Първоначално изпратено от blackaquarius
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Браво бе! За "третата/н-тата доза" виновни са ви нормалните критично мислещи хора ! Нали вие бяхте "защитените" ,а сега ние виновни ?! Информирай се какво е ADE Antibody-dependent enhancement и ще ти стане ясно защо се случва ваксинираните да пълнят болниците . А иначе си вярвай на фалшивите статистики !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеПисах вчера за безплатното. Биг фармите броят вече 11-цифрени печалби в долари (US), които се устремявят с космическа скорост към 12-13 цифрени суми. На ваш и на НАШ гръб, щото безплатен обяд няма, и никога няма да има. Даже и през комунизма нямаше, и затова той се сгромоляса.
Календарчетата за ваксините през следващите шестмесечия и години безплатно ли ви ги дават?
Виждаш вече къде са големите пари.
За другото - не знам, аз ползвам прабългарския календар, където 1.ян. е фиксиран!
Винаги един и същи ден, независимо от годината.
Затуй и няма нужда от подмяна!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеНе бе, те от гъдел са умрели 30 хиляди повече...
Колкото до третата/н-тата доза - всичкото идва от вас, антиваксърчета...
прост поглед над статистиката на умрелите ваксинирани, показва смъртност по-ниска от тази на грипа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВ търговията е така, ама ваксините са безплатни (засега), Асфалт Падишахче!
Да не стане накрая така - хем да ви ги бият, хем да си ги и платите?!
Битият - бит, антиваксърът - натакован......
Календарчетата за ваксините през следващите шестмесечия и години безплатно ли ви ги дават?Last edited by Kildirim_Bei; 25.11.2021, 20:20.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Aз го намирам за позитивно.
Никой няма да ваксинира малки деца без родителско съгласие. Ако родителите искат да грабнат Дарвин награда, трябва ли някой да ги възпира? А и медицинската наука ще напредне много от експерименти върху деца. И на нацистите им се е искало да експериментират, ама пусти морални задръжки. Надраснали сме ги тези времена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Уви, продължава да няма положителни изненади.
Всичко върви по план.... редуват се само - лошо, гадно, мръсно, гнило и измамно в разбъркани вариации.... Без колебания и забавяния....
https://dnes.dir.bg/svyat/zadava-se-...alkite-klasove
Не съм мислил за възможно, че такива мрачни времена могат да настъпят в 21 век...И много ти се радвам, че търсиш начини да пазиш твоите от безумните посегателства! Нямам идея докъде ще натегнат примката. Чух от родител, че министърът, казал за връщането на децата без сертификати на училище - "Искате да си убиете учителите ли?". Сякаш по всички фронтове се води битка за душите на хората, вменяване на вина, страх, отдалечаване от природата, сменени ценности, примирение със злото и приемайки го за норма
Фактът, обаче, че с теб водим този разговор, че толкова много хора търсят път да се противопоставят е много обнадеждаващ!
Може да не сме най-умната или най-работливата общност българите, но трудностите са ни научили да оцеляваме и да запазваме здравия си разум
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДа беКато чета тази тема, и аз виждам,
че броя на полуделите и депресирани антиваксъри
надвишава в пъти броя на нормалните Българи поне 6 пъти
Очевидно е, че планът е спуснат от мъглявината Андромеда
В тоя дух един виц:
- Защо антиваксърите не си заключват колата?
- Защото познават някой, който си я е заключил и пак са му я откраднали.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеМили ми ваксинатори,
Правило №1 в търговията: Ако някой те атакува агресивно и не ти дава време за размисъл при сделка, бягай надалеч - това е 100% измама.
Всички пирамидални схеми и откровени измами са на тоя принцип.
Да не стане накрая така - хем да ви ги бият, хем да си ги и платите?!
Битият - бит, антиваксърът - натакован......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеИмаш ли някакви доказателства за твърдението си? НСИ нямат такава !
Колкото до третата/н-тата доза - всичкото идва от вас, антиваксърчета...
прост поглед над статистиката на умрелите ваксинирани, показва смъртност по-ниска от тази на грипа.
- 1 like
Коментар
-
Мили ми ваксинатори,
вкарвате си автогол след автогол. И то не само заради фактите, които подминавате с възмутено мълчание и отново се хвърляте в атака с някакви опорки, спуснати ви отгоре, ами и чисто от психологична гледна точка.
