IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Вместо да философствате тука (и да копи/пействате разни съмнителни чаршафи) -
    отивайте пред НС да сваляте мерките!

    По това се познават хората - по делата.

    Иначе форумни революцЮнери - бол.
    Last edited by Julius_BG; 12.01.2022, 14:15.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
      Знам един младеж. Работи в Австрия с телефон. Обажда се на неваксинирани и ги приканва да се ваксинират.

      Както е тръгнало след някоя година ще има младежи, които ще се обаждат по телефона за да ти кажат, че живота ти е свършил и трябва да се явиш в гробищата на дата........
      Тази работа ще я върши ИИ. Тепърва има да теглим тегло от технологиите. Докато пикаеш, в базата данни ще влиза инфо - все едно си дал урина. Пак ще е за твое здраве, разбира се.
      А, наздраве!

      Коментар


      • aleks262, моля да ми обясниш с кого точно се заядох, че ми изтри мнението!

        Коментар


        • Знам един младеж. Работи в Австрия с телефон. Обажда се на неваксинирани и ги приканва да се ваксинират.

          Както е тръгнало след някоя година ще има младежи, които ще се обаждат по телефона за да ти кажат, че живота ти е свършил и трябва да се явиш в гробищата на дата........

          Коментар


          • https://fakti.bg/world/644146-zabran...skia-transport

            Ето ви тема за разсъждения. Във Филипините диктаторът Дуерте забранил транспорта за неваксинираните. Мислите ли, че го прави от грижа за здравето на филипинците? Там тази дума едва ли е позната. Става въпрос за репресия, която е добре дошла, почукала сама на вратата на властта. Ако имаше открити опасни агенти при отглеждането на памука, установени от СЗО по линия на Зеления проект, Дуерте щеше и гащите да им смъкне. Това е картина, която не е успяла да тушира острите краски с маслените бои на пропагандата и лъжата. Директно ги беси неваксинираните на перфораторите в градския транспорт. За назидание за непослушността. Независимо по каква линия е проявена. Наказано е непослушието, а не става въпрос за превенция. В развития свят животът на неваксинирания стана кошмар. Няма да го окачат на перфоратора в градския транспорт, но отхвърлен отвсякъде пак рискува един ден да остане без гащи.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение



              сега с анти-вакс идеята дръпна много привърженици, но е глупаво да се гласува по този начин - избираш едни идиоти за депутати, защото са против ваксините, а накрая се оказва, че част от тях били и ваксинирани... тези ако имаха капка чест и вярваха на лъжите с които зарибяват хората..на момента трябваше да си подадат декларация за напускане на парламента по лични причини.

              .
              Значи, изтървал си оновното. Копейкин не е срещу ваксините и ваксинирането. За ваксиниране решението е лично. Протеста е срещу зеления сертификат и всички ограничения и привилегии, които вървят с ваксиниран-неваксиниран. И аз мисля така. Също така мисля, че целия тоя панаир е подготвен и организиран и води към тежка диктатура.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение



                изместихме темата

                ПП Армения открай време е под влияние на Москва, но и Америка е много силна. Там има много по-корави русофили от жалкия копейкин и положението с вакс не вакс беше близко като в България (за разлика от нас там нямаха и ваксини достатъчно) в момента мисля здравия разум взе превес и се засили ваксинацията..иначе си бяха зле и разделени както сме ние тук.
                Това е само твое мнение на база лошоскалъпени опорки.

                Коментар


                • Борис Джонсън не само е излъгал за партито; Той също така излъга, че 90% от пациентите в интензивните отделения с Covid-19 са неваксинирани

                  Повече от 100 служители на Даунинг Стрийт бяха поканени на парти за прекъсване на блокирането в градина № 10 и им беше казано- „носите си собствена алкохолна напитка“, показва изтекъл имейл.

                  Разкритието създава нов натиск върху Борис Джонсън, който отказа да каже дали е присъствал.

                  Запитан за събитието – след твърденията на Доминик Къмингс миналата седмица – г-н Джонсън отказа да каже дали е присъствал на партито на 20 май, настоявайки, че Сю Грей, висшият служител, натоварен с разследване на нарушаване на правилата по различни поводи, е проучвал въпроса.

                  „Всичко това, както знаете, е предмет на подходящо разследване от Сю Грей“, каза той. Притиснат по темата, той повтори: „Всичко това е предмет на разследване от Сю Грей.“ № 10 също отрече съобщенията, че г-н Рейнолдс ще бъде преместен от настоящата си роля.

