействие. Тъй като лекарството има 100% ефективно, то е алтернатива на w@ксинiте и ги обезсмисля, заедно с целия политически натиск около тях. Лекарят допълни, че е избран в Турция да лекува огромен брой пациенти и че трябва да се работи с адекватен протокол. Приемането на антибиотици и парацетамол са противопоказни! Още доста подробности ще намерите във видеото.
          По този начин стана ясно, че манипулаторите и враговете на човечеството и демокрацията искат въпреки откритото 100% ефективно лечение да наложат тирания, фармафашизъм и да суспендират демократичните свободи и права на хората! Така става ясно, кой на кого служи. Хората трябва да приложат съзнателна съпротива на тиранията и да защитят свободата си. Ако е необходимо трябва да се направи пълен блокаж и обща стачка във всички държави, в които искат да въведат задължително жигосване!

          Ей такова апче ни трябва
          Еха! А като разтвориш едно хапче в бидон с вода мое и като бензин за колата да го ползваш. Ама става само за лади и москвичи, не за западняшките боклуци!

          Коментар


          • ЗАДАВА СЕ ПЪЛНА ЛИКВИДАЦИЯ НА ПЛАНДЕМИЯТА - ЛЕКАРСТВО НА БИЛКОВА ОСНОВА, ОДОБРЕНО В ЕВРОПА СЪС 100% ЕФЕКТИВНОСТ НА ЛЕЧЕНИЕ И АЛТЕРНАТИВА НА ПОЛИТИЧЕСКИ НАЛОЖЕНИТЕ СУБСТАНЦИИ: В България имаме лекарство, което има 100% ефективност срещу Кубид в досегашните клинични проучвания. То е регистрирано като хранителна добавка. Казва се "Артeмик съпорт" и "Артeмик рескю", и е одобрено в Европа за лечение на Кoвид. Минало е Фаза 2 и е продължило вече като лекарство под името "Симетър". В Индия се строи огромен завод за това нещо, в САЩ също. В Малта се построи завод и се пусна в експлоатация на 16 ноември. Ние имаме лекарство, заяви професор Ботев. Той каза следното: "Ние го дадохме на хора, които са в болнична обстановка. Дадохме го на петима пациенти, които отиваха към интубация и петте излязоха", поясни д-р Ботев и добави, че лекарството е изцяло на биологична основа: специална форма на куркумин, но за да се усвои трябва да е в мицеларна форма, защото иначе не се усвоява като куркума, артемизин - лечебна съставка на пелина, който се използва в целия свят за лекуване на малария, витамин Ц и тамян, който има силно антивирусно и антибактериално въздействие. Тъй като лекарството има 100% ефективно, то е алтернатива на w@ксинiте и ги обезсмисля, заедно с целия политически натиск около тях. Лекарят допълни, че е избран в Турция да лекува огромен брой пациенти и че трябва да се работи с адекватен протокол. Приемането на антибиотици и парацетамол са противопоказни! Още доста подробности ще намерите във видеото.
            По този начин стана ясно, че манипулаторите и враговете на човечеството и демокрацията искат въпреки откритото 100% ефективно лечение да наложат тирания, фармафашизъм и да суспендират демократичните свободи и права на хората! Така става ясно, кой на кого служи. Хората трябва да приложат съзнателна съпротива на тиранията и да защитят свободата си. Ако е необходимо трябва да се направи пълен блокаж и обща стачка във всички държави, в които искат да въведат задължително жигосване!

            Ей такова апче ни трябва
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

              Бонке успокой се никой не те плаши отговори ми на въпроса.
              Пеше що отговаряш от името на терзиев, да не ти е другото никче?

              пп а на въпроса ти отговорих ясно и точно. ти бегаш от отговорите.
              Last edited by BONI; 22.11.2021, 16:51.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                Опитваш се да ме плашиш ли, тролче долно? Пробвай се ако ти стиска.
                Бонке успокой се никой не те плаши отговори ми на въпроса.

