IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Ако сам си правиш графиките, имай предвид, че преди да изчисляваш корелации, трябва да лаг-неш данните за смъртните случаи с някакъв подходящ период. Никой не се тества позитивен и в същия ден умира. Колко точно е lag-а не знам, но питай лекари с опит в това. На база личните ми, за жалост неприятни, наблюдение при мои близки са за около 2 седмици след симптомите. Тогава нещата наистина загрубяват.
    Много разбирачи на математиката, и особено статистиката, се навъдиха в дискусията....
    Първо барбарона (днес гледам пак се е изцепил с некви интеграли ), сега и ти....
    Графиките са пълзящи средни на бройката заразени и починали (moving averages) на 7-дневна база. Тази база изглажда дневни пикове и спадове. Лагването се избягва до голяма степен, и не е проблем.
    Писна ми да давам безплатни уроци и обяснения. Съжалявам много, че математиката не е ясна на доста хора тук, но това си е техен проблем. Забелязвам, че само 4-5 човека от дискутиращите тук задават смислени въпроси и се изказват грамотно по отношение на статистиките.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Това разпространяващо истината сайтче защо е баннато от Google, Facebook & Twitter?
      Аааа, да, Биг Фарма е заплашила компании, които само с джобните си приходи биха могли да купят всички Фарми на земята.

В едно вече съм убеден - няма по-тъжен живот от този на вярващите в световни конспирации. Мъка.
      Да не искаш да кажеш, че щом хай-тек олигархията заглуши някои твърдения, ти автоматично и безкритично ги приемаш за лъжливи конспиративни теории? Не го знам конкретно това "сайтче" какво е, вероятно наистина е дезинформация, но ти също не го знаеш - може пък и да не е съвсем лъжливо - и съответно няма да е зле да разсъждаваш върху светогледите си. Така след време може да започне заглушаване и на истината, ако не е започнало вече.

Last edited by perin; 08.12.2021, 21:04.

Коментар

В едно вече съм убеден - няма по-тъжен живот от този на вярващите в световни конспирации.
        Има, ама са горе-долу на кантар.
        и все пак......
        не разрушавай на хората илюзиите!
        И най-вече:
        "че са гоподари на собствените си съдби."

Всъщност,
        колкото са по-гневни и ядосани- толкова са по-лесно манипулируеми.
        Но ще им отнеме най-малкото 20 год. да го осъзнаят.......
        А на някои даже и 2 живота няма да им стигнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          И аз съм доволен от бустерите
          • С чипа от първия бустер започнах да приемам и предавам на 4G
          • С чипа от втория бустер започнах да приемам и предавам на 5G
          • С чипа от третия бустер започнах да приемам и предавам на WIFI
          • Очаквам с нетърпение четвъртия бустер
          За тебе напразно се е охарчил кмета на Лясковец ибез ваксина на тебе звездите ти говорят

Коментар

С 4-тия ща оскубят да си платиш Win 11.
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
              Документите на Pfizer разкриват: И Pfizer, и FDA са знаели за рисковете от странични реакции и смъртни случаи от ваксините

https://dailyexpose.uk/2021/12/06/pf...ts-and-deaths/
              Източник – Кумулативен анализ на отчетите за нежелани събития след разрешаване
              Това разпространяващо истината сайтче защо е баннато от Google, Facebook & Twitter?
              Аааа, да, Биг Фарма е заплашила компании, които само с джобните си приходи биха могли да купят всички Фарми на земята.

В едно вече съм убеден - няма по-тъжен живот от този на вярващите в световни конспирации. Мъка.

Коментар

Не бързай толкова с новите бустери, че науката се развива много бързо и следващият може да те пренесе направо във виртуалното пространство.... :-)
                Тогава гарантирано никой ковид вирус няма да може да те докопа и ще имаме най-накрая истинска ваксина :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                  https://petel.bg/Prof--Argirova-obya...miyata__428153

Вече има указания за края на "пандемията". Организаторите много изостанаха с другите еврогейски ценности. Ще вземем да забравим, че има повсеместно насилие срещу жени и милиони мигранти в остра нужда от евра.
                  Основното е климатът. Там ще е следващата битка срещу данъкоплатеца. Транс-мигрите служат единствено за отклонение на вниманието.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Ее, не толкова скромничко де!
                    Значи, не почне ли да прелива от ушите - значи не е добре ваксиниран човека.
                    От лявото трябва да тече фазер, от дясното - олд-фешън!
                    Аз например бустерите ги рупам на закуска!
                    А щом тях съм преживял - 'ептен нищо не мо'е ме спре!
                    аматьори........

Коментар

• https://petel.bg/Prof--Argirova-obya...miyata__428153

Вече има указания за края на "пандемията". Организаторите много изостанаха с другите еврогейски ценности. Ще вземем да забравим, че има повсеместно насилие срещу жени и милиони мигранти в остра нужда от евра.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                        Колко ще станат бустерите, че почнах да им губя бройката? 6 боцкания общо до Омикрон ?
                        Ее, не толкова скромничко де!
                        Значи, не почне ли да прелива от ушите - значи не е добре ваксиниран човека.
                        От лявото трябва да тече фазер, от дясното - олд-фешън!
                        Аз например бустерите ги рупам на закуска!
                        А щом тях съм преживял - 'ептен нищо не мо'е ме спре!
                        аматьори........

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                          Не ти ли изглежда странно тази графика ? Нали сега умират повече хора от вируса в сравнение с миналата година. Защо сме под върха на общата смъртност ? В момента има ли въобще хора у нас , които да умират БЕЗ вирус ?
                          Ако знаеше какво е интеграл, нямаше да ти изглежда странно тази графика
                          Кой рзбрал - разбрал

Нормален човек би ме репликирал с думите: "Аз не разбрах. Моля обясни ми."
                          Другите, на които няма да обяснявам, репликират с:
                          • pesimist4o na kvadrat: Т.е. интегралите са виновни затова че не умират хора БЕЗ вируса ? :-) Този вирус излекува всички болести бре ! :-)
                          • chan_tura_naga: Не бях сигурен, че не си сигурен в акъла си, но вече съм сигурен. Тази формулировка казва: "Не мога да обясня".

Коментар

• Документите на Pfizer разкриват: И Pfizer, и FDA са знаели за рисковете от странични реакции и смъртни случаи от ваксините

Федерален съдия разпореди, че Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) трябва да се съобрази с искането на Закона за свобода на информацията (FOAI), което беше подадено от правителствена група за отчетност, наречена Обществено здраве и медицински специалисти за прозрачност .

Групата, която има повече от 30 уважавани членове, включително професори и учени, помоли федералното правителство да сподели всички и всички данни, които са взети предвид прибързаното решение на агенцията да предостави на експерименталната mRNA ваксина на Pfizer разрешение за спешна употреба (EUA).

Данните възлизат на над огромни 329 000 документа и в опит да се погребе информацията, FDA преди това оспори искането за FOIA в съда. Въпреки това на агенцията е наредено да разпространи документите

Адвокатите от Министерството на правосъдието, представляващи FDA, поискаха от федерален съдия да им даде немислими 55 години за обработка на искането, като казаха, че ще могат да пускат само 500 страници на месец. Това би означавало, че важна информация относно безопасността на продукта на Pfizer няма да бъде напълно достъпна до 2076 г., което очевидно е твърде късно и може би показва дали трябва да отнеме толкова време, анализирали ли са го дори самите FDA?

Сега, когато съдилищата разпоредиха спазването на FOIA, заявявайки, че Администрацията по храните и лекарствата (FDA) трябва да предаде документите, FDA пусна първата партида, свързана с ваксината на Pfizer, която те предоставиха разрешение за спешна употреба

Първата партида документи показва над 1200 смъртни случая от ваксина ЗА ПЪРВИТЕ 90 ДНИ

Същата група лекари и учени също подадоха искане, което също беше подадено от същата група лекари и учени, която в момента е висяща във федералния съд, което ще принуди FDA да ускори обработката и пускането на тези документи.

