IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Пак остаряли вицове разказва твоя сайт http://www.varna24.bg/
    Те не знаят, че вече е плъзнал по света последния вариант на КОВИД - албегадеом,
    който е комбинация на вариантите Alpha, Beta, Gama, Delta и Omicron
    Може би трябва да патентоваш името

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
      Като гледам тоя сайт и приемем данните в него за достоверни, то в 80% представената от негра и араби Франция има по-голяма смъртност на европеидната раса С ковид, отколкото тук при нас. Мали, Сенегал, Замбия, Алжир - тия не ги лови, дано клиентелата ти е от тях.
      Ауууу, как mitaka7 им го затапи на французите
      Още няколко хиляди умряха ит смях

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        v_tin,

ти си шампионът на жълтата преса тук и неонката може само да ти диша праха
        откъде ги вадиш тия яки новини не знам, но искрено се надявам да е поредната хибридка, защото ти си доказан филтър за жълтини

ПП 6мин BBC https://www.bbc.com/news/av/health-59594000

по отношение на бустери и тн

хората казват - ваксините не спират да се заразиш, но помагат да преминеш през вируса значително по-леко.
        https://vtorifront.bg/article/nyama-...kron-delmikron

Ето ти сайта, може да напишеш оплакване на чорбаджията му.

Относно т.н. ваксини- това е експериментално лекарство , наречено за благозвучие и за успокоение на населението с гръмкото име ваксина. Истината е че и ти разбираш че това не е ваксина, но не знам защо се пънеш да убеждаваш другите. Това че съм се набол, не означава че одобрявам това, направил съм го по принуда. И да наистина истинските ваксини помагат, но това с което теб и мен са ни наболи както казах не са ваксини, а експерименталки

Как би се почувствал ако ти кажат- трябва да се набодеш с експериментално лекарство- ще кажеш, защо аз, зашо сега, защо не ми платят поне. А така договорка с управниците/ тоест аз и ти сме продадени, без да са ни питали/ и хоп- ваксинация

До момента не е съществувала ваксина с годност 6 месеца, вече се оказва 3-4 месеца- според управника. Има достатъчно доказателства че "имунитетът" пада в рамките на 3-4 месеца- тоест това е някакво лекарство с удължено действие- навремето имах проблеми с лакътя и ми инжектираха такова директно в ставата- тогава чичко доктор каза че действието му е 5-6 месеца- наистина спря да ме боли и всичко се размина- така и с "ваксините"- лекарство от типа на чайчетата с удължено действие

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Толкова те мъчи този въпрос, че чак жал ми стана за теб
          А и никой не ще да ти отговори, та се налага пак аз да ти отговоря
          От "мусака" се заразиха и даже малко умряха 30 657 българи,
          т.е. 4 462 българи на 1 милион,
          с което България се класира първа в Европа и втора в света по глупост.
          https://www.worldometers.info/coronavirus/
          Като гледам тоя сайт и приемем данните в него за достоверни, то в 80% представената от негра и араби Франция има по-голяма смъртност на европеидната раса С ковид, отколкото тук при нас. Мали, Сенегал, Замбия, Алжир - тия не ги лови, дано клиентелата ти е от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Възникна комбинация между Делта и Омикрон. varna24.bg.
            Пак остаряли вицове разказва твоя сайт http://www.varna24.bg/
            Те не знаят, че вече е плъзнал по света последния вариант на КОВИД - албегадеом,
            който е комбинация на вариантите Alpha, Beta, Gama, Delta и Omicron
            Last edited by barbaron; 30.12.2021, 00:46.

Коментар

• v_tin,

ти си шампионът на жълтата преса тук и неонката може само да ти диша праха
              откъде ги вадиш тия яки новини не знам, но искрено се надявам да е поредната хибридка, защото ти си доказан филтър за жълтини

ПП 6мин BBC https://www.bbc.com/news/av/health-59594000

по отношение на бустери и тн

хората казват - ваксините не спират да се заразиш, но помагат да преминеш през вируса значително по-леко.
              Last edited by bertram; 30.12.2021, 00:38.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                И колко се заразиха от мусака ?
                Толкова те мъчи този въпрос, че чак жал ми стана за теб
                А и никой не ще да ти отговори, та се налага пак аз да ти отговоря
                От "мусака" се заразиха и даже малко умряха 30 657 българи,
                т.е. 4 462 българи на 1 милион,
                с което България се класира първа в Европа и втора в света по глупост.
                https://www.worldometers.info/coronavirus/

Коментар

• Нов бустер????????????

Коментар

• Възникна комбинация между Делта и Омикрон.

Нарастващите случаи на варианти на Omicron в европейските страни предизвикаха опасения относно възможността за трета вълна от COVID-19 по целия свят. Докато експертите все още се борят да разберат естеството на този нов вариант, за да изпишат превантивната стратегия, друг вариант излезе на преден план, пишат международните медии. Наречен е Delmicron, а експертите смятат, че този щам всъщност е отговорен за цунамито COVID в Съединените щати и Европа. Не е твърде трудно за дешифриране, пише varna24.bg.

Delmicron е комбинация от вариантите Delta и Omicron. Delmicron не е нов вариант на коронавируса като Alpha, Beta и други. Това е комбинация от двата съществуващи щама – Delta и Omicron. Това е двоен вариант на COVID-19, който се разпространява бързо на Запад.

Вариантът Delta доминираше от средата на април до средата на юни и беше основно отговорен за втората вълна на коронавирус, която отне милиони животи по целия свят.

Този щам на вируса води до тежки симптоми и дори рискът от хоспитализация е по-голям. Освен това след инфекцията щамът може да доведе и до дългосрочни симптоми като мозъчна мъгла, мускулни болки и падане на косата.

Когато говорим за омикрон, се смята, че причинява по-леки симптоми. Въпреки че е доста трансмисивно, не води до тежки симптоми и рискът от хоспитализация е по-нисък. Експертите обаче смятат, че вариантът на Omicron може да надмине имунитета, осигурен от естествена инфекция и ваксинации. Първоначалните симптоми на инфекция с Omicron включват възпалено гърло, главоболие и умора. Загуба на мирис и вкус не се съобщава в случай на Omicron.

Когато говорим за омикрон, се смята, че причинява по-леки симптоми. Въпреки че е доста трансмисивно, не води до тежки симптоми и рискът от хоспитализация е по-нисък. Експертите обаче смятат, че вариантът на Omicron може да надмине имунитета, осигурен от естествена инфекция и ваксинации.

Инфекцията с Delmicron има тенденция да показва повече или по-малко същия симптом като неговите родителски варианти. Общите признаци включват: Висока температура, упорита кашлица, загуба или промяна в обонянието или вкуса ви, главоболие, хрема, възпалено гърло, пише varna24.bg.

Коментар

омикрона е толкова бърз, че не знам как ще върви ваксинацията при положение, че като мине покрай теб някой и кихне и си 'готов'
                      при ваксинацията трябва да се пазиш едно 10-тина дни (не помня при първата ли само беше), че тогава ако го олепиш вируса те натиска бързо и яко...и си е направо обратен ефекта.

та ако омикрона е като горски пожар не виждам как ще върви ваксинацията и според мен трябва да се преустанови поне докато броя заразени спре да расте лавинообразно - говоря за САЩ, Англия, Франция и тн .. при нас в момента тепърва огъня облизва плевнята.
                      Стана голям миш-маш. Нищо чудно епидемията да върви в посока, случайно зададена й от действията на човека в лицето на ваксините. Това и да го знае някой, няма да го кажат на клетниците. Ще дават баба Радка как съветва младия премиер и го пощипва палаво по бузките.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Крайно време е да се посочи, то е ясно, че ваксините бяха слагани във времето в противовес на всичко, написано в учебниците по медицина. Дори грипните ваксини, които са същите, ги слагат преди зимния период, когато започва да върлува грипът, но не и по време на грип. Никога не се слагат ваксини по време на епидемия, а пък на пандемия - още по-малко. Защото това има своите последствия. Така пише в учебниците. Сега как ще се оправдават тези, които надробиха тая каша? Без никакъв диференциран подход, както бе промотирано в началото. Давай, ще бодем всички, че даже и насила. Добре, а кой им вярва - едните се боцкат, защото няма как след всички въведени мерки - работа, пътуване, а другите от страх да не хванат някой синузит. Сега разправят, че с ваксини го карали леко. А кой знае как щяха да го карат без ваксини? Епидемията си следваше своя естествен ход, а ваксините се мъкнеха по нея и повтаряха кривите й на развитие. Природата ли е по-умна или клетата човешка наука? На кого да вярваме?
                        омикрона е толкова бърз, че не знам как ще върви ваксинацията при положение, че като мине покрай теб някой и кихне и си 'готов'
                        при ваксинацията трябва да се пазиш едно 10-тина дни (не помня при първата ли само беше), че тогава ако го олепиш вируса те натиска бързо и яко...и си е направо обратен ефекта.

та ако омикрона е като горски пожар не виждам как ще върви ваксинацията и според мен трябва да се преустанови поне докато броя заразени спре да расте лавинообразно - говоря за САЩ, Англия, Франция и тн .. при нас в момента тепърва огъня облизва плевнята.

Коментар

ти май четеш избирателно
                          заразените са много - факт, но нека видим починалите при тях и при нас и тогава да си правим анализа вредна или не е ваксината в случая.
                          Крайно време е да се посочи, то е ясно, че ваксините бяха слагани във времето в противовес на всичко, написано в учебниците по медицина. Дори грипните ваксини, които са същите, ги слагат преди зимния период, когато започва да върлува грипът, но не и по време на грип. Никога не се слагат ваксини по време на епидемия, а пък на пандемия - още по-малко. Защото това има своите последствия. Така пише в учебниците. Сега как ще се оправдават тези, които надробиха тая каша? Без никакъв диференциран подход, както бе промотирано в началото. Давай, ще бодем всички, че даже и насила. Добре, а кой им вярва - едните се боцкат, защото няма как след всички въведени мерки - работа, пътуване, а другите от страх да не хванат някой синузит. Сега разправят, че с ваксини го карали леко. А кой знае как щяха да го карат без ваксини? Епидемията си следваше своя естествен ход, а ваксините се мъкнеха по нея и повтаряха кривите й на развитие. Природата ли е по-умна или клетата човешка наука? На кого да вярваме?

Коментар

ти май четеш избирателно
                            заразените са много - факт, но нека видим починалите при тях и при нас и тогава да си правим анализа вредна или не е ваксината в случая.
                            И колко се заразиха от мусака ?
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Претендираш за интелект.А не разбираш какво ти се говори тука сума време..Никой не ти казва какво да мислиш твое право е да мислиш че ваксините не са геноцид и никой не ти противоречи..Сега приеми че има хора които смятат че ваксините са геноцид и умишлено убийство.И не се опитвай да им налагаш твоето...Никога няма да приема мнение че ваксините не са геноцид както и никога няма да ти налагам моето..Никога няма да се примиря с тиранията и принудата.Няма да търпя откровени измамници изкарали някакъв курс в Харвард да ми ваксинират насила...Всички виждаме какво се случва в момента в Холандия Белгия Англия Германия Италия Франция .При 80% ваксинирани затварят и рекорди в заразените за ден.Аз мисля че е крайно време да си вземат ваксините и да си ги забодат отзаде
                              ти май четеш избирателно

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Както искаш разделяй периодите. Резултата все е еднакъв. И разбира се дразнител който засяга САМО възрастни и болни хора каквито има у нас ще има големи ''успехи''.... Къде другаде освен у нас....Така ще е дори и с настинката Омикрон.
                                Не е еднакъв. Доста по-зле е от преди пандемията. Ще отмине пандемията, ще се преброят жертвите - умрелите с Ковид, умрелите без Ковид отгоре над нормалното и ще се види кой къде е в класацията. За съжаление, ще водим с много.

Коментар

Working...
                                X