                  Но лъжите за партиите не са единственото нещо, с което премиерът на Обединеното кралство измами британската общественост напоследък.

                  Редица медийни съобщения твърдят, че отделенията за интензивно лечение в Обединеното кралство се пълнят с пациенти с Covid-19, които не са ваксинирани.

                  Това доведе до това, че премиерът Борис Джонсън призова хората да се ваксинират, за да намалят натиска върху болниците. Той каза, че лекарите са му казали, че „до 90% от пациентите с covid-19 в интензивно лечение не са получили бустерна ваксинация“.

                  Но както основните медии, така и премиерът на Обединеното кралство ви лъжат.

                  Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) публикува седмичен доклад „Наблюдение на ваксините“, съдържащ статистически данни за случаите на Covid-19, хоспитализациите и смъртните случаи според статуса на ваксинация в Англия за период от четири седмици.

                  Последният им доклад – „Доклад за наблюдение на ваксините срещу Covid-19 – 2022 г. – седмица 1“ – беше публикуван в четвъртък, 6 януари 2022 г., и той показва, че по-голямата част от случаите на Covid-19, хоспитализациите и смъртните случаи между 6 декември и 21 януари 22 са сред тройно/двойно ваксинирано население. Източник – страница 38
                  Общият брой на случаите според статуса на ваксинация, потвърден от таблица 10 от доклада за наблюдение на ваксините за седмица 51 на UKHSA между 6 21 декември и 2 22 януари беше както следва –
                  • Неваксинирано население = 857 245
                  • Частично ваксинирано население = 163 826 случая
                  • Тройно/двойно ваксинирано население = 1 663 628 случая
                  Това означава, че ваксинираното население представлява 68% от случаите на Covid-19 между 6 декември 21 и 2 януари 22 януари, докато неваксинираното население представлява 32%.

                  Това е огромно увеличение на броя на случаите, регистрирани месец по-рано между 15, 21 ноември и 12 декември, 21 декември, при които ваксинираното население представлява 59%, докато неваксинираното население представлява 49%.

                  Случаите сред неваксинираното население са били около половината от количеството през този четириседмичен период в сравнение с последния четириседмичен период, докато случаите сред ваксинирано население са били около три пъти по-малко.
                  За съжаление последният доклад на UKHSA също показва, че въпреки че кампанията за усилване е в ход, по-голямата част от хоспитализациите с Covid-19 също са сред напълно ваксинираното население между 6 декември и 21 декември и 2 януари 22. Източник – страница 39
                  Общият брой хоспитализации по статус на ваксинация за всички възрастови групи между 6 декември и 21 декември 22 януари, както се потвърждава от таблица 11 от доклада на UKHSA, е както следва –
                  • Неваксинирано население = 4056
                  • Частично ваксинирано население = 508
                  • Тройно/двойно ваксинирано население = 5 283

                  Това означава, че ваксинираното население представлява 59% от хоспитализациите с Covid-19 между 6-ти декември и 2-ри декември, 22 януари, докато неваксинираните са само 41%.

                  Но отново разликата между ваксинираните и неваксинираните става много по-лоша, когато става въпрос за смъртни случаи, за които се твърди, че са свързани с Covid-19. Източник – страница 41
                  Общият брой на предполагаемите смъртни случаи от Covid-19 според статуса на ваксинация между 6 декември 21 и 2 януари 22, както е потвърдено от таблица 12b от доклада на UKHSA , е както следва –
                  • Неваксинирано население = 928 смъртни случая
                  • Частично ваксинирано население = 130 смъртни случая
                  • Тройно/двойно ваксинирано население = 2621 смъртни случая

                  Това означава, че ваксинираното население представлява 75% от смъртните случаи от Covid-19 между 6-ти декември и 21 декември и 2-ри януари, докато неваксинираните са само 25%.

                  Тъй като ваксинираното население представлява 7 на всеки 10 случая на Covid-19, 6 на всеки 10 хоспитализации на Covid-19 и 8 на всеки 10 смъртни случая от Covid-19, наистина ли вярвате на министър-председателя на Обединеното кралство и масовите медии, когато казват ви, че 90% от хората в интензивно лечение с Covid-19 са неваксинирани?

                  https://dailyexpose.uk/2022/01/11/bo...-unvaccinated/

                  Коментар


                  • Честите бустерни ваксини носят рискове за имунната система


                    Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) предупреди, че честите бустерни ваксини срещу Covid-19 могат да повлияят неблагоприятно на имунната система и може да не са осъществими, предаде Bloomberg.