Въпреки това FDA все още трябва да спазва първоначалната заповед, поради което първата партида документи беше пусната и вече показваше съдържание, което се считаше за бомба.

В един документ, озаглавен Кумулативен анализ на докладите за нежелани събития след разрешаване , е очевидно, че само през първите 90 дни от пускането на ваксината съгласно EUA на FDA – от 1 декември. 2020 г. – 28 февруари 2021 г. – има ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ съобщени нежелани реакции, включително над 1200 смъртни случая.
                            Общо 42 086 доклада за случаи, включително 1223 фатални реакции

Тъй като докладът включва само нежелани събития от ваксината, които изследователите считат за „сериозни случаи“, имаше още хиляди заявления, които не бяха включени в тези данни.

В доклада се посочва, че общо има общо 42 086 съобщения за случаи на лица, които са имали нежелана реакция към ваксината на Pfizer в световен мащаб, като най-голям брой (13 739) идват от Съединените щати и от Обединеното кралство (13 404).

Според документа жените (29 914) са били над 3 пъти по-склонни да получат реакция от мъжете (9 182). Общо 1223 индивида са имали фатална реакция към експерименталната ваксина Pfizer.

В доклада се посочва също, че всички случаи, считани за „несериозни“, ще бъдат обработени в рамките на 90 дни. И все пак този доклад беше публикуван преди дори да са изминали 90 дни от наличната ваксина на Pfizer.

„Поради големия брой спонтанни съобщения за нежелани събития, получени за продукта, притежателят на разрешението за употреба е дал приоритет на обработката на сериозни случаи, за да спази ускорените срокове за регулаторно докладване и да гарантира, че тези доклади са налични за дейност по откриване и оценка на сигнали.

Несериозните случаи се обработват възможно най-скоро и не по-късно от 90 дни от получаването им. Pfizer също така предприе множество действия, за да помогне за облекчаване на голямото увеличение на съобщенията за нежелани събития.

Нежеланите събития от ваксините на Pfizer бяха наречени „поверителни“, което предвид хилядите условия, които авторът на документа заявява, че са от „специален интерес“, които могат да развият ваксинация след Pfizer, би означавало, че всяко лице, което е имало ваксинацията, не е притежавало на фактите или риска, свързан с поемането му. Тези условия могат да бъдат разгледани в тяхната цялост по-долу.

Ваксината беше прибързана и въпреки че Pfizer приключи доклада си, казвайки, че „прегледът на наличните данни“ е достатъчно добър и демонстрира „благоприятен баланс между полза и риск“ за бързата ваксина. Въпреки това, дори ако се следват цифрите, приписвани на COVID, степента на възстановяване е около 99,9%, следователно е трудно да се види този благоприятен баланс полза-риск. с изключение на това за Pfizer и техните инвеститори в резултат на печалбата от $36 милиарда, която се очаква да направят тази година само от дневния ред на COVID, това се равнява на $1,000 В СЕКУНА в портфейлите им.

Междувременно се доказа, че FDA е подвела обществото и институциите по целия свят чрез разширяване на EUA, въпреки че са били запознати с тази информация и следователно са знаели огромния брой нежелани реакции и смъртни случаи. Това е само първата партида документи, малък процент от цялата сума, какво още ще разберем след време?

За пълния документ щракнете тук .

По-долу е дадена визуализация, която показва големината на известните „специални интереси“ на ваксината Pfizer

https://dailyexpose.uk/2021/12/06/pf...ts-and-deaths/
                            Източник – Кумулативен анализ на отчетите за нежелани събития след разрешаване
                            Last edited by neon7; 08.12.2021, 19:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Pfizer Says Booster Neutralized Omicron but Variant May Elude Two Doses
                              Колко ще станат бустерите, че почнах да им губя бройката ? 6 боцкания общо до Омикрон ?
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 08.12.2021, 18:45.

Коментар

• Pfizer Says Booster Neutralized Omicron but Variant May Elude Two Doses

Коментар

Working...
                                X