Търговията е 90% въздействие и психология. Вие се опитвате да накарате хората да "купят" някакъв измислен продукт, който уж противодейства срещу измислена болест, незнайно защо наречена пандемия. И то максимално агресивно, включително с откровена принуда, без време за размисъл, и с ограничено право на избор.
Правило №1 в търговията: Ако някой те атакува агресивно и не ти дава време за размисъл при сделка, бягай надалеч - това е 100%-ва измама.
Всички пирамидални схеми и откровени измами са на тоя принцип.
Запрете се малко, издишате откъм убедителност пред мислещи индивиди.Last edited by Kildirim_Bei; 25.11.2021, 20:00.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеСега можем да кажем че ковид е преди всичко прихично заболяване като следствие от целенасочена информационна атака. Броя на полуделите и депресираните надвишава в пъти броя на заболелите и умрелите от вируса. И още една гледна точка - според мен тия които са измислили целия глобален план са гениални. Даже почвам да се замислям дали изобщо е възможно това да е дело на хора или те са само изпълнители а планът е спуснат от някъде?Като чета тази тема, и аз виждам,
че броя на полуделите и депресирани антиваксъри
надвишава в пъти броя на нормалните Българи поне 6 пъти
Очевидно е, че планът е спуснат от мъглявината Андромеда
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не съм мислил за възможно, че такива мрачни времена могат да настъпят в 21 век...
Aз го намирам за позитивно.
Никой няма да ваксинира малки деца без родителско съгласие. Ако родителите искат да грабнат Дарвин награда, трябва ли някой да ги възпира? А и медицинската наука ще напредне много от експерименти върху деца. И на нацистите им се е искало да експериментират, ама пусти морални задръжки. Надраснали сме ги тези времена.
- 1 like
Коментар
-
Хипопотамът, който се страхувал от ваксини
На плажа било много весело. Най-много се забавлявал Хипопотамът – той плискал топлата вода под ярките лъчи на слънцето.
Когато Хипопотамът излязъл от водата, на брега видял голямо съобщение.
Хипопотамът се разбързал към дома си, но още преди да успее да влезе в къщата си, го пресрещнал пощальонът Кенгуру и започнал да говори:
– Трябва да отидеш на ваксина!
Хипопотамът много се изплашил.
– Няма страшно – казал му неговият приятел Фламингото – боц и готово!
В болницата Хипопотамът треперел от страх.
– Ще ме държиш ли за ръката? – попитал той Фламингото.
– Ще го направя, да … – отговорило Фламингото.
– За първи път виждам бял хипопотам! – възкликнал докторът. – Или може би просто се страхува от инжекцията?
– Това е специален хипопотам, – обяснило Фламингото – той е ту сив, ту бял.
Докато докторът избирал голяма игла за големия хипопотам, той изчезнал. Всички се втурнали да го търсят.
– Трябва да го намерите! Може да се разболее от жълтеница!
Но Хипопотамът успял да избяга и спокойно се прибрал у дома си.
На следващата сутрин Фламингото отишло при хипопотама и, като го видял, извикал от ужас:
– Какво ти става? Ти си съвсем жълт! Като лимон! Фламингото веднага се обадило на доктора.
– Докторе, какво да правя? Хипопотамът е станал жълт-прежълтял.
– Но самият ти каза, че твоят приятел е специален – ту сив, ту бял.
– Не, докторе, вчера той просто беше побелял от страх.
– А така… това е друго нещо. Очевидно той има жълтеница. Изпращам линейка!
Санитарите – маймуни бързо сложили хипопотама на носилка, вкарали го в линейката и го завели в болницата.
Когато Фламингото отишло в болницата да посети болния си приятел, Хипопотамът му казал:
– Много ми е скучно само да лежа, разкажи ми приказка.
– Добре – казало Фламингото. – „Имало едно време един хипопотам. Той много се страхувал от ваксини … ”
– Виж! – извикал докторът, – какво му е на хипопотама? Беше сив, после бял, после жълт, а сега е изцяло червен! Това е някакъв необикновен хипопотам!
– Не, докторе. Това е най-обикновен хипопотам, – казало Фламингото, – сега той се срамува, че го е било страх от ваксината.
Превод на български език: екипът на dechica.com, Copyright © 2019г. Приказката не може да бъде публикувана в други медии и/или сайтове без изричното съгласие на dechica.com.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар