Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Иди на гробищата да го обясниш на умрелите от КОВИД през тази година 20-хиляди българи. Може пък да се съгласят с теб и да възкръснат.Last edited by pa4anga; 25.11.2021, 19:44.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеПандемията приключи преди поне 6 месеца, да не кажа и още миналата година. От тогава досега всичко е политика и корпоративни интереси и няма нищо общо с вируса от медицинска гледна точка. Значи съвсем правилно хората си казаха още в началото че вирусът се загнездва в мозъците на хората и може да стои там с години и да нанася вреди.
Сега можем да кажем че ковид е преди всичко прихично заболяване като следствие от целенасочена информационна атака. Броя на полуделите и депресираните надвижава в пъти броя на заболелите и умрелите от вируса. За икономическите последствия пък да не говорим. Ясно е какво става и как с държавна заповед за една нощ се съсипват бизнеси които са градени 10 и повече години.
И още една гледна точка - според мен тия които са измислили целия глобален план са гениални. Даже почвам да се замислям дали изобщо е възможно това да е дело на хора или те са само изпълнители а планът е спуснат от някъде?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пандемията приключи преди поне 6 месеца, да не кажа и още миналата година. От тогава досега всичко е политика и корпоративни интереси и няма нищо общо с вируса от медицинска гледна точка. Значи съвсем правилно хората си казаха още в началото че вирусът се загнездва в мозъците на хората и може да стои там с години и да нанася вреди.
Сега можем да кажем че ковид е преди всичко прихично заболяване като следствие от целенасочена информационна атака. Броя на полуделите и депресираните надвишава в пъти броя на заболелите и умрелите от вируса. За икономическите последствия пък да не говорим. Ясно е какво става и как с държавна заповед за една нощ се съсипват бизнеси които са градени 10 и повече години.
И още една гледна точка - според мен тия които са измислили целия глобален план са гениални. Даже почвам да се замислям дали изобщо е възможно това да е дело на хора или те са само изпълнители а планът е спуснат от някъде?Last edited by alphaomega; 25.11.2021, 19:22.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Уви, продължава да няма положителни изненади.
Всичко върви по план.... редуват се само - лошо, гадно, мръсно, гнило и измамно в разбъркани вариации.... Без колебания и забавяния....
https://dnes.dir.bg/svyat/zadava-se-...alkite-klasove
Не съм мислил за възможно, че такива мрачни времена могат да настъпят в 21 век...
Ще мерим вече мандатите във ваксини. При кой премиер колко и коя подред ваксина е сложена. Кирил 3то-8ми. Значи, че през неговия мандат са приложени от трета до осма игла. Може да бъде и Кирил Детенабол. Кирил 3то 8ми Детенабол.Last edited by vikhunter; 25.11.2021, 18:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
не е баш голямо издън))) Вече по медии се дискутира, че и 6 месеца е голям срок, та вероятно се търсят и приемливи доводи за бля бля нормалността и прасс
А лихвата, дано поне е пазарната... отрицателна)
Всичко върви по план.... редуват се само - лошо, гадно, мръсно, гнило и измамно в разбъркани вариации.... Без колебания и забавяния....
https://dnes.dir.bg/svyat/zadava-se-...alkite-klasove
Не съм мислил за възможно, че такива мрачни времена могат да настъпят в 21 век...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЕвала ваксъри, не познах и сте в почерпка. Намалиха от година на 9 месеца, а не веднага на 6 както очаквах ....Издън....:-)
Хихихихи :-)
Европейската комисия предложи днес ковид сертификатите да важат девет месеца от първоначалното им издаване, когато се използват за пътуване в ЕС, предаде БТА.
В момента тези сертификати се признават 12 месеца.
https://dnes.dir.bg/svyat/ek-kovid-s...a-nov-dokument
Да не си пропуснете датата само ей, че към десетата доза , а закъсняхте, а отивате в концлагера на неваксинираните :-))))
А да, и ще ви броят дозите. Така че никой да не си въобразява, че може да пропусне някоя ! Ако пропусне следващата с лихвата ще му я набодат .... Хихихи :-)))) Вече по медии се дискутира, че и 6 месеца е голям срок, та вероятно се търсят и приемливи доводи за бля бля нормалността и прасс
А лихвата, дано поне е пазарната... отрицателна)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бай Пеше, радвам се за теб, че вярваш в подобни неща / че лошотията се наказва рано или късно от шефчето/. Аз не вярвам много...., но мисля, че плана на Империята на ЗЛОваксините се изпълнява стъпка по стъпка...., а той е прозрачен и не е нужно да си Нострадамус , за да го нацели човек... дори когато им се лепва етикета антиваксърска конспирация.... Притеснителна работа....