                Коментар


                • Така, от бързото разлистване на темата, виждам бясното лаене на разни бонки, барбаронки, фондюта и т.н. родоотстъпници. Явно някъде нещо им е припарило. И понеже продажните родни медии се пробват да ни отклоняват вниманието с няколко запалени автомобила в Ротердам, то се постарах да намеря информация какво още и къде припарва под шавливите продажни пръстенца на пфайзерофилите.
                  Оказа се че им пари вече от всякъде:



                  Геноа, Тбилиси, Лондон, Ванкувър, Мелбърн, Северна Ирландия, Швейцария, Виена, Линц, Нова Зеландия, Будапеща, Нюйорк, Хърватска, както и още стотици други места и градове: https://brownstone.org/video-podcast...ver-the-world/

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Пак те предупреждавам, че колкото и да си малка брънка, трол от десета глуха, във форум от десета глуха, за мизериите ти ще трябва да си платиш.
                    Опитваш се да ме плашиш ли, тролче долно? Пробвай се ако ти стиска.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от BONI

                      Тълковен речник!? Сериозно ли търсиш там НАУЧНИ дефиниции, трагедия.



                      Опитваш се да ме плашиш ли, мижетурко от най-долен разряд? Пробвай се ако ти стиска.
                      Бонке вместо да се гневиш отговори ми на въпроса не се прави на неразбрал

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                        Гнусни антиваксърски ЛЪЖИ. Никога, никъде БАН не е изразявал становище че това не е ваксина. Само руските ибрикчии твърдите това.
                        https://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%B...8%D0%BD%D0%B0/

                        Тълковният речник, издание на БАН. Върху него са се трудили и продължават да се трудят най-големите български учени.

                        Черно на бяло. Как не те е срам да продължаваш да отричаш. Пак те предупреждавам, че колкото и да си малка брънка, трол от десета глуха, във форум от десета глуха, за мизериите ти ще трябва да си платиш.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                          Ми то няма да има насилствено ваксиниране, просто ще ти го наложат като правило. Ако искаш, то и автомобил да караш не е задължително, но без книжка и да караш пиян не може.
                          Малката разлика е, че няма да видиш тълпи от холандци и белгийци да чупят полицейски автомобили, защото не им е позволено да шофират без книжка или да шофират пияни. Защо ли, когато са ги въвеждали тези закони, не е имало протести?
                          Last edited by perin; 22.11.2021, 16:01.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Истинска лудница: Българка в Австрия разказа за кошмара, хаоса и щурма на магазините преди локдауна

                            Следващото решение на правителството е задължителната ваксинация, която ще стартира от февруари 2022

                            Виена, Австрия 22 Ноем. 2021, 12:15 26676 прочита 14 коментара Автор: БЛИЦ


                            Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия.

                            Тя описва в детайли огромния хаос в австрийската столица, настъпил в последния ден преди ограничаването на неваксинирани. И как една чисто битова ситуация може да се превърне в истински кошмар, пише "Марица".

                            „Не знам как са се наредили тия звезди, луни и планети, обаче преживях няколко кризи. Наведнъж. Вчера беше последен работен ден преди прословутия локдаун.

                            Мили хора, от 7 сутринта всички магазини, пазари и кафенета са щурмувани. Живот кипи сякаш за последен път. Хора влачат като обезумели тоалетна хартия, джапанки, дънки, бански, саксии, пижами, банани, брашно, спагети и всичко, което се открива по магазините.

                            Zara, H&M, спортни магазини, молове, магазини за играчки, ресторанти, кафенета и сладкарници, зоо магазини, магазини за техника - всичко се пука по шевовете. Няма места за паркиране.

                            Black Friday и идващият локдаун правят жестока комбинация. Това, оказва се, е мега бомбастичен удар за търговията. За сравнение, последните три години Коледа + Нова година + зимни намаления, умножено по 5, дава ясна представа за вчерашния последен работен ден. Очите ми не можеха да повярват на това, което се случва.

                            Цялата консуматорска лудница и километрични опашки се сблъскват и с националния протест срещу задължителното ваксиниране.

                            По улиците спират да работят светофарите, стотици полицаи регулират движението. На всеки ъгъл катастрофа. Според статистиката, 100 000 човека са навън, за да протестират. Още толкова са тръгнали да пазаруват, сякаш довечера всички ще умрем.

                            Да пътуваш с кола точно този ден е равно на самоубийство в невиждани мъки. С две думи и обобщено, вчерашният ден излезе от контрол, изтърваха му края.

                            От един месец чакам четири кухненски уреда, звъня трета седмица и всеки ми казва: „Не знаем къде са ви уредите, когато дойдат, ще ви се обадим“.

                            Вчера, побесняла, тръгвам към магазина, за да търся справедливост за закъснението. Час и половина не мога да мина 300 метра. Изпаднах в няколко кризи. Паркирам някъде, където намирам място, а то е на 2 м от магистралата. Бясна, уморена и гладна минавам пеша 1,4 км през един забравен от Господ кър. Потна, задъхана и на предела на силите си, почти лазя в магазина, докато стигна до кухненския отдел.

                            Вътре е необуздан хаос. Хора влачат по два телевизора под мишница. Не виждам края на опашките. Асансьорът е спрял, защото някой го претоварил. Катеря се до третия етаж. Вече виждам звезди и ми причернява. Мисля си, че умирам.

                            Сядам на стола пред шефа на отдела, докато говори с друга клиентка, която иска да си купи днес, хипер спешно и неотложно, два хладилника и фризер. Показвам фактурата за чаканите уреди и питам къде са. Оказа се, след 34 позвънявания от моя страна за седмица, че са там. Без единия от тях, бил изчерпан. Ядосах се. След сума изхабени нерви се договарям в моя полза и за уреди, и за доставка.

                            Излизането от магазина е мисия невъзможна. Потна, зачервена, с пришки навсякъде, рошава и с откачена качулка на якето, сякаш излязла от втората световна, трябва да отида до друг магазин, за да взема поръчан от мен смесител за кухня. Не ме допускат до магазина, за да си прибера платена поръчка.

                            Тука добавям, че за да стигна от предишния магазин до този, съм пресякла две магистрали и вървях още 1,3 км пеш през кър и два строежа. Колата ми, ако е все още там, където си спомням, е на около 4 км в обратната посока.

                            С риск да ме арестуват, влизам в магазина с отрицателен тест, маска, ръкавици, противогаз, шлем, със затаен дъх, тичайки. Искам да припадна, когато виждам, че почти целият магазин е изкупен. Чудя се как така цяла Виена си сменя чучура на мивките в кухнята, че в изложба от 187 вида има само 5 налични? Казвам си, няма да страдам напразно, с цената на всичко ще изляза оттук с чучур, тръби, гайки, пирони, меки връзки, твърди връзки, сифони и каквото още може, за да не идвам до края на живота си повече.

                            На касата не ми дават да платя, защото не съм ваксинирана. Парите на неваксинирания явно са менте. Явно и аз съм менте.
                            През това време тълпи от хора продължават да влизат в магазина и никой не проверява дали имат сертификат, още повече че масово са без маски. Никой не ме пуска да вляза, никой не ми го и изнася отвън пред вратата.

                            В същия тоя момент практикуват избирателна пропускливост - десетима без маска влизат, без да бъдат проверени. Трима ги връщат, докато още двайсет влизат през другата врата. Значи, или - или. Или проверявай всички, или никого.
                            Прибирам се с такси, защото забравям, че колата е някъде там.

                            Или това е тотален абсурд, или аз съм неспособна да намеря логика и смисъл.“


                            Припомняме, че преди два дни Австрия обяви локдаун за неваксинирани, който официално влиза в сила от утре. Мярката е временна, за 20 дни, които са необходими да се организира ваксинационен коридор и всички австрийци да направят информирания избор да се ваксинират с една, втора или трета доза ваксини.

                            Самата Лора Петрова казва, че както досега се е случвало с въведените в Австрия мерки, срокът най-вероятно ще бъде удължен.
                            Следващото решение на правителството е задължителната ваксинация, която ще стартира от февруари 2022.

                            В събота в австрийската столица се е провел 100-хиляден протест против задължителната игла. Българката казва, че доста хора са ваксинирани, главно за да улеснят живота си и да не се подлагат на излишно тестване.

                            Именно затова новината за задължителност ядосва австрийците. Лора добавя също така, че немското възпитание ясно личи и е категорична, че до този момент всички, без значение националност, предпочитания и дискомфорт, спазват мерките и следват стриктно правилата.

                            ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
                            С извинение да й имам на тая презадоволена и затъпяла от консумиране патица проблемите. Много късно започнаха да ги стягат. Това е единственият проблем.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                              Гнусни антиваксърски ЛЪЖИ. Никога, никъде БАН не е изразявал становище че това не е ваксина. Само руските ибрикчии твърдите това.
                              То по новите определения и витамините са ваксини!!! Питай СЗО

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                                Според БАН не е ваксина. Според Ларус даже не е ваксина. Според Бонка, която си изкарва прехраната с плюене по всичко българско обаче Е ваксина.

                                Хммм, на кого ли да повярвам. На учените, на академичните речници, на очите си или на думите на Бонка. Тежък избор, направо дилема.
                                Гнусни антиваксърски ЛЪЖИ. Никога, никъде БАН не е изразявал становище че това не е ваксина. Само руските ибрикчии твърдите това.

                                Коментар

                                Working...
                                X