                    Повтарянето на бустерни дози на всеки четири месеца може в крайна сметка да отслаби имунната система и да измори хората, посочват от европейския регулатор. Според ЕМА вместо това страните трябва да оставят повече време между бустерните програми и да ги обвържат с началото на студения сезон във всяко полукълбо, следвайки стратегиите за ваксинация срещу грип.

                    ЕМА отправя този съвет, докато някои страни обмислят възможността да предложат на хората втори бустер в опит да осигурят допълнителна защита срещу нарастващите случаи на заразени с омикрон варианта на коронавируса. По-рано този месец Израел стана първата страна, която започна да прилага втора бустерна доза, или четвърта инжекция, на хората над 60 години. В Обединеното кралство пък казаха, че бустерите осигуряват добри нива на защита и в момента няма нужда от втора усилваща инжекция, но ще следят данните в развитие.

                    Бустерите "могат да се правят веднъж или може би два пъти, но не са нещо, което можем да мислим, че трябва да се повтаря постоянно", заяви по време на брифинг във вторник Марко Кавалери, ръководител на стратегията за ваксини на Европейската агенция по лекарствата.

                    "Трябва да помислим как можем да преминем от настоящата пандемична обстановка към по-ендемична обстановка", допълни той.

                    От европейския регулатор обявиха също по време на брифинга, че пероралните и интравенозните антивирусни лекарства, като Paxlovid и Remdesivir, запазват своята ефикасност срещу омикрон варианта. Агенцията заяви, че април е най-ранният срок, в който може да одобри нова ваксина, насочена към конкретен вариант, тъй като процесът отнема около три до четири месеца. Някои от най-големите производители на ваксини в света заявиха, че се стремят да произвеждат ваксини, които биха могли да се насочат към новите варианти.

                    https://www.investor.bg/evropa/334/a...istema-343491/
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                    Коментар


                    • Престанете с личните спорове!!!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнение

                        Бертрам , ти не си никой , за да обиждаш стотици хиляди Българи , гласували и стоящи зад Възраждане . И изобщо не е спекулация , като казвам че не си Българин , а арменец , ваксър , нпо поддръжник и защитник на лгбт прайда . Това са истини , а истините не са спекулации .
                        И пак , би ли се извинил на стотици хиляди Българи , стоящи зад Възраждане , които наричаш идиоти .
                        Може да не си съгласен със много неща , твое право е , но право да обиждаш - нямаш .
                        Още повече и като защитник на сиропираната инжекция . В Армения може и да модерно да се набодеш , но тук е България и номерата ви няма да минат .
                        за мен е национален позор, че зад дума като Възраждане се крият толкова елементарни хора и продажни.
                        май забравихте Волен,Валери и Русенския Македонец - 'партриоти', аа да и Марешки...
                        копейкин е една по-луда версия на по-горе цитираните.

                        Най-лесния път към парламента винаги минава през думи свързани с патриотизъм и национална гордост, но когато зад тези думи са скрити непочтени хора... резултатите ги виждаме чак като вкараме по един автобус парашутисти в парламента и започнат да се излагат.

                        ходих на протестите срещу Борисов, видях и членската маса на копейкин,който се опитваше да се присламчи към протеста - ами нямаше как да се смесят с тъплата.. личеше си от километър, че това са промити мозъци.

                        сега с анти-вакс идеята дръпна много привърженици, но е глупаво да се гласува по този начин - избираш едни идиоти за депутати, защото са против ваксините, а накрая се оказва, че част от тях били и ваксинирани... тези ако имаха капка чест и вярваха на лъжите с които зарибяват хората..на момента трябваше да си подадат декларация за напускане на парламента по лични причини.

                        изместихме темата

                        ПП Армения открай време е под влияние на Москва, но и Америка е много силна. Там има много по-корави русофили от жалкия копейкин и положението с вакс не вакс беше близко като в България (за разлика от нас там нямаха и ваксини достатъчно) в момента мисля здравия разум взе превес и се засили ваксинацията..иначе си бяха зле и разделени както сме ние тук.
                        Last edited by bertram; 12.01.2022, 12:43.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          на мен ми е много странно как така идиотска партия (членския и състав визирам) подкрепяна задкулисно от руски кукловоди - се оказа в рязка опозиция на официалната доктрина по отношение на коронакризата в москва, а именно - строги мерки и ваксинация (вероятно задължителна ще я направят)

                          как стана така, че това мекере яхна вълната на анти-мерки,ваксина и тн . - за мен обеснението е просто - слаба и разделена държава = лесно прокарване на руските интереси, които в никой случай не са в наша полза.
                          Политиката на Москва е дестабилизация на балканите като цяло. За тях е добре да има една разединена страна която да плаща скъпо за руските енергиини проекти. В която да се перат пари на руски мафиози и чиновници ограбили родината си Русия. За тях България е просто една кочина, а Копейкин като легендарен родоотсъпник и кланящ се на бога на финикииските знаци е идеален проводник на руската пропаганда. Сидеров беше такъв ама се пропи и провали плановете на МАСКВА. Копейкин сиг и той скоро ще гризне дървото

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                            Моята родина е България. Имам арменски корени (50%) да, но включително бабите ми са раждани в България - та няма какво да се спекулира с това. Човек има една родина, а родовата памет е добре да я има, но това не отменя коя е родината ми.

                            Възраждане е хубава дума определяща значим период в историята, НО партия Възраждане е съвсем различен случай - един непочтен човек скрит зад популистки лозунги и финансиран непрозрачно, а под идиоти визирам членската маса,която копейкин водеше със себе си по протестите срещу Мутромафията.
                            Бертрам , ти не си никой , за да обиждаш стотици хиляди Българи , гласували и стоящи зад Възраждане . И изобщо не е спекулация , като казвам че не си Българин , а арменец , ваксър , нпо поддръжник и защитник на лгбт прайда . Това са истини , а истините не са спекулации .
                            И пак , би ли се извинил на стотици хиляди Българи , стоящи зад Възраждане , които наричаш идиоти .
                            Може да не си съгласен със много неща , твое право е , но право да обиждаш - нямаш .
                            Още повече и като защитник на сиропираната инжекция . В Армения може и да модерно да се набодеш , но тук е България и номерата ви няма да минат .

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              на мен ми е много странно как така идиотска партия (членския и състав визирам) подкрепяна задкулисно от руски кукловоди - се оказа в рязка опозиция на официалната доктрина по отношение на коронакризата в москва, а именно - строги мерки и ваксинация (вероятно задължителна ще я направят)

                              как стана така, че това мекере яхна вълната на анти-мерки,ваксина и тн . - за мен обеснението е просто - слаба и разделена държава = лесно прокарване на руските интереси, които в никой случай не са в наша полза.
                              Берти аз пък се чудя как много хора са активисти на Умните и Красивите с мисълта че по този начин се чустват по елитарни. Хора много далеч от реституцията или от предприемаческият капитал изведнъж станаха десни щото в техните глави това им носи някаква елитарност.

                              Същите тези хора живеят с мисълта че симпатизантите на Възраждане са само ниско образовани идиоти

                              Е аз съм симпатизант на Възраждане и в моят кръг на познати има още доста и нито един от тях не е с основно образование и повечето от тях са с над средно материално положение

                              А понеже се чудиш как така стана - Над 75% от българите не са ваксинирани от тях поне 40% твърдо заявяват че няма да се ваксат и само една партия на тази позиция

                              Та Берти не ти ли се струва че всъщност вотът на над 70% от българите е подменен ? Това са хора неваксинирани които са гласували за останалите паритии те в предизборната кампания по въпроса с Ковида се скатаваха и сега хоп всички за ваксане и зелени сертификати

                              На следващите избори ще има още по големи изненади - А те няма да са много далеч ако Кирчо направи издънка по въпроса с Македония

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнение

                                Бертрам, ти си арменец . Ваксър . И НПО поддръжник . Защитник на ЛГБТ прайда . И никой не те обижда за това .
                                Ако обичаш , би ли се извинил на стотици хиляди Българи , които наричаш идиоти в поста си . А Инвесторските модератори го позволяват .
                                Моята родина е България. Имам арменски корени (50%) да, но включително бабите ми са раждани в България - та няма какво да се спекулира с това. Човек има една родина, а родовата памет е добре да я има, но това не отменя коя е родината ми.

                                Възраждане е хубава дума определяща значим период в историята, НО партия Възраждане е съвсем различен случай - един непочтен човек скрит зад популистки лозунги и финансиран непрозрачно, а под идиоти визирам членската маса,която копейкин водеше със себе си по протестите срещу Мутромафията.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                                Коментар

                                Working...
                                X