Не знам докъде ще ни доведе, но ми се чини, че няма да е нещо добро... Опасявах се от дългосрочните евентуални скрити проблеми на ваксините, а то изглежда излизат все повече данни въпреки поголовната цензура, че и краткосрочните са ''качествени''.... ама не в обещаваната посока....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Да напомняче тук има много хора, които имат изпълнен пълен имунизационен календар, ваксинират и децата си!
Противник съм на ваксина, създадена и неизчакала нормалните тестови фази, наложена по абсолютно непрозрачен начин с помощта на политици, които априори свалиха отговорност от производителя и я насочиха към потребителя, при това с времето, следвайки похвати, разминаващи се с нормалните за прокламираната от същите демокрация
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Всичките тия които налагат насилствено на хората тая простотия наречена ваксина ще се сблъскат челно с товарният влак.Това е генетичната утайка на човечеството.А злорадите глупаци като лясковския французин дори няма да ги коментирам...
Не знам докъде ще ни доведе, но ми се чини, че няма да е нещо добро... Опасявах се от дългосрочните евентуални скрити проблеми на ваксините, а то изглежда излизат все повече данни въпреки поголовната цензура, че и краткосрочните са ''качествени''.... ама не в обещаваната посока....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.11.2021, 17:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Днес, затова и не искаме да се ваксинираме, а не ,че ваксините са вредни или притежават незнайни силиче тук има много хора, които имат изпълнен пълен имунизационен календар, ваксинират и децата си!
Противник съм на ваксина, създадена и неизчакала нормалните тестови фази, наложена по абсолютно непрозрачен начин с помощта на политици, които априори свалиха отговорност от производителя и я насочиха към потребителя, при това с времето, следвайки похвати, разминаващи се с нормалните за прокламираната от същите демокрация
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЕвала ваксъри, не познах и сте в почерпка. Намалиха от година на 9 месеца, а не веднага на 6 както очаквах ....Издън....:-)
Европейската комисия предложи днес ковид сертификатите да важат девет месеца от първоначалното им издаване, когато се използват за пътуване в ЕС, предаде БТА.
Да не си пропуснете датата само ей, че към десетата доза , а закъсняхте, а отивате в концлагера на неваксинираните :-))))
А да, и ще ви броят дозите. Така че никой да не си въобразява, че може да пропусне някоя ! Ако пропусне следващата с лихвата ще му я набодат .... Хихихи :-)Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
А да, и ще ви броят дозите. Така че никой да не си въобразява, че може да пропусне някоя ! Ако пропусне следващата с лихвата ще му я набодат .... Хихихи :-)
- 1 like
Коментар
-
Евала ваксъри, не познах и сте в почерпка. Намалиха от година на 9 месеца, а не веднага на 6 както очаквах ....Издън....:-)
А да, и ще ви броят дозите. Така че никой да не си въобразява, че може да пропусне някоя ! Ако пропусне следващата с лихвата ще му я набодат .... Хихихи :-)
- 6 Харесвания
Коментар
-
89% от смъртните случаи от болестта Covid-19 сред напълно ваксинираните - Последните данни за общественото здраве доказват, че това е "пандемия на напълно ваксинираните" и показват, че ваксинираните са по-склонни да умрат.
Ако получавате цялата си информация от новините на Би Би Си, може да ви бъде простено, ако си помислите, че в момента светът преживява "пандемия от неваксинирани". Достатъчно е да погледнете какво направиха в Австрия, като дискриминираха неваксинираните, за да останете с това впечатление.
Ето какво разкрива последният доклад по отношение на това дали става въпрос за "пандемия на неваксинираните или напълно ваксинираните"...
Случаи на Covid-19
Таблица 18 от последния "Статистически доклад за Covid-19" показва броя на случаите на Covid-19 на седмица според ваксинационния статус между 23 октомври и 19 ноември. На базата на публикуваните данни създадохме следната графика.
Covid-19 Hospitalisations
Covid-19 Deaths
https://dailyexpose.uk/2021/11/25/pa...hs-vaccinated/
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар